Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα BMW ConnectedDrive Store & δικτυακή πύλη πελατών BMW ConnectedDrive Portal.

Αποκτήστε νέες υπηρεσίες και εφαρμογές online στο BMW ConnectedDrive Store και, στη συνέχεια, διαχειριστείτε τις εύκολα στη δικτυακή πύλη πελατών BMW ConnectedDrive Portal.

Στο BMW ConnectedDrive Store μπορείτε να πραγματοποιήσετε online κρατήσεις υπηρεσιών και εφαρμογών που διατίθενται για εξατομικευμένη χρήση στο αυτοκίνητό σας. Εξοπλίστε την BMW σας με υπηρεσίες όπως η Online Ψυχαγωγία, οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο, το BMW Online, οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και πολλά άλλα – όποτε θέλετε και για τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε.

Πρακτική λύση: επισκεφθείτε το BMW ConnectedDrive Store από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από την Κεντρική ΟΘόνη Ελέγχου της BMW σας. Μετά μπορείτε να διαχειρίζεστε online τις επιλεγμένες υπηρεσίες από τη δικτυακή πύλη πελατών My BMW ConnectedDrive και να εφαρμόζετε ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στο ξεχωριστό Remote Cockpit της πύλης πελατών BMW μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση της BMW σας και να ενεργοποιήσετε και χρησιμοποιήσετε τις Απομακρυσμένες Λειτουργίες.

ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΠΕΛΑΤΩΝ "BMW CONNECTEDDRIVE PORTAL".

Στη δικτυακή πύλη πελατών "My BMW ConnectedDrive" μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου που απαιτούνται για τη χρήση των λειτουργιών BMW ConnectedDrive στο αυτοκίνητο, για διάφορες εφαρμογές ή για το τηλεφωνικό κέντρο BMW ConnectedDrive. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες ή να δημιουργήσετε και να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό e-mail για την υπηρεσία BMW Online Office. Μπορείτε ακόμα να στείλετε διευθύνσεις στο αυτοκίνητό σας ή να διαμορφώσετε το προσωπικό σας προφίλ οδηγού. Στο ConnectedDrive Store μπορείτε να συνδυάσετε υπηρεσίες και εφαρμογές για να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Στο νέο ανεξάρτητο Remote Cockpit μπορείτε να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες για την "κατάσταση" της BMW σας.

Δικτυακή πύλη πελατών "BMW ConnectedDrive Portal".

  • Προϋποθέσεις/διαθεσιμότητα

    Για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος BMW ConnectedDrive Store απαιτείται η πρόσβαση στη δικτυακή πύλη πελατών "My BMW ConnectedDrive" και η διαθεσιμότητα του καταστήματος στη χώρα σας. Ο Επίσημος Έμπορος BMW θα χαρεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα του BMW ConnectedDrive Store στη χώρα σας.