Χρηματοδότηση BMW Σειρά 1.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ BMW.

Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

Στην BMW Financial Services ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού χρηματοδοτικού προγράμματος. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει τα προγράμματα BMW ALL INCLUSIVE, BMW Finance και BMW Finance Balloon, που ενώ έρχονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, έχουν ένα κοινό προορισμό: το δικό σας συμφέρον, τη δική σας διευκόλυνση και την κάλυψη της ανάγκης σας για ξεκάθαρες λύσεις.


Υπάρχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα μπορούσαν να κάνουν μία χρηματοδότηση από την BMW Financial Services την ιδανική οικονομική επιλογή για εσάς.

Μάθετε περισσότερα
Χρηματοδοτηση BMW.Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

Άνεση

Η BMW Financial Services σας προσφέρει τον τρόπο για να αποκτήσετε την BMW που επιθυμείτε, παρέχοντάς σας πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης.

Ευελιξία

Όσο ιδιαίτερες και αν είναι ανάγκες σας, όσο μεγάλες οι απαιτήσεις σας, το χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Σιγουριά

Η BMW Financial Services συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για να εντάξει εφόσον το επιθυμείτε στην χρηματοδότησή σας, ασφάλιση αυτοκινήτου, επέκταση εγγύησης, προστασία δανείου και δόσεων.

Εξυπηρέτηση

Η γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες μας είναι είναι βασική προτεραιότητα. Μέσα από Εξειδικευμένους Συμβούλους και ηλεκτρονικές πλατφόρμες, βρισκόμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε ανάγκη άμεσα και με σαφήνεια.

DOCUMENTS AND DOWNLOADS.

If you are looking for further information and details on our Basic Loan, an application or our General Terms and Conditions for leasing products, you can find and download all the relevant documents right here.

Μάθετε περισσότερα

Endnotes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Μάθετε περισσότερα

DOCUMENTS AND DOWNLOADS.

If you are looking for further information and details on our Balloon Loan, an application or our General Terms and Conditions for leasing products, you can find and download all the relevant documents right here.

Μάθετε περισσότερα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα προγραμμάτων χρηματοδότησης BMW.

Η απόκτηση μιας BMW δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σωστή επιλογή, είτε προτιμάτε χαμηλές δόσεις σε συνδυασμό με μία μεγάλη δόση στο τέλος, είτε σταθερές μηνιαίες καταβολές έως το τέλος του προγράμματός σας.

Μάθετε περισσότερα

BMW ALL INCLUSIVE.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις + Τελευταία Μεγάλη Δόση με επιλογές

 

Η λειτουργία του BMW ALL INCLUSIVE είναι απλή. Επιλέγετε ως προκαταβολή το ποσό που επιθυμείτε και αποπληρώνετε σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις. Όταν ολοκληρωθεί η διάρκεια του προγράμματος απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση, με την οποία εσείς αποφασίζετε πως θα προχωρήσετε :

 

 • Την εξοφλείτε και αποκτάτε την αγαπημένη σας BMW.
 • Eπιστρέφετε το οχήμά σας χωρίς άλλες υποχρεώσεις.
 • Αποκτάτε μία ολοκαίνουρια BMW ανταλλάζοντας το προηγούμενο μοντέλο σας με προνομιακούς όρους.
 • Επιμηκύνετε την διάρκεια των μηνιαίων αποπληρωμών, αναχρηματοδοτώντας την τελευταία μεγάλη δόση με ευνοϊκό επιτόκιο και διάρκεια εώς 48 μήνες.
Μάθετε περισσότερα
Χρηματοδότηση BMW Σειρά 1

Νέα BMW Σειρά 1.

Χρηματοδότηση.

 

Η Νέα BMW Σειρά 1 μπορεί να γίνει δική σου με τα προνομιακά προγράμματα της BMW Financial Services.

Μάθετε περισσότερα

BMW FINANCE BALLOON.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις + Τελευταία Δόση Balloon

 

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Finance Balloon συνδυάζει με επιτυχία χαμηλές μηνιαίες δόσεις και εναλλακτικές επιλογές στη λήξη του.

 

 • Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.
 • Επιλέγετε τη διάρκεια του δανείου σας.
 • Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηνιαία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
 • Επιλέγετε το ύψος της τελευταίας μεγάλης δόσης.
 • Κατά τη λήξη του χρηματοδοτικού προγράμματος και πριν την καταβολή της τελευταίας μεγάλης δόσης, αποφασίζετε εάν θα κρατήσετε ή θα αντικαταστήσετε την BMW σας.
Μάθετε περισσότερα
Χρηματοδότηση Μεταχειρισμένων BMW

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ BMW.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW, η BMW Financial Services δημιούργησε τo πρόγραμμα Used4All.

 

 • Χαμηλή σταθερή δόση με προνομιακό επιτόκιο.
 • Προκαταβολή από 20%.
 • Μεγάλη διάρκεια εώς 72 μήνες.
 • Προστασία δανείου/δόσεων.
Μάθετε περισσότερα

ELECTRIFIED ALL INCLUSIVE.

Τα Ηλεκτρικά και Plug-in BMW δημιουργούν νέα δεδομένα: είναι το μέλλον των μετακινήσεων μέσα στη πόλη και απόλυτα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Το ίδιο και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services ELECTRIFIED ALL INCLUSIVE με επιτόκιο 5,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο, πλέον 0,6% εισφ. Ν. 128/ 1975).

Μάθετε περισσότερα

MYBMWBANK.GR

Θέλετε να διαχειρίζεστε απευθείας ή να ενημερώνεστε άμεσα για το υφιστάμενο χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα, να μαθαίνετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας καθώς φθάνετε στο τέλος του ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας; Κι όλα αυτά με ένα κλικ.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας διαλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και τις προσφερόμενες οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Μάθετε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας διαλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και τις προσφερόμενες οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Μάθετε περισσότερα

BMW ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Επικοινωνία

BMW Financial Services
Τηλέφωνο: 210 9118500
Fax: 210 9118505

BMW ALL INCLUSIVE.

Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε την BMW που πάντα ονειρευόσασταν! Η BMW Financial Services σας προσφέρει το πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE, ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης.

Μάθετε περισσότερα
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
  • Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 3,9%
  • Από 20% προκαταβολή
  • Διάρκεια 12, 24, 36 ή 48 μήνες
  • Προστασία δανείου/ δόσεων
  • Τελευταία δόση με 3 εναλλακτικές: Ανταλλαγή, Απόκτηση, Επιστροφή
  • Εγγυημένη αξία επαναγοράς οχήματος στη λήξη του δανείου

  Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Χρηματοδοτούμενη ασφάλιση οχήματος σε συνεργασία με την Allianz
  • Σταθερό προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης για όλη την διάρκεια του δανείου
  • Εγγύηση αξίας για όλη τη διάρκεια του δανείου ώστε σε περίπτωση που το όχημά σας κλαπεί ή καταστραφεί ολοσχερώς εσείς να αποζημιωθείτε στην αξία του τιμολογίου.
 • SERVICE

  5 χρόνια Service, με το προγραμμα BMW Service Inclusive Standard (5 έτη/ 60.000 χλμ) που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμο.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Στην BMW Financial Services ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού χρηματοδοτικού προγράμματος – όσο είναι και η επιλογή του σωστού μοντέλου BMW! Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει τα προγράμματα BMW Select, BMW Value και BMW Options, που ενώ έρχονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, έχουν κοινό προορισμό. Το δικό σας συμφέρον, τη δική σας διευκόλυνση και την κάλυψη της ανάγκης σας για σίγουρες και ξεκάθαρες λύσεις στη χρηματοδότηση.

Μάθετε περισσότερα

BMW SELECT.

Η BMW είναι γνωστή για την τεχνολογική της υπεροχή, τις αξεπέραστες επιδόσεις της και τη μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης που προφέρει. Οι καινοτομίες της όμως δε σταματούν στο δρόμο, συνεχίζονται και στη χρηματοδότηση με το BMW Select.

Μάθετε περισσότερα
 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

  4 ΒΗΜΑΤΑ, 3 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ, 1 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  Με το BMW Select η διαδικασία χρηματοδότησης είναι εξαιρετικά απλή:

  Βήμα 1: Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.

  Βήμα 2: Ενημερώνεστε για την Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς, η οποία αποτελεί την τελευταία δόση σας, και για τα ετήσια χιλιόμετρα χρήσης.

  Βήμα 3: Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηναία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

  Βήμα 4: Κατά τη λήξη του δανείου, αποφασίζετε τι θα κάνετε την BMW σας. Το BMW Select, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές εναλλακτικές.

  Επιλογή 1: Την ανταλλάσετε
  Θέλετε μία νέα BMW; Στη λήξη της χρηματοδότησης μπορείτε να ανταλλάξετε τη BMW σας με μία καινούρια κατόπιν συμφωνίας* με τον Επίσημο Έμπορο. Στην περίπτωση που η εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας, στη λήξη της χρηματοδότησης, είναι μεγαλύτερη από την EEAE (Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς) η διαφορά των δύο ποσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προκαταβολή για την αγορά του νέου.

  Επιλογή 2: Την κάνετε δική σας
  Απλά εξοφλείτε την τελευταία μεγάλη δόση, δηλαδή την ΕΕΑΕ είτε πληρώνοντας την με μετρητά, είτε αναχρηματοδοτώντας την.

  Επιλογή 3: Την επιστρέφετε χωρίς καμία άλλη υποχρέωση
  Εάν οι επιλογές 1 και 2 δεν είναι αυτές που επιθυμείτε, μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας χωρίς καμία άλλη υποχρέωση!**

  * Κάθε νέα σύμβαση υπόκειται στη διαδικασία εγκρίσεων της BMW Financial Services.

  **Χρεώσεις για πιθανή υπέρβαση χιλιομέτρων και χρεώσεις που πιθανά να προκύψουν απο την κατάσταση του οχήματος κατά την επιστροφή του είναι δυνατό να είναι απαιτητές.

 • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

  ΕΕΑΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ BMW.

  Η τελευταία μεγάλη δόση του δανείου αποτελεί την Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς (ΕΕΑΕ) του αυτοκινήτου. Το BMW Group, στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο, σας εγγυάται την επαναγορά του στην ΕΕΑΕ ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς.

 • ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ.

  ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  Με το BMW Select, εξοικονομείτε χρήματα κρατώντας παράλληλα τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στη λήξη του δανείου σας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου μεταφράζεται σε σταθερές μηνιαίες δόσεις και επομένως καλύτερο προϋπολογισμό για σας.
  • Η τελευταία δόση στη λήξη του δανείου μειώνει τις μηνιαίες ισόποσες δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελαφρύνετε το μηνιαίο σας προϋπολογισμό και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε πιο εύκολα.
  • Η Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς (ΕΕΑΕ), σας εξασφαλίζει μέγιστη σιγουριά για το μέλλον, αφού ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς το BMW Group εγγυάται την επαναγορά του αυτοκίνητου σας.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάζετε την BMW σας κάθε τρία χρόνια ανταλλάσοντας τη στη λήξη του δανείου με μια νέα. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε πάντα την οδήγηση ενός νέου αυτοκίνητου και παράλληλα μειώνετε τα έξοδα επισκευής και συντήρησης.
  • Ο συνδυασμός του BMW Select με τις υπηρεσίες BMW Ασφάλιση και BMW Service Inclusive, που είναι απαραίτητες για τον οδηγό και το αυτοκίνητο, σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια και παράλληλα σας εξασφαλίζει καλύτερο μηνιαίο προγραμματισμό.

   Αυτό είναι το BMW Select. Το έξυπνο, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας λύνει τα χέρια κάνοντας την απόκτηση της αγαπημένης σας BMW πιο εύκολη από ποτέ.

BMW VALUE.

 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

  Η απόκτηση μιας BMW είναι για εσάς το Α και το Ω; Σε αυτή την περίπτωση το κλασσικό πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW Value της BMW Financial Services είναι για σας η ιδανική λύση.

  Προσφέρει τους πλέον προνομιακούς όρους και τη δυνατότητα επιλογής προκαταβολής και διάρκειας χρηματοδότησης, ώστε να διαμορφώσετε τη μηνιαία δόση που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό σας ταίρι: τη νέα σας BMW.

 • ΤΟ BMW VALUE ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

  Βήμα 1: Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.

  Βήμα 2: Επιλέγετε την διάρκεια του δανείου σας.

  Βήμα 3: Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηναία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Τόσο απλά!

 • ΓΙΑΤΙ BMW VALUE.
  • Γιατί το σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου σημαίνει σταθερές, προκαθορισμένες μηνιαίες δόσεις και επομένως καλύτερο προϋπολογισμό για σας χωρίς εκπλήξεις.
  • Γιατί ο συνδυασμός του BMW Value με τα ασφαλιστικά προγράμματα της υπηρεσίας BMW Ασφάλιση, σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια!

BMW OPTIONS.

 • ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  Θέλετε να νοιώσετε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που χαρίζει ένα μοντέλο BMW χωρίς να έχετε δεσμεύσεις για το μέλλον;

  Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Options από την BMW Financial Services είναι ό,τι χρειάζεστε καθώς συνδυάζει με επιτυχία χαμηλές μηνιαίες δόσεις και εναλλακτικές επιλογές στη λήξη του.

 • ΤΟ BMW OPTIONS ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

  Βήμα 1: Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.
  Βήμα 2: Επιλέγετε τη διάρκεια του δανείου σας.
  Βήμα 3: Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηναία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
  Βήμα 4: Επιλέγετε το ύψος της τελευταίας μεγάλης δόσης.
  Βήμα 5: Κατά τη λήξη του δανείου και πριν την καταβολή της τελευταίας μεγάλης δόσης, αποφασίζετε αν θα αντικαταστήσετε ή θα κρατήσετε την BMW σας.

 • ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

  Επιλογή 1: Μπορείτε να την αντικαταστήσετε.
  Θέλετε να αντικαταστήσετε το αυτοκίνητό σας με ένα νέο μοντέλο;
  Τότε, στη λήξη του δανείου μπορείτε να ανταλλάξετε τη BMW σας με μία καινούρια κατόπιν συμφωνίας με τον Επίσημο Έμπορο.

  Επιλογή 2: Μπορείτε να την κρατήσετε.
  Βρήκατε όλα όσα ζητάτε σε ένα αυτοκίνητο; Έχετε το δικαίωμα να εξοφλήσετε με μία κίνηση ή να αναχρηματοδοτήσετε την τελευταία μεγάλη δόση μέχρι και για 48 μήνες και, έτσι, να μην αποχωριστείτε την αγαπημένη σας BMW.

 • ΓΙΑΤΙ BMW OPTIONS.
  • Γιατί το σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου σημαίνει σταθερές μηνιαίες δόσεις και επομένως καλύτερο προϋπολογισμό για σας.
  • Γιατί η τελευταία μεγάλη δόση στη λήξη του δανείου μειώνει τις μηνιαίες ισόποσες δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελαφρύνετε το μηνιαίο προϋπολογισμό σας και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε πιο εύκολα.
  • Γιατί ο συνδυασμός του BMW Options με τις ασφαλιστικές υπηρεσίες BMW Insurance σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια και παράλληλα σας εξασφαλίσει καλύτερο μηνιαίο προγραμματισμό.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW Premium Selection αυτοκίνητο, η BMW Financial Services δημιούργησε τα προωθητικά προγράμματα Easy2USE options & Easy2USE value.

Μάθετε περισσότερα
 • Easy2USE options
  • Χαμηλή σταθερή δόση με προνομιακό επιτόκιο*
  • Προκαταβολή από 20%
  • Δυνατότητα τελευταίας μεγάλης δόσης 20%-40%
  • Προστασία Δανείου / Δόσεων

   

  * Ενημερωθείτε απο τους συμβούλους πωλήσεων για το τρέχον προνομιακό επιτόκιο.

 • Easy2USE value
  • Χαμηλή σταθερή δόση με προνομιακό επιτόκιο*
  • Προκαταβολή από 20%
  • Μεγάλη διάρκεια δανείου έως 72 μήνες
  • Προστασία Δανείου / Δόσεων


  * Ενημερωθείτε απο τους συμβούλους πωλήσεων για το τρέχον προνομιακό επιτόκιο.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Το νέο σας αυτοκίνητο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
BMW X2

Η ΠΡΩΤΗ BMW X2.

Be the one who dares.
Get personal

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ BMW.

Βρείτε τον κοντινότερο Επίσημο Έμπορο.
Contact

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Επικοινωνήστε με την BMW Financial Services.