ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Η νέα BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Η νέα BMW X4 M40i.

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Η νέα BMW X4 M40i.

Σε ό,τι αφορά τις μέγιστες επιδόσεις, συχνά, οι μικρολεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η BMW X4 M40i με τις επιδόσεις και την ευελιξία της, οι οποίες σας επιτρέπουν να χειρίζεστε ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης με μεγάλη ευκολία. Αυτή η αίσθηση σιγουριάς οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στον εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M Performance TwinPower Turbo, ισχύος 353 hp (260 kW) και ροπής 500 Nm, την πρωτοποριακή κατασκευή χαμηλού βάρους και την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ.

BMW X4 M40i(2)(3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,2–9,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 213–209

Μάθετε περισσότερα

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ Performance TwinPower Turbo.

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ Performance TwinPower Turbo.

Οι «αντίπαλοί» σας, τώρα, θα δυσκολεύονται να σας προφτάσουν περισσότερο από ποτέ. Και αυτό γιατί ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M Performance TwinPower Turbo αποδίδει σαρωτική ισχύ 353 hp (260 kW), χάρη στον υπερτροφοδότη twin-scroll, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Ο συνδυασμός αυτός παρέχει μέγιστη ροπή 500 Nm, επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα και, το κυριότερο, ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

Read more

ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Τα χαρακτηριστικά δυναμικής οδήγησης της BMW X4 M40i.

ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Τα χαρακτηριστικά δυναμικής οδήγησης της BMW X4 M40i.

Η αντιμετώπιση νέων προκλήσεων απαιτεί την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η BMW X4 M40i είναι πάντα σε άριστη φόρμα. Η ιδιαίτερα υψηλής ακρίβειας Σπορ Ανάρτηση M και το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζουν εξαιρετικά ακριβή έλεγχο. Τα Σπορ φρένα M που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive και το Σπορ διαφορικό M αυξάνουν τα πλευρικά και τα διαμήκη δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, που φαίνεται ότι φτιάχτηκε για να δημιουργήσει νέα σημεία αναφοράς.

Read more
 • Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M

  Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει μέσω του Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης – από την άνετη μέχρι την εξαιρετικά δυναμική οδήγηση με αξιοσημείωτη ευελιξία.

 • Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης

  Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του τιμονιού. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στο παρκάρισμα και το στρίψιμο.

 • BMW xDrive με Σπορ διαφορικό M

  Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς για μέγιστη πρόσφυση, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής. Το Σπορ διαφορικό M βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά την οδήγηση με ιδιαίτερα δυναμικό στιλ ή σε διαφορετικούς τύπους επιφάνειας οδοστρώματος.

Η ΑΡΙΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ.

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά M Performance υπογραμμίζουν τον αποκλειστικό χαρακτήρα της BMW X4 M40i με την πρώτη κιόλας ματιά. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, η μάσκα «νεφρών» και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε γκρι Cerium αποτελούν ξεκάθαρη δήλωση των σπορ φιλοδοξιών αυτού του αυτοκινήτου. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 21" επισφραγίζουν τη δυναμική εμφάνιση, ενώ οι μοναδικές απολήξεις εξάτμισης ελεύθερης σχεδίασης σε μαύρο χρώμιο αφήνουν πίσω τους μια εντύπωση που διαρκεί. Τα εμβλήματα «M» στα μπροστινά πλευρικά τοιχώματα, σε συνδυασμό με την επιγραφή της ονομασίας μοντέλου στο πίσω μέρος, επίσης σε γκρι Cerium, ολοκληρώνουν τη συνολική αθλητική εικόνα.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΑΣ.

Το Σπορ πακέτο M, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, χαρίζει στην BMW X4 M40i έναν δυναμισμό που συνεχίζεται και μέσα στο εσωτερικό. Από το δερμάτινο τιμόνι M και τα ειδικά όργανα M Performance μέχρι τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και τα υποπόδια M, προσφέρει αθλητικό «αέρα» μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Μάθετε περισσότερα

Πρωτοποριακό από κάθε άποψη.

Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, έμβλημα «Μ» και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτινών. Με τη στεφάνη σε μαύρο δέρμα «Walknappa» με μαύρες ραφές και τα στηρίγματα για τους αντίχειρες, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση αφής.
Μάθετε περισσότερα

Εξαιρετική σχεδίαση και λειτουργικότητα.

Τα ανεξάρτητα ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού διαθέτουν διάφορες δυνατότητες μηχανικής ρύθμισης, μεταξύ των οποίων και ρύθμιση του πλάτους της πλάτης καθίσματος, της θέσης μπροστά-πίσω και της γωνίας της πλάτης του καθίσματος. Τα ψηλότερα πλαϊνά στηρίγματα της έδρας και της πλάτης του καθίσματος διακρίνονται για την εξαιρετική εργονομία και προσφέρουν κορυφαία πλευρική στήριξη.
Μάθετε περισσότερα

Σπορ χαρακτηριστικά με χάρισμα.

Η κεντρική κονσόλα είναι εξοπλισμένη με έγχρωμο έμβλημα «M», αντί της επιγραφής ονομασίας της σειράς, στο μπροστινό τμήμα της, το οποίο δίνει έμφαση στη σπορ ατμόσφαιρα του εσωτερικού και αποτελεί ένδειξη των δυναμικών οδηγικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου.
Μάθετε περισσότερα

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Αυτοκίνητα Μ Performance.

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Αυτοκίνητα Μ Performance.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη Γερμανία και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των διάφορων τύπων ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (2) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς το CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης.

  * Ορισμένες από τις Εφαρμογές BMW δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.