BMW Σειρά 5 Touring, G31, LCI, αστυνομικό αυτοκίνητο, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη σε σήραγγα

BMW ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.

Πρώτα στον τόπο του συμβάντος.

Οι ειδικοί βασίζονται σε εξαιρετικά αυτοκίνητα που είναι δυναμικά και αποδοτικά, ευέλικτα κι αξιόπιστα, τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Για πάνω από 60 χρόνια η BMW συνεργάζεται με διεθνείς κυβερνητικές αρχές για την εξέλιξη αυτοκινήτων που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Μάθετε περισσότερα
BMW ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.Πρώτα στον τόπο του συμβάντος.

ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Πάντα στην υπηρεσία σας.

Διασώστες, πυροσβέστες, ένστολοι και μυστικοί αστυνομικοί – όλοι όσοι εργάζονται στην άμεση βοήθεια έχουν όλοι ένα κοινό: η εργασία τους απαιτεί τακτικά εξαιρετικές επιδόσεις σε καταστάσεις υψηλής πίεσης. Τα οχήματα έκτακτης ανάγκης τους είναι κρίσιμης σημασίας εδώ. Τα υπηρεσιακά οχήματα BMW – ξεκινώντας από την BMW Σειρά 1, τη Σειρά 3, τη Σειρά 5 και την i7/Σειρά 7 και φθάνοντας μέχρι την BMW X1, την iX1, και τα μοντέλα X3 και X5 – εξελίσσονται και τελειοποιούνται συστηματικά μαζί με τις αρχές σε όλο τον κόσμο. 

Μάθετε περισσότερα
BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών, λήψη 1/3, σταθμευμένα

BMW ΣΕΙΡΑ 1.

BMW Σειρά 1, F40, μπλε φάρος, συμβατικό αυτοκίνητο κρατικών αρχών, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη σε δρόμο

Παρά τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις της, η BMW Σειρά 1 προσφέρει εντυπωσιακή ευρυχωρία στο εσωτερικό. Οι αποδοτικοί κινητήρες και οι προηγμένες τεχνολογίες πλαισίου εξασφαλίζουν οδηγικές εμπειρίες γεμάτες δυναμισμό και ευελιξία. Παράλληλα, τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς επιτρέπουν να φτάνετε πάντα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας. Εξοπλισμένη με το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, καταφέρνει να αντιμετωπίζει χωρίς κόπο ακόμα και δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Το BMW Live Cockpit, σε συνδυασμό με το προαιρετικά διαθέσιμο BMW Head-Up Display, εγγυάται ότι όλες οι σημαντικές πληροφορίες θα είναι πάντα διαθέσιμες στον οδηγό.

BMW ΣΕΙΡΑ 3.

BMW Σειρά 3 Touring αστυνομικό αυτοκίνητο μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη

Η BMW Σειρά 3 συνδυάζει ευελιξία και χρηστικότητα. Αυτό εξασφαλίζεται κυρίως από την τέλεια κατανομή του φορτίου στους άξονες και τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προσφέρει ακόμα καλύτερη πρόσφυση και κατευθυντική ευστάθεια. Τα νέα αυτοκίνητα με τεχνολογία Plug-in Hybrid συνδυάζουν ηλεκτροκινητήρα και ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης μπορείτε να οδηγείτε αθόρυβα με μηδενικές εκπομπές ρύπων ή με δυναμικό τρόπο. Οι λειτουργίες όπως το άνοιγμα του πίσω παρμπρίζ καθιστούν την BMW Σειρά 3 Touring ένα πρακτικό αυτοκίνητο κρατικών αρχών.

BMW ΣΕΙΡΑ 5.

BMW Σειρά 5 Touring αυτοκίνητο κρατικών αρχών μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη

Το προσωπικό των υπηρεσιών άμεσης επέμβασης επωφελούνται από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 5. Για παράδειγμα, οι κινητήρες πετρελαίου BMW TwinPower Turbo και τα Plug-in Hybrid αυτοκίνητα αποτελούν σημεία αναφοράς στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Στις απαιτητικές συνθήκες δεν υπάρχει καλύτερος χώρος εργασίας από το οδηγοκεντρικό cockpit. Επιπλέον, το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση βελτιώνει την ευελιξία και την κατευθυντική ευστάθεια. Ακόμα μεγαλύτερη πολυχρηστικότητα προσφέρει η BMW Σειρά 5 Touring: διαθέτει χώρο αποσκευών με χωρητικότητα πάνω από τον μέσο όρο καθώς και εντυπωσιακή ικανότητα φορτίου.

