ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Οδηγίες και επεξηγηματικά βίντεο για τη χρήση των υπηρεσιών του BMW ConnectedDrive.

Τι διατίθεται και πώς λειτουργεί; Σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες υπηρεσίες & εφαρμογές και συστήματα και σας δείχνουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW CONNECTED DRIVE

  

 • BMW Connected & Connected+

  Το BMW Connected είναι ο προσωπικός σας βοηθός κινητικότητας που σας υποστηρίζει στις καθημερινές μετακινήσεις και σας βοηθά να φτάνετε ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό σας. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με την κινητικότητα, όπως συστάσεις για την ιδανική ώρα αναχώρησης διατίθενται μέσω του iPhone®,Apple Watch®, του Android Smartphone και του Samsung Gear S2/3 και μπορούν να μεταφερθούν και στο αυτοκίνητο.

 • Υπηρεσίες ConnectedDrive

  Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση επιλεγμένων εφαρμογών, όπως το BMW Connected, στο αυτοκίνητο, καθώς και η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα BMW ConnectedDrive Store.

 • BMW Online

  Με το BMW Online, μια μόνιμα εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο κάρτα SIM και μια σειρά από εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης σάς δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ακόμα και όταν οδηγείτε.

 • BMW Apps

  Φορτώστε επιλεγμένες εφαρμογές, όπως το BMW Connected, στο smartphone ή το tablet σας και χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές από τις συσκευές σας ή απευθείας στην BMW σας.

 • BMW Routes

  Το BMW Routes είναι ένα διαδραστικό πρόγραμμα σχεδιασμού διαδρομών το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα διαδρομές που προτείνει η BMW ή τις δικές σας προτάσεις στο αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια να τις ανακτάτε στο σύστημα πλοήγησης.

 • Κλήση Έκτακτης Ανάγκης

  Εάν σημειωθεί ατύχημα και ενεργοποιηθούν οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας ή ανοίξουν οι αερόσακοι, ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης BMW, ανάλογα με τις τοπικά διαθέσιμες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Η κλήση έκτακτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα μέσω του πλήκτρου SOS του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσετε άλλους χρήστες του δρόμου.

 • BMW Teleservices

  Εξαιρετικά πρακτικό: το BMW Teleservices πραγματοποιεί την κράτηση για το service της BMW σας και σας συνδέει εύκολα και γρήγορα με το BMW Mobile Care.

BMW i Υπηρεσίες ConnectedDrive

 • Σύστημα πλοήγησης BMW i

  Ο συντομότερος και αποδοτικότερος δρόμος: το δικτυωμένο σύστημα πλοήγησης BMW i σάς καθοδηγεί κατά μήκος της πιο αποδοτικής διαδρομής προς τον προορισμό σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ BMW PERSONAL CO PILOT.

          

 • Υποβοήθηση Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης
 • Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go

  Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση προσέγγισης με λειτουργία φρεναρίσματος αντιδρά σε ακινητοποιημένα οχήματα, διατηρεί την προεπιλεγμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα κίνησης μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση και επιταχύνει ξανά όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες κυκλοφορίας.

  Οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο BMW.

 • Υποστήριξη Διατήρησης Λωρίδας

  Όταν δεν χρησιμοποιείται η λειτουργία αυτόνομης οδήγησης, ο οδηγός υποστηρίζεται από την Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις επεμβαίνει ενεργά στο σύστημα διεύθυνσης για να αποτρέψει την αθέλητη απομάκρυνση από τη λωρίδα ή τη σύγκρουση με αντικείμενα που μπορεί να υπάρχουν στο πλάι του αυτοκινήτου. Εάν έχει ενεργοποιηθεί η Προειδοποίηση Προσέγγισης και το προπορευόμενο αυτοκίνητο φρενάρει, τότε η BMW αντιδρά αμέσως προειδοποιώντας με αυξανόμενη ένταση και επιβραδύνοντας στη συνέχεια με κλιμακούμενη ένταση.

 • Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας

  Σε ταχύτητες πάνω από 70 km/h, η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας ανιχνεύει τις διαγραμμίσεις των λωρίδων και προειδοποιεί τον οδηγό με δονήσεις του τιμονιού όταν αυτός αρχίσει άθελα να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του. Εάν κινούνται οχήματα στην τυφλή γωνία του οδηγού, η Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας προειδοποιεί τον οδηγό με δονήσεις του τιμονιού και με την εμφάνιση οπτικών σημάτων στον εξωτερικό καθρέπτη.

 • Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας

  Όταν ένα άλλο όχημα σάς πλησιάζει από πίσω με μεγάλη ταχύτητα ή βρίσκεται στην τυφλή γωνία του οπτικού σας πεδίου, η Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας σάς βοηθά να εκτιμήσετε σωστά την κατάσταση εκπέμποντας οπτικά σήματα.

 • BMW Head-Up Display

  Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ταξίδι ακριβώς μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.

  Οι ενδείξεις που προβάλλονται εξαρτώνται από τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

 • Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας

  Η Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης σάς δείχνει εάν υπάρχουν περιορισμοί αναφορικά με τη μέγιστη ταχύτητα πορείας στον δρόμο ή εάν απαγορεύονται οι προσπεράσεις στο σημείο που βρίσκεστε.

  Οι ενδείξεις που προβάλλονται εξαρτώνται από τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

 • Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης

  Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Παρκαρίσματος επιτρέπει στον οδηγό να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο πριν το παρκάρισμα και να ελέγξει την είσοδο και έξοδο του αυτοκινήτου από τη θέση στάθμευσης ή το γκαράζ, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Ο οδηγός ενεργοποιεί τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου στάθμευσης έξω από το αυτοκίνητο, μέσω του κλειδιού BMW Display.

 • Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης
 • Surround View
 • Κάμερα οπισθοπορείας

  Η Κάμερα Οπισθοπορείας παρέχει βελτιωμένη ορατότητα όταν κινείστε με την όπισθεν με ταχύτητες κάτω από 15 km/h, για παράδειγμα, όταν παρκάρετε. Απεικονίζει την περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. Οι διαδραστικές γραμμές πορείας για τη μέτρηση της απόστασης και των ακτινών στροφής παρέχουν υποστήριξη στον οδηγό κατά την εκτέλεση ελιγμών, ενώ τυχόν εμπόδια επισημαίνονται με χρώματα.

 • BMW Selective Beam

  Η οδήγηση τη νύχτα γίνεται πολύ πιο ξεκούραστη: όταν το BMW Selective Beam ανιχνεύσει οχήματα που κινούνται μπροστά σας ή οχήματα που σας πλησιάζουν κινούμενα στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, ανάβει αυτόματα τα φώτα διασταύρωσης και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα οφέλη που προσφέρει μια ιδιαίτερα αποτελεσματική συνεχόμενη πλήρης φωτεινή δέσμη.

 • Σύστημα πλοήγησης Professional

  Το σύστημα πλοήγησης Professional προσφέρει στον οδηγό τρισδιάστατη προβολή χαρτών, σε συνδυασμό με ένα πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης και ένα πλήθος λειτουργιών πλοήγησης, γραφείου και πολυμέσων. Στην τελευταία γενιά του, το σύστημα πλοήγησης Professional, σε συνδυασμό με το BMW ConnectedDrive, μπορεί ακόμα και να πραγματοποιεί αυτόματες ενημερώσεις των χαρτών πλοήγησης.

 • Σύστημα πλοήγησης Professional με Οθόνη Αφής

  Η νεότερη γενιά του Συστήματος πλοήγησης Professional με έγχρωμη οθόνη LCD 10,25" και ραδιόφωνο BMW Professional με DVD-Player διαθέτει πάνω από 20 GB αποθηκευτικού χώρου, π.χ. για αρχεία μουσικής. Ο χειρισμός πραγματοποιείται με διαισθητικό τρόπο από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch και επτά πλήκτρα προτιμήσεων ή εναλλακτικά από την οθόνη αφής που είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένα μοντέλα BMW.

 • BMW Gesture Control

  Το BMW Gesture Control επιτρέπει τον έλεγχο και τον χειρισμό επιλεγμένων λειτουργιών με καθορισμένες κινήσεις των χεριών. Το σύστημα αναγνωρίζει διάφορες κινήσεις των χεριών όπως 'σάρωση' ή 'εστίαση' για την απόρριψη ή αποδοχή μίας εισερχόμενης κλήσης, ή κυκλικές κινήσεις του δείκτη του χεριού για την προσαρμογή της έντασης.