ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive* στην BMW X4.

Πειστικότητα, αμεσότητα και πολύπλευρες πτυχές - αυτά τα χαρακτηριστικά ισχύουν τόσο για την BMW X4 όσο και για τις υπηρεσίες και εφαρμογές του BMW ConnectedDrive. Αυτός ο εξοπλισμός σας εφοδιάζει με τις νεότερες τεχνολογίες επικοινωνίας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Εσείς ποιες θα χρησιμοποιήσετε; Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας.

 

*Μερικές από τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE*.

Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive παρέχουν στον οδηγό ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών καθ' οδόν.
Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το BMW Online, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια ή ξενοδοχεία.

Η επιλογή αυτή περιλαμβάνει επίσης ασφαλή, άνετη και απεριόριστη πρόσβαση σε εφαρμογές για smartphone, όπως είναι το BMW Connected. Ο προαιρετικά διαθέσιμος εξοπλισμός «Υπηρεσίες ConnectedDrive» προσφέρει πολλές ακόμα επιλογές που υπόσχονται να μετατρέψουν κάθε διαδρομή με μια BMW σε μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία.

*Μερικές από τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ένας προσωπικός βοηθός κινητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις και βοηθά τον οδηγό να φτάνει ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό του. Όλες οι σχετικές υπηρεσίες διατίθενται και στο iPhone ή το Apple Watch μέσω της εφαρμογής.

 

Οι προορισμοί που έχουν βρεθεί στο διαδίκτυο ή σε άλλες εφαρμογές όπως το Yelp, το Apple Maps ή το Google Maps, μπορούν να εισαχθούν εύκολα και απλά στο BMW Connected και να μεταφερθούν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου με ένα απλό κλικ. Οι συναντήσεις, οι διευθύνσεις και οι ώρες άφιξης που αποθηκεύονται στο ημερολόγιο του iPhone μεταφέρονται αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας του BMW Connected. Το BMW Connect υπολογίζει την προγραμματισμένη ώρα άφιξης βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας και των συνθηκών κυκλοφορίας, ειδοποιεί έγκαιρα τους χρήστες και τους καθοδηγεί από το σταθμευμένο αυτοκίνητο μέχρι τον τελικό προορισμό. Εάν η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη λόγω απρόβλεπτων εμποδίων ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης κοντά στον τελικό προορισμό, ο χρήστης μπορεί να στείλει γραπτό μήνυμα μέσω του BMW Connected για να ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης, χωρίς να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του. Επιπλέον, το BMW Connected αναγνωρίζει τους συχνότερους προορισμούς και τους αποθηκεύει αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας.

 

Η Εφαρμογή BMW Connected είναι διαθέσιμη για λήψη από το Apple App Store.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η οδήγηση με την BMW σας μπορεί να σας επιφυλάσσει πολλές εμπειρίες καθ’ οδόν. Κι επειδή με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, κάθε διαδρομή μπορεί να μετατραπεί σε περιπέτεια, για αυτόν ακριβώς το λόγο, υπάρχουν εφαρμογές μουσικής που σας προσφέρουν το σωστό τραγούδι για κάθε περίσταση. Έτσι λοιπόν, τώρα, είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε βγαίνετε στην πόλη για ψώνια είτε φεύγετε για διακοπές, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων ήχου ή να κάνετε streaming της αγαπημένης σας μουσικής – κατευθείαν μέσα στην BMW σας με τον προαιρετικό εξοπλισμό «Υπηρεσίες ConnectedDrive».

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Όσοι αναρωτιόνταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό «μπάτλερ», τώρα έχουν την ευκαιρία να το μάθουν: με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως «προσωπικός βοηθός» σας ενώ οδηγείτε. Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και μπορεί ακόμα και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Με το BMW Car Hotspot από τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, οι επιβάτες σας μπορούν να σερφάρουν στο Internet με τα smartphone, τα tablet ή τους φορητούς υπολογιστές τους, οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας. Η εγκατάσταση του hotspot είναι γρήγορη και εύκολη χάρη στον προσαρμογέα snap-in στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Έως και οκτώ συσκευές μπορούν να λαμβάνουν ταυτόχρονα Internet υψηλών ταχυτήτων με το νέο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας LTE (Long-Term Evolution). Το Wi-Fi στην BMW σας εξασφαλίζει ταχύτερη μεταφορά δεδομένων, καλύτερη λήψη, μειωμένα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο για έως και 30 λεπτά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) παρέχουν, ανά πάσα στιγμή, την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη χρονική στιγμή και τη διάρκεια των συμφορήσεων αναμεταδίδονται στο αυτοκίνητό σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα προφίλ των μετακινήσεων από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, τα δεδομένα GPS από τους διάφορους στόλους οχημάτων, οι εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της τροχαίας. Τα δεδομένα αναλύονται με ακρίβεια τέτοια, που καθιστά δυνατό τον εντοπισμό μιας κυκλοφοριακής συμφόρησης με ακρίβεια μερικών μέτρων. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα RTTI να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση σε αυτοκινητόδρομους, κεντρικούς δρόμους, επαρχιακούς δρόμους και πλήθος αστικών διαδρομών, καθώς και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές χωρίς κίνηση.

BLUETOOTH OFFICE.

Το Bluetooth Office σας επιτρέπει να αξιοποιείτε πιο αποδοτικά το χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια συσκευών που υποστηρίζουν Bluetooth, μπορείτε να οργανώσετε εύκολα τις καθημερινές σας εργασίες καθ' οδόν. Τα email, τα επαγγελματικά ραντεβού, οι εργασίες και τα γραπτά μηνύματα προβάλλονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή μπορούν να εκφωνηθούν και να ακουστούν από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον είναι εφικτή και η προβολή των καταχωρήσεων ημερολογίου από το Apple iPhone μέσω του BMW Apps. Μια λίστα με όλες τις συμβατές κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.bmw.com/bluetooth.