BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Η μοναδική σχεδίαση ξεκινά με μια κενή σελίδα.

Η κινητήρια δύναμη της BMW ήταν πάντα η δέσμευση για την κατασκευή των καλύτερων αυτοκινήτων. Παρ' όλα αυτά, καμία BMW δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα "θέλω" των πελατών μας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, ακόμα και η γκάμα προϊόντων BMW Individual Collection έχει όρια. Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάθε επιθυμία σας και να δημιουργήσετε ένα άκρως εξατομικευμένο αυτοκίνητο, απόλυτα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας, διατίθεται η γκάμα προϊόντων BMW Individual Manufaktur. Ό,τι κι αν αφορά η επιλογή σας – εξωτερικό, εσωτερικό ή υλικά – με αυτήν την υπηρεσία, εσείς οι ίδιοι γίνεστε και σχεδιαστές και μηχανικοί του αυτοκινήτου σας. Αφού εκφράσετε τις επιθυμίες σας, οι ειδικοί του BMW Individual Manufaktur θα επιστρατεύσουν ασυναγώνιστη ακρίβεια και ανυπέρβλητη κατασκευαστική δεξιοτεχνία για να τις κάνουν πραγματικότητα – με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δεν θα παραβιάσουν τη συμμόρφωση με παραμέτρους ασφαλείας, χαρακτηριστικά της μάρκας ή νομικές απαιτήσεις.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Ελάχιστοι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι τόσο έμπειροι όσο η BMW στη χρήση άκρως εντυπωσιακών σχημάτων και μιας δυναμικής σχεδιαστικής γλώσσας για τη δημιουργία μιας αίσθησης αδημονίας και ενθουσιασμού. Όσοι θέλουν να αναδείξουν αυτό το αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο μπορούν να βασιστούν τις επιλογές που προσφέρει η γκάμα προϊόντων BMW Individual Manufaktur. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα από μια σχεδόν ατέλειωτη σειρά αποχρώσεων – από κίτρινο Phoenix μέχρι γκρι Ash. Η γκάμα περιλαμβάνει ακόμα και δίχρωμες επιλογές χρωμάτων αμαξώματος που "κλέβουν" τις εντυπώσεις. Μπορείτε ακόμα να ενισχύσετε τη μοναδικότητα της BMW σας με μία διακοσμητική ρίγα που σχεδιάζεται με το χέρι. Το BMW Individual Manufaktur κάνει τη φαντασία σας πραγματικότητα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Η μοναδικότητα είναι το σύνολο όλων των ελευθεριών που διεκδικεί ένα άτομο για τον εαυτό του. Αυτό που σας προσφέρει η γκάμα προϊόντων BMW Individual Manufaktur για το εσωτερικό είναι εκείνο το είδος της εξαιρετικά διακριτικής πολυτέλειας που άλλοι ίσως να μην έχουν καν προσέξει. Μια σειρά από προσαρμοζόμενες δυνατότητες περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσωπική επιλογή χρωμάτων για τη δημιουργία εντυπωσιακών δίχρωμων συνθέσεων, εξατομικευμένες ραφές σε χρώματα αντίθεσης και μοναδικά αξεσουάρ που ταιριάζουν με το δέρμα Merino της επιλογής σας. Το πολυτελές περιβάλλον μπορεί να τονιστεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη επιπλέον δέρματος στο εσωτερικό. Επίσης, μπορούν να προστεθούν μικρές στάμπες ή μονογράμματα στα προσκέφαλα των καθισμάτων και άλλα στοιχεία, όλα τους φτιαγμένα με το γνώριμο ασυναγώνιστο επίπεδο κατασκευαστικής ποιότητας του BMW Individual Manufaktur.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Οι επιφάνειες των διακοσμητικών επενδύσεων εσωτερικού της BMW σας αφήνουν περιθώρια για αστείρευτη δημιουργικότητα και τη μοναδική κατασκευαστική ποιότητα του BMW Individual Manufaktur. Υψηλής τεχνολογίας υλικά, όπως ανθρακονήματα, πολύτιμα μέταλλα, αλλά και πολλές ακόμα εξεζητημένες επιλογές – το BMW Individual Manufaktur επεξεργάζεται ένα τεράστιο φάσμα υλικών με αξεπέραστη τελειότητα. Ακόμα και μικρές λεπτομέρειες, όπως ενθέματα, μονογράμματα και άλλοι τύποι διακοσμητικών στοιχείων, είναι φτιαγμένα με ασύγκριτη δεξιοτεχνία.

