BMW X6, G06, 2019 Manhattan μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
X6 M50i
Αποκτήστε το εικονιζόμενο μοντέλο
Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)12,0–6,6 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο

THE X6

H BMW X6: ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)12,0–6,6 l/100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο
THE X6H BMW X6: ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Η BMW X6 διαθέτει μια μοναδική εμφάνιση και σπορ επιβλητικότητα που συνδυάζονται με ισχυρούς κινητήρες, άριστα προσαρμοσμένη ανάρτηση και εξοπλισμό όπως το πακέτο xOffroad.

BMW X6 M50i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,1-11,3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 276-258

Μάθετε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X6.

BMW X6

xDrive30d

BMW X6, G06, 2021, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, διαμόρφωση Essence, καφέ Sparkling
 • BMW X6 xDrive30d με ισχύ 210 kW (286 PS)
 • Ηχοσύστημα HiFi
 • DAB-Tuner

BMW X6

xDrive40d

BMW X6, G06, 2021, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, διαμόρφωση Balance, κόκκινο Flamenco
 • Έκδοση xLine
 • Γυάλινη οροφή Panorama
 • Ποτηροθήκες με λειτουργία θέρμανσης & ψύξης

BMW X6

xDrive40i

BMW X6, G06, 2021, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, διαμόρφωση Signature, Manhattan μεταλλικό
 • Έκδοση M Sport
 • Σύστημα φρένων M Sport σε κόκκινο γυαλιστερό
 • Ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X6.

X6 xDrive30d

xDrive30d

X6 xDrive40d

xDrive40d

X6 xDrive40i

xDrive40i

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW Χ6.

Η κορυφαία ισχύς των 390 kW (530 hp) του οκτακύλινδρου κινητήρα βενζίνης, η εξαιρετική ακρίβεια της Μ Προσαρμοζόμενης Ανάρτησης Professional και η άψογη συνεργασία μεταξύ της Προσαρμοζόμενης Αερανάρτησης δύο αξόνων και του πακέτου xOffroad μετατρέπουν την BMW X6 σε απόλυτο Sports Activity Coupé για κάθε τύπο εδάφους.

Μ σπορ σύστημα εξάτμισης, BMW X6, G06, 2019, κοντινή λήψη

Μ Σπορ σύστημα εξάτμισης.

Το M σύστημα εξάτμισης αποδίδει χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος στα προγράμματα SPORT και SPORT+ μπορεί να ρυθμιστεί από τον διακόπτη δυναμικής οδήγησης για πιο έντονη εμπειρία. Στο πιο άνετο πρόγραμμα οδήγησης ο ήχος γίνεται πιο διακριτικός.
Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, BMW X6, G06, 2019

M Προσαρμοζόμενη Aνάρτηση.

Η M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση ελέγχει κάθε στιγμή ηλεκτρονικά τις ρυθμίσεις και τις προσαρμόζει στις συνθήκες του οδοστρώματος και της οδήγησης. Επιπλέον, από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στο στιλ οδήγησης, δίνοντας βαρύτητα στην άνεση ή στην σπορ και άκρως ευέλικτη οδική συμπεριφορά.
Πίσω αεροτομή M Carbon, BMW X6, G06, 2019, κοντινή λήψη

Πίσω αεροτομή M Carbon.

Η πίσω αεροτομή M Carbon τονίζει τη δυναμική σπορ σχεδίαση του αυτοκινήτου και περιορίζει την ανεπιθύμητη άντωση στον πίσω άξονα.
Σπορ καθίσματα, BMW X6, G06, 2019, εσωτερικό

Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Σπορ και άνετα: Τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό και προσφέρουν πολλές δυνατότητες ηλεκτρικών ρυθμίσεων, μεταξύ αυτών ρύθμιση του πλάτους της πλάτης και της κλίσης του καθίσματος. Τα ψηλότερα πλαϊνά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη του καθίσματος και το ρυθμιζόμενο στήριγμα μηρών προσφέρουν εξαιρετική εργονομία και καλύτερη πλευρική στήριξη στη γρήγορη οδήγηση σε στροφές.
Έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, BMW X6, G06, 2019

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει αδιαβάθμητα και μεταβλητά τη ροπή στον εμπρός και τον πίσω άξονα – για καλύτερη πρόσφυση, υψηλότερη δυναμική οδήγησης και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ροπής εξουδετερώνει τις τάσεις υπερστροφής και υποστροφής σε στροφές.
Πακέτο xOffroad, BMW X6, G06, 2019, διακόπτης επιλογής Offroad, κοντινή λήψη

Πακέτο xOffroad.

