Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα BMW ConnectedDrive Store & δικτυακή πύλη πελατών BMW ConnectedDrive Portal.

Αποκτήστε νέες υπηρεσίες και εφαρμογές online στο BMW ConnectedDrive Store και, στη συνέχεια, διαχειριστείτε τις εύκολα στη δικτυακή πύλη πελατών BMW ConnectedDrive Portal.

Μάθετε περισσότερα

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Στο BMW ConnectedDrive Store μπορείτε να πραγματοποιήσετε online κρατήσεις υπηρεσιών και εφαρμογών που διατίθενται για εξατομικευμένη χρήση στο αυτοκίνητό σας. Εξοπλίστε την BMW σας με υπηρεσίες όπως η Online Ψυχαγωγία, οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο, το BMW Online, οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και πολλά άλλα – όποτε θέλετε και για τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε.

Πρακτική λύση: επισκεφθείτε το BMW ConnectedDrive Store από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από την Κεντρική ΟΘόνη Ελέγχου της BMW σας. Μετά μπορείτε να διαχειρίζεστε online τις επιλεγμένες υπηρεσίες από τη δικτυακή πύλη πελατών My BMW ConnectedDrive και να εφαρμόζετε ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στο ξεχωριστό Remote Cockpit της πύλης πελατών BMW μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση της BMW σας και να ενεργοποιήσετε και χρησιμοποιήσετε τις Απομακρυσμένες Λειτουργίες.

ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΕΛΑΤΩΝ MY BMW CONNECTED DRIVE.

Στη δικτυακή πύλη πελατών "My BMW ConnectedDrive" μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου που απαιτούνται για τη χρήση των λειτουργιών BMW ConnectedDrive στο αυτοκίνητο, για το BMW Connected ή για το τηλεφωνικό κέντρο BMW ConnectedDrive.

Δικτυακή πύλη πελατών "BMW ConnectedDrive Portal".

  • Προϋποθέσεις/διαθεσιμότητα