Η BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Η BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Η BMW Concept Σειρά 8 δίνει ζωή σε όλα όσα εκφράζουν την εμβληματική εικόνα της BMW: συνδυάζει την ευελιξία ενός σπορ αυτοκινήτου με το στιλ ενός τζέντλεμαν. Η συμπυκνωμένη δύναμη συναντά τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η δυναμική συναντά τη διαχρονική κομψότητα. Μάθετε περισσότερα για αυτό το coupé.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Ασυμβίβαστη δυναμική.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Ασυμβίβαστη δυναμική.

Η ιστορία ενός θρύλου της αυτοκίνησης μπορεί να ξαναγραφτεί μόνο σε ένα μέρος: στις αγωνιστικές πίστες. To δυναμικό εξωτερικό προϊδεάζει για τη δύναμη που κρύβει μέσα της η BMW Concept Σειρά 8. Αυτό το εκφραστικό σπορ coupé, ακόμα και όταν είναι σταματημένο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την απόλυτη οδηγική εμπειρία που προσφέρει.

ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ.

Η σιλουέτα της BMW Concept Σειράς 8 αγκαλιάζει δυναμικά τον δρόμο. Από την πρώτη κιόλας ματιά, οι γραμμές και οι μυώδεις επιφάνειες υπόσχονται μια δυναμική οδηγική εμπειρία. Η μάσκα "νεφρών" είναι πιο φαρδιά στο κάτω μέρος για να τονίζει το χαμηλό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, ενώ οι προβολείς εστιάζουν αποφασιστικά στον δρόμο. Δύο εκφραστικά σχεδιασμένες χαρακτηριστικές γραμμές επεκτείνονται στο σπορ πίσω μέρος. Με τη χαμηλή και εξαιρετικά φαρδιά εμφάνισή της, ενισχύει την συνολική κυρίαρχη εικόνα.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.

Εστιάζει στην πρωτοπορία.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.

Εστιάζει στην πρωτοπορία.

Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της BMW Concept Σειράς 8 ανοίγουν έναν καινούριο κόσμο οδηγικής εμπειρίας. Η νέα σχεδίαση της επιφάνειας χρήστη είναι το επόμενο βήμα προς τον ψηφιακό κόσμο και αποτελεί τη μοντέρνα έκφραση των στρογγυλών, αναλογικών οργάνων. Όπως στους αγώνες αυτοκινήτων, οι σημαντικότερες πληροφορίες προβάλλονται απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ο οποίος μπορεί να επικεντρωθεί απόλυτα στην οδήγηση. Η ψηφιακή εμπειρία και η απόλυτη οδηγική απόλαυση ενώνονται σε μια πρωτόγνωρη συμβίωση, δημιουργώντας έναν νέο οδηγικό ενθουσιασμό.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ DNA ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Το εσωτερικό εστιάζει απόλυτα στην ουσία: την οδήγηση. Μόλις ο οδηγός βρεθεί πίσω από το τιμόνι, θα τον περιβάλλει η αίσθηση χώρου ενός σπορ αυτοκινήτου.
Κάθε επιφάνεια και κάθε γραμμή στο εσωτερικό δίνουν την αίσθηση της κίνησης. Αυτή η δυναμική σχεδίαση συνδυάζεται με τα εκλεκτά υλικά του ιδιαίτερου εσωτερικού. Τα κελύφη από ανθρακονήματα αποτελούν τη βασική δομή των λεπτών σπορ καθισμάτων, ενώ το δέρμα Merino προσδίδει μια νότα πολυτέλειας. Οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων και οι κόκκινες διακοσμητικές ραφές παραπέμπουν στις πίστες και υπογραμμίζουν τις αγωνιστικές καταβολές αυτού σπορ coupé. Το εσωτερικό της BMW Concept Σειράς 8 – κομψή ερμηνεία του γνήσιου αθλητικού χαρακτήρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BMW LUXURY.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BMW LUXURY.

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο smartphone σας και σαρώστε τον παρακάτω κώδικα QR ή κάντε κλικ στο αντίστοιχο πλήκτρο του smartphone για να προσθέσετε το κομψό coupé στο Wallet σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πάντοτε ενημερωμένοι και θα λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την BMW Concept Σειρά 8.

 

1. Σαρώστε τον κώδικα QR / πιέστε το πλήκτρο.
2. Αποθηκεύστε την BMW Concept Σειρά 8 στο Wallet.
3. Ενημερωθείτε όπου κι όποτε το θελήσετε.

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW CONCEPT ΣΕΙΡΑ 8.

Πάρτε τώρα μαζί σας την BMW Concept Σειρά 8: ανοίξτε την εφαρμογή Wallet στο smartphone σας και σαρώστε τον παρακάτω κώδικα QR ή κάντε κλικ στο αντίστοιχο πλήκτρο του smartphone για να προσθέσετε το κομψό coupé στο Wallet σας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε πάντοτε ενημερωμένοι και θα λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την BMW Concept Σειρά 8.

 

1. Σαρώστε τον κώδικα QR / πιέστε το πλήκτρο.
2. Αποθηκεύστε την BMW Σειρά 8 Concept στο Wallet.
3. Ενημερωθείτε όπου κι όποτε το θελήσετε.