ΑΨΟΓΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Η άνεση στην BMW X5.

ΑΨΟΓΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

Η άνεση στην BMW X5.

ΑΨΟΓΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.Η άνεση στην BMW X5.

Η οδηγική απόλαυση είναι και θέμα άνεσης. Στην BMW X5, μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαία άνεση καθισμάτων, τέλεια μουσική και την καλύτερη ψυχαγωγία ανά πάσα στιγμή.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

Read more

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Άφθονος χώρος φόρτωσης: η μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο βάρος ή μέγεθος δεν αποτελεί πρόβλημα στην BMW X5 – χάρη στα πρακτικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν οικονομία χώρου.

Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, η BMW X5 είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Για παράδειγμα, με τη διαιρούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών: το επάνω τμήμα της πόρτας του χώρου αποσκευών ανοίγει αρθρωτά προς τα πάνω, επιτρέποντας έτσι την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση μικρών και ελαφριών αντικειμένων. Το κάτω τμήμα της πόρτας, όταν είναι ανοικτό, δημιουργεί μια επίπεδη και ενιαία επιφάνεια με το δάπεδο του χώρου αποσκευών στην οποία μπορείτε να αποθέσετε τις αποσκευές σας προτού τις φορτώσετε.

Ο κοτσαδόρος μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους μεταξύ 2,7 και 3,5 τόνων (ανάλογα με την τοποθετημένη έκδοση κινητήρα) ενώ προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Το σύστημα ελέγχου ευστάθειας ρυμουλκούμενου ανιχνεύει επικίνδυνες ταλαντώσεις του ρυμουλκούμενου και ενεργοποιεί τα φρένα του αυτοκινήτου ρυμούλκησης και του ρυμουλκούμενου για να αποκαταστήσει γρήγορα την ευστάθεια.

Η πολυμορφικότητα είναι εμφανέστατη και στο ευρύχωρο εσωτερικό. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 40:20:40, μεγιστοποιώντας τον διαθέσιμο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων αυξάνει την πρακτικότητα του αυτοκινήτου προσφέροντας πολλές έξυπνες λύσεις για την αποθήκευση μικρών και μεγάλων αντικειμένων. Περιλαμβάνει θήκη γυαλιών, γάντζους, δίχτυα και ράγες με κρίκους πρόσδεσης στον χώρο αποσκευών.

ΑΝΕΣΗ.

Εγγυημένη αίσθηση ευχαρίστησης: άνεση και λειτουργικότητα στην BMW X5.

ΑΝΕΣΗ.

Εγγυημένη αίσθηση ευχαρίστησης: άνεση και λειτουργικότητα στην BMW X5.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BANG & OLUFSEN HIGH END ΜΕ ΗΧΟ SURROUND.

Εξοπλισμένο με το νέο σύστημα επεξεργασίας σήματος Dirac Dimensions, το ηχοσύστημα Bang & Olufsen high-end με ήχο surround παρέχει έναν "ολοζώντανο" ανοιχτό χώρο για τη δημιουργία κορυφαίου ήχου.
Το σύστημα περιλαμβάνει 16 ηχεία με ισχύ 1.200 W, καθώς και ένα αυτόματα επεκτεινόμενο κεντρικό ηχείο στην επιφάνεια στήριξης του ταμπλό. Αυτό το ηχείο είναι μια μονάδα μεσαίων συχνοτήτων και διαθέτει τεχνολογία "ακουστικού φακού" (Acoustic Lens) για ομοιόμορφη ποιότητα ήχου σε όλα τα καθίσματα.
Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο ρυθμίσεων ήχου: "Studio" για πιστή αναπαραγωγή αυθεντικού ήχου και "Expanded" για υποκειμενική διεύρυνση του ακουστικού χώρου. Ο φωτισμός στα καλύμματα των ηχείων συμβάλλει στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης οπτικοακουστικής εμπειρίας.
Το ηχοσύστημα Bang & Olufsen high-end με ήχο surround διατίθεται μόνον με τον εξοπλισμό Λειτουργία TV ή Σύστημα πλοήγησης Professional.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ.

Ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με τεχνολογία Black Panel και διαγώνιο οθόνης 10,25" οπτικοποιεί με εντυπωσιακό τρόπο την οδηγική εμπειρία.
Ταυτόχρονα, βοηθά τον οδηγό να συγκεντρωθεί στον δρόμο και την οδήγηση, παρέχοντας τις σχετικές πληροφορίες και αποτρέποντας την απόσπαση της προσοχής.
Στον πίνακα οργάνων μπορούν να προβληθούν τρεις διαφορετικές λειτουργίες με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Κάθε μία από τις λειτουργίες διαθέτει το δικό της χρωματισμό και στιλ γραφικών: Comfort, ECO PRO και Sport. Ενώ η λειτουργία Comfort διατηρεί τη γνώριμη εμφάνιση, στην ένδειξη της λειτουργίας ECO PRO κυριαρχούν οι μπλε αποχρώσεις. Οι νέες ενδείξεις EfficientDynamics και η ένδειξη πρόσθετης αυτονομίας βοηθά τον οδηγό να πετύχει τον πιο αποδοτικό τρόπο οδήγησης. Αντίθετα, η λειτουργία Sport διακρίνεται για το κόκκινο χρώμα και περιλαμβάνει ενδείξεις πληροφοριών που σχετίζονται με τις επιδόσεις.
Ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών προβάλλει επιπλέον και τις πληροφορίες πλοήγησης, μαζί με τις συμβουλές της Υποβοήθησης Προνοητικής Οδήγησης καθώς και λίστες από τις λειτουργίες τηλεφώνου και ψυχαγωγίας.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

