BMW Σειρά 5 Touring, G31, LCI, αστυνομικό αυτοκίνητο, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη σε σήραγγα

BMW ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Πρώτο στον τόπο του συμβάντος.

Οι ειδικοί βασίζονται σε εξαιρετικά αυτοκίνητα που είναι δυναμικά και αποδοτικά, ευέλικτα κι αξιόπιστα, τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Για πάνω από 60 χρόνια η BMW συνεργάζεται με διεθνείς κυβερνητικές αρχές για την εξέλιξη αυτοκινήτων που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Μάθετε περισσότερα
BMW ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.Πρώτο στον τόπο του συμβάντος.

ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Πάντα στην υπηρεσία σας.

Νοσηλευτές, πυροσβέστες, αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες – όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: η εργασία τους απαιτεί υψηλή απόδοση σε συνθήκες μεγάλης πίεσης. Το αυτοκίνητο άμεσης επέμβασης παίζει εδώ ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Τα BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών – από τις BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Gran Tourer, Σειρά 3, Σειρά 5 και Σειρά 7 μέχρι τις BMW X1, X3 και X5 – εξελίσσονται συστηματικά και τελειοποιούνται σε συνεργασία με τις αρχές σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα
BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών, G01, F48, G11, G21, G31, F46, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένα

BMW ΣΕΙΡΑ 1.

BMW Σειρά 1, F40, μπλε φάρος, συμβατικό αυτοκίνητο κρατικών αρχών, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη σε δρόμο

Παρά τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις της, η BMW Σειρά 1 προσφέρει εντυπωσιακή ευρυχωρία στο εσωτερικό. Οι αποδοτικοί κινητήρες και οι προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου εξασφαλίζουν οδηγικές εμπειρίες γεμάτες δυναμισμό και ευελιξία. Παράλληλα, τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς επιτρέπουν να φτάνετε πάντα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας. Εξοπλισμένη με το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, καταφέρνει να αντιμετωπίζει χωρίς κόπο ακόμα και δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Το BMW Live Cockpit, σε συνδυασμό με το προαιρετικά διαθέσιμο BMW Head-Up Display, εγγυάται ότι όλες οι σημαντικές πληροφορίες θα είναι πάντα διαθέσιμες στον οδηγό.

BMW ΣΕΙΡΑ 2 GRAN TOURER.

BMW Σειρά 2 Gran Tourer F48, LCI2, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη σε πόλη

Η BMW Σειρά 2 Gran Tourer συνδυάζει στιβαρότητα, αξιοπιστία και πολυχρηστικότητα, κάτι που γίνεται αντιληπτό τόσο στο εσωτερικό της όσο και από την οδική της συμπεριφορά. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive αντιμετωπίζει χωρίς κόπο ακόμα και δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και το BMW Head-Up Display, εγγυώνται ότι όλες οι πληροφορίες θα είναι πάντα διαθέσιμες στον οδηγό. Οι μεγάλες πόρτες και η ψηλή οροφή διευκολύνουν την επιβίβαση. Επιπρόσθετα, ο χώρος αποσκευών προσφέρει μέγιστη ευελιξία με χωρητικότητα έως και 1905 λίτρα, ενώ το δάπεδο μπορεί να μεταφέρει φορτίο μέχρι και 420 kg.

BMW ΣΕΙΡΑ 3.

BMW Σειρά 3, G21, αυτοκίνητο πυροσβεστικής, μπροστινή λήψη 1/3, σε κίνηση

Η BMW Σειρά 3 συνδυάζει ευελιξία και χρηστικότητα. Αυτό εξασφαλίζεται κυρίως από την τέλεια κατανομή του φορτίου στους άξονες και τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προσφέρει ακόμα καλύτερη πρόσφυση και κατευθυντική ευστάθεια. Τα νέα αυτοκίνητα με τεχνολογία Plug-in Hybrid συνδυάζουν ηλεκτροκινητήρα και ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης μπορείτε να οδηγείτε αθόρυβα με μηδενικές εκπομπές ρύπων ή με δυναμικό τρόπο. Οι λειτουργίες όπως το άνοιγμα του πίσω παρμπρίζ καθιστούν την BMW Σειρά 3 Touring ένα πρακτικό αυτοκίνητο κρατικών αρχών.

