ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ. ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.

Η ηλεκτροκίνηση από την BMW.

Ηλεκτρική οδηγική απόλαυση για όλες τις διαδρομές και όλα τα στιλ οδήγησης αυτή είναι η ηλεκτροκίνηση της BMW. Η τεχνολογία eDrive εγγυάται τη βιωσιμότητα και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων. Η BMW προσφέρει πλήρως ηλεκτροκίνητες και plug-in υβριδικές προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Read more

BMW eDrive.

Το BMW eDrive είναι η επιτομή της πρωτοποριακής κινητικότητας. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες BMW EfficientDynamics συνδυάζονται σε ένα εμπνευσμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης. Κορυφαία δυναμική, συνδυασμένη με την απόλυτη αποδοτικότητα. Εμπνευσμένη ευελιξία – αθόρυβη λειτουργία και σχεδόν μηδενικές εκπομπές ρύπων. Μάθετε περισσότερα για το BMW eDrive και το πακέτο προηγμένων τεχνολογιών που εξασφαλίζουν βιώσιμη οδηγική απόλαυση.

Read more

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Αυτό είναι το BMW EfficientDynamics.

BMW Σειρά 7 Plug-in Hybrid.

Η BMW Σειρά 7 iPerformance με τεχνολογία eDrive από το BMW EfficientDynamics συνδυάζει την αυτονομία και τις επιδόσεις του κινητήρα BMW TwinPower Turbo με την αποδοτικότητα ενός ηλεκτροκινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και λιγότερες εκπομπές ρύπων.

Κατανάλωση καυσίμου, εκπομπές CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην BMW 740e iPerformance:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,2 έως 2,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 50 έως 45
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,3 έως 12,5

* Η BMW 740e θα είναι διαθέσιμη από το 2016. Οι αναφερόμενες τιμές εκφράζουν τις πιθανές τεχνικές προδιαγραφές.

BMW Σειρά 2 Active Tourer Plug-in Hybrid.

Συνδυάζοντας το BMW eDrive με έναν κινητήρα BMW TwinPower Turbo, η BMW 225xe iPerformance Active Tourer προσφέρει τη μοναδική εμπειρία ηλεκτροκίνησης χωρίς τους συνήθεις περιορισμούς. Στοιχεία που συμπληρώνουν μοναδικά τον πολυμορφικό χαρακτήρα της BMW Σειράς 2 Active Tourer. Η έξυπνη συνεργασία μεταξύ των δύο συστημάτων κίνησης δίνει ζωή στο ηλεκτρικό xDrive που εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση.

Κατανάλωση καυσίμου, εκπομπές CO2 και κατανάλωση ισχύος στην BMW 225xe iPerformance Active Tourer:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1 έως 2,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49 έως 46
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9 έως 11.8

BMW Σειρά 3 Plug-in Hybrid.

Τα καλύτερα από δύο κόσμους. Η BMW 330e iPerformance συνδυάζει το πρωτοποριακό σύστημα BMW eDrive με τον σπορ χαρακτήρα και την κομψότητα της BMW Σειράς 3 Sedan. Το plug-in υβριδικό σύστημα εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή δυναμική και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, χάρη στην κάλυψη μικρών αποστάσεων με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ένα σύστημα κίνησης με όραμα που αποτελεί την ιδανική προσθήκη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 3 Sedan.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW 330e iPerformance:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1 έως 1,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49 έως 44
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9 έως 11,0

BMW X5 Plug-in Hybrid.

H BMW X5 αντιπροσωπεύει την κορυφαία άνεση, την πολυμορφικότητα και την πολυτελή οδηγική απόλαυση. Στοιχεία που η BMW X5 xDrive40e iPerformance διαθέτει σε κάθε περίπτωση. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία BMW eDrive, αυτό το πρωτοποριακό Sports Activity Vehicle διαθέτει όλες τις αρετές μιας BMW X5. Ένα plug-in υβριδικό που αποδεικνύει ότι η κορυφαία δυναμική, η κινητικότητα χωρίς περιορισμούς και η οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων μπορούν να δημιουργήσουν έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW X5 xDrive40e iPerformance:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 3,4 έως 3,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 78 έως 77
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 15,4 έως 15,3

BMW i3.

Το πλήρως ηλεκτροκίνητο BMW i3 αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων. Με την επαναστατική του σχεδίαση και το πρωτοποριακό σύστημα eDrive, προσφέρει μια ασύγκριτη και σχεδόν αθόρυβη οδηγική εμπειρία. Επαναπροσδιορίζει την αυτοκίνηση του μέλλοντος – από σήμερα.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στο BMW i3:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
Κατανάλωση ισχύος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 12,9

BMW i8.

Το πιο προοδευτικό σπορ αυτοκίνητο της εποχής μας. Η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου στο BMW i8 είναι το αποτέλεσμα άψογου συγχρονισμού του ηλεκτροκινητήρα με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, ο οποίος εκφράζεται στον δρόμο με κορυφαία δυναμική και αποδοτικότητα.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στο BMW i8:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49
Κατανάλωση ισχύος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.