ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.

Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού BMW ConnectedDrive στην BMW Z4 Roadster.

Διάφορες πρωτοποριακές τεχνολογίες σας υποστηρίζουν με πολλούς τρόπους και εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Έτσι μπορείτε να επικεντρώνεστε σε ένα από τα σημαντικά πράγματα της ζωής – την ξένοιαστη οδηγική απόλαυση.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΦΩΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ.

Περισσότερο φως σημαίνει περισσότερη ασφάλεια: η Υποβοήθηση Φώτων Πορείας από το BMW ConnectedDrive αλλάζει αυτόματα τη μεγάλη και μικρή σκάλα των προβολέων ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας, απαλλάσσοντας τον οδηγό από μία ακόμα έγνοια.
Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, μια κάμερα που είναι εγκατεστημένη στην εσωτερική πλευρά του εσωτερικού καθρέπτη παρακολουθεί την κυκλοφορία και των εξωτερικό φωτισμό και προσδιορίζει εάν πρέπει να ανάψει ή όχι η μεγάλη σκάλα των προβολέων. Όταν πλησιάζει ένα όχημα που κινείται στο αντίθετο ρεύμα, όταν προπορεύεται ένα όχημα σε κοντινή απόσταση από εσάς ή όταν υπάρχει επαρκής εξωτερικός φωτισμός, το σύστημα ανάβει αυτόματα τη χαμηλή σκάλα των προβολέων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Καθαρό οπτικό πεδίο όταν τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα: ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος στην BMW Z4 Roadster σας εξασφαλίζουν πλήρη ορατότητα και σας ανοίγει νέες προοπτικές.
Ο προαιρετικά διαθέσιμος Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) σας προσφέρει σιγουριά κατά το παρκάρισμα, ακόμα και στους πιο στενούς χώρους. Αισθητήρες υπερήχων μετρούν συνεχώς την απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου και του εμποδίου. Ένα ηχητικό σήμα σας προειδοποιεί για πιθανούς κινδύνους, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες πρόκλησης ζημιάς κατά το παρκάρισμα. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης, οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται και στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. Ένα απλό χρωματικό σύστημα απεικονίζει την απόσταση με πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο, για να μπορείτε να υπολογίσετε ευκολότερα πόσο ελεύθερο χώρο έχετε ακόμα στη διάθεσή σας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ PROFESSIONAL.

Το σύστημα πλοήγησης Professional προσφέρει στον οδηγό σχεδίαση υλοποιημένη εξ ολοκλήρου σε 3D, σε συνδυασμό με ένα πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης και ένα πλήθος λειτουργιών πλοήγησης, γραφείου και πολυμέσων.
Ως στοιχείο εξοπλισμού μόνιμα ενσωματωμένο στο αυτοκίνητό σας, το σύστημα πλοήγησης Professional έχει πάρα πολλά να προσφέρει. Η έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης παρέχει ασυναγώνιστη εμφάνιση και θέαση. Οι έντονες αντιθέσεις και η πεντακάθαρη απεικόνιση εγγυώνται ότι όλες οι ενδείξεις θα είναι άκρως ευανάγνωστες και ευδιάκριτες. Το σύστημα ξεχωρίζει με τη λειτουργία ταχείας εκκίνησης, τον ταχύτατο υπολογισμό της διαδρομής, τις εξατομικευμένες συμβουλές για τη μείωση της κατανάλωσης και την πλοήγηση σε τρισδιάστατο χάρτη για εύκολη καθοδήγηση στην πόλη.