BMW Σειρά 7 Protection, G73, με φώτα φλας στο σκοτάδι, πλαϊνή λήψη 1/3

Η BMW ΣΕΙΡΑ 7 PROTECTION.

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή προστασίας.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 7 PROTECTION.Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή προστασίας.

BMW Σειρά 7 Protection: Κατανάλωση καυσίμου, (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP), σε l/100 km[1][2]: 14,6[3]. Εκπομπές CO₂, (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km[1][2]: 328,1[3]

Μάθετε περισσότερα

Η ΣΕΙΡΑ 7 PROTECTION.

Η BMW Σειρά 7 Protection αντιπροσωπεύει την 6η γενιά των BMW Θωρακισμένων Αυτοκινήτων που βασίζονται στο πολυτελές sedan της BMW Σειράς 7. Ανακαλύψτε το κορυφαίο επίπεδο προστασίας, άνεσης και επιδόσεων που έχει προσαρμοστεί ειδικά στις δικές σας απαιτήσεις ασφαλείας.

Μάθετε περισσότερα

ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, με φώτα φλας, μπροστινή λήψη, σταθμευμένη

Η BMW Σειρά 7 Protection έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους με ιδιαίτερες ανάγκες προστασίας, οι οποίοι θέτουν ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά στην κομψότητα και την αισθητική. Για παράδειγμα, χάρη στο ριζικά αναθεωρημένο σχέδιο ασφαλείας, διαθέτει μια αδιαπέραστη θωράκιση. Οι γραμμές και η σχεδίαση είναι ωστόσο σχεδόν ίδιες με την κανονική BMW Σειρά 7 προσφέροντας έτσι περισσότερους χώρους για χαλάρωση. Ακόμα και οι πόρτες, οι οποίες είναι κυριολεκτικά θωρακισμένες, ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα από το εσωτερικό μέσω της ενσωματωμένης οθόνης ελέγχου στην πόρτα. Σ' αυτήν την τεχνολογία, η οποία δεν είναι ορατή από έξω, έχουμε δώσει την ονομασία 'Effortless Door'. Έτσι, μόλις επιβιβαστείτε και απολαύσετε την εξαιρετική ευρυχωρία, θα ξεχάσετε αμέσως ότι η BMW Σειρά 7 Protection είναι ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο.

ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η επιτάχυνση και η ταχύτητα είναι καθοριστικοί παράγοντες επιβίωσης σε κρίσιμες καταστάσεις. Χάρη στο μειωμένο βάρος της και τη νεότερη γενιά κινητήρων BMW (V8), οι επιδόσεις της BMW Σειράς 7 Protection δημιουργούν νέα πρότυπα στην κατηγορία της.  

Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 7 Protection, G73, μπροστινή λήψη 1/2, σε αυτοκινητόδρομο 

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, πλαϊνή λήψη 1/3, βαλλιστική δοκιμή

ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η BMW Σειρά 7 Protection προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από βαλλιστικές επιθέσεις ή εκρήξεις. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από εκτεταμένες και αυστηρές δοκιμές και μελέτες και πιστοποιείται επίσης από τον γερμανικό οργανισμό πιστοποιήσεων 'Beschussamt'. Εάν, ωστόσο, χρειαστεί να εγκαταλείψετε το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης, όλες οι πόρτες μπορούν να εξοπλιστούν με λειτουργία αποβίβασης ανάγκης.

Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 7 Protection, G73, μπροστινή λήψη 2/3, σε στροφή

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ.

Η συνέχιση της πορείας είναι ζωτικής σημασίας σε δύσκολες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτόν, η BMW Σειρά 7 Protection έχει σχεδιαστεί ώστε να συνεχίσει να κινείται ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, ακόμα και αν το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιά ή έχει δεχθεί πυρά.

Μάθετε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η BMW Σειρά 7 Protection προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα εξοπλισμού προστασίας στο εξωτερικό. Για παράδειγμα: αφαιρούμενους μπλε φάρους και φώτα φλας στη μάσκα "νεφρών", δεύτερο εσωτερικό καθρέπτη (ψηφιακό) ή πρόσθετη αντιβαλλιστική προστασία. Προαιρετικά διαθέσιμες βάσεις στήριξης σημαίας για τις δύο πλευρές.
BMW Σειρά 7 Protection, G73, Πυρήνας Προστασίας, έμβλημα

