ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

H BMW X4 M40i: 360 ίπποι / 265 kW.

BMW iPerformance

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

H BMW X4 M40i: 360 ίπποι / 265 kW.

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.H BMW X4 M40i: 360 ίπποι / 265 kW.

Στην BMW X4 M40i, οι επιδόσεις και η πολυμορφικότητα συνδυάζονται με ανεπανάληπτο τρόπο. Ένα Sports Activity Coupé που παίρνει κίνηση από έναν εξακύλινδρο κινητήρα 360 ίππων και προσφέρει απόλυτη ελευθερία από κάθε άποψη. Η υψηλής αισθητικής σχεδίαση, το τελειοποιημένο σύστημα κίνησης και η μεγιστοποιημένη δυναμική οδήγησης υπογραμμίζουν τις καταβολές της από την οικογένεια Μ. Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της εμπνέουν με τον ασυναγώνιστο δυναμισμό, την πλουσιοπάροχη άνεση και το υψηλό επίπεδο καθημερινής ευχρηστίας.

Στοιχεία για την BMW X4 M40i:
Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος): 8,6 l/100 km
Εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 199 g/km

Design

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ M PERFORMANCE ΤΗΣ BMW X4 M40i.

Χάρη στην παρουσία των γονιδίων M στη σχεδίαση, η BMW X4 M40i φαίνεται να ξεχειλίζει από δυναμισμό, ακόμα και από την πρώτη ματιά. Η σπορ εμφάνιση τονίζεται από μια σειρά ανεξάρτητων και ιδιαίτερα αποκλειστικών λεπτομερειών. Την αίσθηση αυτή την εξασφαλίζουν τα στοιχεία εξοπλισμού του Σπορ πακέτου Μ, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι ειδικές τροποποιήσεις στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα. Μια πληθώρα λεπτομερειών εξοπλισμού στο εσωτερικό δημιουργεί μια σπορ ατμόσφαιρα. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και η ιδιαίτερη σχεδίαση M που ρίχνει το βάρος στη λεπτομέρεια αυξάνουν ακόμα περισσότερο την οδηγική απόλαυση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X4 M40i.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά σε χρώμα τονισμού.

Οι ιδιαίτερες ρίγες στο εσωτερικό των εισαγωγών αέρα με φινίρισμα σε γκρι Ferric, η φαρδιά μπροστινή ποδιά και οι γρίλιες της μάσκας «νεφρών» χαρίζουν στην BMW X4 M40i ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση.

Ζάντες 20" M με διπλές ακτίνες 680 Μ.

H BMW X4 M40i αναγνωρίζεται αμέσως χάρη στο αποκλειστικό στιλ των προαιρετικά διαθέσιμων ζαντών ελαφρού κράματος 20'' σε διχρωμία. Αυτές οι ζάντες, με διαστάσεις 8,5 J x 20 μπροστά και 10 J x 20 πίσω, εξοπλίζονται με ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων.

Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε χρώμα τονισμού.

Τα καμπυλωτά καλύμματα καθρεφτών διαθέτουν φινίρισμα σε γκρι Ferric. Χάρη στην αεροδυναμική τους σχεδίαση, παρουσιάζουν σχεδόν μηδενική αντίσταση στη ροή του αέρα.

Λογότυπο Μ σε σκούρο χρώμιο.

Το λογότυπο M σε σκούρο χρώμιο αποτελεί ένα κομψό τρόπο για να τονιστεί το γεγονός ότι η BMW X4 M40i Coupé είναι καθαρόαιμο αυτοκίνητο M Performance.

Σπορ σύστημα εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο.

To αποκλειστικό σύστημα εξάτμισης με έξυπνο Έλεγχο Ροής Αέρα αναγνωρίζεται στη στιγμή από τις ιδιαίτερες απολήξεις εξάτμισης σε σκούρο χρώμιο.

Επιγραφή με την ονομασία μοντέλου σε σκούρο χρώμιο.

Η ιδιαίτερη επιγραφή ονομασίας μοντέλου στο πίσω μέρος σε χρώμα τονισμού υπογραμμίζει τη στενή σχέση που συνδέει την BMW X4 M40i με τα μοντέλα BMW M.

