ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ.

Η οδηγική δυναμική στην BMW X6.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ.

Η οδηγική δυναμική στην BMW X6.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση της BMW Χ6 είναι πραγματικά μοναδική. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι απόλυτα σημαντικό: Ποια αίσθηση δημιουργεί αυτή η μηχανή παραγωγής ισχύος όταν κινείται; Το πλαίσιο της BMW X6 δημιουργεί νέα πρότυπα. Το BMW xDrive εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση – σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλες τις επιφάνειες οδοστρώματος. Αυτό συνοδεύεται από την εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια και την ευελιξία που συναρπάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τα προαιρετικά διαθέσιμα πακέτα προσαρμοζόμενης ανάρτησης υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ.Η οδηγική δυναμική στην BMW X6.

Η εντυπωσιακή σχεδίαση της BMW Χ6 είναι πραγματικά μοναδική. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι απόλυτα σημαντικό: Ποια αίσθηση δημιουργεί αυτή η μηχανή παραγωγής ισχύος όταν κινείται; Το πλαίσιο της BMW X6 δημιουργεί νέα πρότυπα. Το BMW xDrive εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση – σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλες τις επιφάνειες οδοστρώματος. Αυτό συνοδεύεται από την εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια και την ευελιξία που συναρπάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Τα προαιρετικά διαθέσιμα πακέτα προσαρμοζόμενης ανάρτησης υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Read more

ΣΤΟΧΟΣ: Η ΚΟΡΥΦΗ.

Ανακαλύψτε την δυναμική οδήγησης της BMW X6.

ΣΤΟΧΟΣ: Η ΚΟΡΥΦΗ.

Ανακαλύψτε την δυναμική οδήγησης της BMW X6.

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προσαρμόζεται άψογα ακόμα και στις απαιτητικότερες επιφάνειες οδοστρώματος, εξασφαλίζοντας πάντα τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση. Το xDrive και ο Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC) εξασφαλίζουν ανά πάσα στιγμή την άριστη ευστάθεια της BMW. Aξιοποιώντας τους αισθητήρες του συστήματος DSC, το xDrive κατανέμει ευέλικτα και γρήγορα την κινητήρια ισχύ μεταξύ των δύο αξόνων αποτρέποντας την εμφάνιση τάσεων αποσταθεροποίησης και εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστη κατευθυντική ευστάθεια. Επιπλέον, εγγυάται γρήγορη και ασφαλή επιτάχυνση ακόμα και σε ολισθηρά ή ανηφορικά οδοστρώματα. Σε κρίσιμες καταστάσεις, το DSC δεν χρειάζεται να επεμβαίνει συχνά. Το BMW xDrive συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος τετρακίνησης – πρόσφυση, κατευθυντική ευστάθεια και οδηγική ασφάλεια – με τη χαρακτηριστική ευελιξία των αυτοκινήτων BMW.

 • xDrive Status

  Ξεκάθαρο μήνυμα όταν τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα: το xDrive Status δείχνει πάντα τη συνολική εικόνα. Ο οδηγός αποκτά πρόσβαση μέσω του πίνακα οργάνων και την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου στις πληροφορίες που σχετίζονται με την offroad οδήγηση. Εκτός από την ευανάγνωστη πυξίδα (μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Professional), προβάλλεται και η γωνία εγκάρσιας και διαμήκους κλίσης του αυτοκινήτου, τόσο σε μοίρες όσο και με τρισδιάστατη απεικόνιση.

ΠΛΑΙΣΙΟ.

Μεγαλοπρεπής: η BMW X6 εντυπωσιάζει με την εξαιρετική οδική συμπεριφορά, χάρη στο μεγάλο μετατρόχιο και τον πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων. Παράλληλα, αποδεικνύεται εξαιρετικά άνετη, χωρίς να κάνει κανέναν συμβιβασμό στον τομέα της δυναμικής.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Προσαρμόστε το πλαίσιο της BMW Χ6 στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Διατίθενται τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις προς επιλογή.

 • Comfort

  Απόλυτη οδηγική άνεση με τη χαρακτηριστική δυναμική BMW: το Πακέτο Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης "Comfort" επιτρέπει την προσαρμογή των ρυθμίσεων της ανάρτησης και των αμορτισέρ ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.
  Τα βασικά στοιχεία του πακέτου προσαρμοζόμενης ανάρτησης "Comfort" είναι η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση και η αερανάρτηση στον πίσω άξονα. Οι βασικές ρυθμίσεις εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση και μπορούν να προσαρμοστούν από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης της ανάρτησης. Στο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνεται η αερανάρτηση του πίσω άξονα που εξασφαλίζει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης, ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει το αυτοκίνητο.
  Για πιο δυναμικές ρυθμίσεις της ανάρτησης προσφέρονται οι λειτουργίες Sport και Sport+ από τον Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας. Οι πιο σφικτές ρυθμίσεις των αμορτισέρ έχουν ως αποτέλεσμα την πιο άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και μια πιο σπορ οδική συμπεριφορά.

 • Dynamic

  Κορυφαία δυναμική οδήγησης: το πακέτο προσαρμοζόμενης ανάρτησης "Dynamic" επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει κορυφαία δυναμική κατά την οδήγηση. Περιλαμβάνοντας το Dynamic Performance Control και το Dynamic Drive, αυτό το πακέτο προσφέρει σπορ οδηγική δυναμική, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο άνεσης και εξασφαλίζοντας απόλυτα ουδέτερη απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και περιορίζοντας στο ελάχιστο τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές.
  Το Dynamic Performance Control κατανέμει την ισχύ στον πίσω άξονα ομοιόμορφα ανάμεσα στον αριστερό και τον δεξιό τροχό. Στις στροφές για παράδειγμα, η ροπή αυξάνεται στους τροχούς που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά της στροφής εξασφαλίζοντας δυναμική πρόσφυση. Το αποτέλεσμα - κορυφαία δυναμική και εξαιρετική ευστάθεια. Ταυτόχρονα, το Dynamic Drive ελαχιστοποιεί τις κλίσεις του αυτοκινήτου χάρη στις ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους στον μπροστινό και πίσω άξονα.
  Στην BMW X6 M50d, το πακέτο προσαρμοζόμενης ανάρτησης "Dynamic" εκφράζει έναν ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα.

 • Professional

  Τα καλύτερα χαρακτηριστικά από δύο κόσμους: Το πακέτο προσαρμοζόμενης ανάρτησης "Professional" συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των πακέτων προσαρμοζόμενης ανάρτησης "Comfort" και "Dynamic" και προσφέρει απόλυτη οδηγική άνεση και κορυφαία δυναμική οδήγησης. Οι ρυθμίσεις της ανάρτησης μπορούν να προσαρμοστούν οποιαδήποτε στιγμή από τον Διακόπτη Driving Experience.
  Οι διάφορες πρωτοποριακές τεχνολογίες υποστηρίζουν την εξαιρετική δυναμική οδήγησης. Το Dynamic Performance Control για παράδειγμα, κατανέμει διαρκώς την ισχύ ανάμεσα στον δεξιό και αριστερό τροχό του πίσω άξονα. Για παράδειγμα, κατά την οδήγηση σε μία στροφή, αυξάνεται η ροπή που μεταφέρεται στον τροχό που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της στροφής (ο οποίος έχει την καλύτερη πρόσφυση). Το αποτέλεσμα: μέγιστη δυναμική και κορυφαία ευστάθεια. Ταυτόχρονα, το Dynamic Drive μειώνει τις εγκάρσιες κλίσεις του αμαξώματος στο ελάχιστο δυνατό με τη βοήθεια των αντιστρεπτικών ράβδων στον μπροστινό και πίσω άξονα.
  Οι περιορισμένες εγκάρσιες κλίσεις είναι επιθυμητές όταν ο οδηγός θέλει να απολαμβάνει μεγαλύτερη άνεση, διότι όσο μικρότερες είναι οι εγκάρσιες κινήσεις του αμαξώματος, τόσο πιο ξεκούραστη είναι η οδήγηση. Σε ανώμαλα οδοστρώματα, τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των αμορτισέρ μπορούν να προσαρμοστούν με τη βοήθεια της Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική άνεση. Στο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνεται η αερανάρτηση του πίσω άξονα που εξασφαλίζει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης, ανεξάρτητα από το φορτίο που μεταφέρει το αυτοκίνητο.

 • Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M

  Αυξημένη δυναμική οδήγησης: η προσαρμοζόμενη ανάρτηση M αντλεί ακόμα μεγαλύτερη οδηγική δυναμική από την BMW X6. Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση και η αερανάρτηση στον πίσω άξονα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν εξαιρετικά σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης.Οι λειτουργίες Sport και Sport+ είναι διαθέσιμες από τον Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας. Προσφέρουν μία άκρως δυναμική οδική συμπεριφορά καθώς και πιο σφικτές ρυθμίσεις των αμορτισέρ. Επιπλέον, γίνεται πιο άμεση η απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και του πεντάλ γκαζιού. Στη λειτουργία Sport+, ενεργοποιείται και ο Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης (DTC), ο οποίος επιτρέπει ένα δυναμικό στιλ οδήγησης και ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις. Στην BMW X6 M50d, όλες οι λειτουργίες διαθέτουν πιο σπορ βασικές ρυθμίσεις.
  Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία Comfort για πιο ξεκούραστη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις.

ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Η νέα διάσταση της κατευθυντικής άνεσης – το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης προσφέρει ακρίβεια, ευελιξία και άνεση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Στις χαμηλές ταχύτητες, όπως στην οδήγηση μέσα στην πόλη, στο παρκάρισμα ή στις κλειστές στροφές, το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης αυξάνει τη γωνία στροφής. Ο οδηγός μπορεί να στρίψει το αυτοκίνητο με μία μικρή στροφή του τιμονιού. Έτσι βελτιώνεται αισθητά η ευελιξία της BMW X6 και γίνεται ευκολότερο το παρκάρισμα.
Για καλύτερο έλεγχο στις υψηλότερες ταχύτητες (από 120 έως 140 km/h περίπου, ανάλογα με το μοντέλο και τις ρυθμίσεις), το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης επιδρά πιο έμμεσα στο τιμόνι. Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης μειώνει το λόγο στροφής των τροχών. To πλεονέκτημα: Με τη μεγαλύτερη στροφή του τιμονιού, ο οδηγός μπορεί να ελέγχει πιο αποτελεσματικά τους τροχούς βελτιώνοντας έτσι την ευστάθεια και την άνεση.
Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης παρεμβαίνει για να υποστηρίξει τον οδηγό σε κρίσιμες καταστάσεις όπως είναι η υπερστροφή ή το φρενάρισμα σε διαφορετικές επιφάνειες οδοστρώματος, περιορίζοντας για παράδειγμα την κατακόρυφη περιστροφή.
Επειδή το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης είναι ένα συμπληρωματικό σύστημα υδραυλικής λειτουργίας και δεν επηρεάζει την άμεση "σύνδεση" του οδηγού με τους τροχούς, η κατευθυντικότητα της BMW X6 διατηρείται ακόμα και όταν διακοπεί η λειτουργία του συστήματος. Όταν το κύκλωμα ασφαλείας στον μηχανισμό προσαρμογής εντοπίσει σφάλματα, ένας πείρος μπλοκάρει αμέσως το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης.