ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ BMW.

Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ BMW.

Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

Χρηματοδοτηση BMW.Άνεση, Ευελιξία, Σιγουριά.

Υπάρχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα μπορούσαν να κάνουν μία χρηματοδότηση από την BMW Financial Services την ιδανική οικονομική επιλογή για εσάς.

Read more

Άνεση

Η BMW Financial Services σας προσφέρει τον τρόπο για να αποκτήσετε την BMW που επιθυμείτε, παρέχοντάς σας πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης.

Ευελιξία

Όσο ιδιαίτερες και αν είναι ανάγκες σας, όσο μεγάλες οι απαιτήσεις σας, το χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

Σιγουριά

Η BMW Financial Services συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες για να εντάξει εφόσον το επιθυμείτε στην χρηματοδότησή σας, ασφάλιση αυτοκινήτου, επέκταση εγγύησης, προστασία δανείου και δόσεων.

BMW ALL INCLUSIVE.

Προσπεράστε τους συμβιβασμούς.

BMW ALL INCLUSIVE.

Προσπεράστε τους συμβιβασμούς.

Ζήστε την εμπειρία οδήγησης BMW χωρίς περιορισμούς.

Τώρα, η BMW Financial Services σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε δική σας την BMW των ονείρων σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Επωφεληθείτε από το BMW ALL INCLUSIVE, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας διευκολύνει σήμερα και σας αφήνει ανοικτές επιλογές για το μέλλον.

Read more

ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

 • 01 Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.
 • 02 Επιλέγετε την διάρκεια του δανείου σας και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες (Service, Ασφάλιση, Επέκταση Εγγύησης) που επιθυμείτε.
 • 03 Επιλέγετε την προκαταβολή και την μηνιαία δόση.
 • 04 Στο τέλος του προγράμματος αποφασίζετε εάν θέλετε να κρατήσετε ή να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας.

DOCUMENTS AND DOWNLOADS.

If you are looking for further information and details on our Basic Loan, an application or our General Terms and Conditions for leasing products, you can find and download all the relevant documents right here.

Read more

Endnotes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Read more

DOCUMENTS AND DOWNLOADS.

If you are looking for further information and details on our Balloon Loan, an application or our General Terms and Conditions for leasing products, you can find and download all the relevant documents right here.

Read more

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα προγραμμάτων χρηματοδότησης BMW.

Η απόκτηση μιας BMW δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Ανάλογα με τις οικονομικές σας ανάγκες, μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σωστή επιλογή, είτε προτιμάτε χαμηλές δόσεις σε συνδυασμό με μία μεγάλη δόση στο τέλος, είτε σταθερές μηνιαίες δόσεις έως το τέλος του προγράμματος σας.

Read more

BMW ALL INCLUSIVE.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις + Προαιρετική Τελευταία Μεγάλη Δόση

Read more
 • Μάθετε περισσότερα

BMW FINANCE.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις

Read more
 • Μάθετε περισσότερα

BMW FINANCE BALLOON.

Προκαταβολή + Μηνιαίες Δόσεις + Τελευταία Δόση Balloon

Read more
 • Μάθετε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ BMW.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW, η BMW Financial Services δημιούργησε τo πρόγραμμα Used4All.

Read more
 • Μάθετε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ BMW i.

Το νέο BMW i είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο που δημιουργεί νέα δεδομένα: είναι το μέλλον των μετακινήσεων μέσα στη πόλη. Απόλυτα προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Το ίδιο και τα χρηματοδοτικά προγράμματα της BMW Financial Services για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Read more
 • Μάθετε περισσότερα

MYBMWBANK.GR

Θέλετε να διαχειρίζεστε απευθείας ή να ενημερώνεστε άμεσα για το υφιστάμενο χρηματοδοτικό σας πρόγραμμα, να μαθαίνετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας καθώς φθάνετε στο τέλος του ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας; Κι όλα αυτά με ένα κλικ.

Read more

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας διαλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και τις προσφερόμενες οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Read more

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ BMW; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε την επόμενη BMW σας διαλέγοντας από όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά, πρόσθετο εξοπλισμό και τις προσφερόμενες οικονομικές λύσεις. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο BMW για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα σας.

Read more

BMW ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Επικοινωνία

BMW Financial Services
Τηλέφωνο: 210 9118500
Fax: 210 9118505

BMW ALL INCLUSIVE.

Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε την BMW που πάντα ονειρευόσασταν! Η BMW Financial Services σας προσφέρει το πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE, ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης.

Read more
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
  • Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,9%
  • Από 10% προκαταβολή
  • Διάρκεια 12, 24, 36 ή 48 μήνες
  • Προστασία δανείου/ δόσεων
  • Τελευταία δόση με 3 εναλλακτικές: Ανταλλαγή, Απόκτηση, Επιστροφή
  • Εγγυημένη αξία επαναγοράς οχήματος στη λήξη του δανείου

  Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • Χρηματοδοτούμενη ασφάλιση οχήματος σε συνεργασία με την Allianz
  • Σταθερό προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης για όλη την διάρκεια του δανείου
  • Εγγύηση αξίας για όλη τη διάρκεια του δανείου ώστε σε περίπτωση που το όχημά σας κλαπεί ή καταστραφεί ολοσχερώς εσείς να αποζημιωθείτε στην αξία του τιμολογίου.
 • SERVICE

  5 χρόνια Service, με το προγραμμα BMW Service Inclusive Standard (5 έτη/ 60.000 χλμ) που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμο.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Στην BMW Financial Services ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού χρηματοδοτικού προγράμματος – όσο είναι και η επιλογή του σωστού μοντέλου BMW! Γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει τα προγράμματα BMW Select, BMW Value και BMW Options, που ενώ έρχονται να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, έχουν κοινό προορισμό. Το δικό σας συμφέρον, τη δική σας διευκόλυνση και την κάλυψη της ανάγκης σας για σίγουρες και ξεκάθαρες λύσεις στη χρηματοδότηση.

Read more

BMW SELECT.

Η BMW είναι γνωστή για την τεχνολογική της υπεροχή, τις αξεπέραστες επιδόσεις της και τη μοναδική αίσθηση οδηγικής απόλαυσης που προφέρει. Οι καινοτομίες της όμως δε σταματούν στο δρόμο, συνεχίζονται και στη χρηματοδότηση με το BMW Select.

Read more
 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

  4 ΒΗΜΑΤΑ, 3 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ, 1 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  Με το BMW Select η διαδικασία χρηματοδότησης είναι εξαιρετικά απλή:

  Βήμα 1: Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.

  Βήμα 2: Ενημερώνεστε για την Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς, η οποία αποτελεί την τελευταία δόση σας, και για τα ετήσια χιλιόμετρα χρήσης.

  Βήμα 3: Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηναία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

  Βήμα 4: Κατά τη λήξη του δανείου, αποφασίζετε τι θα κάνετε την BMW σας. Το BMW Select, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές εναλλακτικές.

  Επιλογή 1: Την ανταλλάσετε
  Θέλετε μία νέα BMW; Στη λήξη της χρηματοδότησης μπορείτε να ανταλλάξετε τη BMW σας με μία καινούρια κατόπιν συμφωνίας* με τον Επίσημο Έμπορο. Στην περίπτωση που η εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας, στη λήξη της χρηματοδότησης, είναι μεγαλύτερη από την EEAE (Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς) η διαφορά των δύο ποσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προκαταβολή για την αγορά του νέου.

  Επιλογή 2: Την κάνετε δική σας
  Απλά εξοφλείτε την τελευταία μεγάλη δόση, δηλαδή την ΕΕΑΕ είτε πληρώνοντας την με μετρητά, είτε αναχρηματοδοτώντας την.

  Επιλογή 3: Την επιστρέφετε χωρίς καμία άλλη υποχρέωση
  Εάν οι επιλογές 1 και 2 δεν είναι αυτές που επιθυμείτε, μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας χωρίς καμία άλλη υποχρέωση!**

  * Κάθε νέα σύμβαση υπόκειται στη διαδικασία εγκρίσεων της BMW Financial Services.

  **Χρεώσεις για πιθανή υπέρβαση χιλιομέτρων και χρεώσεις που πιθανά να προκύψουν απο την κατάσταση του οχήματος κατά την επιστροφή του είναι δυνατό να είναι απαιτητές.

 • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

  ΕΕΑΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ BMW.

  Η τελευταία μεγάλη δόση του δανείου αποτελεί την Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς (ΕΕΑΕ) του αυτοκινήτου. Το BMW Group, στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο, σας εγγυάται την επαναγορά του στην ΕΕΑΕ ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς.

 • ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ.

  ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  Με το BMW Select, εξοικονομείτε χρήματα κρατώντας παράλληλα τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στη λήξη του δανείου σας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου μεταφράζεται σε σταθερές μηνιαίες δόσεις και επομένως καλύτερο προϋπολογισμό για σας.
  • Η τελευταία δόση στη λήξη του δανείου μειώνει τις μηνιαίες ισόποσες δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελαφρύνετε το μηνιαίο σας προϋπολογισμό και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε πιο εύκολα.
  • Η Ελάχιστη Εγγυημένη Αξία Επαναγοράς (ΕΕΑΕ), σας εξασφαλίζει μέγιστη σιγουριά για το μέλλον, αφού ανεξάρτητα από τις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς το BMW Group εγγυάται την επαναγορά του αυτοκίνητου σας.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάζετε την BMW σας κάθε τρία χρόνια ανταλλάσοντας τη στη λήξη του δανείου με μια νέα. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε πάντα την οδήγηση ενός νέου αυτοκίνητου και παράλληλα μειώνετε τα έξοδα επισκευής και συντήρησης.
  • Ο συνδυασμός του BMW Select με τις υπηρεσίες BMW Ασφάλιση και BMW Service Inclusive, που είναι απαραίτητες για τον οδηγό και το αυτοκίνητο, σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια και παράλληλα σας εξασφαλίζει καλύτερο μηνιαίο προγραμματισμό.

   Αυτό είναι το BMW Select. Το έξυπνο, ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας λύνει τα χέρια κάνοντας την απόκτηση της αγαπημένης σας BMW πιο εύκολη από ποτέ.

BMW VALUE.

 • ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

  Η απόκτηση μιας BMW είναι για εσάς το Α και το Ω; Σε αυτή την περίπτωση το κλασσικό πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW Value της BMW Financial Services είναι για σας η ιδανική λύση.

  Προσφέρει τους πλέον προνομιακούς όρους και τη δυνατότητα επιλογής προκαταβολής και διάρκειας χρηματοδότησης, ώστε να διαμορφώσετε τη μηνιαία δόση που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό σας ταίρι: τη νέα σας BMW.

 • ΤΟ BMW VALUE ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

  Βήμα 1: Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.

  Βήμα 2: Επιλέγετε την διάρκεια του δανείου σας.

  Βήμα 3: Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηναία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Τόσο απλά!

 • ΓΙΑΤΙ BMW VALUE.
  • Γιατί το σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου σημαίνει σταθερές, προκαθορισμένες μηνιαίες δόσεις και επομένως καλύτερο προϋπολογισμό για σας χωρίς εκπλήξεις.
  • Γιατί ο συνδυασμός του BMW Value με τα ασφαλιστικά προγράμματα της υπηρεσίας BMW Ασφάλιση, σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια!

BMW OPTIONS.

 • ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  Θέλετε να νοιώσετε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας που χαρίζει ένα μοντέλο BMW χωρίς να έχετε δεσμεύσεις για το μέλλον;

  Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Options από την BMW Financial Services είναι ό,τι χρειάζεστε καθώς συνδυάζει με επιτυχία χαμηλές μηνιαίες δόσεις και εναλλακτικές επιλογές στη λήξη του.

 • ΤΟ BMW OPTIONS ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.

  Βήμα 1: Επιλέγετε την BMW των ονείρων σας.
  Βήμα 2: Επιλέγετε τη διάρκεια του δανείου σας.
  Βήμα 3: Επιλέγετε την προκαταβολή και τη μηναία δόση που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
  Βήμα 4: Επιλέγετε το ύψος της τελευταίας μεγάλης δόσης.
  Βήμα 5: Κατά τη λήξη του δανείου και πριν την καταβολή της τελευταίας μεγάλης δόσης, αποφασίζετε αν θα αντικαταστήσετε ή θα κρατήσετε την BMW σας.

 • ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

  Επιλογή 1: Μπορείτε να την αντικαταστήσετε.
  Θέλετε να αντικαταστήσετε το αυτοκίνητό σας με ένα νέο μοντέλο;
  Τότε, στη λήξη του δανείου μπορείτε να ανταλλάξετε τη BMW σας με μία καινούρια κατόπιν συμφωνίας με τον Επίσημο Έμπορο.

  Επιλογή 2: Μπορείτε να την κρατήσετε.
  Βρήκατε όλα όσα ζητάτε σε ένα αυτοκίνητο; Έχετε το δικαίωμα να εξοφλήσετε με μία κίνηση ή να αναχρηματοδοτήσετε την τελευταία μεγάλη δόση μέχρι και για 48 μήνες και, έτσι, να μην αποχωριστείτε την αγαπημένη σας BMW.

 • ΓΙΑΤΙ BMW OPTIONS.
  • Γιατί το σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου σημαίνει σταθερές μηνιαίες δόσεις και επομένως καλύτερο προϋπολογισμό για σας.
  • Γιατί η τελευταία μεγάλη δόση στη λήξη του δανείου μειώνει τις μηνιαίες ισόποσες δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελαφρύνετε το μηνιαίο προϋπολογισμό σας και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε πιο εύκολα.
  • Γιατί ο συνδυασμός του BMW Options με τις ασφαλιστικές υπηρεσίες BMW Insurance σας απαλλάσσει από κάθε έγνοια και παράλληλα σας εξασφαλίσει καλύτερο μηνιαίο προγραμματισμό.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Ποιοτικό Μεταχειρισμένο BMW Premium Selection αυτοκίνητο, η BMW Financial Services δημιούργησε τα προωθητικά προγράμματα Easy2USE options & Easy2USE value.

Read more
 • Easy2USE options
  • Χαμηλή σταθερή δόση με προνομιακό επιτόκιο*
  • Προκαταβολή από 20%
  • Δυνατότητα τελευταίας μεγάλης δόσης 20%-40%
  • Προστασία Δανείου / Δόσεων

   

  * Ενημερωθείτε απο τους συμβούλους πωλήσεων για το τρέχον προνομιακό επιτόκιο.

 • Easy2USE value
  • Χαμηλή σταθερή δόση με προνομιακό επιτόκιο*
  • Προκαταβολή από 20%
  • Μεγάλη διάρκεια δανείου έως 72 μήνες
  • Προστασία Δανείου / Δόσεων


  * Ενημερωθείτε απο τους συμβούλους πωλήσεων για το τρέχον προνομιακό επιτόκιο.