ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Οικιακή φόρτιση.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Οικιακή φόρτιση.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Οικιακή φόρτιση.

Η ηλεκτρισμένη οδηγική απόλαυση ξεκινά από τη φόρτιση – στον οικιακό σας σταθμό ανεφοδιασμού. Φορτίστε το αυτοκίνητό σας μέσα σε ελάχιστες ώρες, συνδέοντας το βασικό καλώδιο φόρτισης σε μια οικιακή πρίζα. Η φόρτιση γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και άνετη στο BMW i Wallbox, το οποίο μπορεί να τοποθετήσει η υπηρεσία εγκατάστασης. Ανακαλύψτε τις λύσεις οικιακής φόρτισης του 360° ELECTRIC.

Read more

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ BMW i WALLBOX.

Η υπηρεσία εγκατάστασης που προσφέρεται από την BMW i θα χαρεί να ελέγξει τον χώρο σας για τη δυνατότητα τοποθέτησης του BMW i Wallbox και τη σύνδεσή του στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι του συνεργάτη εγκατάστασης BMW i θα αναλάβουν την παράδοση, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία.

Green Energy.

Φορτίστε την BMW σας με βιώσιμο τρόπο – και καθαρή συνείδηση. Το BMW Green Energy σας προσφέρει δύο δυνατότητες χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

 • Green Energy

  Το GREEN ENERGY OFFER POWERED BY NATURSTROM* μπορεί να τροφοδοτεί τόσο το σπίτι σας όσο και το αυτοκίνητό σας με ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Πολύ εύκολα, κάθε διαδρομή και κάθε διαδικασία φόρτισης γίνεται χωρίς εκπομπές ρύπων. Επωφεληθείτε σήμερα κιόλας από τη βιώσιμη κινητικότητα – καταναλώνοντας ηλεκτρικό ρεύμα από τη NATURSTROM.

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

 • My Green Energy

  Με τη βοήθεια του MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT*, μπορείτε να επηρεάσετε οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίο παράγεται η ηλεκτρική ενέργεια − για παράδειγμα, από τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση του γκαράζ ή από την φωτοβολταϊκή μονάδα. Μπορείτε να τροφοδοτείτε την αυτοπαραγόμενη οικιακή ηλεκτρική ενέργεια στη δική σας μονάδα αποθήκευσης και να τη χρησιμοποιήσετε αργότερα για τη φόρτιση του αυτοκινήτου σας. Ενημερωθείτε από τους Επίσημους Εμπόρους BMW και απολαύστε τις καλύτερες λύσεις για βιώσιμη και συστηματική κινητικότητα.

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.