BMW ΣΕΙΡΑ 5.

BMW Σειρά 5 Touring, G31, LCI, αστυνομικό αυτοκίνητο, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη

Το προσωπικό των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης επωφελούνται από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 5. Για παράδειγμα, οι κινητήρες πετρελαίου BMW TwinPower Turbo και τα Plug-in Hybrid αυτοκίνητα αποτελούν σημεία αναφοράς στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Στις απαιτητικές συνθήκες δεν υπάρχει καλύτερος χώρος εργασίας από το οδηγοκεντρικό cockpit. Επιπλέον, το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση βελτιώνει την ευελιξία και την κατευθυντική ευστάθεια. Ακόμα μεγαλύτερη πολυχρηστικότητα προσφέρει η BMW Σειρά 5 Touring: διαθέτει χώρο αποσκευών με χωρητικότητα πάνω από τον μέσο όρο καθώς και εντυπωσιακή ικανότητα φορτίου.

BMW ΣΕΙΡΑ 7.

BMW Σειρά 7, G12, επίσημο αυτοκίνητο συνοδείας, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη

Η BMW προσφέρει πρόσθετο εξοπλισμό για την BMW Σειρά 7 ώστε να είναι έτοιμη για χρήση κάθε στιγμή, ακόμα και ως επίσημο αυτοκίνητο συνοδείας ασφαλείας υψηλών προσώπων ή για μυστικές αποστολές. Οι εξειδικευμένες απαιτήσεις για αυτά τα αυτοκίνητα λαμβάνονται υπόψη στη φάση σχεδιασμού των αυτοκινήτων παραγωγής και επιτρέπουν την έξυπνη ενσωμάτωση εξατομικευμένου και διακριτικού ειδικού εξοπλισμού. Τα πρωτοποριακά και βιώσιμα Plug-in Hybrid συστήματα κίνησης συνδυάζουν τις καλύτερες εκδόσεις κινητήρων από δύο κόσμους.

BMW X.

Παντού και πάντα έτοιμα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων BMW Χ: Με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, την άριστη πρόσφυση και τους αποδοτικούς κινητήρες θα διαπιστώσετε ότι ένα μοντέλο BMW X είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να εκπληρώσετε όλα σας τα καθήκοντα.

Μάθετε περισσότερα
BMW X3 G01, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένη

BMW X1.

BMW X1 F48, LCI, αυτοκίνητο πυροσβεστικής, μπροστινή λήψη 1/2, σε κίνηση

Με τους σύγχρονους τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου BMW TwinPower Turbo, η BMW X1 συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις και αποδοτικότητα. Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και την ιδανική κατανομή βάρους στους άξονες κλέβει την παράσταση με την εξαιρετική ευελιξία, είτε επιλέξετε την έκδοση sDrive με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς είτε το μοντέλο xDrive με έξυπνη τετρακίνηση. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και το BMW Head-up display εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα και έλεγχο σε όλες τις συνθήκες. Το ευρύχωρο εσωτερικό και ο διαιρούμενος πάγκος πίσω καθισμάτων είναι έτοιμα για κάθε αποστολή.

BMW X3.