Ανεξάρτητα από το πού κάθεστε μέσα στην BMW X5, το σίγουρο είναι ότι θα απολαμβάνετε πάντοτε κορυφαίο επίπεδο άνεσης – χάρη στην υπερυψωμένη θέση των μπροστινών καθισμάτων και την απεριόριστη ευελιξία στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Ο οδηγός και ο συνοδηγός της BMW X5 μπορούν να απολαύσουν την χαρακτηριστική στη σειρά μοντέλων Χ υπερυψωμένη θέση καθίσματος καθώς και τα προαιρετικά διαθέσιμα καθίσματα Comfort. Το επάνω τμήμα της πλάτης, το πλάτος της πλάτης, το στήριγμα οσφυϊκής χώρας και το ύψος του προσκέφαλου των μπροστινών καθισμάτων μπορούν να ρυθμιστούν ηλεκτρικά, μειώνοντας την ένταση των μυών και την κούραση και βελτιώνοντας γενικά την άνεση.
Τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν σε αναλογία 40:20:40, ανάλογα με τον αριθμό επιβατών ή τον όγκο αποσκευών που θέλετε να μεταφέρετε. Η ωφέλιμη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών μπορεί να επεκταθεί μέχρι το εντυπωσιακό μέγεθος των 1.870 l.
Τα προαιρετικά διαθέσιμα καθίσματα Comfort για τους πίσω επιβάτες διαθέτουν ιδιαίτερα άνετη επένδυση και προσφέρουν πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων. Για παράδειγμα, η γωνία κλίσης των πλατών των δύο εξωτερικών πίσω καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι διάφορες θέσεις, καλύπτοντας συνολικά μία περιοχή δέκα μοιρών. Τα καθίσματα Comfort μπορούν να μετακινηθούν κατά 80 mm προς τα εμπρός και προς τα πίσω σε αναλογία 60:40. Έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερο χώρο για τα γόνατα ή μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενες και διαιρούμενες σε αναλογία 40:20:40.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΒΑΤΩΝ PROFESSIONAL.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΙΣΩ ΕΠΙΒΑΤΩΝ PROFESSIONAL.

Απόλυτη ψυχαγωγία.

Η καλύτερη ψυχαγωγία είναι εγγυημένη στα πίσω καθίσματα της BMW X5, όσο μακριά και αν είναι η διαδρομή – με τη βοήθεια του προαιρετικού Συστήματος ψυχαγωγίας πίσω επιβατών Professional.
Αυτό το στοιχείο εξοπλισμού περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές έγχρωμες οθόνες 9.2" (ρυθμιζόμενης κλίσης) και μονάδα DVD. Ανάλογα με τον τοποθετημένο εξοπλισμό, οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν με τηλεχειρισμό τις λειτουργίες της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του DVD-Changer, του συστήματος πλοήγησης (ξεχωριστά από τον οδηγό) και – με τη βοήθεια του ConnectedDrive – το Internet. Διατίθενται συνδέσεις για MP3 player και κονσόλες παιχνιδιών. Επιπλέον, για να μην ενοχλείται ο οδηγός από το θόρυβο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι επίσης δυνατή η σύνδεση ασύρματων ακουστικών.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Μία σειρά πακέτων συντήρησης και service.

Το BMW Service Inclusive είναι το πρώτο βήμα προς την απεριόριστη οδηγική απόλαυση: Πρόκειται για ένα πακέτο συντήρησης που καλύπτει όλες τις αναγκαίες εργασίες.
Το BMW Service Inclusive καλύπτει όλες τις τακτικές εργασίες συντήρησης για μια καθορισμένη χρονική περίοδο ή έναν καθορισμένο αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων − και ισχύει διεθνώς. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει: αλλαγή λαδιών κινητήρα συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων ποσοτήτων συμπλήρωσης (απαραίτητη προϋπόθεση: οι τακτικές αλλαγές λαδιών να γίνονται στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW) και της αλλαγής μικροφίλτρου και φίλτρου καυσίμου, service φίλτρου αέρα και μπουζί, αλλαγή υγρών φρένων, έλεγχο του αυτοκινήτου και άλλες εργασίες που απαιτούνται σύμφωνα με το βιβλίο service.