BMW ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η βασική δομή της BMW Σειράς 7 Protection αποτελεί θεμέλιο για τη μοναδική αρχιτεκτονική προστασίας. Εμείς την ονομάζουμε: ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Αυτός ο θωρακισμένος εσωτερικός πυρήνας περιβάλλει ολόκληρη την καμπίνα επιβατών και παρέχει αόρατα στους επιβάτες πρωτόγνωρο επίπεδο προστασίας. Το χαμηλό βάρος του ΠΥΡΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ βελτιώνει τις οδηγικές επιδόσεις. Παράλληλα, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το μέγεθός του να μην περιορίζει τον εσωτερικό χώρο, συγκριτικά με την κανονική έκδοση του αυτοκινήτου. Αυτό σημαίνει ότι στην BMW Σειρά 7 Protection απολαμβάνετε την ίδια ευρυχωρία και άνεση όπως και στην BMW Σειρά 7. 

BMW Σειρά 7 Protection, G73, cockpit, BMW Κυρτή Οθόνη

BMW Protection Command Touch System.

Πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού μέσω αφής για τις ειδικές λειτουργίες που σχετίζονται με την προστασία, μεγαλύτερη άνεση χειρισμού: σύγχρονος, διακριτικός και εξατομικευμένος χειρισμός.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, ζάντες ελαφρού κράματος 20" με λειτουργία runflat

BMW Ζάντες ελαφρού κράματος 20" με σύστημα Michelin PAX.

Specjalnie opracowane dla BMW 7 Protection opony w systemie PAX przekonują krótką drogą hamowania, lepszym przyspieszeniem i dynamiką poprzeczną. Technologia Runflat w opracowanych wewnątrzfirmowo oponach umożliwia dalszą jazdę pomimo utraty ciśnienia w oponie.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, αποβίβαση ανάγκης, ανοικτή πόρτα

Αποβίβαση Ανάγκης σε όλες τις πόρτες.

Προετοιμασμένη για περιπτώσεις ανάγκης: όλες οι πόρτες μπορούν να εξοπλιστούν με λειτουργία αποβίβασης ανάγκης. Για την περίπτωση που θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε γρήγορα το αυτοκίνητο.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, βάση στήριξης σημαίας

BMW Βάση στήριξης για σημαία.

Η BMW Σειρά 7 Protection παρουσιάζεται διακριτική και κομψή, εκτός αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό: για συγκεκριμένες απαιτήσεις αντιπροσώπευσης, μπορεί να εξοπλιστεί με βάσεις στήριξης για σημαία (διαθέσιμες και για τις δύο πλευρές). 

BMW Σειρά 7 Protection, G73, φάροι οροφής

BMW Φώτα φλας και φάροι.

Ο αφαιρούμενος μπλε φάρος μπορεί να παραγγελθεί με ηχητικά προειδοποιητικά σήματα (πρότυπο ECE ή US). Επιπλέον, διατίθενται μπλε και κόκκινα φώτα φλας για το μπροστινό και το πίσω μέρος, καθώς και μπλε φλας στους πλευρικούς καθρέπτες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, Effortless Door, άνοιγμα από σοφέρ

BMW Effortless Door.

Ακόμα και οι πόρτες, οι οποίες είναι κυριολεκτικά θωρακισμένες, κλείνουν με ομαλό και πλήρως αυτόματο τρόπο χάρη στην τεχνολογία 'Effortless Door'.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, εσωτερικό, πίνακας οργάνων και τιμόνι

BMW Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση.

Μεγαλύτερη ευελιξία και ικανότητα ελιγμών χάρη στο BMW Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση. Στις υψηλές ταχύτητες κίνησης αυξάνεται η οδηγική ευστάθεια.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, μπροστινή λήψη

BMW Parking Assistant Plus.

Καλύτερη ορατότητα στο παρκάρισμα και στην εκτέλεση ελιγμών: Χάρη στην πανοραμική και 3D προβολή του χώρου γύρω από το αυτοκίνητο, μπορείτε να εκτελείτε εύκολα τους ελιγμούς,ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Αυτό αποτρέπει τις ζημιές κατά το παρκάρισμα και τα ατυχήματα σε όχι και τόσο ξεκάθαρες καταστάσεις.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, BMW μάσκα "νεφρών" και μπροστινός φάρος, λεπτομέρεια

BMW μάσκα "νεφρών" 'Iconic Glow'.

