ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ.

Σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας: πακέτα εξοπλισμού και αξεσουάρ για την BMW Z4 Roadster.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ.

Σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας: πακέτα εξοπλισμού και αξεσουάρ για την BMW Z4 Roadster.

Η BMW Z4 είναι αυτοκίνητο με προσωπικότητα. Τα σχήματα και οι γραμμές της συνθέτουν ένα εξωτερικό που ακτινοβολεί κλασική κομψότητα, αλλά και εντυπωσιακά σπορ χαρακτήρα. Με τα αποκλειστικά πακέτα εξοπλισμού και τις προσαρμοσμένες λύσεις αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό και το εξωτερικό και να εξατομικεύσετε την εμφάνιση της δικής σας BMW Z4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ.Σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας: πακέτα εξοπλισμού και αξεσουάρ για την BMW Z4 Roadster.

Η BMW Z4 είναι αυτοκίνητο με προσωπικότητα. Τα σχήματα και οι γραμμές της συνθέτουν ένα εξωτερικό που ακτινοβολεί κλασική κομψότητα, αλλά και εντυπωσιακά σπορ χαρακτήρα. Με τα αποκλειστικά πακέτα εξοπλισμού και τις προσαρμοσμένες λύσεις αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό και το εξωτερικό και να εξατομικεύσετε την εμφάνιση της δικής σας BMW Z4.

DESIGN PURE FUSION.

Αυτό το πακέτο εξοπλισμού προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών υψηλής ποιότητας. Το χρώμα αμαξώματος καφέ Sparkling μεταλλικό δίνει τον τόνο και δημιουργεί μία ζεστή αίσθηση πολυτέλειας. Το Design Pure Fusion μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα χρώματα αμαξώματος.
Το εσωτερικό της BMW Z4 Design Pure Fusion σε λευκό Ivory δημιουργεί εξαιρετικές αντιθέσεις και σας περιβάλλει με το ιδιαίτερα απαλό δέρμα Nappa. Επιπλέον, το επάνω τμήμα του πίνακα οργάνων και τα διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ έχουν επενδυθεί με μαύρο δέρμα με καφέ ραφές που βάζουν μία μοναδικά κομψή πινελιά. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από γυαλιστερό ξύλο Fineline σε καφέ χρώμα αποτελούν μία κομψή λεπτομέρεια και συνδυάζονται αρμονικά με το κεντρικό τμήμα του πίνακα οργάνων που είναι επενδεδυμένο με δέρμα Nappa σε καφέ Saddle χρώμα. Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα τα αποκλειστικά σπορ καθίσματα με επένδυση από δέρμα Nappa σε λευκό Ivory και ραφές σε καφέ χρώμα αντίθεσης, τα οποία τραβούν την προσοχή και προσφέρουν άριστη στήριξη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

DESIGN PURE TRACTION.

Είναι θέμα εκφραστικότητας. Και δυναμισμού. Το σχεδιαστικό πακέτο Design Pure Traction απογειώνει τη δυναμική της BMW Z4. Επιλεγμένα σχεδιαστικά στοιχεία προστίθενται αριστοτεχνικά στη σχεδίαση του roadster και υπογραμμίζουν τον αθλητικό του χαρακτήρα με μοναδικό τρόπο.

 • Εξωτερικό

  Το χρώμα αμαξώματος πορτοκαλί Valencia* δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας: αυτό το roadster είναι εξαιρετικά σπορ. Και δεν κάνει υποχωρήσεις όσον αφορά τη σφοδρή επιθυμία του να έχει το προβάδισμα. Αυτό το εκφραστικό χρώμα αναδεικνύει ξεκάθαρα τις γραμμές του αμαξώματος, ενώ η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή σε μαύρο χρώμα δημιουργεί μια έντονη αντίθεση και κάνει άμεσα αναγνωρίσιμη την κλασική σιλουέτα roadster, ακόμα και κατά την οδήγηση με την οροφή κλειστή. Περιλαμβάνει ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με σχέδιο διπλών ακτινών και πέντε βραχιόνων.

