ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ BMW X.

Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW X4.

Εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό: Το εξωτερικό της BMW X4 εντυπωσιάζει με την κομψή γραμμή οροφής σε στιλ coupé. Στο εσωτερικό, παρέχει ασυναγώνιστη λειτουργικότητα και άνεση. Ο διαιρούμενος σε αναλογία 40:20:40 πάγκος των πίσω καθισμάτων περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον εσωτερικό χώρο στις μεταφορικές σας ανάγκες.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Πρωτοποριακό και εύκολο στο χειρισμό – το σύστημα Comfort Access επιτρέπει στον οδηγό να ανοίγει τις πόρτες του αυτοκινήτου και να βάζει εμπρός τον κινητήρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου. Το κλειδί, το οποίο μπορεί να είναι φυλαγμένο στην τσέπη του παντελονιού σας ή στο χαρτοφύλακά σας, αναγνωρίζεται αυτόματα μόλις πλησιάσετε το αυτοκίνητο. Όταν η πόρτα ξεκλειδωθεί αυτόματα, ο οδηγός μπορεί να επιβιβαστεί και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα πατώντας τον διακόπτη Start/Stop.
Το σύστημα Comfort Access περιλαμβάνει και τη λειτουργία «Έξυπνο Άνοιγμα». Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας ανιχνεύει τη σύντομη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και ανοίγει ή κλείνει την πόρτα του χώρου αποσκευών αυτόματα, χωρίς τη χρήση των χεριών.
Η λειτουργία του συστήματος Comfort Access βασίζεται σε μια διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας του κλειδιού για λόγους διασφάλισης της ασφάλειάς του.

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ.

Παρά τη γραμμή coupé, το εσωτερικό της BMW X4 είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και λειτουργικό. Τα κορυφαίας ποιότητας υλικά του εσωτερικού σε συνδυασμό με τις πρακτικές δυνατότητες αποθήκευσης και τον άφθονο χώρο για όλους τους επιβάτες εγγυώνται ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης. Η λειτουργικότητα φαίνεται και από τα νούμερα: πέντε καθίσματα, αναδιπλούμενος και διαιρούμενος σε αναλογία 40:20:40 πάγκος πίσω καθισμάτων (χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό) και χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 500 l που μπορεί να επεκταθεί έως και τα 1.400 l. Το κάλυμμα του χώρου αποσκευών, καθώς και το προαιρετικό πακέτο αποθηκευτικών χώρων, το οποίο περιλαμβάνει δίχτυα αποσκευών, ράγες πρόσδεσης και αντιολισθητική επένδυση δαπέδου χώρου αποσκευών διπλής όψης, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την άνεση και την καθημερινή πρακτικότητα ενός αυτοκινήτου που κάθε άλλο παρά «καθημερινό» μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ο οδηγός μπορεί να ξεκινήσει την οδήγηση του σε ένα άνετο περιβάλλον, όπου η εσωτερική θερμοκρασία έχει προσαρμοστεί κατάλληλα από το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης με λειτουργία χρονοδιακόπτη. Επιπλέον, το σύστημα διατηρεί καθαρά τα παράθυρα και το παρμπρίζ από τον πάγο και τα συμπυκνώματα. Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης ενεργοποιείται και ελέγχεται από το ξεχωριστό χειριστήριο, την εφαρμογή My BMW Remote ή το πολυχειριστήριο iDrive.

Το σύστημα λειτουργεί με τη βοήθεια μονάδας θέρμανσης νερού. Η τροφοδοσία ενέργειας πραγματοποιείται από το σύστημα καυσίμου. Η συσκευή προθερμαίνει και τον κρύο κινητήρα. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά τη φάση προθέρμανσης του κινητήρα. Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα στην προεπιλεγμένη χρονική στιγμή, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 15°C ή χειροκίνητα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ.

Όταν θέλετε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών ενώ κρατάτε ψώνια στα χέρια σας, συνήθως, ταλαιπωρείστε ψάχνοντας να βρείτε το κλειδί στις τσέπες ή στην τσάντα σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί πλέον να το ξανακάνετε, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Comfort Access το οποίο προσφέρει λειτουργία ανοίγματος της πόρτας του χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση χεριών.

Αρκεί μια μικρή, στοχευμένη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για να ανοίξει ο αισθητήρας την πόρτα του χώρου αποσκευών. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μεταφέρετε επάνω σας το κλειδί του αυτοκινήτου. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ξεκλειδώνει και ανοίγει αυτόματα. Οι αισθητήρες του συστήματος, που είναι εγκατεστημένοι σε διάφορα ύψη στον πίσω προφυλακτήρα, ανιχνεύουν την κίνηση του ποδιού και ανοίγουν την πόρτα του χώρου αποσκευών. Αυτό το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό από το BMW ConnectedDrive διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα και τη φόρτωση του χώρου αποσκευών.