ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές στην BMW X5.

Μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας και στον κόσμο ενώ είστε στο δρόμο: με την γκάμα Υπηρεσιών & Εφαρμογών στην BMW X5, οι ανάγκες σας για πληροφόρηση καλύπτονται άψογα κατά την οδήγηση.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

Read more

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE.

Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών ενώ είστε στο δρόμο.
Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το BMW Online, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια ή ξενοδοχεία.
Η επιλογή αυτή περιλαμβάνει επίσης ασφαλή και απεριόριστη πρόσβαση σε εφαρμογές για smartphone, όπως είναι το BMW Connected.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ένας προσωπικός βοηθός κινητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις και βοηθά τον οδηγό να φτάνει ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό του. Όλες οι σχετικές υπηρεσίες διατίθενται και στο iPhone ή το Apple Watch μέσω της εφαρμογής.

Οι προορισμοί που έχουν βρεθεί στο διαδίκτυο ή σε άλλες εφαρμογές όπως το Yelp, το Apple Maps ή το Google Maps, μπορούν να εισαχθούν εύκολα και απλά στο BMW Connected και να μεταφερθούν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου με ένα απλό κλικ. Οι συναντήσεις, οι διευθύνσεις και οι ώρες άφιξης που αποθηκεύονται στο ημερολόγιο του iPhone μεταφέρονται αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας του BMW Connected. Το BMW Connect υπολογίζει την προγραμματισμένη ώρα άφιξης βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας και των συνθηκών κυκλοφορίας, ειδοποιεί έγκαιρα τους χρήστες και τους καθοδηγεί από το σταθμευμένο αυτοκίνητο μέχρι τον τελικό προορισμό. Εάν η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη λόγω απρόβλεπτων εμποδίων ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης κοντά στον τελικό προορισμό, ο χρήστης μπορεί να στείλει γραπτό μήνυμα μέσω του BMW Connected για να ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης, χωρίς να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του. Επιπλέον, το BMW Connected αναγνωρίζει τους συχνότερους προορισμούς και τους αποθηκεύει αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας.

Η Εφαρμογή BMW Connected είναι διαθέσιμη για λήψη από το Apple App Store.

WIFI HOTSPOT.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο WiFi Hotspot προδιαγραφών LTE, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο με χρέωση. Οι επιβάτες μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο με όλες τι κατάλληλες συσκευές, για παράδειγμα, για να εργαστούν με e-mail και να κάνουν streaming μουσικής ή βίντεο. Το hotspot εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν εμπόδια στην εμπειρία του Internet καθ' οδόν με το κορυφαίο πρότυπο LTE.

Αυτή η λειτουργία είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα διαφόρων κατασκευαστών. Έως και δέκα συσκευές μπορούν να συνδεθούν συγχρόνως στο WiFi hotspot.

Η σύνδεση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, σύμφωνα με το πρόγραμμα χρεώσεων του παρόχου υπηρεσιών. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο LTE, τότε το σύστημα αλλάζει αυτόματα στα άλλα διαθέσιμα πρότυπα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Αναρωτιόσασταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό "μπάτλερ"; Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το ζήσετε: απολαύστε ένα πολύ ιδιαίτερο είδος υπηρεσιών – με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive.
Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως "προσωπικός βοηθός" σας ενώ οδηγείτε.
Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Επίσης, ο εκπρόσωπος μπορεί να σας κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να σας κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια – χωρίς καν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή, όπως π.χ. το smartphone σας.
Θα βρείτε εκεί αμέτρητα μουσικά κομμάτια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Η Online ψυχαγωγία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό με σταθερό πάγιο τέλος χρέωσης σε έναν από τους συνεργαζόμενους παρόχους περιεχομένου μουσικής της BMW.
Επιπλέον, η μουσική δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην BMW σας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο smartphone σας και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζεται από τον αντίστοιχο συνεργαζόμενο πάροχο περιεχομένου μουσικής της BMW. Και χωρίς πρόσθετη χρέωση – σε έξι συνολικά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΈΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και τη δωρεάν εφαρμογή My BMW Remote (διαθέσιμη στο Apple App Store και το Google Play Store), μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Επίσης είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των διευθύνσεων προορισμών που έχουν βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης GoogleTM προς το σύστημα πλοήγησης, εάν υπάρχει. Επιπλέον, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών «My BMW ConnectedDrive» στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης προσφέρει γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί σοβαρό ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες μεταδίδονται στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.