ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

BMW iPerformance και BMW ConnectedDrive.

BMW iPerformance

ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

BMW iPerformance και BMW ConnectedDrive.

ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.BMW iPerformance και BMW ConnectedDrive.

Πάντα συνδεδεμένοι με το BMW iPerformance: μέσω smartphone (iOS ή Android), είναι διαθέσιμες όχι μόνο οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες, όπως το απομακρυσμένο κλείδωμα, αλλά και λειτουργίες που αφορούν ειδικά στο υβριδικό σύστημα κίνησης. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται ότι έχετε, ανά πάσα στιγμή, μια γενική εικόνα των τιμών κατανάλωσης και αποδοτικότητας της BMW iPerformance. Υπηρεσίες BMW για κάθε περίσταση, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στο αυτοκίνητο – αλλά και έξω από αυτό.

Read more

Απομακρυσμένες Υπηρεσίες.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες του BMW Connected μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα ή προβολή της θέσης του αυτοκινήτου. Επιπλέον, μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, την αυτονομία ή την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, οι πελάτες αρκεί απλώς να ενεργοποιήσουν εφ’ άπαξ τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες στη δικτυακή πύλη πελατών του BMW ConnectedDrive στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

Υπηρεσίες BMW iPerformance για πλοήγηση.

Συστηματική βιωσιμότητα σημαίνει συστηματική δικτύωση. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση φόρτισης και την ηλεκτρική αυτονομία οποιαδήποτε στιγμή από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες πλοήγησης iPerformance για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Στον χάρτη πλοήγησης προβάλλονται οι δωρεάν σταθμοί φόρτισης στους οποίους μπορείτε να φορτίσετε την BMW iPerformance γρήγορα και άνετα ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν.

BMW ConnectedDrive