ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Οικιακή φόρτιση.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Οικιακή φόρτιση.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Οικιακή φόρτιση.

Η ηλεκτρισμένη οδηγική απόλαυση ξεκινά από τη φόρτιση – στον οικιακό σας σταθμό ανεφοδιασμού. Φορτίστε το αυτοκίνητό σας μέσα σε ελάχιστες ώρες, συνδέοντας το βασικό καλώδιο φόρτισης σε μια οικιακή πρίζα. Ή με το BMW i Wallbox, το οποίο μπορεί να τοποθετήσει η υπηρεσία εγκατάστασης. Ανακαλύψτε τις λύσεις οικιακής φόρτισης του 360° ELECTRIC.

BMW i WALLBOX.

Εάν έχετε δικό σας πάρκινγκ στο σπίτι, μπορείτε να φορτίζετε εύκολα την BMW σας με eDrive χρησιμοποιώντας το BMW i Wallbox. Αυτός ο σταθμός φόρτισης, ο οποίος τοποθετείται στον τοίχο του σπιτιού ή του γκαράζ, φορτίζει την μπαταρία έως και 30% πιο γρήγορα από το βασικό καλώδιο φόρτισης – η "πλήρης φόρτιση" της BMW 330e iPerformance Sedan ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 2,5 ώρες.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW 330e iPerformance:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1 έως 1,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49 έως 44
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9 έως 11,0

WALLBOX PRO.

Το BMW i Wallbox Pro προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις φόρτισης από το BMW i Wallbox Pure. Μπορεί, για παράδειγμα, να φορτίσει το BMW i8 στο 80 % της μέγιστης χωρητικότητας φόρτισης σε λιγότερο από δύο ώρες, ανάλογα με τη διαθέσιμη υποδομή ηλεκτρικής τροφοδοσίας. Επιπλέον, το Wallbox Pro διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής για τον διαισθητικό χειρισμό και προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης διαφόρων προφίλ χρηστών. Το Wallbox Pro επιτρέπει τη φόρτιση με αυτοπαραγόμενη οικιακή ηλεκτρική ενέργεια (π.χ. από τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση του γκαράζ) και μπορεί να διασυνδεθεί με τα τοπικά συστήματα διαχείρισης της ενέργειας και τα συστήματα έξυπνης κατοικίας.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στο BMW i8:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 49
Κατανάλωση ισχύος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,9

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ BMW i WALLBOX.

Η υπηρεσία εγκατάστασης που προσφέρεται από το BMW i θα χαρεί να ελέγξει τον χώρο σας για τη δυνατότητα τοποθέτησης του BMW i Wallbox ή του BMW i Wallbox Pro και τη σύνδεσή του στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

ΠΡΆΣΙΝΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ BMW.

Φορτίστε την BMW σας με βιώσιμο τρόπο – και καθαρή συνείδηση. Το BMW Green Energy σας προσφέρει δύο δυνατότητες χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

 • Green Energy

  Το GREEN ENERGY OFFER POWERED BY NATURSTROM* μπορεί να τροφοδοτεί τόσο το σπίτι σας όσο και το αυτοκίνητό σας με ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Πολύ εύκολα, κάθε διαδρομή και κάθε διαδικασία φόρτισης γίνεται χωρίς εκπομπές ρύπων. Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας από τη βιώσιμη κινητικότητα – καταναλώνοντας ηλεκτρικό ρεύμα από τη NATURSTROM.

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

 • My Green Energy

  Με τη βοήθεια του MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT*, μπορείτε να επηρεάσετε οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίο παράγεται η ηλεκτρική ενέργεια − για παράδειγμα, από τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση του γκαράζ ή από την φωτοβολταϊκή μονάδα. Μπορείτε να τροφοδοτείτε την αυτοπαραγόμενη οικιακή ηλεκτρική ενέργεια στη δική σας μονάδα αποθήκευσης και να τη χρησιμοποιήσετε αργότερα για τη φόρτιση του αυτοκινήτου σας. Ενημερωθείτε από τους Επίσημους Εμπόρους BMW και απολαύστε τις καλύτερες λύσεις για βιώσιμη και συστηματική κινητικότητα.

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.