BMW ΣΕΙΡΑ 7.

BMW Σειρά 7 επίσημο αυτοκίνητο συνοδείας ασφαλείας, μπροστινή λήψη 1/3, κινούμενη σε δρόμο

Η BMW προσφέρει πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού για την BMW Σειρά 7. Αυτός ο εξοπλισμός εγγυάται ότι η BMW Σειρά 7 είναι έτοιμη για όλα. Οι εξειδικευμένες απαιτήσεις για αυτά τα αυτοκίνητα λαμβάνονται υπόψη στη φάση σχεδιασμού των αυτοκινήτων παραγωγής και επιτρέπουν την έξυπνη ενσωμάτωση εξατομικευμένου και διακριτικού ειδικού εξοπλισμού. Το κορυφαίο μοντέλο μας, η BMW Σειρά 7, προσφέρει τα καλύτερα από δύο κόσμους, με κινητήρες πετρελαίου στην 740d xDrive, βιώσιμη τεχνολογία Plug-in Hybrid στην 750e xDrive, την the M760e xDrive και την αμιγώς ηλεκτρική i7 xDrive60.

BMW X.

Παντού και πάντα έτοιμα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων BMW Χ: Με την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, την άριστη πρόσφυση και τους αποδοτικούς κινητήρες θα διαπιστώσετε ότι ένα μοντέλο BMW X είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να εκπληρώσετε όλα σας τα καθήκοντα.

Μάθετε περισσότερα
BMW X3 G01, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένη

BMW X1 / iX1.

BMW X1 αυτοκίνητα πυροσβεστικής, μπροστινή λήψη 3/4, κινούμενη

Η BMW X1 είναι αξιόπιστη και πάντα έτοιμη για δράση. Ευέλικτη και πολύπλευρη, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Αμιγώς ηλεκτρική, με τεχνολογία Plug-in Hybrid ή με σύγχρονους τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου BMW TwinPower Turbo, η BMW X1 συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις και αποδοτικότητα. Τόσο η έκδοση sDrive με μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς όσο και η έκδοση xDrive με σύστημα τετρακίνησης εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική ικανότητα ελιγμών. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και η BMW Κυρτή Οθόνη σάς βοηθούν να διατηρείτε τα πάντα υπό έλεγχο, σε όλες τις συνθήκες. Επιπλέον διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό και διαιρούμενα πίσω καθίσματα.

BMW X3.

BMW X3 G01, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σε κίνηση

Η BMW X3 έχει σχεδιαστεί για δύσκολες και απαιτητικές αποστολές, ακόμα και σε δύσκολα εδάφη, και εντυπωσιάζει με την εξαιρετική πολυχρηστικότητα. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως το έξυπνο σύστημα BMW xDrive παρέχουν υποστήριξη σε κάθε περίσταση. Οι τεχνολογίες BMW EfficientDynamics και τα Plug-in Hybrid συστήματα κίνησης βελτιώνουν τις επιδόσεις και μειώνουν παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου. Η επίπεδη γραμμή των παραθύρων και η υπερυψωμένη θέση οδήγησης εξασφαλίζουν άριστη περιμετρική ορατότητα ενώ ο ενεργός αερισμός καθισμάτων σάς βοηθά να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κρίσιμες καταστάσεις.

BMW X5.

BMW X5 G05, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένη

Η BMW X5 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε έδαφος χάρη στους κινητήρες BMW TwinPower Turbo και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. Οι λειτουργίες οδήγησης off road προσαρμόζονται ακόμα καλύτερα στις συνθήκες οδοστρώματος. Το Plug-in Hybrid σύστημα συνδυάζει με άψογο τρόπο τη βιωσιμότητα με τη δυναμική. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και η ολοκληρωμένη δικτύωση προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. Ως BMW Αυτοκίνητο Κρατικών Αρχών, η BMW X5 διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα χώρου αποσκευών και την υψηλότερη ικανότητα φορτίου.

BMW MOTORRAD.

