BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, εν κινήσει τη νύχτα

Βενζίνη Πετρέλαιο Plug-in Hybrid

Τύπος κινητήρα και καυσίμου

THE X5

Η BMW X5: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

Βενζίνη Πετρέλαιο Plug-in Hybrid

Τύπος κινητήρα και καυσίμου

THE X5Η BMW X5: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ο αρχηγός είναι εδώ για να βάλει τον καθένα στη θέση του: η BMW X5. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη – αγέρωχη, δυναμική και κομψή. Η μεγάλη μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί. Η τονισμένη σχεδίαση X των προβολέων δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο. Εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες για περισσότερη ασφάλεια και κορυφαία δυναμική οδήγησης σε κάθε διαδρομή, η BMW X5 ξέρει ακριβώς που πάει. Και πώς θα φτάσει εκεί πρώτη.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW X5.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση, τη δυναμική οδήγησης και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, μπροστινή λήψη

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X5.

Η δυναμική παρουσία της BMW X5.

Η μεγάλη μάσκα "νεφρών" με την ελαφρώς εξάγωνη σχεδίαση, τα νέα προαιρετικά διαθέσιμα BMW Φώτα Laser με μπλε στοιχεία X και οι δυναμικές εισαγωγές αέρα δείχνουν από την πρώτη στιγμή με ποιον έχετε να κάνετε. Η BMW X5 παρουσιάζεται ως ένας επιβλητικός ηγέτης που μετατρέπει την ισχύ και τη δυναμική σε μία συναρπαστική γραμμή σχεδίασης.

BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, πανοραμική λήψη μέσα από την γυάλινη οροφή panorama

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X5.

Χαρακτηριστική σχεδίαση Χ, δυναμικά ερμηνευμένη στην BMW X5.

Οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές στο εσωτερικό της BMW X5 σε συνδυασμό με τον φωτισμό υποδοχής, αντανακλούν την υψηλή ποιότητα των υλικών. Ένας ιδιαίτερος διάκοσμος, τον οποίο η γυάλινη οροφή Panorama λούζει με άπλετο φως. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: οι κομψές λεπτομέρειες από κρύσταλλο στον επιλογέα, το χειριστήριο iDrive, τον διακόπτη Start/Stop και το χειριστήριο έντασης δημιουργούν έναν μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας, η BMW X5 είναι το τέλειο μέρος να βρίσκεται κανείς.

BMW X5 xDrive40i, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, πίσω λήψη

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW X5.

Ανακαλύψτε απόλυτη οδηγική απόλαυση με την BMW X5.

Αρκεί ένα ελαφρύ πάτημα του πεντάλ γκαζιού για να ξεκινήσει η διασκέδαση με την BMW X5 xDrive40i. Ακόμα και στις χαμηλές στροφές, οι υπερτροφοδότες με έμμεση ψύξη του αέρα υπερπλήρωσης αποδίδουν μια εντυπωσιακή ροπή. Σε κάθε αλλαγή ταχυτήτων, το προαιρετικά διαθέσιμο σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων προσφέρει κορυφαία δυναμική, αποδοτικότητα και απόλυτη οδηγική απόλαυση.

BMW X5, G05 2018, εσωτερικό, cockpit

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ BMW X5.

Ψηφιακές υπηρεσίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW X5.

Άψογη σύνδεση, απόλυτο προβάδισμα. Η BMW X5 εξοπλίζεται με τις τελευταίας γενιάς τεχνολογίες συνδεσιμότητας της BMW. Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού εγγυώνται την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό περιβάλλον και σας προσφέρουν κορυφαία άνεση και απόλυτη ασφάλεια χάρη στον διαισθητικό χειρισμό.

Η νέα BMW X5 ενσαρκώνει το DNA της οικογένειας BMW X. Στην τέταρτη γενιά του, αυτό το μοντέλο δηλώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία του και τον μοντέρνο χαρακτήρα. Επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση X με έναν ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο. Το εσωτερικό προσφέρει ακόμα περισσότερη και ένα μοναδικό σύστημα διαισθητικού χειρισμού.
Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής του BMW Group Design

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X5.

Ενθουσιασμός X: Τα σημαντικότερα σημεία εσωτερικής και εξωτερικής σχεδίασης.

Χαρακτηριστική BMW X5 – κάθε λεπτομέρεια μια δήλωση. Το μπροστινό τμήμα με τη μεγάλη μονοκόμματη μάσκα "νεφρών" σε ελαφρώς εξάγωνο σχήμα, οι ιδιαίτεροι προβολείς και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα αποκαλύπτουν αυτό που περιμένουν όλοι: αποφασιστικότητα επάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος 22". Με τη γυάλινη οροφή Panorama Sky Lounge, το εσωτερικό παρουσιάζεται από την καλύτερή του πλευρά. Οι εκλεκτές λεπτομέρειες από κρύσταλλο δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση στο εσωτερικό, όπως και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός. Ένας χαρακτήρας που μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις με τα τέσσερα διαφορετικά φυσικά αρώματα του πακέτου Ambient Air. Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound φροντίζει για άψογο ήχο καθ' οδόν.
BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη τη νύχτα
BMW X5 xDrive40i, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων
BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, πλαϊνή λήψη
Πανοραμική γυάλινη οροφή, BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό
Δερμάτινα καθίσματα, BMW X5, G05 2018, εσωτερικό
BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη τη νύχτα
BMW X5 xDrive40i, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων
BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό, πλαϊνή λήψη
Πανοραμική γυάλινη οροφή, BMW X5, G05 2018, λευκό Mineral μεταλλικό
Δερμάτινα καθίσματα, BMW X5, G05 2018, εσωτερικό

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.