Η BMW X6 εξοπλίζεται με το πακέτο xOffroad που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε γρήγορα και με ασφάλεια, σε ασφαλτοστρωμένους ή μη δρόμους. Οι τέσσερις λειτουργίες off road επιτρέπουν την προσαρμογή του συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive στις συνθήκες του οδοστρώματος με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια – για ακόμα καλύτερη πρόσφυση στο χώμα, στο χαλίκι ή το χιόνι.

Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας, BMW X6, G06, 2019, κοντινή λήψη

Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας.

Ο Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής των λειτουργιών COMFORT, ECO PRO για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και SPORT για ακόμα πιο δυναμική οδήγηση. Η νέα, διαδραστική λειτουργία Adaptive Mode προσαρμόζει την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης και το αυτόματο κιβώτιο Steptronic διαρκώς στις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης.
BMW X6, G06, 2019, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη μπροστά από αστικό τοπίο

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ BMW X6 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Το όχημα που απεικονίζεται στο βίντεο περιέχει εξοπλισμό, ο οποίος δεν είναι πλέον διαθέσιμος.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΗΣ BMW X6.

Welcome Light Carpet, BMW X6, G06, 2019

Welcome Light Carpet.

Ο φωτισμός υποδοχής Welcome Light Carpet προβάλλει ένα γραφικό μπροστά από τις πόρτες του αυτοκινήτου και δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα υποδοχής. Χάρη στον φωτισμό, ακόμα και η αποβίβαση στο σκοτάδι γίνεται πιο ασφαλής και άνετη.
Γυάλινη πανοραμική οροφή, BMW X6, G06, 2019

Γυάλινη πανοραμική οροφή.

Η γυάλινη πανοραμική οροφή τροφοδοτεί το εσωτερικό με άφθονο φρέσκο αέρα. Όταν είναι κλειστή δημιουργεί μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ανοίγει και κλείνει αυτόματα με το πάτημα ενός διακόπτη ή από το κλειδί του αυτοκινήτου. Διαθέτει λειτουργία ολίσθησης και ανάκλισης, σκιάδιο ηλιοπροστασίας και ανεμοθραύστη.
M ζάντες ελαφρού κράματος 22" με διπλές ακτίνες 742 Μ σε μαύρο Jet και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, BMW X6, G06, 2019

M Ζάντες ελαφρού κράματος 22" με διπλές ακτίνες 742 Μ σε μαύρο Jet και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

Μ ζάντες ελαφρού κράματος 22" με διπλές ακτίνες 742 Μ σε μαύρο Jet, με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 9,5J x 22, ελαστικά 275/35 R22, πίσω 10,5J x 22, ελαστικά 315/30 R22.
Ατμοσφαιρικός φωτισμός, BMW X6, G06, 2019

Ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με περιμετρικό φωτισμό στις μπροστινές και πίσω πόρτες δημιουργεί στο εσωτερικό μία ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ο φωτισμός υποδοχής Welcome Light Carpet φωτίζει την περιοχή μπροστά από τις πόρτες κατά την επιβίβαση και αποβίβαση. Διατίθενται έξι σχέδια φωτισμού σε λευκό, μπλε, πορτοκαλί, μπρονζέ, μοβ και πράσινο χρώμα.
Γυάλινες λεπτομέρειες CraftedClarity, BMW X6, G06, 2019

Γυάλινες λεπτομέρειες 'CraftedClarity' για διάφορα στοιχεία εσωτερικού.

Το 'CraftedClarity' περιλαμβάνει χειροποίητα γυάλινα στοιχεία που αναβαθμίζουν ορατά και αισθητά το εσωτερικό. Λεπτομέρειες στον επιλογέα σχέσεων, το πολυχειριστήριο BMW και τον διακόπτη Start/Stop κατασκευάζονται από εκλεκτό κρύσταλλο.
Πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge, BMW X6, G06, 2019

Πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge.

