ΠΑΡΟΧH ΔΩΡΕAΝ ΕΝEΡΓΕΙΑΣ.

ΠΑΡΟΧH ΔΩΡΕAΝ ΕΝEΡΓΕΙΑΣ.

ΠαροχH ΔωρεAν ΕνEργειας.

Επωφεληθείτε από τη συνεργασία της BMW i με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ που αποτελεί τον πρώτο ανεξάρτητο εναλλακτικό παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και απολαύστε την οδήγηση του BMW i3 με δωρεάν παροχή ενέργειας για έως 100.00 χλμ.

 

Η προσφορά της δωρεάν ενέργειας ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Read more
BMW i

ΒΜW eSelect.

ΒΜW eSelect.

Αποκτήστε τώρα το νέο BMW i3 από €295/μήνα* με το πρόγραμμα eSelect της BMW Financial Services.
 
Το BMW eSelect είναι η απόλυτη πρόταση χρηματοδότησης της BMW Financial Services, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το BMW i3, εξασφαλίζοντάς σας παράλληλα τη μέγιστη ευελιξία επιλογών. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε στη λήξη της χρηματοδότησης την τελευταία δόση επιλέγοντας μια από τις 3 εναλλακτικές:
 
 • Αποπληρωμή του δανείου
 • Αναχρηματοδότηση
 • Επιστροφή του οχήματος
 
*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με πρόγραμμα χρηματοδότησης eSelect της BMW Financial Services με αξία οχήματος €36.680, προκαταβολή €12.500, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία δόση €16.139, έξοδα φακέλου €270.
Συνολικό ποσό πίστωσης €24.180, συνολικό ποσό καταβολής €43.083 και ΣΕΠΠΕ 8,08%.
 • Όροι και Προϋποθέσεις

  H παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της συνεργασίας της BMW i με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ, αφορά στην αγορά καινούριων οχημάτων BMW i3.

  Παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας για 20.000 χλμ.:

  • Με την αγορά ενός BMW i3 και την υπογραφή συμβολαίου παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ, παρέχεται δωρεάν η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση του αυτοκινήτου για 20.000 χλμ. Η απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια που αντιστοιχεί στα 20.000 χλμ. είναι 2.892 kWh και έχει υπολογιστεί με τις εξής παραδοχές: 
  • Απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια για μια πλήρη φόρτιση (0-100%): 18,8 kWh
  • Μέση αυτονομία κίνησης με μια πλήρη φόρτιση: 130 χλμ.
  • Η προσφερόμενη παροχή αντιστοιχεί σε αξία ρεύματος €500 (λαμβάνοντας ως δεδομένο, μέσο κόστος ρεύματος-ανταγωνιστικό και ρυθμιζόμενο σκέλος τιμολογίου στο Γ1Ν- προ τελών και φόρων, 0,170€/kWh) η οποία θα αποδίδεται ως πίστωση στο λογαριασμό ρεύματος του Πελάτη, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους συνεργασίας του με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ, ανεξαρτήτως του επιλεγόμενου/ων σημείου/ων φόρτισης του οχήματος. Η ανώτερο παροχή συνδυάζεται αποκλειστικά με οικιακές συνδέσεις που βρίσκονται στο Διασυνδεδεμένο Δίκτυο της χώρας.

  Παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας για 100.000 χλμ.:

  • Με την αγορά ενός BMW i3 το οποίο φέρει διακριτική διαφημιστική σήμανση και την υπογραφή συμβολαίου παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και διατήρησης της διαφημιστικής σήμανσης για δύο έτη με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ, παρέχεται δωρεάν η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση του αυτοκινήτου για 100.000 χλμ. Η απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια που αντιστοιχεί στα 100.000 χλμ. είναι 14.460 kWh και έχει υπολογιστεί με τις εξής παραδοχές:
  • Απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια για μια πλήρη φόρτιση (0-100%): 18,8 kWh
  • Μέση αυτονομία κίνησης με μια πλήρη φόρτιση: 130 χλμ.
  • Η προσφερόμενη παροχή αντιστοιχεί σε αξία ρεύματος €2.500 (λαμβάνοντας ως δεδομένο, μέσο κόστος ρεύματος-ανταγωνιστικό και ρυθμιζόμενο σκέλος τιμολογίου στο Γ1Ν- προ τελών και φόρων, 0,170€/kWh) η οποία θα αποδίδεται ως πίστωση στο λογαριασμό ρεύματος του Πελάτη, μέχρι την κάλυψη του ανωτέρω ποσού, κατά τη διάρκεια της κατ’ ελάχιστο διετούς συνεργασίας του με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ, ανεξαρτήτως του επιλεγόμενου/ων σημείου/ων φόρτισης του οχήματος. H παροχή δωρεάν ενέργειας μέσω της συνεργασίας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ, ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η BMW Ελλάς ουδεμία σχέση έχει και ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με την παροχή υπηρεσιών της ΗΡΩΝ προς τους πελάτες της, την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο της παρούσας προωθητικής ενέργειας καθώς και τα εκατέρωθεν δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν ο πελάτης και η ΗΡΩΝ από τη μεταξύ τους συμβατική σχέση.