ΤΡΑΒΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η σχεδίαση της BMW X6.

ΤΡΑΒΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η σχεδίαση της BMW X6.

Ήρθε η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας: η BMW X6 είναι φτιαγμένη για να κινείται. Με τις δυναμικές, "ορμητικές" γραμμές της, η BMW X6 αποπνέει άκρατη δυναμική. Η φαρδιά γραμμή των "ώμων" και το στιβαρό παρουσιαστικό αντανακλούν τα γονίδια X, ενώ η coupé γραμμή της οροφής υπογραμμίζει τον αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα της BMW X6. Ένας συνδυασμός που καθιστά πραγματικά μοναδικό αυτό το Sports Activity Coupé.

 

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

ΤΡΑΒΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.Η σχεδίαση της BMW X6.

Ήρθε η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας: η BMW X6 είναι φτιαγμένη για να κινείται. Με τις δυναμικές, "ορμητικές" γραμμές της, η BMW X6 αποπνέει άκρατη δυναμική. Η φαρδιά γραμμή των "ώμων" και το στιβαρό παρουσιαστικό αντανακλούν τα γονίδια X, ενώ η coupé γραμμή της οροφής υπογραμμίζει τον αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα της BMW X6. Ένας συνδυασμός που καθιστά πραγματικά μοναδικό αυτό το Sports Activity Coupé.

 

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

Read more

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Φαρδιά. Μυώδης. Δυναμική. Η BMW X6 συνδυάζει τη στιβαρή παρουσία ενός μοντέλου X με τον σπορ χαρακτήρα ενός coupé. Το επιβλητικό μπροστινό μέρος με τις εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα προϊδεάζει για τη δύναμη που κρύβεται από πίσω. Τα μεγάλα διπλά "νεφρά" υπογραμμίζουν αυτήν την αθλητική παρουσία και ενισχύουν την αίσθηση υπεροχής που χαρίζουν οι διπλοί προβολείς και τα φώτα ομίχλης. Από το πλάι, η σπορ, coupé σιλουέτα πλαισιώνεται οπτικά από τα χρωμιωμένα στοιχεία των παραθύρων. Από αυτή τη γωνία παρατήρησης, η σχεδίαση της BMW X6 γίνεται αμέσως αντιληπτή: Το πρώτο τμήμα της χαρακτηριστικής γραμμής πτύχωσης εκτείνεται από τους θόλους των μπροστινών τροχών μέχρι τις χειρολαβές των πίσω θυρών. Το δεύτερο τμήμα ξεκινά από τους θόλους των πίσω τροχών και καταλήγει με κομψό τρόπο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Η δυναμική φύση της BMW X6 έρχεται ακόμα περισσότερο στο προσκήνιο χάρη στο εντυπωσιακά φαρδύ πίσω μέρος, όπου οι οριζόντιες γραμμές χαρακτηρίζουν τη στιβαρή στάση του αυτοκινήτου. Η BMW X6 είναι έτοιμη να υπερβεί όλα τα όρια.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΩΤΩΝ LED.

Το εξωτερικό της BMW X6 μπορεί να εξοπλιστεί με προβολείς LED – από τους μπροστινούς προβολείς και τα φώτα ομίχλης μέχρι τα πίσω φώτα.

 • Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED

  Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED περιλαμβάνουν φωτιζόμενη διακοσμητική επιφάνεια, φωτιζόμενους δακτυλίους LED, αυτόματη λειτουργία φώτων διασταύρωσης, BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία), προβολείς ομίχλης LED, φώτα στροφής, φλας, φώτα ημέρας και Προσαρμοζόμενους Προβολείς με μεταβλητή διασπορά φωτός. Όλες ανεξαιρέτως οι λειτουργίες υιοθετούν την τεχνολογία LED.
  Η διασπορά του φωτός προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητα του αυτοκινήτου και τη γωνία στροφής. Το έντονο φως είναι παρόμοιο με το φως ημέρας και φωτίζει ιδανικά και ομοιόμορφα τον δρόμο, βελτιώνοντας έτσι την ορατότητα και κάνοντας πιο ξεκούραστη την οδήγηση. Οι τέσσερις φωτιζόμενοι δακτύλιοι LED εξασφαλίζουν μια εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 • Προβολείς ομίχλης LED

  Οι προβολείς ομίχλης αυξάνουν την ορατότητα σε κοντινές αποστάσεις στην ομίχλη ή την έντονη βροχή και βελτιώνουν έτσι την ασφάλεια κατά τη νυκτερινή οδήγηση. Εκτός από το εύρος της δέσμης, ξεχωρίζουν και για το χρώμα φωτός, που πλησιάζει αυτό του φωτός ημέρας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Οι προβολείς ομίχλης αποτελούν ένα ακόμα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στοιχείο κάτω από τους διπλούς στρογγυλούς προβολείς και τραβούν την προσοχή επάνω στην επιβλητική μπροστινή όψη της BMW X6.

 • Πίσω φώτα με τεχνολογία LED

  Τα πίσω φώτα με τα στοιχεία φωτισμού τεχνολογίας LED αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία φωτισμού LED υψηλής απόδοσης. Και τα δύο στοιχεία διαθέτουν το χαρακτηριστικό σχήμα L της BMW. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται η ταυτότητα BMW στο πίσω τμήμα και το αυτοκίνητο είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως μια BMW, ακόμα και στο σκοτάδι.
  Τα στοιχεία φωτισμού σχήματος L στα φώτα φρένων βάζουν την τελευταία πινελιά στη σχεδίαση των πίσω φώτων.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Ξεκάθαρες υφές. Μοναδικός σπορ χαρακτήρας. Υψηλή ποιότητα κατασκευής. Το εσωτερικό της BMW X6 είναι προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το κόκπιτ με το χαρακτηριστικό στιλ BMW ακολουθεί έναν οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Ο οδηγός απολαμβάνει τον απόλυτο έλεγχο χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης. Το σπορ σχήμα των καθισμάτων προσφέρουν άριστη στήριξη, ακόμα και όταν ο οδηγός ακολουθεί έναν δυναμικό τρόπο οδήγησης.
Η coupé σιλουέτα και οι γραμμές που περιβάλλουν το εσωτερικό προσφέρουν κάθε στιγμή στους επιβάτες μία απόλυτη αίσθηση άνεσης. Οι ανοικτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιφάνειες δημιουργούν έντονες αντιθέσεις ενώ τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και οι δερμάτινες επενδύσεις, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: η τελειότητα είναι η ουσία.

ΥΛΙΚΑ.

Η κορυφαία ποιότητα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του δερμάτινου εξοπλισμού και των διακοσμητικών επενδύσεων στην BMW X6. Διατίθενται διάφοροι συνδυασμοί εκφραστικών χρωμάτων. Μία από τις επιλογές περιλαμβάνει το επάνω τμήμα του πίνακα οργάνων σε μαύρο μαλακό δέρμα Nappa. Σε συνδυασμό με το πακέτο Design Pure Extravagance σε Cognac/μαύρο χρώμα, το τελικό αποτέλεσμα ενισχύεται με τις ραφές σε καφέ χρώμα αντίθεσης. Το κάτω τμήμα διατίθεται στην απόχρωση Cognac. Στην Έκδοση M Sport περιλαμβάνεται ο συνδυασμός δέρματος/Alcantara σε μαύρο χρώμα και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε κυψελοειδές αλουμίνιο. Το δέρμα Dakota διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Το κόκκινο Coral με ραφές σε μαύρο χρώμα αντίθεσης συνδυάζεται με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο για να δημιουργήσει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

ΠΑΚΕΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.

Το πακέτο φωτισμού περιλαμβάνει διάφορα φώτα LED που προσδίδουν στο εσωτερικό της BMW X6 έναν κομψό χαρακτήρα και προσκαλούν τους επιβάτες σε έναν χαλαρωτικό διάκοσμο.
Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός -περιλαμβάνει τον φωτισμό υποδοχής και εννέα προκαθορισμένα προγράμματα φωτισμού σε μπλε, λευκό και πορτοκαλί χρώμα- πλημμυρίζει ολόκληρο το εσωτερικό με έναν ευχάριστο και χαλαρωτικό συνδυασμό άμεσου και έμμεσου φωτισμού, δίνοντας έμφαση στο lounge εσωτερικό περιβάλλον. Οι πρόσθετες φωτεινές πηγές του ατμοσφαιρικού φωτισμού εντοπίζονται στο κάλυμμα του ουρανού, στις διακοσμητικές επενδύσεις, στο χώρο των ποδιών μπροστά και πίσω, στις πλάτες των πίσω καθισμάτων και στις θήκες και τα καλύμματα όλων των θυρών.
Τα πρόσθετα φώτα LED στο εξωτερικό προσφέρουν μεγαλύτερη καθημερινή ευχρηστία. Για παράδειγμα, ο φωτισμός πεδίου στις χειρολαβές για εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση ή τα πρακτικά φώτα ανάγνωσης για τους πίσω επιβάτες.