Η γυάλινη πανοραμική οροφή Sky Lounge δημιουργεί κατά τη διάρκεια της ημέρας μια μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας και τη νύχτα ένα ιδιαίτερο περιβάλλον χάρη στα 15.000 στοιχεία φωτισμού. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός συνεχίζει και στις πίσω πλευρές των μπροστινών καθισμάτων. Τα φωτιζόμενα γραφικά και ο φωτισμός των καθισμάτων διατίθεται στα έξι χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού.

Η ΝΕΑ BMW X6 ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ BLACK VERMILION.

BMW X6, Έκδοση Black Vermilion, G06, 2021
BMW Individual μαύρο Frozen μεταλλικό, BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion, G06, 2021

BMW Individual Μαύρο Frozen μεταλλικό.

Η εμφάνιση της BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion καθορίζεται από τον συνδυασμό μαύρου και κόκκινου χρώματος. Το ειδικό χρώμα BMW Individual μαύρο Frozen μεταλλικό ενισχύει την επιβλητική παρουσία και δημιουργεί εντυπωσιακές αντιθέσεις με τις κόκκινες λεπτομέρειες.
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 22" με διπλές ακτίνες 742 M σε γκρι Orbit ματ, BMW X6, Έκδοση Black Vermilion, G06, 2021

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 22" με διπλές ακτίνες 742 M σε γκρι Orbit ματ.

Οι μεγάλες Μ ζάντες ελαφρού κράματος 22'' με διπλές ακτίνες 742 M σε γκρι Orbit ματ βάζουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion. Πίσω από τις ζάντες ξεχωρίζουν οι δαγκάνες των Μ σπορ φρένων σε γυαλιστερό κόκκινο χρώμα.
BMW μάσκα με διπλά "νεφρά" και γρίλιες σε κόκκινο Chili, BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion, G06, 2021

BMW Μάσκα με διπλά "νεφρά" και γρίλιες σε κόκκινο Chili.

Ένας πραγματικός πόλος έλξης στο μπροστινό μέρος: η BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion διαθέτει BMW μάσκα με διπλά "νεφρά" και γρίλιες με μετωπικές επιφάνειες σε κόκκινο χρώμα. Τα "νεφρά" 'Iconic Glow' υπογραμμίζουν αυτήν την οπτική λεπτομέρεια.
BMW Individual διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Fineline', BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion, G06, 2021, εσωτερικό

BMW Individual Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Fineline' μαύρο.

Στο εσωτερικό της BMW X6 με Έκδοση Black Vermilion θα εντοπίσετε πολλές κομψές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Οι BMW Individual διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Fineline' σε μαύρο χρώμα με αλουμινένια ένθετα ή το λογότυπο Edition στο κάλυμμα των θηκών αναψυκτικών σε BMW Individual μαύρο Piano υπογραμμίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του μοντέλου.
BMW Individual επενδύσεις από δέρμα Merino σε μαύρο χρώμα με κόκκινες διακοσμητικές ραφές, BMW X6, Έκδοση Black Vermilion, G06, 2021

BMW Individual Επενδύσεις από δέρμα 'Merino' σε μαύρο χρώμα με κόκκινες διακοσμητικές ραφές.

Στο εσωτερικό, οι BMW Individual επενδύσεις από δέρμα 'Merino' σε μαύρο χρώμα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδικής αισθητικής. Οι διακοσμητικές ραφές σε κόκκινο χρώμα στα μπροστινά και πίσω καθίσματα προσθέτουν μια επιπλέον σπορ πινελιά. Τα μαύρα βελούδινα ταπέτα με κόκκινο ρέλι ολοκληρώνουν με αρμονικό τρόπο τη συνολική εμφάνιση.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X6.

Τα BMW M Performance Εξαρτήματα σάς επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε τον αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα της BMW X6. Επιλέξτε στοιχεία εξοπλισμού που τονίζουν οπτικά την εξωτερική σχεδίαση και σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος. Με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ μπορείτε να προσαρμόσετε την BMW σας ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες: η ποιότητα, η σχεδίαση και η απόδοση των προϊόντων ταιριάζουν άψογα στην BMW X6.

BMW βάση ραγών οροφής, BMW X6, G06, 2019

BMW Βάση ραγών οροφής.