Καλύμματα μαρσπιέ με αναγραφή ονομασίας μοντέλου.

Τα αποκλειστικά αλουμινένια ένθετα με επιγραφή ονομασίας μοντέλου δημιουργούν ένα αίσθημα χαρούμενης ανυπομονησίας για την εμπειρία οδήγησης που περιμένει τόσο τους οδηγούς όσο και τους επιβάτες.

Αναγραφή ονομασίας μοντέλου στο κόκπιτ.

Η ψηφιακή αναγραφή της ονομασίας μοντέλου κάτω από το ταχύμετρο αποτελεί μια ιδιαίτερα σπορ λεπτομέρεια, ακριβώς μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

ΕΞΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO.

Για να αντεπεξέλθει στις εξαιρετικά δυναμικές απαιτήσεις των αυτοκινήτων M Performance, ο εξακύλινδρος κινητήρας έχει βελτιστοποιηθεί με εξαρτήματα που προέρχονται από τον υψηλών επιδόσεων κινητήρα που παρουσιάστηκε για τις BMW M3 και BMW M4 το 2014. Με στροφαλοφόρο από σφυρήλατο χάλυβα, αυτός ο κινητήρας αναπτύσσει μέγιστη ροπή 465 Nm μεταξύ 1.350 και 5.250 σ.α.λ. Ο τρίλιτρος κινητήρας αποδίδει τη μέγιστη ισχύ των 265 kW (360 ίπποι) από τις 5.800 έως τις 6.000 σ.α.λ. Για επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h, η BMW X4 M40i χρειάζεται μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.

 • Συναρπαστικός ήχος M Performance

  To ιδιαίτερο σύστημα εξάτμισης της BMW X4 M40i είναι άμεσα αναγνωρίσιμο χάρη στις απολήξεις της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο και στις δύο πλευρές. Εκτός από τον έξυπνο Έλεγχο Ροής Αέρα, οι πιο σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει είναι η βελτιστοποίηση των σωλήνων εξάτμισης διπλής ροής για την πίεση επιστροφής στο δάπεδο και η ειδική για τα αυτοκίνητα M Performance ρύθμιση ακριβείας του σιγαστήρα. Ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης και τις συνθήκες, ο χαρισματικός ήχος υπογραμμίζει το χαρακτήρα του πιο σπορ μοντέλου της BMW X4.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ M PERFORMANCE ΤΗΣ BMW X4 M40i.

Χάρη σε μια πληθώρα προσαρμογών, η BMW X4 M40i κεντρίζει το ενδιαφέρον με τη δυναμική οδήγησης που μόνο τα αυτοκίνητα M Performance μπορούν να προσφέρουν. Οι αριστοτεχνικές ρυθμίσεις της ανάρτησης ανεβάζουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο τα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτού του Sports Activity Coupé. Πολλά συστήματα έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της χαρακτηριστικής για τα αυτοκίνητα M Performance δυναμικής. Σε αυτά περιλαμβάνονται το BMW xDrive, που έχει σχεδιαστεί με μεγαλύτερη έμφαση στους πίσω τροχούς, τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

 • Περισσότερος δυναμισμός: η σπορ ανάρτηση

  Ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο δυναμικής οδήγησης – αυτό υπόσχεται η σπορ ανάρτηση με τις ειδικές ρυθμίσεις για τη νέα BMW X4 M40i. Τα ελατήρια και οι αντιστρεπτικές ράβδοι έχουν ενισχυθεί, ενώ η γωνία κάμπερ στους μπροστινούς άξονες έχει αυξηθεί. Τα προσαρμοζόμενα αμορτισέρ και η τετρακίνηση διαθέτουν δυναμικότερες ρυθμίσεις, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να προσφέρει μια αίσθηση οδήγησης παραπλήσια με αυτήν ενός σπορ coupé. Η ουδέτερη οδική συμπεριφορά και οι μειωμένες εγκάρσιες κλίσεις του αμαξώματος εξασφαλίζουν αξεπέραστη οδηγική απόλαυση.

