Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΣ.

Το BMW Vision iNEXT.

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΣ.Το BMW Vision iNEXT.

Το πιο όμορφο περιβάλλον οδήγησης βρίσκεται στο εσωτερικό του BMW Vision iNEXT. Αντιπροσωπεύει το όραμα ενός αυτοκινήτου του μέλλοντος το οποίο μπορεί να εμπιστεύεται ο οδηγός και να το οδηγεί ξεκούραστα σε κάθε δρόμο, σαν να βρίσκεται στο σπίτι του. Αμιγώς ηλεκτρικό, πλήρως δικτυωμένο και με υψηλό βαθμό αυτόνομης οδήγησης, το BMW Vision iNEXT προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες ταξιδιού. Η διαμόρφωση του εσωτερικού επαναπροσδιορίζει την έννοια της αυτόνομης οδήγησης. Η πρωτοπορία και η αισθητική κυριαρχεί στο εσωτερικό. Είναι ένας χώρος που σας επιτρέπει να επιλέξετε πώς θα περάσετε τον χρόνο σας και στον οποίο θα νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η BMW προσφέρει μια πρωτοποριακή οδηγική εμπειρία που μετατρέπει τον δρόμο στον αγαπημένο σας προορισμό.

Μάθετε περισσότερα

4 ΔΙΟΡΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  • 01 Προσωπική συνδεδεμένη κινητικότητα - που εστιάζει στον οδηγό
  • 02 Το αγαπημένο μου χώρο - ένα νέο μέρος για την ποιότητα της ζωής
  • 03 Πλήρως ηλεκτρικό, εξαιρετικά αυτοματοποιημένο και πλήρως συνδεδεμένο
  • 04 Shy Tech - διαισθητική τεχνολογία που σκέφτεται εις διπλούν

ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.

Επαναπροσδιορισμός του εσωτερικού χώρου: Το BMW Vision iNEXT σπάει την παράδοση και επαναπροσδιορίζει την ποιότητα ζωής εν κινήσει. Το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα φιλόξενο με τα διακοσμητικά στοιχεία από εκλεκτό ξύλο, τις υφασμένες στο χέρι επενδύσεις Jacquard και το Alcantara σε ροζέ Purus, ένα χρώμα που συνδυάζεται άψογα με την ανοικτή σχεδίαση διαφόρων στοιχείων. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το ταμπλό Coffee Table που μοιάζει να αιωρείται. Η εκλεπτυσμένη επιφάνεια από ξύλο με ανοικτούς πόρους και η επένδυση από ζακάρ ύφασμα βρίσκονται επάνω από ένα φωτιζόμενο κρυστάλλινο κέλυφος που εκτείνεται μέχρι τον χώρο των πίσω επιβατών, ενισχύοντας την lounge αίσθηση του εσωτερικού. 

Ο μοντερνισμός συναντά την παράδοση

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ.

Αρκεί μόνο μια ματιά για να διαπιστώσετε ότι το BMW Vision iNEXT βρίσκεται μπροστά από την εποχή του. Οι μεγάλες επιφάνειες και οι καθαρές γραμμές, κάποιες από τις οποίες διαθέτουν μπλε διακοσμητικά στοιχεία, δίνουν την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι. Η διακριτική σχεδιαστική φιλοσοφία δημιουργεί αντιθέσεις με το περίτεχνο χρώμα αμαξώματος και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες: η ένταση του χρώματος αμαξώματος Liquid Greyrose Copper αλλάζει σταδιακά από το ζεστό χάλκινο μέχρι το σκουρόχρωμο ροζέ και προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν δυναμικό χαρακτήρα. Το παρμπρίζ ενώνεται με τη μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή για να τονίσει την ελαφρότητα του αμαξώματος και να ενισχύσει την αίσθηση ευρυχωρίας στο εσωτερικό. Η μεγάλη μάσκα "νεφρών", η εμβληματική σχεδίαση των πλαϊνών παραθύρων και οι μπλε λεπτομέρειες παραπέμπουν στα γονίδια τις καταβολές BMW i. 

ΑΠΟ ΤΟ HIGH-TECH ΣΤΟ SHY TECH.

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες του BMW Vision iNEXT.

Ουσιαστικά αόρατο, αλλά πάντα διαθέσιμο. Οι μόνες ορατές ενδείξεις είναι αυτές μπροστά από τον οδηγό, δεν υπάρχουν άλλες ενδείξεις ή πλήκτρα. Μελλοντικά, στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο άνθρωπος και όχι η τεχνολογία. Οι επιφάνειες όπως το ξύλο και το ύφασμα θα ελέγχονται με φωνητικές εντολές ή με κινήσεις των χεριών, οι ψηφιακές τεχνολογίες θα γίνονται ορατές μόνο όταν ο οδηγός ή οι επιβάτες θα θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν. Πρόκειται για ένα έξυπνο βήμα προς το μέλλον.

Μάθετε περισσότερα

Τεχνολογία Shy Tech.

Το BMW Vision iNEXT μπορεί να "διαβάζει" τις ανάγκες σας. Κατά την οδήγηση με τη λειτουργία "Boost", ο χειρισμός της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου γίνεται με τη λειτουργία αφής. Στη λειτουργία "Ease" μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ξύλινη επιφάνεια της κονσόλας. Σε κάθε εισαγωγή, φωτεινές κουκκίδες ακολουθούν το δάχτυλο με μαγικό τρόπο, επιβεβαιώνοντας οπτικά την κίνηση. Το ύφασμα Jacquard στο πίσω μέρος της καμπίνας επιβατών "ζωντανεύει" με ένα απλό άγγιγμα και επιτρέπει τον έλεγχο αναπαραγωγής της μουσικής με διάφορες κινήσεις των χεριών, οι οποίες τονίζονται οπτικά από τα LED που βρίσκονται κάτω από το ύφασμα. Με το Shy Tech, ακόμα και οι επιφάνειες που δεν φαντάζεστε μπορούν να μεταμορφωθούν σε λειτουργικές επιφάνειες χρήστη. 

Μάθετε περισσότερα

Intelligent Personal Assistant.

Πάντα στο πλευρό σας: Με τις φωνητικές εντολές, το Intelligent Personal Assistant σάς υποστηρίζει όπου κι αν πάτε. Η πρωτοποριακή τεχνολογία γνωρίζει όλες τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και σας δίνει διαδραστικές συμβουλές. Ταυτόχρονα, μαθαίνει από εσάς και προσαρμόζεται στη δική σας συμπεριφορά χρήσης. Το Intelligent Personal Assistant είναι δικτυωμένο με το ψηφιακό οικοσύστημα της BMW και επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει τα συστήματα smart home. Στο μέλλον, οι οδηγοί θα συνεργάζονται με αρμονικό τρόπο με τα αυτοκίνητά τους.

Μάθετε περισσότερα

Intelligent Beam.

Προβάλλοντας το μέλλον: το Intelligent Beam στο BMW Vision iNEXT αποτελεί μια επαναστατική επανεφεύρεση της σύγχρονης οθόνης. Προβάλλει διαδραστικές επιφάνειες στο εσωτερικό. Αυτή η τεχνολογία σύντομα μπορεί να αντικαταστήσει τις κοινές οθόνες. Το έξυπνο φως αναγνωρίζει αντικείμενα και τα ακολουθεί. Το κείμενο ενός βιβλίου μπορεί, για παράδειγμα, να εμπλουτιστεί με εικόνες, κινούμενα και διαδραστικά γραφικά, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν με την αφή. Η δυναμική προβολή εγγυάται ότι το περιεχόμενο θα προβάλλεται πάντα σωστά, ακόμα και όταν η επιφάνεια βρίσκεται σε κίνηση. 

Μάθετε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Οι λειτουργίες οδήγησης "Ease" και "Boost" στο BMW Vision iNEXT.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία BMW Personal CoPilot, όταν βρίσκεστε στο εσωτερικό του BMW Vision iNEXT μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να οδηγήσετε ή να ενεργοποιήσετε την αυτόνομη οδήγηση. Στη λειτουργία "Boost" αναλαμβάνετε τον έλεγχο του τιμονιού. Αντίθετα, στη λειτουργία "Ease" το BMW Vision iNEXT κινείται αυτόνομα στον δρόμο. Το εσωτερικό αλλάζει με φωνητικές εντολές ή με άγγιγμα στο λογότυπο BMW του τιμονιού. Μετακινείται προς τα πίσω για να παρέχει περισσότερο χώρο και τα πεντάλ βυθίζονται για να δημιουργηθεί μία επίπεδη επιφάνεια στο δάπεδο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να γυρίσουν τα καθίσματα για να αντικρίσουν τους πίσω επιβάτες. Επιπλέον, οι ενδείξεις παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με το γύρω περιβάλλον.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Γεννημένο μέσα από πολλαπλά οράματα: Το BMW Vision iNEXT δημιουργήθηκε από το όνειρο για τη δημιουργία ενός εντελώς νέου αυτοκινήτου που συνδυάζει αρμονικά τις τεχνολογίες του μέλλοντος με τον σύγχρονο ζωτικό χώρο. Η σχεδίαση είναι το αποτέλεσμα ενός εσωτερικού διαγωνισμού. Οι σχεδιαστές της BMW διαγωνίστηκαν μεταξύ τους με χειρόγραφα σχέδια και οπτικοποιήσεις. Μέσα από πολλούς γύρους, επιλέχθηκαν τα καλύτερα υποψήφια σχέδια μέχρι να βρεθεί το τελικό προς υλοποίηση. Χρειάστηκαν 18 μήνες από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι τη δημιουργία του τελικού πρωτότυπου. Adrian van Hooydonk, Πρώτος Αντιπρόεδρος του τμήματος Σχεδίασης του BMW Group: "Το BMW i υπάρχει για να παράγει πρωτοποριακές, δημιουργικές ιδέες οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε την κινητικότητα. Το BMW Vision iNEXT σηματοδοτεί ένα ακόμα μεγάλο βήμα σε αυτό το ταξίδι μετασχηματισμού, αποδεικνύοντας ότι τα έξυπνα αυτοκίνητα μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο όμορφη."