Η βάση ραγών οροφής μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις BMW σχάρες οροφής και μπαγκαζιέρες και οπτικά ταιριάζει άψογα στο αυτοκίνητο. Τοποθετείται εύκολα χωρίς εργαλεία και πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας χάρη στη στιβαρή κατασκευή και το σύστημα κλειδώματος.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW μπαγκαζιέρα οροφής 520 σε μαύρο/ασημί Titanium, BMW X6, G06, 2019, εξωτερικό

BMW Μπαγκαζιέρα οροφής 520 σε μαύρο/ασημί Titanium.

Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο χρώμα με πλαϊνά καλύμματα σε ασημί Titanium έχει χωρητικότητα 520 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα συστήματα σχάρας οροφής BMW. Χάρη στο σύστημα διπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, η φόρτωση και το κλείδωμα γίνονται με μεγάλη ευκολία.
Μετάβαση στο προϊόν
Επένδυση δαπέδου χώρου αποσκευών, BMW X6, G06, 2019

Επένδυση δαπέδου χώρου αποσκευών.

Η αντιολισθητική, αδιάβροχη επένδυση δαπέδου με υπερυψωμένο ρέλι σε όλες τις πλευρές προστατεύει το χώρο αποσκευών από τη βρομιά και την υγρασία. Σε μαύρο χρώμα, συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο το εσωτερικό του αυτοκινήτου με τον βασικό εξοπλισμό.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW Floor Liner πίσω, BMW X6, G06, 2019

BMW Floor Liner πίσω.

Αξιόπιστη λειτουργικότητα συνδυασμένη με σπορ κομψότητα: Το αντιολισθητικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό BMW Floor Liner με υπερυψωμένο ρέλι σε όλες τις πλευρές προστατεύει το χώρο αποσκευών από τη βρομιά και την υγρασία. Σε μαύρο χρώμα με ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρη στο ειδικό 3D σχήμα προσαρμόζεται άψογα στον χώρο.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 22'' με αστεροειδείς ακτίνες 749 Μ σε διχρωμία, BMW X6, G06, 2019

M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M σε διχρωμία.

Οι χαμηλού βάρους, ποιοτικές M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M διατίθενται σε μαύρη διχρωμία Jet, είναι στιλβωμένες και φέρουν έγχρωμο Μ λογότυπο και επιγραφή M Performance. Μεμονωμένη ζάντα μπροστά, μέγεθος ζάντας 9,5J x 22, χωρίς ελαστικό.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 22'' με αστεροειδείς ακτίνες 749 Μ σε μαύρο Jet ματ, BMW X6, G06, 2019

M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M σε μαύρο Jet ματ.

Οι ποιοτικές M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M έχουν χαμηλότερο βάρος χάρη στη διαδικασία Flow Forming, διατίθενται σε μαύρη διχρωμία Jet ματ και φέρουν έγχρωμο Μ λογότυπο και επιγραφή M Performance. Μεμονωμένη ζάντα μπροστά, μέγεθος ζάντας 9,5J x 22, χωρίς ελαστικό.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance μπροστινή μάσκα από ανθρακονήματα, BMW X6, G06, 2019

M Performance μπροστινή μάσκα από ανθρακονήματα.

Επίδειξη χαρακτήρα: Το πλαίσιο της M μάσκας αποτελείται από δουλεμένα στο χέρι ανθρακονήματα, οι διακοσμητικές γρίλιες αποτελούνται από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό. Μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου που προσδίδει μία κομψή και δυναμική εμφάνιση.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance πίσω πτερύγια, μαύρο γυαλιστερό, BMW X6, G06, 2019

M Performance πίσω πτερύγια σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Μοναδικές νότες σπορ χαρακτήρα: Τα M Performance πίσω πτερύγια ενισχύουν τη δυναμική κομψότητα του αυτοκινήτου. Ενισχύουν με μοναδικό τρόπο τον αθλητικό χαρακτήρα στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου.
Μετάβαση στο προϊόν
Μ Carbon πίσω αεροτομή, BMW X6, G06, 2019, εξωτερικό

Μ Carbon πίσω αεροτομή.

Εκφραστική: η πίσω αεροτομή M Carbon ενισχύει την σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου. Χάρη στο υλικό ανθρακονημάτων προηγμένης τεχνολογίας είναι εξαιρετικά ελαφριά και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτική. Η πίσω αεροτομή κατασκευάζεται στο χέρι και είναι άψογα προσαρμοσμένη στη σχεδίαση του αυτοκινήτου και στα άλλα M Performance στοιχεία εξοπλισμού από ανθρακονήματα.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από ανθρακονήματα, BMW X6, G06, 2019, εξωτερικό

M Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από ανθρακονήματα.

