ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

BMW iPerformance και BMW ConnectedDrive.

BMW iPerformance

ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

BMW iPerformance και BMW ConnectedDrive.

ΕΥΦΥΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.BMW iPerformance και BMW ConnectedDrive.

Πάντα συνδεδεμένοι με το BMW iPerformance: μέσω smartphone (iOS ή Android), είναι διαθέσιμες όχι μόνο οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες, όπως το απομακρυσμένο κλείδωμα, αλλά και λειτουργίες που αφορούν ειδικά στο υβριδικό σύστημα κίνησης. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται ότι έχετε, ανά πάσα στιγμή, μια γενική εικόνα των τιμών κατανάλωσης και αποδοτικότητας της BMW iPerformance. Υπηρεσίες BMW για κάθε περίσταση, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα στο αυτοκίνητο – αλλά και έξω από αυτό.

Απομακρυσμένες Υπηρεσίες.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες* της εφαρμογής BMW ConnectedDrive, μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα ή την εμφάνιση της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Επιπλέον, μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, την αυτονομία ή την κατάσταση φόρτισης.


Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών BMW ConnectedDrive στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

*Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην
ελληνική αγορά.

Υπηρεσίες BMW iPerformance για πλοήγηση.

Συστηματική βιωσιμότητα σημαίνει συστηματική δικτύωση. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση φόρτισης και την ηλεκτρική αυτονομία οποιαδήποτε στιγμή από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες πλοήγησης iPerformance για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Στον χάρτη πλοήγησης προβάλλονται οι δωρεάν σταθμοί φόρτισης στους οποίους μπορείτε να φορτίσετε την BMW iPerformance γρήγορα και άνετα ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν.

BMW ConnectedDrive