 • Περισσότερη ευελιξία: το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης

  Για άμεσο και ευέλικτο στιλ οδήγησης, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης αποκρίνεται στις αλλαγές της γωνίας στροφής του τιμονιού ανεξάρτητα από την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης και με διαφορετικό βαθμό υποβοήθησης κάθε φορά. Στις μεγάλες γωνίες στροφής, περιορίζονται οι κινήσεις του τιμονιού που απαιτούνται για την αλλαγή κατεύθυνσης και στις απότομες στροφές. Ωστόσο, τα χαρίσματα αυτού του συστήματος φαίνονται και κατά το παρκάρισμα, κατά την εκτέλεση ελιγμών: σε μικρές γωνίες στροφής, το σύστημα παρέχει εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια και κορυφαία ακρίβεια διεύθυνσης.

 • Μεγαλύτερη πρόσφυση: BMW xDrive

  Η BMW X4 M40i διαθέτει το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Performance Control στον βασικό εξοπλισμό της. Το σύστημα αυτό ρυθμίζει τη μεταβλητή κατανομή της κινητήριας ισχύος μεταξύ των δύο πίσω τροχών, επιτυγχάνοντας, έτσι, ένα ασυναγώνιστο επίπεδο δυναμικής, ευελιξίας και πρόσφυσης. Ανεξάρτητα από τον τύπο οδοστρώματος, το Sports Activity Coupé ακολουθεί κάθε αλλαγή κατεύθυνσης με υψηλή ακρίβεια και με αισθητά λιγότερες διορθωτικές κινήσεις του τιμονιού. Προκειμένου να επιτύχει τη χαρακτηριστική δυναμική οδήγησης των μοντέλων M Performance, το σύστημα έχει σχεδιαστεί με μεγάλη έμφαση στους πίσω τροχούς.

 • Πιο σπορ χαρακτήρας: τα ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων

  Τα ελαστικά συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση ενός δυναμικού χαρακτήρα. Κατόπιν παραγγελίας, οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" Μ με διπλές ακτίνες 680 M σε διχρωμία είναι διαθέσιμες με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport. Αυτά τα ελαστικά υπερυψηλών επιδόσεων με διαφορετικές διαστάσεις μπροστά/πίσω (μπροστά 245/40 R20, πίσω 275/35 R20) ενισχύουν τη δυναμική της οδήγησης.

  Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τα ελαστικά runflat 19'' Michelin Primacy με διαφορετικές διαστάσεις μπροστά/πίσω. Οι ζάντες ελαφρού κράματος M με διπλές ακτίνες 622 M (μπροστά 245/45 R19, πίσω 275/40 R19) μεταφέρουν τις πανίσχυρες επιδόσεις της BMW X4 M40i στον δρόμο χωρίς απώλειες.

Steptronic

ΣΠΟΡ ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC 8 ΣΧΕΣΕΩΝ.

Το σπορ κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων με μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός πιο άνετου ή ενός ιδιαίτερα δυναμικού στιλ αλλαγής ταχυτήτων. Το συγκρότημα κίνησης-μετάδοσης σε συνδυασμό με το Launch Control, το οποίο επίσης περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, επιτρέπει επιταχύνσεις από στάση που κόβουν την ανάσα. Στον αντίποδα, τα μεγάλα δισκόφρενα στον μπροστινό άξονα και τα βελτιωμένα υλικά τριβής των φρένων σε όλους τους τροχούς εξασφαλίζουν ασυναγώνιστη επιβράδυνση, ακόμα και με το πιο σπορ στιλ οδήγησης.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ M PERFORMANCE.

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση, τελειοποιημένο σύστημα κίνησης, μεγιστοποιημένη δυναμική οδήγησης. Όλα τα αυτοκίνητα M Performance ενσωματώνουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά. Ως αποκλειστικές προσφορές της BMW M GmbH, συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία της αντίστοιχης σειράς μοντέλων με τα δυναμικά γονίδια της BMW M, δημιουργώντας, έτσι, μια κατηγορία από μόνα τους.

Ακόμα πιο έντονη οδηγική απόλαυση.

Γνωρίστε την πλήρη σειρά των αυτοκινήτων M Performance.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης.