ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ.

Η ζωή του καθενός μας είναι μοναδική. Όπως και το BMW Individual.

Διαλέξτε την BMW σας και επιλέξτε από το τεράστιο πλήθος επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού BMW Individual για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας.

BMW ΣΕΙΡΑ 3

Υπάρχουν πάρα πολλά για να ανακαλύψετε. Η BMW Σειρά 3, ηγέτης στην κατηγορίας της εδώ και πάνω από 40 χρόνια, τώρα αντιπροσωπεύει το πάθος περισσότερο από ποτέ. Με το BMW Individual Collection, μπορείτε να προσθέσετε μια διάσταση αποκλειστικότητας. Η γκάμα σας προσφέρει ένα μεγάλο πλήθος επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού για να μετατρέψετε τα μοντέλα Sedan και Touring σε εκφράσεις του προσωπικού σας στιλ.

BMW ΣΕΙΡΑ 4.

Καλαισθησία εν κινήσει. Επιβλητική εκλεκτικότητα. Αυτό είναι που ενώνει τη νέα BMW Σειρά 4 και το BMW Individual. Οι κομψές λεπτομέρειες του εξοπλισμού από το BMW Individual Collection είναι διαθέσιμες για όλα τα μοντέλα της BMW Σειράς 4, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα αυτοκίνητο τόσο ξεχωριστό όσο και η φαντασία σας.

BMW ΣΕΙΡΑ 5.

Εκφραστική, στιλάτη, πολυμορφική. Η BMW Σειρά 5 συνδυάζει στο έπακρο αυτά τα χαρακτηριστικά, για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Οι επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού που διατίθενται στα πλαίσια του BMW Individual Collection είναι ο ιδανικός τρόπος για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το μοναδικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, μέσα από την έκφραση της προσωπικότητάς σας.

BMW ΣΕΙΡΑ 6.

Η τέλεια έκφραση του καθαρού δυναμισμού. Και η BMW Σειρά 6 και το BMW Individual σχεδιάστηκαν για να διεγείρουν όλες τις αισθήσεις. Οι λεπτομέρειες εξοπλισμού που διατίθενται στα πλαίσια του BMW Individual Collection κάνουν πραγματικότητα αυτήν τη φιλοδοξία, προσδίδοντας έναν εντυπωσιακό "αέρα" στα μοντέλα Coupé, Cabrio και Gran Coupé.

BMW ΣΕΙΡΑ 7.

Παρουσία που δεν ψάχνει τρόπους να τραβήξει την προσοχή. Η BMW Σειρά 7 κάνει εντύπωση από μόνη της – τόσο με τις λεπτομέρειές της όσο και ως σύνολο. Με το BMW Individual Collection, η BMW Σειρά 7 γίνεται έκφραση μοναδικής κομψότητας, επισημαίνοντας την προσωπική σας ταυτότητα. Η εκτενής γκάμα προϊόντων BMW Individual δεν αφήνει ανεκπλήρωτη σχεδόν καμία επιθυμία

BMW ΣΕΙΡΑ X.

Πρωτοπόρος σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Η BMW Σειρά X. Χρειάζεται χαρακτήρας για να ξεχωρίσει κανείς από το πλήθος. Και ο χαρακτήρας είναι αυτό ακριβώς που το BMW Individual Collection σας επιτρέπει να εκφράσετε με τις BMW X5 και BMW X6, δίνοντας τη δική σας ερμηνεία στο τι θα πει "γνήσια πολυτέλεια".

BMW M.

Δυναμική τελειότητα. Το εξαιρετικό ανέκαθεν απέπνεε έναν δυνατό ενθουσιασμό. Το BMW Individual και η υλοποίηση των προσωπικών σας μέτρων και σταθμών προσθέτουν μοναδικότητα και πολυτελή γοητεία σε αυτόν τον ενθουσιασμό. Το BMW Individual Collection διατίθεται για όλα τα μοντέλα BMW M. Γι' αυτό, τέρμα πια στους συμβιβασμούς.