BMW Ηλεκτροκίνηση, Επισκόπηση, BMW, e-κινητικότητα

BMW ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

BMW ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

Εξερευνήστε μαζί μας τον κόσμο των BMW ηλεκτρικών και Plug-in Hybrid αυτοκινήτων.

Μετά από σχεδόν πέντε δεκαετίες έρευνας και εξέλιξης, θέτουμε τις βάσεις για βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα με την γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων μας. Εκτός από τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως τη νέα BMW iX, τη BMW iX3 ή τα BMW i3 και BMW i3s ή την BMW i4, ο στόλος των BMW Plug-in Hybrid αυτοκινήτων μας, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στην αγορά αυτοκινήτου, προσφέρει τα καλύτερα από δύο κόσμους, για κάθε τρόπο ζωής και για κάθε ανάγκη. Η εντυπωσιακή αυτονομία καθιστά την οδήγηση και τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο ευέλικτη, πιο άνετη, πιο φιλική προς το περιβάλλον και πιο ελκυστική από ποτέ. Ως κατασκευαστής αυτοκινήτων δεσμευόμαστε με τους στόχους της Συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα και φιλοδοξούμε να είμαστε ο πιο πετυχημένος και βιώσιμος premium προμηθευτής για την εξατομικευμένη κινητικότητα. Διότι για εμάς η βιωσιμότητα δεν είναι μία τάση της εποχής αλλά κίνητρο για δράση.

Μάθετε περισσότερα

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

BMW Ηλεκτροκίνηση.

Για να μπορούμε να δώσουμε σε όλους την κατάλληλη απάντηση, εμείς στην BMW έχουμε εξελίξει τρία διαφορετικά προγράμματα για την ηλεκτρική και βιώσιμη κινητικότητα: τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα Plug-in Hybrid και την τεχνολογία Mild Hybrid. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας μία διευρυμένη και προσαρμοζόμενη γκάμα και συγχρόνως συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το περιβαλλοντικό ισοζύγιο ολόκληρου του στόλου αυτοκινήτων μας.

BMW ηλεκτροκίνηση, Τεχνολογίες BMW eDrive ηλεκτρικό αυτοκίνητο

ΤΟ BMW ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

100% ηλεκτρική οδηγική απόλαυση: Ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση οδήγησης ενός BMW ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Χωρίς εκπομπές ρύπων, απολαμβάνετε την εκπληκτικά άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα, αλλά και τις μοναδικές δυνατότητες επιτάχυνσης και την εξαιρετικά ευέλικτη οδική συμπεριφορά. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε την αίσθηση της σχεδόν αθόρυβης κίνησης στην πόλη.
Ανακαλύψτε τα BMW ηλεκτρικά αυτοκίνητα
BMW ηλεκτροκίνηση, Τεχνολογίες BMW eDrive υβριδικό αυτοκίνητο plug-in υβριδικό

ΤΟ PLUG-IN HYBRID AYTOKINHTO.

Κορυφαία αποδοτικότητα, αξεπέραστη άνεση και μοναδική δυναμική οδήγησης: αυτά αντιπροσωπεύουν τα Plug-in Hybrid αυτοκίνητα της BMW. Πιο πολύπλευρα από οποιονδήποτε άλλο τύπο αυτοκινήτου, συνδυάζουν τα καλύτερα από δύο κόσμους και, χάρη στο σύστημα ηλεκτρικής κίνησης, κάνουν ξεχωριστή την καθημερινότητά σας με τις μηδενικές ρύπων, με το πάτημα ενός διακόπτη.
Ανακαλύψτε τα BMW Plug-in Hybrid αυτοκίνητα
BMW ηλεκτροκίνηση, τεχνολογίες BMW eDrive, υβριδικό αυτοκίνητο με τεχνολογία Mild Hybrid

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MILD HYBRID.

Στα αυτοκίνητα με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης η τεχνολογία Mild Ηybrid μετατρέπει την ενέργεια πέδησης σε ηλεκτρική ενέργεια και την τροφοδοτεί στα ηλεκτρικά συστήματα και τον κινητήρα. Έτσι μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂, ενώ εσείς απολαμβάνετε το πλεονέκτημα δυναμικής χάρη στην πιο άμεση απόκριση κατά την επιτάχυνση.
BMW Ηλεκτροκίνηση, BMW Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

BMW Ηλεκτρικά.

BMW Ηλεκτροκίνηση, Βιωσιμότητα

Βιωσιμότητα στην BMW.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin, φόρτιση σε δημόσιο σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ BMW CHARGING: 12 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ**.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Εξερευνήστε τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της BMW.

BMW ηλεκτροκίνηση, τεχνολογία, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, plug-in υβριδικό, βίντεο

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Εξερευνήστε τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της BMW.

BMW ηλεκτροκίνηση, BMW Podcast Changing Lanes, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, plug-in υβριδικό

"CHANGING LANES" – ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ PODCAST ΤΗΣ BMW!

Το "Changing Lanes" είναι το επίσημο podcast της BMW. Σε αυτό το επεισόδιο εξηγούμε τις διαφορές μεταξύ των αυτοκινήτων με τεχνολογία BMW Plug-in Hybrid, των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των αυτοκινήτων με τεχνολογία Mild Hybrid. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να παρακολουθεί κανείς όλες τις τεχνολογίες για την ηλεκτρική κινητικότητα. Για τον λόγο αυτόν εξηγούμε μέσα από το επεισόδιο "Changing Lanes" τα είδη αυτοκινήτων EV, από τα PHEV μέχρι τα αυτοκίνητα με κυψέλες καυσίμου. Ετοιμαστείτε να μάθετε τις βασικές διαφορές στη φόρτιση, τη διαμόρφωση του κινητήρα και την καθημερινή χρήση – εάν θέλετε να είστε άρτια ενημερωμένοι για τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ακούστε το επεισόδιο στο podcast της BMW.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

BMW iX(1):
Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): κάτω από 21
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0

BMW iX3:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 17,8-17,5

Τα Plug-in Hybrid αυτοκίνητα της BMW Σειράς 3 Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,0-1,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 45-35
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 15,9-13,9

Τα Plug-in Hybrid αυτοκίνητα της BMW Σειράς 5 Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,3–1,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 53–36
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 16,3–13,8

Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (1) είναι προσωρινές.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EU) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές СО₂.

 • BMW iX3:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 18,6-19,0

  BMW Σειρά 3 Sedan με τεχνολογία Plug-in Hybrid:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 1,3-1,9
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 30-43
  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 16,5-18,6

  BMW Σειρά 5 Sedan με τεχνολογία Plug-in Hybrid:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 1,3-2,2
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 30-51
  Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 16,3-19,2

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.