ΕΡΓΟ ΠΡΟΟΔΟΥ.

H BMW X5.

ΕΡΓΟ ΠΡΟΟΔΟΥ.

H BMW X5.

ΕΡΓΟ ΠΡΟΟΔΟΥ.H BMW X5.

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (50i)

330 (450)/5.500–6.000

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (50i)

9,7–9,6

Εκπομπές CO2 σε g/km (50i)

226–224

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

650–1.870

Στην τρίτη της γενιά πλέον, η BMW X5 ξεπερνά τον εαυτό της για ακόμα μια φορά – ως Sports Activity Vehicle (SAV) που διακρίνεται σε όλους τους τομείς, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Αυτό το πετυχαίνει χάρη σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων τεχνολογιών που οδηγούν την αποδοτικότητα, τη δυναμική οδήγησης, την άνεση και την πολυμορφικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο – και εντός και εκτός δρόμου.

Στις εικόνες της BMW X5 xDrive40e iPerformance παρουσιάζεται η νέα έκδοση BMW iPerformance.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW X5 με eDrive

Δυναμική οδήγηση.

Η δυναμική οδήγηση της BMW X5 σας εξασφαλίζει άκρως απολαυστικές διαδρομές κάθε φορά που κάθεστε στο τιμόνι της – σε κάθε είδους συνθήκες οδήγησης και σε όλες τις ταχύτητες. Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού εγγυώνται τέλεια επαφή με το οδόστρωμα – είτε σε κλειστές στροφές, είτε σε απότομες κατηφόρες, είτε όταν τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα.
Read more

Άνεση.

Η οδηγική απόλαυση είναι και θέμα άνεσης. Στην BMW X5, μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαία άνεση καθισμάτων, τέλεια μουσική και την καλύτερη ψυχαγωγία ανά πάσα στιγμή.
Read more

Σχεδίαση.

Οι ισχυροί χαρακτήρες αναγνωρίζονται στη στιγμή. Η BMW X5 θα σας τραβήξει την προσοχή, από την πρώτη κιόλας ματιά – για πάντα. Και, αφού μπείτε μέσα, θα απολαμβάνετε το κάθε χιλιόμετρο στο κορυφαίας ποιότητας κόκπιτ. Η υπερυψωμένη θέση καθίσματος, για παράδειγμα, σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή θέαση του δρόμου μπροστά σας – αλλά και των υψηλής ποιότητας υλικών στο εσωτερικό.
Read more