ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.

Η BMW Z4.

ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.

Η BMW Z4.

ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.Η BMW Z4.

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (35is)

4.8

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (35is)

250 (340) / 5.900

Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων Steptronic με διπλό συμπλέκτη

Ναι

Αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή σε δευτερόλεπτα

19

Την κινεί το πάθος: η BMW Z4 είναι η λογική ενσάρκωση του κλασικού roadster – σπορ, κομψή και συναρπαστική με όλη τη σημασία της λέξης. Η δύναμή της είναι οι ισχυροί και αποδοτικοί τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες βενζίνης BMW TwinPower Turbo. Διαθέτει αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή που τη "μεταμορφώνει" σε γνήσιο σπορ coupé με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου – μέσα σε 19 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες έως και 40 km/h. Και με γοητευτική σχεδίαση που εκτείνεται σε όλο της το μήκος, από το μακρύ καπό και τις δυναμικές πλευρικές γραμμές μέχρι το ξεχωριστό πίσω μέρος, υπόσχεται ένα πράγμα μόνο: την αυθεντική οδηγική απόλαυση.

Επικοινωνήστε με τον τοπικό Επίσημο Έμπορο BMW για να βρείτε την BMW Z4 των ονείρων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΟΗΤΕΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ.

Πάθος. Διαμορφωμένο από λεπτομέρειες.

Η BMW Z4 είναι αυτοκίνητο με προσωπικότητα. Τα σχήματα και οι γραμμές της συνθέτουν ένα εξωτερικό που ακτινοβολεί κλασική κομψότητα, αλλά και εντυπωσιακά σπορ χαρακτήρα.

Σχεδίαση.

Ακόμα και με την πρώτη ματιά, γίνεται ξεκάθαρο ότι η οδήγηση της BMW Z4 είναι μια μοναδική εμπειρία. Δύο εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές εκτείνονται γύρω από το καπό, δίνοντας έμφαση στο επίπεδο, φαρδύ μπροστινό μέρος του roadster. Οι επιβλητικοί διπλοί προβολείς με τεχνολογία xenon τραβούν την προσοχή, όπως και το ιδιαίτερο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με στιλ μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για διαισθητικό χειρισμό όλων των λειτουργιών και αξεπέραστα επίπεδα άνεσης. Με άφθονο χώρο αποσκευών και πλήθος αποθηκευτικών λύσεων, η BMW Z4 σας βοηθά να αντιμετωπίζετε ευκολότερα τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Και, χάρη στην αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή, 365 ημέρες το χρόνο.

Δυναμική οδήγησης.

Υπεροχή που κόβει την ανάσα: όσον αφορά στην επίδειξη των δυνατών της σημείων, η BMW Z4 δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό. Η προαιρετική Προσαρμοζόμενη ανάρτηση Μ εξασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο χωρίς να υποβαθμίζει την οδηγική άνεση. Ο διακόπτης Driving Experience προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του πλαισίου στο στιλ οδήγησης που προτιμάτε, με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου – θέλετε άνεση ή σπορ συμπεριφορά; Με την BMW Z4 μπορείτε να έχετε και τα δύο. Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη σας υπόσχεται επιτάχυνση χωρίς διακοπές. Και μια πρωτόγνωρη εμπειρία δυναμικής οδήγησης.

Υποστήριξη οδηγού.

Διάφορες πρωτοποριακές τεχνολογίες σας υποστηρίζουν με πολλούς τρόπους και εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Έτσι μπορείτε να επικεντρώνεστε σε ένα από τα σημαντικά πράγματα της ζωής – την ξένοιαστη οδηγική απόλαυση.

250 KW.

Ασυμβίβαστη δυναμική οδήγησης: οι εξακύλινδροι σε σειρά κινητήρες βενζίνης BMW TwinPower Turbo της BMW Z4 προσφέρουν άφθονη ισχύ, σε συνδυασμό με άνετη και ομαλή λειτουργία και εντυπωσιακή αποδοτικότητα.