ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

The BMW X5 M50d: 381 ίπποι / 280 kW.

BMW M Performance

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

The BMW X5 M50d: 381 ίπποι / 280 kW.

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.The BMW X5 M50d: 381 ίπποι / 280 kW.

Οι μηχανικοί της BMW M καταθέτουν όλη τους την πείρα για να δημιουργήσουν μια αλληλεπιδραστική συνεργασία συστήματος κίνησης, τεχνολογίας πλαισίου και σχεδίασης, που ενσαρκώνεται στο «πρόσωπο» της BMW X5 M50d. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο M Performance που προσφέρει ένα συναρπαστικό «πάντρεμα» απόλυτου δυναμισμού, άνεσης και πολυχρηστικότητας. Χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, συνδυάζει τα χαρίσματα ενός μοντέλου BMW X με τη δέσμευση για επιδόσεις που πρεσβεύει η BMW M GmbH, γεγονός που το κάνει να αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του.
 

Στοιχεία για την BMW X5 M50d:
Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος): 6,6 l/100 km
Εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 173 g/km

Read more
Design

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ M PERFORMANCE ΤΗΣ BMW X5 M50d.

Εκτός από τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά M Performance, η BMW X5 M50d είναι επίσης εξοπλισμένη με επιλεγμένα εξαρτήματα από το Σπορ πακέτο Μ. Οι ειδικές εισαγωγές αέρα στη φαρδιά μπροστινή ποδιά προσδίδουν σε αυτό το Sports Activity Vehicle ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση. Επιπλέον, η καινοτόμος υπογραφή της M GmbH γίνεται άμεσα αντιληπτή χάρη στην άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των εξαρτημάτων αυτού του αυτοκινήτου M Performance, ενώ η σχεδίαση, τόσο από οπτικής όσο και από τεχνικής πλευράς, είναι προσανατολισμένη στη δυναμική χωρίς συμβιβασμούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X5 M50d.

H BMW X5 M50d έχει, αναμφισβήτητα, μοναδική εμφάνιση. Τα καλύμματα καθρεφτών σε γκρι Ferric και το λογότυπο M σε σκούρο χρώμιο, σε συνδυασμό με αποκλειστικά χαρακτηριστικά από το αεροδυναμικό πακέτο, επίσης σε γκρι Ferric, κάνουν το αυτοκίνητο εντελώς ξεχωριστό. Οι τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης προσφέρονται σε μαύρο χρώμιο. H επιγραφή ονομασίας μοντέλου σε σκούρο χρώμιο δίνει έμφαση στη στενή σχέση με την M GmbH, πράγμα που χαρακτηρίζει έντονα και το εσωτερικό. Οι οδηγοί και οι επιβάτες καλωσορίζονται από τα καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή της ονομασίας μοντέλου, ενώ κάθε αλλαγή ταχύτητας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής το λογότυπο M που κοσμεί τον επιλογέα ταχυτήτων του σπορ αυτόματου κιβωτίου Steptronic 8 σχέσεων.

ΕΞΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO.

Ο κινητήρας συνδυάζει άμεσο ψεκασμό common-rail και μια ασυναγώνιστη τεχνολογία υπερτροφοδότησης με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας. Η εξαιρετικά αυθόρμητη απόκριση, η υψηλή ροπή ακόμα και στις χαμηλές στροφές και το ευρύ φάσμα λειτουργίας αποτελούν τα τρία βασικότερα χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού κινητήρα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά κινητήρα προσφέρουν αυθόρμητη δυναμική, με άφθονη ροπή 740 Nm, μέγιστη ισχύ 280 kW (381 ίπποι) και επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα. Οι εντυπωσιακές αυτές επιδόσεις, σε συνδυασμό με μέση κατανάλωση καυσίμου 6,6 l/100 km και εκπομπές CO2 173 g/km, προσφέρουν μια άκρως εντυπωσιακή σχέση δυναμικής-αποδοτικότητας, γεγονός που για μία ακόμα φορά αποδεικνύει τη δύναμη πρωτοπορίας της BMW.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ M PERFORMANCE ΤΗΣ BMW X5 M50d.

Η BMW X5 M50d είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις επιδόσεις. Ο στόχος είναι η αυξημένη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με τη μοναδική άνεση και την εντυπωσιακή πολυχρηστικότητα. Το υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ακρίβειας ελέγχου, καθώς και οι αριστοτεχνικές ρυθμίσεις όλων των εξαρτημάτων, γίνονται αντιληπτά κάθε φορά που το αυτοκίνητο βγαίνει από μια στροφή. Με τις στοχευμένες παρεμβάσεις τους, οι μηχανικοί της BMW M GmbH έχουν τελειοποιήσει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης.

 • Πιο σπορ χαρακτήρας: η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M

  Η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M εγγυάται ότι η χαρακτηριστική ευελιξία των μοντέλων BMW X5 αποκτά μια ακόμα πιο δυναμική πλευρά στην BMW X5 M50d.

  Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει Δυναμικό Έλεγχο Απόσβεσης και αερανάρτηση στον πίσω άξονα, με ρυθμίσεις ακριβείας ειδικά σχεδιασμένες για την ενίσχυση του δυναμικού χαρακτήρα. Ένα από τα κυριότερα οφέλη για σας είναι ο ακριβής έλεγχος του πλαισίου.

 • Περισσότερη ευελιξία: το Πακέτο Ανάρτησης Dynamic

  Εξοπλισμένη με το Πακέτο Ανάρτησης Dynamic, η BMW X5 M50d προσφέρει ένα κορυφαίο επίπεδο ευελιξίας, ακρίβειας και δυναμικής. Ο Δυναμικός Έλεγχος Απόσβεσης και το Dynamic Drive, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου, εγγυώνται ακόμα πιο «ουδέτερες» αντιδράσεις και περιορίζοντας σημαντικά τις πλευρικές κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές.

 • Μεγαλύτερη πρόσφυση: BMW xDrive

  Η BMW X5 M50d διαθέτει το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Performance Control στο βασικό εξοπλισμό, χάρη στο οποίο προσφέρει ένα ασυναγώνιστο επίπεδο δυναμικής, ευελιξίας και πρόσφυσης. Ανεξάρτητα από τον τύπο οδοστρώματος, το Sports Activity Vehicle ακολουθεί κάθε αλλαγή κατεύθυνσης με υψηλή ακρίβεια και με αισθητά λιγότερες διορθωτικές κινήσεις του τιμονιού. Προκειμένου να επιτύχει τη χαρακτηριστική δυναμική οδήγησης των μοντέλων M Performance, το σύστημα έχει σχεδιαστεί με μεγάλη έμφαση στους πίσω τροχούς.

Steptronic

ΣΠΟΡ ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC 8 ΣΧΕΣΕΩΝ.

Το έργο της μετάδοσης της ισχύος στην BMW X5 M50d αναλαμβάνει το σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. H ειδική για τα μοντέλα M Performance ρύθμιση των προγραμμάτων αλλαγής ταχυτήτων είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένη στις επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος κινητήρας. Οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι επιτρέπουν τις αλλαγές ταχυτήτων με δυναμικό στιλ. Το κιβώτιο ταχυτήτων περιλαμβάνει, επίσης, σύστημα Launch Control, το οποίο εξασφαλίζει κορυφαία επιτάχυνση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, η compact κατασκευή, το χαμηλό βάρος και η άριστη συνεργασία με τη Λειτουργία Auto Start/Stop συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των επιπέδων κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ M PERFORMANCE.

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση, τελειοποιημένο σύστημα κίνησης, μεγιστοποιημένη δυναμική οδήγησης. Όλα τα αυτοκίνητα M Performance ενσωματώνουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά. Ως δημιούργημα της BMW M GmbH, συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία των συμβατικών εκδόσεων τους με τα δυναμικά γονίδια της BMW M, συνθέτουν, έτσι, μια κατηγορία από μόνα τους.

Ακόμα πιο έντονη οδηγική απόλαυση.

Γνωρίστε την πλήρη σειρά των αυτοκινήτων M Performance.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης.