ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές στην BMW X5.

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας και στον κόσμο ενώ είστε στο δρόμο: με την γκάμα Υπηρεσιών & Εφαρμογών στην BMW X5, οι ανάγκες σας για πληροφόρηση καλύπτονται άψογα κατά την οδήγηση.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ CONNECTEDDRIVE.

Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών ενώ είστε στο δρόμο.
Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το BMW Online, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια ή ξενοδοχεία.
Η επιλογή αυτή περιλαμβάνει επίσης ασφαλή και απεριόριστη πρόσβαση σε εφαρμογές για smartphone, όπως είναι το BMW Connected.

ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ.

Αναρωτιόσασταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό "μπάτλερ"; Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το ζήσετε: απολαύστε ένα πολύ ιδιαίτερο είδος υπηρεσιών – με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive.
Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως "προσωπικός βοηθός" σας ενώ οδηγείτε.
Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Επίσης, ο εκπρόσωπος μπορεί να σας κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να σας κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΊΑ.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια – χωρίς καν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή, όπως π.χ. το smartphone σας.
Θα βρείτε εκεί αμέτρητα μουσικά κομμάτια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Η Online ψυχαγωγία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό με σταθερό πάγιο τέλος χρέωσης σε έναν από τους συνεργαζόμενους παρόχους περιεχομένου μουσικής της BMW.
Επιπλέον, η μουσική δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην BMW σας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο smartphone σας και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζεται από τον αντίστοιχο συνεργαζόμενο πάροχο περιεχομένου μουσικής της BMW. Και χωρίς πρόσθετη χρέωση – σε έξι συνολικά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΧΡΌΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) σας παρέχουν κάθε στιγμή την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη χρονική στιγμή και τη διάρκεια των συμφορήσεων αναμεταδίδονται στο αυτοκίνητό σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.
Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα προφίλ των μετακινήσεων από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, τα δεδομένα GPS από τους διάφορους στόλους οχημάτων, οι εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της τροχαίας. Τα δεδομένα αναλύονται με ακρίβεια τέτοια, που καθιστά δυνατό τον εντοπισμό μιας κυκλοφοριακής συμφόρησης στα επόμενα 500 m. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα RTTI να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση σε αυτοκινητόδρομους, κεντρικούς δρόμους, επαρχιακούς δρόμους και πλήθος αστικών διαδρομών, καθώς και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές χωρίς κίνηση.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΈΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και τη δωρεάν εφαρμογή My BMW Remote (διαθέσιμη στο Apple App Store και το Google Play Store), μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Επίσης είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των διευθύνσεων προορισμών που έχουν βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης GoogleTM προς το σύστημα πλοήγησης, εάν υπάρχει. Επιπλέον, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών «My BMW ConnectedDrive» στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης προσφέρει γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί σοβαρό ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες μεταδίδονται στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

INTERNET.

Απολαύστε την πρόσβαση στο Internet από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου της BMW σας. Η URL εισάγεται απλά και βολικά χρησιμοποιώντας το πολυχειριστήριο iDrive ή τη λίστα σελιδοδεικτών για γρήγορη πρόσβαση.
Εάν διαθέτετε πρόγραμμα με πάγιο τέλος χρέωσης δεδομένων για χρήση Internet, μπορείτε να σερφάρετε στο Internet απευθείας από την BMW σας σε όλη την επικράτεια της χώρας σας (χωρίς περιαγωγή). Η χρήση της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου για σερφάρισμα στο διαδίκτυο είναι δυνατή μόνο όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως 7 km/h. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.