Χειροποίητη κατασκευή από ανθρακονήματα: Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα προηγμένης τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση τονίζει την εμφάνιση και βάζει πρόσθετες σπορ πινελιές.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance πλαϊνά αυτοκόλλητα σε μαύρο Frozen, BMW X6, G06, 2019

M Performance πλαϊνά αυτοκόλλητα σε μαύρο Frozen.

Αθλητικός χαρακτήρας από άκρη σε άκρη: Τα M Performance πλαϊνά αυτοκόλλητα σε μαύρο/γκρι ματ προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν ιδιαίτερο και δυναμικό χαρακτήρα. Η τοποθέτηση επάνω από τα μαρσπιέ τονίζει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τις αναλογίες του αυτοκινήτου.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance τιμόνι, BMW X6, G06, 2019

Μ Performance τιμόνι.

Απτά πλεονεκτήματα: Χάρη στην επενδεδυμένη με Alcantara επιφάνεια αφής, το M Performance τιμόνι παρέχει εξαιρετική αίσθηση και τέλειο κράτημα – για πιο άμεση αίσθηση απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Η μοναδική του σχεδίαση και η κεντρική λωρίδα από κόκκινο δέρμα υπογραμμίζουν το αγωνιστικό στιλ του.
Μετάβαση στο προϊόν

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ BMW X6.

Στην BMW X6, εκτός από τις τεχνολογίες και τις πρωτοποριακές λειτουργίες όπως το BMW Head-Up Display, χωρούν πολλά ακόμα συστήματα υποστήριξης και υπηρεσίες.

BMW Ψηφιακό Κλειδί, BMW X6, G06, 2019

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα και να περιορίσετε την τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς.

**To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών iPhones smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού, BMW X6 2019

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό. Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντοτε ενημερωμένη. Μπορείτε να κατεβάσετε απλά τις ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής My BMW ή μέσω της εγκατεστημένης κάρτας SIM και μετά να τις εγκαταστήσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στην BMW σας.
Driving Assistant Professional, BMW X6, G06, 2019, cockpit

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας και Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Connected Music, BMW X6, G06, 2019, ένδειξη

Connected Music.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου κι αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ την ώρα αιχμής και ποπ στις χαλαρές βόλτες. Το Connected Music με Spotify σάς επιτρέπει το απεριόριστο streaming απευθείας από την κάρτα SIM του αυτοκινήτου για να απολαμβάνετε εκατομμύρια τραγούδια από το Spotify.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X6.

BMW X6 xDrive40i και άλλοι κινητήρες.

Μέγιστη ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ.:

245 (333)/5,500–6,250

Μέγιστη ταχύτητα σε km/h:

248

Επιτάχυνση 0–100 km/h σε δευτ.:

5.7

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος):

10,4-9,0

Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος):

238-206

Σχέδιο της BMW X6 με διαστάσεις
BMW Τροχοί και Ελαστικά, ευρωπαϊκή ετικέτα ελαστικού, κοντινή λήψη

BMW ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

Υποβάλλουμε τα ελαστικά των αυτοκινήτων μας σε αυστηρές δοκιμές με πάνω από 50 διαφορετικά κριτήρια ποιότητας – σημαντικά περισσότερα από αυτά που προβλέπει ο ενιαίος κανονισμός χαρακτηρισμού ελαστικών που εφαρμόζεται στην Ευρώπη. Εδώ θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των ελαστικών που χρησιμοποιούνται από την BMW.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ BMW X6.

BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X6.

BMW X6, σταθμευμένη, πανοραμική λήψη

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Χ6.

SERVICE ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X6.

Συνεργάτης του BMW Service συμβουλεύει μία πελάτισσα

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW X6, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της επιλογής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

BMW SERVICE INCLUSIVE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW X6.

BMW Service, υπάλληλος υποδέχεται έναν πελάτη

Ξένοιαστες μετακινήσεις: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού για την επιλεγμένη διάρκεια ή όριο χιλιομέτρων.
Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:

Το περιεχόμενο του πακέτου service:

 • Έλεγχος service αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές BMW
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Service υγρών φρένων

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW X6.

 • BMW X6 M50i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,1-11,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 276-253

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.