ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Όλα τα μοντέλα BMW Plug-in Hybrid.

ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Όλα τα μοντέλα BMW Plug-in Hybrid.

Οι απαιτήσεις κινητικότητας του αύριο στα μοντέλα BMW του σήμερα: τα μοντέλα Plug-in Hybrid  εμπνέουν με τη σταθερή και υψηλή ροπή, αλλά και με τη βιώσιμη αποδοτικότητα που προσφέρουν, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και τις μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης. Συνδυάζουν την κινητικότητα του μέλλοντος με την οδηγική απόλαυση.

ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Όλα τα μοντέλα BMW Plug-in Hybrid.

Οι απαιτήσεις κινητικότητας του αύριο στα μοντέλα BMW του σήμερα: τα μοντέλα Plug-in Hybrid  εμπνέουν με τη σταθερή και υψηλή ροπή, αλλά και με τη βιώσιμη αποδοτικότητα που προσφέρουν, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και τις μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης. Συνδυάζουν την κινητικότητα του μέλλοντος με την οδηγική απόλαυση.

Read more

BMW ΣΕΙΡΑ 5 PLUG-IN HYBRID.

Ασυμβίβαστος χαρακτήρας που ηλεκτρίζει. Η BMW 530e Plug-in Hybrid συνδυάζει ηλεκτροκινητήρα και τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης TwinPower Turbo σε ένα άκρως αποδοτικό plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης BMW eDrive. Η αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις χωρίς εκπομπές ρύπων. Σε συνδυασμό με τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης μπορεί να καλύψει και μεγάλες αποστάσεις.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW 530e Plug-in Hybrid:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1 έως 1,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49 έως 44
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 14,1 έως 13,1

BMW X5 PLUG-IN HYBRID.

Ένας ισχυρός κινητήρας BMW TwinPower Turbo και ένας ηλεκτροκινητήρας υψηλής αποδοτικότητας κινούν την BMW X5 xDrive40e Plug-in Hybrid, ενώ το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive εγγυάται τη βέλτιστη οδική συμπεριφορά χωρίς να περιορίζει την ευελιξία. Το αυτοκίνητο συνδυάζει την κίνηση με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας με τις δυναμικές επιδόσεις και την κορυφαία πρόσφυση.
Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW X5 xDrive40e Plug-in Hybrid:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 3,4 έως 3,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 78 έως 77
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 15,4 έως 15,3

BMW ΣΕΙΡΑ 7 PLUG-IN HYBRID.

Ένα πολυτελές sedan της BMW με κατανάλωση καυσίμου ενός αυτοκινήτου πόλης. Η BMW Σειρά 7 με eDrive είναι η πολυτελής επιλογή για την βιώσιμη κινητικότητα του αύριο. Ηλεκτροκινητήρας και κινητήρας εσωτερικής καύσης σε άψογο συνδυασμό - υποστηριζόμενοι από ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι η εμπνευσμένη δυναμική και η πρωτόγνωρη αποδοτικότητα.
Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στα μοντέλα της BMW Σειράς 7 Plug-in Hybrid:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,5 έως 2,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 56 έως 45
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,9 έως 12,5

BMW ΣΕΙΡΑ 3 PLUG-IN HYBRID.

Στην BMW 330e Plug-in Hybrid, ο συνδυασμός ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα BMW TwinPower Turbo προσφέρει τα καλύτερα από δύο διαφορετικούς κόσμους. Εντυπωσιακή δυναμική οδήγησης με μέγιστη αποδοτικότητα και φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά, χάρη στην κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων – μια μοναδική φιλοσοφία, άριστα προσαρμοσμένη στα κορυφαία χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 3.
Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW 330e Plug-in Hybrid:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1 έως 1,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49 έως 44
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9 έως 11,0

BMW ΣΕΙΡΑ 2 PLUG-IN HYBRID ACTIVE TOURER.

Συνδυάζοντας το BMW eDrive με έναν κινητήρα BMW TwinPower Turbo, η BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer προσφέρει τη μοναδική εμπειρία ηλεκτροκίνησης χωρίς τους συνήθεις περιορισμούς. Η έξυπνη συνεργασία μεταξύ των δύο συστημάτων κίνησης δίνει ζωή στο «ηλεκτρικό» xDrive. Το σύστημα τετρακίνησης προσφέρει τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση και ευελιξία σε κάθε περίπτωση – με βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.
Κατανάλωση καυσίμου, εκπομπές CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην BMW 225xe Plug-in hybrid Active Tourer:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1 έως 2,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49 έως 45
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9 έως 11,8

ΜΟΝΤΕΛΑ BMW i.

Born electric: το BMW i είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιώσιμης κινητικότητας προσανατολισμένο στο μέλλον της αυτοκίνησης. Με το αμιγώς ηλεκτρικό BMW i3, ένα αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων ή το BMW i8, που αποτυπώνει το μέλλον των σπορ αυτοκινήτων, το BMW i εμπνέει συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με τη βιωσιμότητα.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης.

Read more