BMW R1250RT, αστυνομική μοτοσικλέτα, μπροστινή λήψη, κινούμενη σε γέφυρα

Η BMW Motorrad εντυπωσιάζει με την εξελιγμένη σχεδίαση που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις ευελιξίας, οδικής συμπεριφοράς, τεχνολογίας και δυναμικής εμφάνισης. Εδώ, τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας συνδυάζονται με την εξαιρετικά ομαλή λειτουργία, την άνεση στις μεγάλες αποστάσεις και την κορυφαία ισχύ που δημιουργούν μια υποδειγματική σύνθεση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στο έργο της αστυνομίας, των ομάδων διάσωσης και των υπηρεσιών συνοδείας ασφαλείας. Ο ειδικά σχεδιασμένος εξοπλισμός αναβάτη για τις ανάγκες των κρατικών αρχών ολοκληρώνουν την ολιστική προσέγγιση.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

BMW Σειρά 5 Touring, G31, LCI, αστυνομικό αυτοκίνητο, πλαϊνή λήψη 7/8, σταθμευμένη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Το έργο της αστυνομίας αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση. Η καθημερινή χρήση και η υψηλή χιλιομετρική κάλυψη δείχνουν των πραγματικό χαρακτήρα των BMW Αυτοκινήτων Κρατικών Αρχών: κορυφαία αξιοπιστία και επιδόσεις, υποδειγματική οικονομία και μεγάλα χρονικά διαστήματα συντήρησης. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την επένδυση σε ένα BMW Αυτοκίνητο Κρατικών Αρχών μία συμφέρουσα επιλογή.
BMW X1 F48, LCI, αυτοκίνητο πυροσβεστικής, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένη

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

Πυρκαγιές, αυτοκινητιστικά ατυχήματα, καταιγίδες και πολλά άλλα - το πυροσβεστικό σώμα βρίσκεται πάντα σε κίνηση για να βοηθά ανθρώπους όπου χρειαστεί. Οι προτεραιότητες εδώ είναι οι επιδόσεις, η ασφάλεια και η αξιοπιστία. Τα BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών είναι άρτια εξοπλισμένα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.
BMW X3 G01, LCI, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, μπροστινή λήψη 1/3, σταθμευμένη

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.

Η διάσωση μίας ζωής συχνά είναι ζήτημα μερικών δευτερολέπτων. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης έχουν πολλές απαιτήσεις από τα αυτοκίνητά τους. Θα πρέπει να είναι αξιόπιστα, ασφαλή και γρήγορα. Η BMW ικανοποιεί στο έπακρο αυτές τις απαιτήσεις: με τη χρήση προηγμένων συστημάτων ασφάλειας, η ομάδα επέμβασης μπορεί να μεταβεί στον τόπο του συμβάντος στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.
BMW X5 VR6 G05, LCI, θωρακισμένο αυτοκίνητο, πλαϊνή λήψη, κινούμενη

BMW ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Η BMW εξελίσσει και κατασκευάζει θωρακισμένα αυτοκίνητα για πάνω από 40 χρόνια. Έτσι, το σχέδιο ασφαλείας προέρχεται από μία πηγή και η υλοποίηση των προστατευτικών μέτρων έχει ήδη συμπεριληφθεί στην εξέλιξη του αυτοκινήτου παραγωγής. Αυτό εγγυάται την καλύτερη δυνατή προστασία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΗΣ.

Οι καινοτομίες όπως το BMW ConnectedDrive κάνουν ευκολότερη την εργασία. Το BMW EfficientDynamics εξασφαλίζει ότι η λειτουργία είναι οικονομική και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Μάθετε περισσότερα
BMW TwinPower Turbo, Plug-In Hybrid, κάλυμμα κινητήρα

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Οι πρωτοποριακή κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου BMW TwinPower Turbo αποδίδουν δυναμική ισχύ και διακρίνονται για την αμεσότητα απόκρισης, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Παράλληλα, είναι οικονομικοί και εκπέμπουν χαμηλούς ρύπους. Οι κινητήρες βενζίνης αξιοποιούν την πρωτοποριακή τεχνολογία υπερτροφοδοτών, το Valvetronic με διπλό VANOS και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Οι κινητήρες πετρελαίου χρησιμοποιούν υπερτροφοδότες με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας. Σε συνδυασμό με τη νεότερη γενιά του συστήματος άμεσου ψεκασμού Common Rail, επιτυγχάνεται καλύτερη καύση.

Μάθετε περισσότερα
BMW X3 G01, LCI, PHEV, αυτοκίνητο άμεσης ιατρικής επέμβασης, υποδοχή φόρτισης ανοικτή

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW.

Η ηλεκτρική BMW προσφέρει μια πρωτόγνωρη και συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία οδήγησης. Θα ζήσετε μία συναρπαστική "ηλεκτρική" δυναμική χάρη στην αδιάκοπη επιτάχυνση και την άμεση απόδοση της μέγιστης ροπής από τη στιγμή της εκκίνησης. Παράλληλα, ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει μία νέα εμπειρία ξεκούραστης οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτρική κινητικότητα, το 2022 υπήρξε ένα ξεχωριστό έτος για τα υπηρεσιακά οχήματα BMW με την παρουσίαση της αμιγώς ηλεκτρικής BMW i7 και των υπηρεσιακών οχημάτων iX1. Περαιτέρω μοντέλα ακολούθησαν το 2023. 