BMW X3 G01, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σε κίνηση

Η BMW X3 έχει σχεδιαστεί για δύσκολες και απαιτητικές αποστολές, ακόμα και σε δύσκολα εδάφη, και εντυπωσιάζει με την εξαιρετική πολυχρηστικότητα. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως το έξυπνο σύστημα BMW xDrive παρέχουν υποστήριξη σε κάθε περίσταση. Οι τεχνολογίες BMW EfficientDynamics και τα Plug-in Hybrid συστήματα κίνησης βελτιώνουν τις επιδόσεις και μειώνουν παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου. Η επίπεδη γραμμή των παραθύρων και η υπερυψωμένη θέση οδήγησης εξασφαλίζουν άριστη περιμετρική ορατότητα ενώ ο ενεργός αερισμός καθισμάτων σάς βοηθά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κρίσιμες καταστάσεις.

BMW X5.

BMW X5 G05, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένη

Η BMW X5 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε έδαφος χάρη στους κινητήρες BMW TwinPower Turbo και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. Οι λειτουργίες οδήγησης off road προσαρμόζονται ακόμα καλύτερα στις συνθήκες οδοστρώματος. Το Plug-in Hybrid σύστημα συνδυάζει με άψογο τρόπο τη βιωσιμότητα με τη δυναμική. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και η ολοκληρωμένη δικτύωση προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Ως BMW Αυτοκίνητο Κρατικών Αρχών, η BMW X5 διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα χώρου αποσκευών και την υψηλότερη ικανότητα φορτίου.

BMW MOTORRAD.

BMW R1250RT, αστυνομική μοτοσικλέτα, μπροστινή λήψη, κινούμενη σε γέφυρα

Η BMW Motorrad εντυπωσιάζει με την εξελιγμένη σχεδίαση που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις ευελιξίας, οδικής συμπεριφοράς, τεχνολογίας και δυναμικής εμφάνισης. Εδώ, τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας συνδυάζονται με την εξαιρετικά ομαλή λειτουργία, την άνεση στις μεγάλες αποστάσεις και την κορυφαία ισχύ που δημιουργούν μια υποδειγματική σύνθεση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στο έργο της αστυνομίας, των ομάδων διάσωσης και των υπηρεσιών συνοδείας ασφαλείας. Ο ειδικά σχεδιασμένος εξοπλισμός αναβάτη για τις ανάγκες των κρατικών αρχών ολοκληρώνουν την ολιστική προσέγγιση.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ.

Οι καινοτομίες όπως το BMW ConnectedDrive κάνουν ευκολότερη την εργασία. Το BMW EfficientDynamics εξασφαλίζει ότι η λειτουργία είναι οικονομική και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Μάθετε περισσότερα
BMW TwinPower Turbo, Plug-In Hybrid, κάλυμμα κινητήρα

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Οι πρωτοποριακή κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου BMW TwinPower Turbo αποδίδουν δυναμική ισχύ και διακρίνονται για την αμεσότητα απόκρισης, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Παράλληλα, είναι οικονομικοί και εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους. Οι κινητήρες βενζίνης αξιοποιούν την πρωτοποριακή τεχνολογία υπερτροφοδοτών, το Valvetronic με διπλό VANOS και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Οι κινητήρες πετρελαίου χρησιμοποιούν υπερτροφοδότες με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας. Σε συνδυασμό με τη νεότερη γενιά του συστήματος άμεσου ψεκασμού Common Rail, επιτυγχάνεται καλύτερη καύση.

Μάθετε περισσότερα
BMW X3 G01, LCI, PHEV, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, υποδοχή φόρτισης ανοικτή

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW.

Συνδυάζοντας κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα, τα BMW Plug-in Hybrid αυτοκίνητα εξασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία και είναι ιδανικά για τις απαιτήσεις και ανάγκες στα καθημερινά σας καθήκοντα. Ανάλογα με τον μοντέλο, μπορείτε να καλύψετε έως και 70 km αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς εκπομπές ρύπων. Σε μεγαλύτερες διαδρομές και σε υψηλότερες ταχύτητες κίνησης μπορείτε να βασίζεστε στην αυτονομία και τη δυναμική που προσφέρει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.


