BMW ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

BMW ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & PLUG-IN HYBRID ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Ανακαλύψτε τις πρωτοποριακές τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης της BMW.

Με τα μοντέλα BMW i και Plug-in Hybrid ερμηνεύουμε την έννοια της ηλεκτροκίνησης, εφαρμόζοντας μια στρατηγική βιωσιμότητας, επιδόσεων και σχεδίασης. Εδώ και αρκετά χρόνια παράγουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και έχουμε συνδέσει άρρηκτα την περιβαλλοντική ευσυνειδησία και τη βιωσιμότητα με τη μάρκα μας. Έχουμε δημιουργήσει μία αλυσίδα παραγωγής που μας έχει βοηθήσει να γίνουμε ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Μέχρι τα τέλη του 2019, πάνω από 500.000 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα BMW θα κινούνται στους δρόμους όλου του κόσμου.

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW που ανταποκρίνονται ιδανικά στις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητά μας αλλά και για τα Plug-in Hybrid, τα οποία συνδυάζουν ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης. Μπορείτε επίσης να δείτε συνοπτικά τις προσφορές του BMW Charging*, οι οποίες διατίθενται και για τα δύο συστήματα κίνησης, αλλά και να γνωρίσετε τα ορόσημα καινοτομίας της ηλεκτροκίνησης που σας περιμένουν στο άμεσο μέλλον.

* Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Μάθετε περισσότερα
Ηλεκτρική κινητικότητα BMW, επιλογές, ηλεκτρικά αυτοκίνητα BMW και υβριδικά μπροστά από κτίρια

ΣΥΓΚΡΙΣΗ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ PLUG-IN HYBRID ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Η τεχνολογική πρόοδος στην ηλεκτροκίνηση αυξάνει σημαντικά τις διαθέσιμες επιλογές και τα οφέλη για τους χρήστες. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα υβριδικά αποτελούν εδώ τους δύο βασικούς εκπροσώπους. Εδώ μπορείτε να συγκρίνετε τις πιο σημαντικές τεχνολογίες στην ηλεκτρική κινητικότητα και να βρείτε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

  • BMW Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο.

    Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, γνωστό και ως BEV (ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία), κινείται αποκλειστικά με την ηλεκτρική ενέργεια που αποθηκεύεται σε μια μπαταρία. Αυτό καθορίζει την αυτονομία του αυτοκινήτου. Επομένως, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης και δεν χρειάζεται καύσιμα για να κινηθεί. Συνεπώς, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκπέμπει μηδενικούς ρύπους κατά την κίνησή του.

  • BMW Plug-in Hybrid.

    Ένα PHEV (Plug-in Hybrid ηλεκτρικό αυτοκίνητο) διαθέτει δύο κινητήρες: έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης και έναν ηλεκτροκινητήρα που αυξάνει σημαντικά τη συνολική αυτονομία. Λαμβάνει την ενέργειά του από κοινές ηλεκτρικές πρίζες, από σταθμούς φόρτισης ή ακόμα και κατά την κίνηση εκμεταλλευόμενο τη λειτουργία ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση. Εδώ, η κινητική ενέργεια που απελευθερώνεται κατά το φρενάρισμα μετατρέπεται σε ηλεκτρική και διοχετεύεται στην μπαταρία.

  • BMW Αυτοκίνητο με τεχνολογία Mild Ηybrid.

    Ένα αυτοκίνητο με τεχνολογία Mild Hybrid, ή MHEV εν συντομία, αποτελεί μία ακόμα έκδοση υβριδικού συστήματος κίνησης. Σε ένα αυτοκίνητο με τεχνολογία Mild Hybrid, ο ηλεκτροκινητήρας δεν λειτουργεί ως ανεξάρτητη μονάδα κίνησης. Ουσιαστικά, υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενεργοποιείται σε συγκεκριμένες συνθήκες κίνησης. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται καύσιμο και αυξάνεται η αυτονομία. Επιπλέον, ο ηλεκτροκινητήρας ενισχύει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με τη λειτουργία boost. Ωστόσο, η φόρτιση της μπαταρίας πραγματοποιείται με ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση του αυτοκινήτου.

BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, BMW i3 στο δρόμο, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η φιλοσοφία της ηλεκτρικής κινησης της BMW αντιπροσωπεύεται από τα πρωτοποριακά συστήματα κίνησης και επαναπροσδιορίζει την έννοια της premium κινητικότητας. Γνωρίστε τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που συνδυάζουν την εντυπωσιακή δυναμική με την απόλυτη οδηγική απόλαυση και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

BMW PLUG-IN HYBRID.

BMW Plug-in Hybrid, BMW Plug-in Hybrid Αυτοκίνητο στο δρόμο, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW PLUG-IN HYBRID.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των συστημάτων κίνησης και τις μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής απόδοσης, τα BMW Plug-in Hybrid αυτοκίνητα συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά από δύο κόσμους: κινητήρας εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρας – συγχρόνως, εντυπωσιάζουν με το υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας και τα τεράστια αποθέματα ροπής.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

BMW, φόρτιση, BMW i3s, άντρας σε σταθμό φόρτισης

ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Συνδέστε και φορτίστε – είναι τόσο απλό. Ειδικά, όταν έχετε την κατάλληλη επιλογή φόρτισης. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τη φόρτιση του ηλεκτρικού ή του Plug-in Hybrid αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, το BMW Charging προσφέρει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που καθιστούν πιο εύκολη τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου ή του Plug-in Hybrid, τόσο στην καθημερινή χρήση όσο και στα ταξίδια.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Αυτονομία BMW, BMW i3 σε αστικό σκηνικό με γυναίκα και παιδί

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Εάν σχεδιάζετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο, καλό είναι να γνωρίζετε την αυτονομία του και τις επιλογές φόρτισης. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την αυτονομία του ηλεκτρικού και του Plug-in Hyrbid αυτοκινήτου σας, καθώς και τις διάφορες δυνατότητες φόρτισης στο σπίτι, στην εργασία σας και καθ' οδόν.

Πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες BMW, αυτοκίνητο BMW μπροστά από γέφυρα, λήψη τριών τετάρτων

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Κάθε καινούρια ημέρα, η BMW κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κινητικότητα του αύριο. Με πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες όπως το eDrive Zones και το πρόγραμμα επιβράβευσης BMW Points, τα οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμα το 2020, επιδιώκουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της πρωτοπορίας. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε ακόμα περισσότερα σε κάθε μέτρο διαδρομής.

Μάθετε περισσότερα

BMW eDRIVE ZONES & BMW POINTS.

Όλο και περισσότερες πόλεις εφαρμόζουν το μέτρο των περιβαλλοντικών ζωνών. Για να προωθήσουμε τις μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε αυτές τις περιβαλλοντικές ζώνες στον μέγιστο δυνατό βαθμό, εξελίξαμε το BMW eDrive Zones. Στο μέλλον, το BMW Plug-in Hybrid* αυτοκίνητο θα αναγνωρίζει αυτόματα την είσοδο σε μία περιβαλλοντική ζώνη και θα μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης, χωρίς εκπομπές ρύπων. Στα ταξίδια με ενεργή λειτουργία πλοήγησης, η BMW σας θα προετοιμάζει την μπαταρία εκ των προτέρων για το BMW eDrive Zone και, εάν χρειαστεί, θα προτείνει έναν σταθμό φόρτισης στην περιοχή σας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα με την οδήγηση στο eDrive Zone: για κάθε χιλιόμετρο που καλύπτεται με ηλεκτροκίνηση, συλλέγετε διπλούς ψηφιακούς πόντους, τα BMW Points. Στη συνέχεια μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους με χρήσιμες ανταμοιβές, όπως δωρεάν λεπτά φόρτισης σε σταθμούς φόρτισης.
* Θα είναι διαθέσιμο για επιλεγμένα αυτοκίνητα BMW Plug-in Hybrid κατά τη διάρκεια του 2020.


Μάθετε περισσότερα