 • Εσωτερικό

  Η δίχρωμη εμφάνιση μεταφέρεται και στο εσωτερικό, όπου εκεί επιδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο τη δυναμική της BMW Z4. Το πορτοκαλί Alcantara συνδυάζεται με μαύρο χρώμα, ενώ οι γυαλιστερές επιφάνειες σε μαύρο Piano δημιουργούν αντίθεση με τις πορτοκαλί ραφές στο δερμάτινο εξοπλισμό. Η τρισδιάστατη υπερσύγχρονη εμφάνιση των διακοσμητικών επενδύσεων εσωτερικού σε στιλ "μεταλλικού πλέγματος" ενισχύει το σπορ χαρακτήρα και ολοκληρώνει αρμονικά το σχεδιαστικό πακέτο Design Pure Traction.
  * Διατίθενται επιπλέον χρώματα κατόπιν απαίτησης.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Ισχυρή παρουσία: η προαιρετικά διαθέσιμη Έκδοση M Sport αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το δυναμισμό της BMW Z4.
Οι ζάντες ελαφρού κράματος Μ 18" με αστεροειδείς ακτίνες τονίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα, όπως και οι προαιρετικές ζάντες 19" με διπλές ακτίνες και το χρώμα αμαξώματος σε κόκκινο Melbourne. Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη, ενώ με το δερμάτινο σπορ τιμόνι Μ στα χέρια σας έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε ελιγμό. Το σπορ πλαίσιο M και το αεροδυναμικό πακέτο M εξασφαλίζουν αθλητικό κράτημα στο δρόμο ανά πάσα στιγμή.
Η τέλεια σύνθεση: συνδυάστε την Έκδοση M Sport με το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Traction και απολαύστε ένα συναρπαστικό "πάντρεμα" δυναμισμού και πολυτέλειας.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Οδηγική απόλαυση προσαρμοσμένη στα μέτρα σας. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν μια πληθώρα ελκυστικών προϊόντων που σας επιτρέπουν να αναδείξετε τον σπορ και κομψό χαρακτήρα της BMW Z4 και να προσαρμόσετε την άνεση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας – για μεγαλύτερη ευελιξία και οδηγική εμπειρία όπως ακριβώς την θέλετε.

 • Συστήματα μεταφοράς

  Το κουμπωτό σύστημα πίσω βάσης μεταφοράς σας επιτρέπει να μεταφέρετε έως και δύο συμβατικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα με ασφάλεια και άνεση. Η βάση μεταφοράς μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χωρίς εργαλεία και να αναδιπλωθεί εύκολα, ώστε να μην εμποδίζει κατά τη φόρτωση ή την εκφόρτωση αντικειμένων από το χώρο αποσκευών. Χάρη στην πρωτοποριακή της σχεδίαση, μπορεί να αναδιπλωθεί σε πολύ μικρό μέγεθος και να φυλαχτεί πρακτικά μέσα στο χώρο αποσκευών.

 • Εξωτερικός εξοπλισμός

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος με αστεροειδείς ακτίνες σε ασημί χρώμα Reflex προσθέτουν στο αυτοκίνητο ιδιαίτερα κομψά στοιχεία τονισμού. Οι ζάντες, οι οποίες διατίθενται σε μέγεθος 17" και 19", υπογραμμίζουν την καλαίσθητη σχεδίαση της BMW Z4 και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τη μοναδική οδηγική αίσθηση του Roadster, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.
  Σπορ εμφάνιση: η μάσκα ψυγείου σε μαύρο χρώμα χαρίζει στην BMW Z4 ακόμα πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Άλλο δυναμικό διακοσμητικό στοιχείο είναι το μπροστινό διαχωριστικό από ανθρακονήματα, η σχεδίαση του οποίου συμπληρώνει ιδανικά το μοναδικό στιλ του αυτοκινήτου.

 • Εσωτερικός εξοπλισμός

  Το ρόφημά σας πάντοτε κοντά σας: η πρακτική θήκη αναψυκτικών από τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW στερεώνεται εύκολα στην κεντρική κονσόλα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα φιάλες και συσκευασίες αναψυκτικών χωρητικότητας έως και 1 λίτρου.
  Η σχεδίαση των αλουμινένιων καλυμμάτων των πεντάλ προσδίδει στο κόκπιτ της BMW Z4 ακόμα πιο σπορ "αέρα", ενώ η αντιολισθητική τους επιφάνεια παρέχει άριστο κράτημα ακόμα και κατά την εκτέλεση εξαιρετικά δυναμικών ελιγμών.
  Η ομορφιά δεν χρειάζεται να είναι παροδική: τα πατάκια παντός καιρού από τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν αξιόπιστη προστασία στο κομψό εσωτερικό της BMW Z4 από τη βρομιά και τα νερά. Αυτό το σετ δύο τεμαχίων διατίθεται και σε ανθρακί χρώμα.