ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Η BMW X6 M50d: 381 ίπποι / 280 kW.

BMW M Performance

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Η BMW X6 M50d: 381 ίπποι / 280 kW.

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ: ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.Η BMW X6 M50d: 381 ίπποι / 280 kW.

Οι μηχανικοί της BMW M καταθέτουν όλη τους την πείρα για να δημιουργήσουν μια αλληλεπιδραστική συνεργασία συστήματος κίνησης, τεχνολογίας πλαισίου και σχεδίασης, που ενσαρκώνεται στο «πρόσωπο» της BMW X6 M50d. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο M Performance που προσφέρει ένα συναρπαστικό «πάντρεμα» απόλυτου δυναμισμού, άνεσης και πολυχρηστικότητας. Χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, συνδυάζει τα χαρίσματα ενός μοντέλου BMW X με τη δέσμευση για επιδόσεις που πρεσβεύει η BMW M GmbH, γεγονός που το κάνει να αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του.

Στοιχεία για την BMW X6 M50d:
Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος): 6,6 l/100 km
Εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος): 173 g/km

Read more
Design

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ M PERFORMANCE ΤΗΣ BMW X6 M50d.

Τα γονίδια Μ και η χωρίς συμβιβασμούς δυναμική της BMW X6 M50d φαίνονται ξεκάθαρα με την πρώτη κιόλας ματιά. Αυτό το αυτοκίνητο M Performance ξεχωρίζει σε επίπεδο εμφάνισης από τα υπόλοιπα μοντέλα της ίδιας Σειράς χάρη σε μια σειρά ιδιαίτερων και αποκλειστικών λεπτομερειών, όπως είναι, οι ειδικές εισαγωγές αέρα στη φαρδιά μπροστινή ποδιά από το Σπορ πακέτο Μ, οι οποίες παρέχονται στον βασικό εξοπλισμό. Οι λεπτομέρειες αυτές προσδίδουν στον «αθλητή» των 381 ίππων ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση. Με μια σειρά από περαιτέρω τελειοποιήσεις στη δυναμική οδήγησης και σε συνδυασμό με την εντονότερη συναισθηματική παρουσία και τον πολυτελή χαρακτήρα, η BMW X6 M50d δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς στον τομέα των Sports Activity Coupé.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X6 M50d.

Design features

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά σε χρώμα τονισμού.

Οι ιδιαίτερες ρίγες με φινίρισμα σε γκρι Ferric στο εσωτερικό των εισαγωγών αέρα της φαρδιάς μπροστινής πλευράς χαρίζουν στην BMW X6 M50d ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση.
Read more
M Double-spoke 468 M

Ζάντες 20" M με διπλές ακτίνες 468 Μ.

Αποκλειστικά διαθέσιμες ως προαιρετικός εξοπλισμός για τα μοντέλα M Performance, αυτές οι ζάντες ελαφρού κράματος υπογραμμίζουν τον αθλητικό και, συγχρόνως, πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Read more
Exterior mirror caps

Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε χρώμα τονισμού.

Τα καμπυλωτά καλύμματα καθρεφτών διαθέτουν φινίρισμα σε γκρι Ferric. Χάρη στην αεροδυναμική τους σχεδίαση, παρουσιάζουν σχεδόν μηδενική αντίσταση στη ροή του αέρα.
Read more
M logo

Λογότυπο Μ σε σκούρο χρώμιο.

Το λογότυπο M σε σκούρο χρώμιο αποτελεί ένα κομψό τρόπο για να τονιστεί το γεγονός ότι η BMW X6 M50d είναι αυτοκίνητο M Performance.
Read more
Exhaust pipe finishers

Τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης.

Η μοναδική εμφάνιση των απολήξεων της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο και στις δύο πλευρές δίνει έμφαση στο δυναμικό παρουσιαστικό του αυτοκινήτου.
Read more
Model designation

Επιγραφή με την ονομασία μοντέλου σε σκούρο χρώμιο.

Η ιδιαίτερη επιγραφή ονομασίας μοντέλου στο πίσω μέρος σε χρώμα τονισμού υπογραμμίζει τη στενή σχέση που συνδέει την BMW X6 M50d με τα μοντέλα BMW M.
Read more
Door sill finishers

Καλύμματα μαρσπιέ με αναγραφή ονομασίας μοντέλου.

Τα αποκλειστικά αλουμινένια ένθετα με επιγραφή ονομασίας μοντέλου δημιουργούν ένα ευχάριστο αίσθημα ανυπομονησίας για την εμπειρία οδήγησης που περιμένει τόσο τους οδηγούς όσο και τους επιβάτες.
Read more

ΕΞΑΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel M Performance TwinPower Turbo της BMW X6 M50d εντυπωσιάζει με τον συνδυασμό έντονης δυναμικής και απίστευτης αποδοτικότητας. Αυτό επιτυγχάνεται, μεταξύ άλλων, χάρη στην τεχνολογία υπερτροφοδότησης σε τρία στάδια με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας. Ο εξαιρετικά εξελιγμένος κινητήρας έχει να επιδείξει εντυπωσιακή απόκριση. Ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας, υπάρχει διαθέσιμη άφθονη ροπή, ενώ το φάσμα των ωφέλιμων στροφών του κινητήρα είναι ιδιαίτερα ευρύ. Στη γλώσσα των αριθμών, αυτό μεταφράζεται ως εξής: ισχύς 280 kW (381 ίπποι), ροπή 740 Nm στις 2.000 έως 3.000 σ.α.λ., επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 5,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 km/h. Παράλληλα, η κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο είναι 6,6 l/100 km και οι μέσες εκπομπές CO₂ ανέρχονται σε 173 g/km. Και χάρη στην τεχνολογία Blue Performance, η έκδοση μαζικής παραγωγής της BMW X6 M50d συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ M PERFORMANCE ΤΗΣ BMW X6 M50d.

Η BMW X6 M50d έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζει την απόλυτη οδηγική απόλαυση με τη μοναδική άνεση και την εντυπωσιακή πολυχρηστικότητα. Το υψηλό επίπεδο ευελιξίας και ακρίβειας ελέγχου, καθώς και οι αριστοτεχνικές ρυθμίσεις όλων των εξαρτημάτων, γίνονται αντιληπτά κάθε φορά που το αυτοκίνητο βγαίνει από μια στροφή. Με τις στοχευμένες παρεμβάσεις τους, οι μηχανικοί της BMW M GmbH έχουν τελειοποιήσει τόσο τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης όσο και του συστήματος διεύθυνσης.

 • Πιο σπορ χαρακτήρας: η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M

  Η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M εγγυάται ότι η χαρακτηριστική ευελιξία των μοντέλων BMW X6 αποκτά μια ακόμα πιο δυναμική πλευρά στην BMW X6 M50d. Ο εξοπλισμός αυτός περιλαμβάνει Δυναμικό Έλεγχο Απόσβεσης και αερανάρτηση στον πίσω άξονα, με ρυθμίσεις ακριβείας ειδικά σχεδιασμένες για την ενίσχυση του δυναμικού χαρακτήρα. Ένα από τα κυριότερα οφέλη για σας είναι ο ακριβής έλεγχος του πλαισίου.

 • Περισσότερη ευελιξία: το Πακέτο Ανάρτησης Dynamic

  Εξοπλισμένη με το Πακέτο Ανάρτησης Dynamic, η BMW X6 M50d προσφέρει ένα κορυφαίο επίπεδο ευελιξίας, ακρίβειας και δυναμικής. Ο Δυναμικός Έλεγχος Απόσβεσης και το Dynamic Drive, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου, εγγυώνται ακόμα πιο «ουδέτερες» αντιδράσεις και περιορίζοντας σημαντικά τις πλευρικές κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές.

 • Μεγαλύτερη πρόσφυση: BMW xDrive

  Η BMW X6 M50d διαθέτει το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive με Performance Control στον βασικό εξοπλισμό, χάρη στο οποίο προσφέρει ένα ασυναγώνιστο επίπεδο δυναμικής, ευελιξίας και πρόσφυσης. Ανεξάρτητα από τον τύπο οδοστρώματος, το Sports Activity Coupé ακολουθεί κάθε αλλαγή κατεύθυνσης με υψηλή ακρίβεια και με αισθητά λιγότερες διορθωτικές κινήσεις του τιμονιού. Προκειμένου να επιτύχει τη χαρακτηριστική δυναμική οδήγησης των μοντέλων M Performance, το σύστημα έχει σχεδιαστεί με μεγάλη έμφαση στους πίσω τροχούς.

Steptronic

ΣΠΟΡ ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC 8 ΣΧΕΣΕΩΝ.

Το έργο της μετάδοσης της ισχύος στην BMW X6 M50d αναλαμβάνει το σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. H ειδική για τα μοντέλα M Performance ρύθμιση των προγραμμάτων αλλαγής ταχυτήτων είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένη στις επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος κινητήρας. Οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι επιτρέπουν τις αλλαγές ταχυτήτων με δυναμικό στιλ. Το κιβώτιο ταχυτήτων περιλαμβάνει, επίσης, σύστημα Launch Control, το οποίο εξασφαλίζει κορυφαία επιτάχυνση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, η compact κατασκευή, το χαμηλό βάρος και η άριστη συνεργασία με τη Λειτουργία Auto Start/Stop συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των επιπέδων κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ M PERFORMANCE.

Υψηλής αισθητικής σχεδίαση, τελειοποιημένο σύστημα κίνησης, μεγιστοποιημένη δυναμική οδήγησης. Όλα τα αυτοκίνητα M Performance ενσωματώνουν αυτά τα τρία χαρακτηριστικά. Ως δημιούργημα της BMW M GmbH, συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία των συμβατικών εκδόσεων τους με τα δυναμικά γονίδια της BMW M, συνθέτουν, έτσι, μια κατηγορία από μόνα τους.

Ακόμα πιο έντονη οδηγική απόλαυση.

Γνωρίστε την πλήρη σειρά των αυτοκινήτων M Performance.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης.