ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΣΚΗΝΗ.

Ο εξοπλισμός για την BMW X6.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΣΚΗΝΗ.

Ο εξοπλισμός για την BMW X6.

Ο καλύτερος πρωταγωνιστής: η BMW X6. Με την επιβλητική του παρουσία, αυτό το Sports Activity Coupé προκαλεί αίσθηση όπου κι αν εμφανιστεί. Ποιον ρόλο παίζει; Αυτό εξαρτάται από εσάς. Το πακέτο Design Pure Extravagance είναι γεμάτο με μοναδικές λεπτομέρειες. Η Έκδοση Μ Sport προσδίδει στην BMW X6 έναν ακόμα πιο αθλητικό χαρακτήρα. Με τον εξοπλισμό BMW Individual μπορείτε να προσδώσετε στο αυτοκίνητο έναν αέρα πολυτελούς μοναδικότητας. Και αν χρειάζεστε κάτι άλλο για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση, ρίξτε μία ματιά στα Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΣΚΗΝΗ.Ο εξοπλισμός για την BMW X6.

Ο καλύτερος πρωταγωνιστής: η BMW X6. Με την επιβλητική του παρουσία, αυτό το Sports Activity Coupé προκαλεί αίσθηση όπου κι αν εμφανιστεί. Ποιον ρόλο παίζει; Αυτό εξαρτάται από εσάς. Το πακέτο Design Pure Extravagance είναι γεμάτο με μοναδικές λεπτομέρειες. Η Έκδοση Μ Sport προσδίδει στην BMW X6 έναν ακόμα πιο αθλητικό χαρακτήρα. Με τον εξοπλισμό BMW Individual μπορείτε να προσδώσετε στο αυτοκίνητο έναν αέρα πολυτελούς μοναδικότητας. Και αν χρειάζεστε κάτι άλλο για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση, ρίξτε μία ματιά στα Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

Read more

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Με το πακέτο Design Pure Extravagance, έρχεται στο προσκήνιο η ανεξάρτητη φύση της BMW X6 - από όποια πλευρά κι αν την κοιτάξετε. Μοναδικές λεπτομέρειες σε γκρι Cerium, διαφοροποιημένη γεωμετρία στο εξωτερικό και ιδιαίτερη μάσκα ψυγείου με "νεφρά" BMW είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό, ο δυναμικός χαρακτήρας συνεχίζεται χάρη στους κορυφαίους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών.

 • Εξωτερικό.

  Το πακέτο Design Pure Extravagance μεγιστοποιεί την ήδη ποιοτική εμφάνιση του εξωτερικού της BMW X6. Οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες V 597 αποτελούν μία δυνατή επιλογή. Τα διακοσμητικά καλύμματα στις κολόνες και οι βάσεις των καθρεπτών ξεχωρίζουν με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ενώ μία σειρά άλλων λεπτομερειών σε γκρι Cerium υπογραμμίζουν την εμφάνιση του εντυπωσιακού αυτού crossover, από τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών μέχρι τη μάσκα ψυγείου με τα "νεφρά" BMW και το διακοσμητικό στοιχείο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Τα διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ σε όλες τις πόρτες ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο αυτοκίνητο με το διαφορετικό τους χρώμα. Τα μπροστινά καλύμματα μαρσπιέ είναι φωτιζόμενα και φέρουν επιγραφή BMW. Τα αλουμινένια σκαλοπάτια ανόδου και η ορατή ποδιά προστασίας του δαπέδου από ανοξείδωτο ατσάλι μπροστά και πίσω, επίσης σε γκρι Cerium, αποτελούν σχεδιαστικά σημεία αναφοράς. Οι προηγμένης τεχνολογίας προβολείς ομίχλης LED ξεχωρίζουν με την ένταση φωτισμού που πλησιάζει αυτή του φωτός ημέρας.
  Εναλλακτικά διατίθενται ζάντες ελαφρού κράματος διαστάσεων 19" και 20" σε διάφορα σχέδια.

 • Εσωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού Pure Extravagance προσδίδει στο εσωτερικό της BMW X6 μία ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας. Μόλις ανοίξετε την πόρτα, το φωτιζόμενο διακοσμητικό κάλυμμα του μαρσπιέ με επιγραφή BMW θα τραβήξει την προσοχή σας. Οι δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις σε λευκό Ivory/μαύρο χρώμα με ραφές σε γκρι χρώμα αντίθεσης αποπνέουν ξεχωριστή κομψότητα. Τα καλύμματα των θυρών είναι επενδεδυμένα με μαύρο μαλακό δέρμα Nappa. Το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων σε λευκό Ivory και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο αμερικανικής δρυός συμπληρώνουν τον δερμάτινο διάκοσμο υψηλής ποιότητας.
  Εναλλακτικά, οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού διατίθενται και σε ξύλο Fineline Pure με ανάγλυφη υφή, ξύλο Fineline Stripe ή ξύλο λεύκας, καθώς και σε λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, ξύλο φλαμουριάς σε καφέ Vulcano, ξύλο Sen σε ανοικτό καφέ ή μαύρη λάκα Piano από το πρόγραμμα BMW Individual. Το κλειδί BMW με διακοσμητικό στοιχείο από χρώμιο Pearl υπενθυμίζει την ιδιαίτερη κομψότητα του εσωτερικού με το πακέτο Pure Extravagance.
  Το πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού Pure Extravagance μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την Έκδοση M Sport.

ΈΚΔΟΣΗ M SPORT.

Η δύναμη ως σημείο αναφοράς: με την Έκδοση Μ Sport, η δυναμική αύρα της BMW X6 περνά σε νέα διάσταση.

 • Εξωτερικό
  • Αεροδυναμικό πακέτο M με μπροστινό προφυλακτήρα, πλαϊνά μαρσπιέ, διακοσμητικά θόλων τροχών στο χρώμα αμαξώματος, πίσω προφυλακτήρας με ένθετο διαχύτη σε Dark Shadow μεταλλικό
  • Προβολείς ομίχλης LED
  • Ζάντες ελαφρού κράματος 19" Μ με αστεροειδείς ακτίνες 623 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, εναλλακτικά ζάντες ελαφρού κράματος 20" Μ με διπλές ακτίνες 469 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω. Διατίθενται και άλλες ζάντες
  • Προσαρμοζόμενη ανάρτηση Μ ή πακέτο Προσαρμοζόμενης ανάρτησης "Dynamic"
  • Γυαλιστερό BMW Individual Shadow Line, εναλλακτικά εξωτερικός εξοπλισμός BMW Individual σε σατινέ αλουμίνιο
  • Επιγραφή M στα πλαϊνά
  • Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του αμαξώματος
  • Διακοσμητικό απόληξης εξάτμισης σε γυαλιστερό χρώμιο και σε αποκλειστική σχεδίαση για την Έκδοση M Sport
  • Αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μαύρο Carbon μεταλλικό. Διατίθενται και άλλα χρώματα αμαξώματος
  • Air Breather σε γυαλιστερό μαύρο
 • Εσωτερικό
  • Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ M, υποπόδιο οδηγού M
  • Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με επενδύσεις από συνδυασμό Alcantara/δέρματος σε ανθρακί χρώμα με λογότυπο Μ στις ραφές των καθισμάτων. Διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
  • Δερμάτινο τιμόνι Μ με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων
  • Ανθρακί ουρανός BMW Individual, εναλλακτικά ουρανός BMW Individual σε Alcantara
  • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο κυψελοειδούς σχεδίασης. Διατίθενται και άλλες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού
  • Κλειδί αυτοκινήτου με αποκλειστικό λογότυπο Μ

ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW.

Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, μπορείτε να δώσετε έμφαση στο ιδιαίτερο στιλ της δικής σας BMW X6 και να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την πολυμορφικότητα και την ευελιξία της. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή πρακτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 • Σάκος Luxury για πέδιλα του σκι και snowboard

  Ο κομψός σάκος για πέδιλα του σκι και snowboard σας επιτρέπει να μεταφέρετε με ασφάλεια έως και τέσσερα ζευγάρια πέδιλων του σκι ή έως τρία snowboard. Μπορεί να ασφαλιστεί στα σημεία πρόσδεσης με τους ιμάντες που διαθέτουν ασφάλεια. Οι ενσωματωμένες ρόδες διευκολύνουν τη μεταφορά του σάκου έξω από το αυτοκίνητο.

 • Επένδυση δαπέδου χώρου αποσκευών

  Το ανθεκτικό, αντιολισθητικό πατάκι με υπερυψωμένο χείλος σε όλες τις πλευρές προστατεύει τον χώρο αποσκευών από τους ρύπους και την υγρασία. Είναι μαύρο και διαθέτει ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι με επιγραφή. Στη δεξιά και αριστερή πλευρά είναι ραμμένη από μία υφασμάτινη θήκη.

 • Πατάκια παντός καιρού

  Τα πατάκια με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο ρέλι και την κομψή σχεδίαση προστατεύουν το χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Είναι μαύρα και διαθέτουν μεταλλικό ένθετο υψηλής ποιότητας.

 • Φωτιζόμενα καλύμματα μαρσπιέ BMW LED.

  Τα διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ με φωτιζόμενη επιγραφή BMW εκπέμπουν ένα απαλό φως μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι μπαταρίες υψηλής απόδοσης για τα φώτα LED διαρκούν μέχρι και τρία χρόνια και η αντικατάστασή τους, όπως και η τοποθέτηση των καλυμμάτων, είναι πανεύκολη.

 • Θήκη κλειδιού

  Η θήκη κλειδιού από δέρμα υψηλής ποιότητας συνδέεται στο κλειδί με μία ανοξείδωτη ασφάλεια. Το προστατεύει από γρατσουνιές, σκόνες και υγρασία, αποτρέπει το αθέλητο πάτημα των πλήκτρων και το μαύρο χρώμα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό της BMW.

 • Προσαρμογέας snap-in γενικής χρήσης

  Προσαρμογέας snap-in για όλα τα συμβατά τηλέφωνα με θύρα micro-USB. Εκτός από τη λειτουργία φόρτισης, βελτιώνει τη λήψη και επιτρέπει την ασφαλή φύλαξη. Χάρη στη θύρα USB, η μουσική που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο αναπαράγεται από το ηχοσύστημα της BMW.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα». Με τον εξοπλισμό BMW Individual για την BMW Χ6.

Έκφραση προσωπικότητας.

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Κυριαρχεί στο δρόμο και στα χρώματα: Τα τέσσερα χρώματα αμαξώματος αποτελούν επιπλέον επιλογές για αυτούς που επιθυμούν να τονίσουν ακόμα περισσότερο την εντυπωσιακή εμφάνιση της νέας BMW X6. Κορυφαία επιλογή: το μεταλλικό καφέ BMW Individual Pyrite. Τα μικροσκοπικά, κρυσταλλικά στοιχεία λαμπυρίζουν με χρυσαφί και ασημί αποχρώσεις όταν πέσει επάνω τους φως. Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο τις δυναμικές αναλογίες. (πιθανώς διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο 2014.)

 • Δέρμα BMW Individual ‘Merino‘ με εκτεταμένα στοιχειά

  Αυθεντική πολυτέλεια – ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία: χάρη στο δέρμα BMW Indidual Merino με εκτεταμένα στοιχεία σε χρώματα υψηλής αισθητικής από το BMW Individual. Δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς όσον αφορά την άνεση και τη μοναδικότητα και προσφέρει ελκυστικές δυνατότητες δημιουργίας μοναδικών συνθέσεων. Επιπλέον, τα εκλεπτυσμένα διακοσμητικά στοιχεία στις επιφάνειες των καθισμάτων, οι ραφές και τα ρέλια σε χρώματα αντίθεσης, καθώς και η δερμάτινη επένδυση του πίνακα οργάνων και ο ουρανός από Alcantara, δημιουργούν μία πρωτόγνωρη αίσθηση ραφιναρισμένης ποιότητας στο εσωτερικό της BMW X6.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Μοναδική λάμψη, ακόμα και μακριά από το δρόμο: οι χειροποίητες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual συμπληρώνουν άψογα το δέρμα Merino με λεπτή υφή. Ξύλο Sen σε ανοικτό καφέ, ξύλο φλαμουριάς σε καφέ Vulcano ή φινίρισμα από μαύρη λάκα Piano – κάθε μία από τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη νέα BMW X6.

 • Άλλος εξοπλισμός BMW Individual

  Ο πίνακας οργάνων με τη δερμάτινη επένδυση BMW Individual δίνει μία νέα διάσταση στο εσωτερικό. (πιθανώς διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο 2014.)
  Το δερμάτινο τιμόνι BMW Individual με ξύλινο ένθετο ταιριάζει άψογα στις επιλεγμένες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual και βάζει την τελευταία πινελιά στο εσωτερικό της νέας BMW X6. (πιθανώς διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο 2014.)
  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW Individual με ακτίνες V 551 I ενισχύουν την επιβλητικότητα της εμφάνισης με τις εντυπωσιακές διαστάσεις τους. Η διακριτική επιγραφή BMW Individual είναι χαραγμένη με λέιζερ.
  Το φορητό ψυγείο BMW Individual προσδίδει μία ευχάριστη διάσταση στον οδηγικό ενθουσιασμό. Αφαιρείται γρήγορα και εύκολα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο τον χώρο αποσκευών εάν χρειαστεί. (πιθανώς διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο 2014.)
  Με τη βελούδινη επιφάνειά του, ο ουρανός BMW Individual από Alcantara διατίθεται για πρώτη φορά σε τρία διαφορετικά χρώματα και δημιουργεί ένα ευχάριστο και ευρύχωρο περιβάλλον στο εσωτερικό. (πιθανώς διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο 2014.)