Το 2022 η BMW θα παρουσιάσει στην αγορά δύο αμιγώς ηλεκτρικά BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών.

Μάθετε περισσότερα
BMW PHEV xDrive, πλαίσιο

Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η BMW προσφέρει το ιδανικό σύστημα ανάρτησης για κάθε περίσταση:
 

  • Το BMW xDrive κατανέμει την ισχύ σε κάθε τροχό χωριστά.
  • Η μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς εξασφαλίζει ευρυχωρία στο εσωτερικό.
  • Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση βελτιώνει την ευελιξία και την ικανότητα ελιγμών καθώς και την ευστάθεια και άνεση.
  • Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση προσαρμόζει αυτόματα τα αμορτισέρ.
  • Ο Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC) σταθεροποιεί το αυτοκίνητο.
  • Το Hill Descent Control διευκολύνει τις καταβάσεις.
  • Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση στους 2 άξονες επιτρέπει την άνετη και συγχρόνως δυναμική οδήγηση, ανεξάρτητα από το φορτίο.
Μάθετε περισσότερα
BMW X3, G01, τεχνικό σχέδιο

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Το BMW EfficientDynamics είναι ένα πακέτο τεχνολογιών που περιλαμβάνει το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης αλλά και ολόκληρη τη σχεδίαση του αυτοκινήτου και την έξυπνη διαχείριση της ενέργειας. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό κάθε αυτοκινήτου BMW και συμβάλλουν στη συνεχή αύξηση της αποδοτικότητας. Με τα μέτρα βελτίωσης της αποδοτικότητας στους κινητήρες, τον εξηλεκτρισμό, την κατασκευή χαμηλού βάρους και τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, η BMW κατάφερε να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές CO2 στον στόλο των αυτοκινήτων της.

Μάθετε περισσότερα

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ GOOD GENES.

Έξυπνες λύσεις για αυτοκίνητα κρατικών αρχών. Αδιαμφισβήτητα BMW.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε τα BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών: "Good Genes" – η ιδανική βάση για αναβάθμιση, έξυπνες λύσεις ConnectedDrive, ολοκληρωμένη εξέλιξη και μακροχρόνια εμπειρία.

BMW Σειρά 7, G12, LCI, θωρακισμένο αυτοκίνητο, μπροστινή λήψη 2/3, κινούμενη σε δρόμο

Έξυπνες λύσεις.

Η BMW εξελίσσει τα Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών παράλληλα με τα αντίστοιχα μοντέλα παραγωγής. Χάρη στην πολύχρονη σχέση της με τους πελάτες, η BMW μπορεί να ενσωματώσει τις εμπειρίες "από πρώτο χέρι" και να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις. Η ευρεία γκάμα μοντέλων επιτρέπει σε κάθε πελάτη να βρει το κατάλληλο αυτοκίνητο.

Εξοπλισμός σηματοδότησης

Good genes.

"Good Genes" – έτσι ονομάζει η BMW τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό για Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών. Εξελίσσεται μαζί με τη βασική έκδοση μοντέλου και τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής – πάντα με την κορυφαία ποιότητα που αναμένει κανείς από την BMW. Αυτός ο εξοπλισμός αποτελεί επίσης την ιδανική βάση για τη λειτουργική και οικονομική αναβάθμιση από έναν συνεργάτη.

BMW πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών, PHEV, πλοήγηση

BMW ConnectedDrive.

Το BMW ConnectedDrive παρέχει άριστη υποστήριξη, ακόμα και σε απαιτητικές αποστολές. Το σύστημα πλοήγησης προσφέρει βελτιωμένη πληροφόρηση. Η απενεργοποίηση εντοπισμού θέσης εξασφαλίζει την ανωνυμία. Οι BMW Λύσεις Διαχείρισης Στόλου σάς παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χρονικά διαστήματα συντήρησης, την κατάσταση και τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Διατίθεται μία ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού που θα καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Από εξοπλισμό σηματοδότησης και εξοπλισμό για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις επικοινωνίες, μέχρι και εξοπλισμό λειτουργικότητας και εργονομίας.
BMW σειρά 7, G12, LCI, συμβατικό αυτοκίνητο κρατικών αρχών, πλαϊνή λήψη, τοποθετημένος περιστρεφόμενος φάρος
Περιστρεφόμενος φάρος Comet, οροφή αυτοκινήτου

Περιστρεφόμενος φάρος Comet.

Περιστρεφόμενος φάρος Comet στην οροφή αυτοκινήτου.

Μαγνητικός φάρος Movia SL με βάση

Μαγνητικός φάρος Movia SL.

Εργοστασιακός μαγνητικός φάρος Movia SL με βάση στη θέση οδηγού.

Περιστρεφόμενος φάρος Comet στον χώρο αποσκευών

Βάση για περιστρεφόμενο φάρο.

Βάση για περιστρεφόμενο φάρο Comet στον χώρο αποσκευών.

Συσκευή σηματοδότησης ακινητοποίησης στην εταζέρα πίσω παρμπρίζ, ενεργοποιημένη

Γεννήτρια σήματος ακινητοποίησης.

Συσκευή σηματοδότησης ακινητοποίησης στην εταζέρα πίσω παρμπρίζ.

Δεύτερη μπαταρία στον χώρο αποσκευών, λεπτομερής προβολή

Δεύτερη μπαταρία.

Δεύτερη μπαταρία στον χώρο αποσκευών για πρόσθετη τροφοδοσία ενέργειας.

Φώτα LED στον χώρο αποσκευών, ενεργοποιημένα, λεπτομερής προβολή

Φώτα LED στον χώρο αποσκευών.

Φώτα LED στον χώρο αποσκευών για άριστο φωτισμό, ενεργοποίηση από τον διακόπτη για το άνοιγμα και τη διαίρεση της πόρτας χώρου αποσκευών.

Πρόσθετος φωτισμός LED στον χώρο αποσκευών, στην επένδυση οροφής, λεπτομερής προβολή

Πρόσθετος φωτισμός LED στον χώρο αποσκευών.

Πρόσθετος φωτισμός LED στον χώρο αποσκευών, στην επένδυση οροφής.

BMW Touring, σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών, πίσω κάλυμμα ανοικτό

Σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών.

Σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών για την ασφάλιση της καμπίνας επιβατών.

Ενσωματωμένη βάση μονάδας ελέγχου, λεπτομερής προβολή

Ενσωματωμένη βάση μονάδας ελέγχου.

Ενσωματωμένη βάση μονάδας ελέγχου για εξοπλισμό σηματοδότησης και ραδιόφωνο.

Κεραία Tetra πολλαπλού φάσματος Procom 640mm, BMW F48, λεπτομερής προβολή

Κεραία Tetra πολλαπλού φάσματος.

Κεραία Tetra πολλαπλού φάσματος Procom 640mm, BMW F48.

Πρίζα 12 V στον χώρο αποσκευών, λεπτομερής προβολή

Πρίζα 12 V.

2 πρίζες 12 V στον χώρο αποσκευών, κατά DIN 4165.

Πρίζα 230 V στον χώρο αποσκευών, λεπτομερής προβολή

Πρίζα 230 V.

Πρίζα 230 V στον χώρο αποσκευών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

Κατάλογος

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών, τις καινοτομίες, την τεχνολογία και τον εργοστασιακό εξοπλισμό "Good Genes" και κατεβάστε τον κατάλογο.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων λειτουργιών και στοιχείων εξοπλισμού εξαρτάται από την έκδοση κινητήρα ή τον πρόσθετο εξοπλισμό. Η διαθεσιμότητα και η παραγωγή εξαρτώνται από την εκάστοτε αγορά. Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό θα βρείτε στον Επίσημο Έμπορο BMW.

Μάθετε περισσότερα