Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (35i)

225 (306)/5,800–6,400

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (35i)

5.5

Τελική ταχύτητα σε km/h (35i)

247

Μικτός κύκλος σε l/100 km (35i)

8.3

Η BMW X4 τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα, παντού και πάντα. Με την εξωστρεφή της σχεδίαση, συνδυάζει το lifestyle με τις επιδόσεις, αλλά και δύο πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχαν συνδυαστεί ποτέ σε αυτήν την κατηγορία: τη χαρακτηριστική δύναμη X και την αισθητική ενός κλασικού coupé. Με κινητήρες BMW TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων και βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, η BMW X4 επιδεικνύει τον παρορμητικό της χαρακτήρα.

ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Η σχεδίαση της BMW X4.

Μοναδική στην κατηγορία της: η BMW X4 συνδυάζει την αισθητική ενός coupé με την ισχυρή δυναμική των μοντέλων BMW X.

Σχεδίαση.

Ένα αυτοκίνητο, μία δήλωση. Ξεκάθαρη και σαφής. Οι δυναμικές γραμμές της BMW X4 συνδυάζονται μεταξύ τους για να συνθέσουν μια τυπική coupé σιλουέτα και συγχρόνως να τονίσουν τις φαρδιές γραμμές "ώμων" και το στιβαρό παρουσιαστικό που χαρακτηρίζουν κάθε μοντέλο X. Η διπλή γραμμή πτύχωσης δηλώνει τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτού του sports activity coupé. Ως στοιχεία της προαιρετικά διαθέσιμης Έκδοσης M Sport, οι δυναμικές εισαγωγές αέρα και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" M επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να δείξει τη δύναμή του. Η BMW όμως επιδεικνύει την αυτοπεποίθησή της και στο εσωτερικό.

Δυναμική οδήγησης.

Αρκεί ένα άγγιγμα του πεντάλ γκαζιού για να εισέλθετε στον μοναδικό κόσμο της BMW X4. Το σπορ κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic αξιοποιεί στο έπακρο το τεράστιο δυναμικό των κινητήρων: η BMW X4 xDrive35d επιταχύνει από 0 έως 100 km/h σε μόλις 5,2 δευτερόλεπτα. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive μεταφέρει την ισχύ στο δρόμο εξασφαλίζοντας εκπληκτική πρόσφυση. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά είναι το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης και το Performance Control.

Εκδόσεις BMW & εξοπλισμός.

Μόλις εμφανιστεί η BMW X4, ο δρόμος μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σκηνικό, έτοιμο για μία μοναδική παράσταση επιδόσεων. Προσαρμόστε την προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Θέλατε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα γονίδια Χ; Ή μήπως να υπογραμμίζετε την δυναμική πλευρά της BMW X4; Με την Έκδοση xLine, την Έκδοση M Sport και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, η καρέκλα του σκηνοθέτη είναι δική σας.