ΕΡΓΑ ΤΟΥ BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Τα τελευταία χρόνια, το BMW Individual Manufaktur έχει επιδείξει κατά καιρούς τις ικανότητές του σε συνεργασίες με φημισμένες μάρκες, αλλά και στη δημιουργία αυτοκινήτων περιορισμένων εκδόσεων ή με άκρως εξατομικευμένο εξοπλισμό. Τα έργα που έχουν προκύψει από αυτές τις δραστηριότητες τονίζουν τις αξίες της μάρκας BMW ενώ, συγχρόνως, εκφράζουν τις ασυμβίβαστες επιδιώξεις του BMW Individual όσον αφορά την υψηλή καλαισθησία, την ποιότητα και την αποκλειστικότητα.

Σύνθεση Σειράς 7 BMW Individual εμπνευσμένη από την Steinway & Sons

Αυτό το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης αποτελεί απόδειξη των αστείρευτων δυνατοτήτων συνεργασίας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Το στιλβωμένο με το χέρι χρώμα αμαξώματος παραπέμπει στις γυαλιστερές επιφάνειες ενός ακριβού πιάνου υψηλής ποιότητας

Σύνθεση Σειράς 7 BMW Individual εμπνευσμένη από την Steinway & Sons

Θυμίζοντας έντονα πληκτρολόγιο πιάνου, ο συνδυασμός χρωμάτων επικεντρώνεται στην αντίθεση μεταξύ μαύρου και άσπρου. Οι διάφορες μικρολεπτομέρειες, όπως το κεντημένο με ακρίβεια μοντέλο λύρας, προσδίδει έμφαση στη γοητεία της πολυτέλειας.

BMW M5 Nighthawk Edition

Μια περιορισμένη έκδοση που αναπτύχθηκε ειδικά για την Ιαπωνία. Το αμάξωμα και οι ζάντες ελαφρού κράματος διατίθενται σε χρώμα "μεταλλικό μαύρο Frozen" από το BMW Individual, που συμπληρώνεται μοναδικά από λεπτομέρειες στο εξωτερικό σε σκούρο χρώμιο.

BMW Individual Pearl Edition

Η BMW Σειρά 6 Gran Coupé με χρώμα αμαξώματος "μεταλλικό λευκό Frozen Brilliant" από το BMW Individual, εμπνευσμένο από τη μοναδική στιλπνότητα των πιο όμορφων μαργαριταριών του Αραβικού Κόλπου.

BMW Individual Pearl Edition

Η πίσω διακοσμητική λωρίδα της BMW Σειράς 7 Sedan κοσμείται με την επιγραφή "Pearl", στοιχείο που αποδεικνύει ξεκάθαρα την αξεπέραστη κατασκευαστική ποιότητα του BMW Individual Manufaktur.

BMW Individual 760 Li Sterling

Το ειδικό χρώμα αμαξώματος "μεταλλικό γκρι Singapur" από το BMW Individual και τα ασημί στοιχεία, που έχουν φινιριστεί με κορυφαία ακρίβεια από τη ROBBE & BERKING με χρήση της μεθόδου Martelé, είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το έργο του BMW Individual Manufaktur να ξεχωρίζει.

BMW Individual 760 Li Sterling

Το ατόφιο λεπτόκοκκο δέρμα Merino σε καφέ Amaro από το BMW Individual με ραφές σε λευκό Opal χρώμα αντίθεσης, το κεντητό ασημί διακριτικό σήμα στα προσκέφαλα των καθισμάτων και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε ασημί 925 είναι μόνο μερικές από τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες της BMW Individual 760 Li Sterling, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη ROBBE & BERKING.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ BMW INDIVIDUAL.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αιτήματα σχετικά με το BMW Individual, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Θα χαρούμε επίσης να σας παρέχουμε διεξοδικές και έγκαιρες απαντήσεις σε οποιαδήποτε εξειδικευμένα αιτήματα ή ερωτήματα έχετε αναφορικά με το BMW Individual Manufaktur. Για το σκοπό αυτό, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Επίσημο Έμπορο BMW