ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ.

Η BMW X6.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ.Η BMW X6.

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (50i)

330 (450)/5,500-6,000

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (50i)

4.8

Τελική ταχύτητα σε km/h (50i)

250

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

580

Δυναμική και αθλητική. Με την εμφάνιση ενός μοντέλου Χ και το σπορ χαρακτήρα ενός coupé, η BMW X6 ξεπερνά όλα τα όρια. Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo συνδυάζουν δυναμική και αποδοτικότητα, ενώ το BMW xDrive βοηθά στη μεταφορά αυτής της δύναμης στο δρόμο. Ο εξαιρετικός εξοπλισμός όπως το πακέτο Design Pure Extravagance, αλλά και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, χαρακτηρίζουν το αυτοκίνητο που αποκτά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ συγχρόνως διατηρεί και έναν εντυπωσιακά λειτουργικό χαρακτήρα.

ΤΡΑΒΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Σχεδίαση.

Ήρθε η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας: η BMW X6 είναι φτιαγμένη για να κινείται. Με τις δυναμικές, "ορμητικές" γραμμές της, η BMW X6 αποπνέει άκρατη δυναμική. Η φαρδιά γραμμή των "ώμων" και το στιβαρό παρουσιαστικό αντανακλούν τα γονίδια X, ενώ η coupé γραμμή της οροφής υπογραμμίζει τον αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα της BMW X6. Ένας συνδυασμός που καθιστά πραγματικά μοναδικό αυτό το Sports Activity Coupé.

Δυναμική οδήγησης.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση της BMW Χ6 είναι πραγματικά μοναδική. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι απόλυτα σημαντικό: Ποια αίσθηση δημιουργεί αυτή η μηχανή παραγωγής ισχύος όταν κινείται; Το πλαίσιο της BMW X6 δημιουργεί νέα πρότυπα. Το BMW xDrive εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση – σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλες τις επιφάνειες οδοστρώματος. Αυτό συνοδεύεται από την εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια και την ευελιξία που συναρπάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τα προαιρετικά διαθέσιμα πακέτα προσαρμοζόμενης ανάρτησης και το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμός.

Ο καλύτερος πρωταγωνιστής: η BMW X6. Με την επιβλητική του παρουσία, αυτό το Sports Activity Coupé προκαλεί αίσθηση όπου κι αν εμφανιστεί. Ποιον ρόλο παίζει; Αυτό εξαρτάται από εσάς. Το πακέτο Design Pure Extravagance είναι γεμάτο με μοναδικές λεπτομέρειες. Η Έκδοση Μ Sport προσδίδει στην BMW X6 έναν ακόμα πιο αθλητικό χαρακτήρα. Με τον εξοπλισμό BMW Individual μπορείτε να προσδώσετε στο αυτοκίνητο έναν αέρα πολυτελούς μοναδικότητας. Και αν χρειάζεστε κάτι άλλο για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση, ρίξτε μία ματιά στα Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

330 KW.

Ο κορυφαίος κινητήρας για την BMW X6 αποδίδει μία ασυναγώνιστη ισχύ 330 kW (450 PS) στην BMW X6 xDrive50i. Με τη μέγιστη ροπή των 650 Nm που αποδίδεται από τις 2.000 έως τις 4.500 σ.α.λ., αυτός ο κινητήρας εκτοξεύει την BMW X6 από στάση μέχρι τα 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα είναι 250 km/h.
Η αποτελεσματικότητα των τεχνολογιών BMW EfficientDynamics αντικατοπτρίζεται στις συγκρατημένες τιμές της BMW X6 xDrive50i: η κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο ανέρχεται σε 9,7 l/100 km και αντίστοιχα οι εκπομπές ρύπων CO2 από 227 έως 225 g/km.
Όλοι οι κινητήρες βενζίνης της BMW X6 πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6.