Οπτική λεπτομέρεια στο εξωτερικό: ο φωτισμός γραμμής περιγράμματος τονίζει την BMW μάσκα "νεφρών" 'Iconic Glow', είτε το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση είτε σε ακινησία. Το σύστημα δεν είναι ορατό όταν είναι απενεργοποιημένο.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, BMW Κρυστάλλινοι Προβολείς 'Iconic Glow', λεπτομέρεια

BMW Κρυστάλλινοι Προβολείς 'Iconic Glow'.

Εμβληματική σχεδίαση μπροστινού τμήματος: οι BMW Κρυστάλλινοι Προβολείς 'Iconic Glow' προσδίδουν στην BMW σας μια μοναδική αύρα και αισθητική.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, πλαϊνή λήψη

Διατίθενται και άλλα στοιχεία βασικού και προαιρετικού εξωτερικού εξοπλισμού.

Διατίθενται και άλλα στοιχεία βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού προστασίας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, εσωτερικό, ρολά ηλιοπροστασίας

BMW Ρολά Ηλιοπροστασίας.

Καλώς ορίσατε στο αποκλειστικό Privacy Lounge, ίσως το πιο ασφαλές και πιο άνετο μέρος που βρεθήκατε ποτέ. Εδώ θα απολαύσετε κυρίως ένα πράγμα: ευρυχωρία. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε ή, εάν χρειαστεί, να προετοιμαστείτε για τις επόμενες εργασίες σας. Ή εάν θέλετε να ρίξετε μια διακριτική ματιά έξω: Απλώς χρησιμοποιήστε τα οριζόντια ρολά ηλιοπροστασίας με τη λειτουργία 'Spy Function'.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, εσωτερικό καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών

BMW Καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών, μπροστά και πίσω.

Υψηλό επίπεδο άνεσης: τα BMW καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τους μπροστινούς και πίσω επιβάτες προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες ρυθμίσεων. Με την ηλεκτρική ρύθμιση για το πλάτος της πλάτης καθίσματος, το επάνω τμήμα της πλάτης και το ύψος και βάθος καθίσματος, μπορείτε να προσαρμόσετε τα καθίσματα στις δικές σας ανάγκες. Σε περίπτωση ατυχήματος τα ενεργά προσκέφαλα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond με ήχο surround, ηχείο με έμβλημα

BMW Ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond με ήχο surround.

Το BMW ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond με ήχο surround προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ακρόασης με ισχύ 1.265 Watt, 28 ηχεία υψηλών και μεσαίων συχνοτήτων, κεντρικό ηχείων μπάσων και shaker.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, εσωτερικό, καθίσματα Executive Lounge, πίσω καθίσματα

BMW Καθίσματα Executive Lounge.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε: Ως πίσω επιβάτης, πίσω από τον οδηγό, απολαμβάνετε την αναπαυτική και ξεκούραστη θέση που προσφέρουν τα BMW καθίσματα Executive Lounge με υποπόδιο. Για ακόμα περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος, μπορείτε να μετακινήσετε προς τα μπροστά το κάθισμα έως και 110 mm.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, Σύστημα Travel & Comfort, βάση tablet, πίσω καθίσματα

BMW Σύστημα Travel & Comfort.

Το BMW σύστημα Travel & Comfort με θύρα USB-C αποτελεί τη βάση για να στερεώνετε το προσωπικό σας tablet με ασφάλεια στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος. Είναι μια εύχρηστη λύση που ενσωματώνεται αρμονικά στη συνολική εικόνα.

BMW Σειρά 7 Protection, G73, ψυγείο, πίσω καθίσματα

BMW Ψυγείο.

Το BMW Ψυγείο ενσωματώνεται με κομψό τρόπο ανάμεσα στα πίσω καθίσματα. Τα ποτά ή τα σνακ βρίσκονται πάντα δίπλα σας.

DANE TECHNICZNE 7 PROTECTION.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.[1]:

390 (530)/5500[3]

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.[1]:

6,6[3]

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km[1][2]:

14,6[3]

Εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km[1][2]:

328,1[3]

Στάθμη θορύβου εν στάσει σε dB(A)/1/min[4]:

 –/–[3]

Θόρυβος διέλευσης σε dB(A)[4]:

[3]

Βάρος κενό σε kgDisclaimer reference invalid:

 3.965

Σχέδιο διαστάσεων, BMW Σειρά 7 Protection, G73

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

BMW Σειρά 7 Protection: Κατανάλωση καυσίμου, (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP), σε l/100 km[1][2]: 14,6[3]. Εκπομπές CO2, (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km[1][2]: 328,1[3]

Μάθετε περισσότερα