Μάθετε περισσότερα
BMW PHEV xDrive, πλαίσιο

Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η BMW προσφέρει το ιδανικό σύστημα ανάρτησης για κάθε περίσταση:
 

  • Το BMW xDrive κατανέμει την ισχύ σε κάθε τροχό χωριστά.
  • Η μετάδοση κίνησης στους μπροστινούς τροχούς εξασφαλίζει ευρυχωρία στο εσωτερικό.
  • Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση βελτιώνει την ευελιξία και την ικανότητα ελιγμών καθώς και την ευστάθεια και άνεση.
  • Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση προσαρμόζει αυτόματα τα αμορτισέρ.
  • Ο Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC) σταθεροποιεί το αυτοκίνητο.
  • Το Hill Descent Control διευκολύνει τις καταβάσεις.
  • Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση στους 2 άξονες επιτρέπει την άνετη και συγχρόνως δυναμική οδήγηση, ανεξάρτητα από το φορτίο.
Μάθετε περισσότερα
BMW X3, G01, τεχνικό σχέδιο

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Το BMW EfficientDynamics είναι ένα πακέτο τεχνολογιών που περιλαμβάνει το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης αλλά και ολόκληρη τη σχεδίαση του αυτοκινήτου και την έξυπνη διαχείριση της ενέργειας. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό κάθε αυτοκινήτου BMW και συμβάλλουν στη συνεχή αύξηση της αποδοτικότητας. Με τα μέτρα βελτίωσης της αποδοτικότητας στους κινητήρες, τον εξηλεκτρισμό, την κατασκευή χαμηλού βάρους και τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, η BMW κατάφερε να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές CO2 στον στόλο των αυτοκινήτων της.

Μάθετε περισσότερα

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ GOOD GENES.

Έξυπνες λύσεις για αυτοκίνητα κρατικών αρχών. Αδιαμφισβήτητα BMW.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε τα BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών: "Good Genes" – η ιδανική βάση για αναβάθμιση, έξυπνες λύσεις ConnectedDrive, ολοκληρωμένη εξέλιξη και μακροχρόνια εμπειρία.

BMW Σειρά 7, G12, LCI, θωρακισμένο αυτοκίνητο, μπροστινή λήψη 2/3, κινούμενη σε δρόμο

Έξυπνες λύσεις.

Η BMW εξελίσσει υπηρεσιακά οχήματα παράλληλα με το αντίστοιχο κανονικό μοντέλο. Χάρη στη σχέση με τους πελάτες πολλών δεκαετιών, η BMW μπορεί να ενσαρκώσει την εμπειρία από πρώτο χέρι και να διαθέτει εξατομικευμένες λύσεις. Μια ευρεία γκάμα μοντέλων οχημάτων επιτρέπει σε κάθε πελάτη να βρίσκει το σωστό όχημα.

Εξοπλισμός σηματοδότησης

Good genes.

"Good Genes" – έτσι ονομάζει η BMW τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό για Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών. Εξελίσσεται μαζί με τη βασική έκδοση μοντέλου και τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής – πάντα με την κορυφαία ποιότητα που αναμένει κανείς από την BMW. Αυτός ο εξοπλισμός αποτελεί επίσης την ιδανική βάση για τη λειτουργική και οικονομική αναβάθμιση από έναν συνεργάτη.

BMW πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών, PHEV, πλοήγηση

BMW ConnectedDrive.

Το BMW ConnectedDrive παρέχει άριστη υποστήριξη, ακόμα και σε απαιτητικές αποστολές. Το σύστημα πλοήγησης προσφέρει βελτιωμένη πληροφόρηση. Η απενεργοποίηση εντοπισμού θέσης εξασφαλίζει την ανωνυμία. Οι BMW Λύσεις Διαχείρισης Στόλου σάς παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χρονικά διαστήματα συντήρησης, την κατάσταση και τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Διατίθεται μία ευρεία γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού που θα καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Από εξοπλισμό σηματοδότησης και εξοπλισμό για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις επικοινωνίες, μέχρι και εξοπλισμό λειτουργικότητας και εργονομίας.
BMW σειρά 7, G12, LCI, συμβατικό αυτοκίνητο κρατικών αρχών, πλαϊνή λήψη, τοποθετημένος περιστρεφόμενος φάρος
Περιστρεφόμενος φάρος Comet, οροφή αυτοκινήτου

Περιστρεφόμενος φάρος Comet.

Περιστρεφόμενος φάρος Comet στην οροφή αυτοκινήτου.

Μαγνητικός φάρος Movia SL με βάση

Μαγνητικός φάρος Movia SL.

Εργοστασιακός μαγνητικός φάρος Movia SL με βάση στη θέση οδηγού.

Περιστρεφόμενος φάρος Comet στον χώρο αποσκευών

Βάση για περιστρεφόμενο φάρο.

Βάση για περιστρεφόμενο φάρο Comet στον χώρο αποσκευών.

Συσκευή σηματοδότησης ακινητοποίησης στην εταζέρα πίσω παρμπρίζ, ενεργοποιημένη

Γεννήτρια σήματος ακινητοποίησης.

Συσκευή σηματοδότησης ακινητοποίησης στην εταζέρα πίσω παρμπρίζ.

Δεύτερη μπαταρία στον χώρο αποσκευών, λεπτομερής προβολή

Δεύτερη μπαταρία.

Δεύτερη μπαταρία στον χώρο αποσκευών για πρόσθετη τροφοδοσία ενέργειας.

Φώτα LED στον χώρο αποσκευών, ενεργοποιημένα, λεπτομερής προβολή

Φώτα LED στον χώρο αποσκευών.

Φώτα LED στον χώρο αποσκευών για άριστο φωτισμό, ενεργοποίηση από τον διακόπτη για το άνοιγμα και τη διαίρεση της πόρτας χώρου αποσκευών.

Πρόσθετος φωτισμός LED στον χώρο αποσκευών, στην επένδυση οροφής, λεπτομερής προβολή

Πρόσθετος φωτισμός LED στον χώρο αποσκευών.

Πρόσθετος φωτισμός LED στον χώρο αποσκευών, στην επένδυση οροφής.

BMW Touring, σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών, πίσω κάλυμμα ανοικτό

Σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών.

Σχάρα διαχωρισμού χώρου αποσκευών για την ασφάλιση της καμπίνας επιβατών.

Ενσωματωμένη βάση μονάδας ελέγχου, λεπτομερής προβολή

Ενσωματωμένη βάση μονάδας ελέγχου.

Ενσωματωμένη βάση μονάδας ελέγχου για εξοπλισμό σηματοδότησης και ραδιόφωνο.

Κεραία Tetra πολλαπλού φάσματος Procom 640mm, BMW F48, λεπτομερής προβολή

Κεραία Tetra πολλαπλού φάσματος.

Κεραία Tetra πολλαπλού φάσματος Procom 640mm, BMW F48.

Πρίζα 12 V στον χώρο αποσκευών, λεπτομερής προβολή

Πρίζα 12 V.

2 πρίζες 12 V στον χώρο αποσκευών, κατά DIN 4165.

Πρίζα 230 V στον χώρο αποσκευών, λεπτομερής προβολή

Πρίζα 230 V.

Πρίζα 230 V στον χώρο αποσκευών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Πορτρέτο Daniel Wassilus

DANIEL WASSILUS.

Διευθυντής πωλήσεων αυτοκινήτων κρατικών αρχών και θωρακισμένων αυτοκινήτων Daniel.Wassilus@bmw.de
Πορτρέτο Holger Wilfling

HOLGER WILFLING.

Περιφερειακός διευθυντής νότιου/ανατολικού τομέα Holger.Wilfling@bmw.de
Πορτρέτο Thomas Mereb

THOMAS MEREB.

Περιφερειακός διευθυντής νότιου/δυτικού τομέα Thomas.Mereb@bmw.de
Πορτρέτο Günther Nitschke

GÜNTHER NITSCHKE.

Περιφερειακός διευθυντής βόρειου/ανατολικού τομέα Guenther.Nitschke@bmw.de

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.

Κατάλογος

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα BMW Αυτοκίνητα Κρατικών Αρχών, τις καινοτομίες, την τεχνολογία και τον εργοστασιακό εξοπλισμό "Good Genes" και κατεβάστε τον κατάλογο.

Η διαθεσιμότητα ορισμένων λειτουργιών και στοιχείων εξοπλισμού εξαρτάται από την έκδοση κινητήρα ή τον πρόσθετο εξοπλισμό. Η διαθεσιμότητα και η παραγωγή εξαρτώνται από την εκάστοτε αγορά. Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό θα βρείτε στον Επίσημο Έμπορο BMW.

Μάθετε περισσότερα