ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

BMW, BMW i ή ΜΙΝΙ: Αποφασίστε μόνοι σας πώς θα δημιουργήσετε τον στόλο σας.

Το BMW Group προσφέρει δυναμικά αυτοκίνητα, και καλύπτει όλες τις εταιρικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήσετε με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της BMW Hellas και σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα μας, ανακαλύψτε τις δυνατότητες των εταιρικών αυτοκινήτων BMW.  

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35 ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 ΚΑΤΩ ΑΠΟ 120G/KM.

Η βιώσιμη και οικονομική κινητικότητα είχε πάντα ιδιαίτερη σημασία για την BMW. Αυτός είναι και ο λόγος που σε αρκετά μοντέλα BMW και MINI οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 120 g/km. Είτε αναζητάτε την καθημερινή αξιοπιστία της πεντάθυρης BMW 116d EfficientDynamics (3,9 l/100 km και εκπομπές CO2 89 g/km) είτε την ευελιξία της BMW 320d EfficientDynamics (3,9 l/100 km και εκπομπές CO2 102 g/km) είτε την στιβαρότητα και την αντοχή της BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition (4,5 l/100 km και εκπομπές CO2 119 g/km) – ο στόλος μας διαθέτει πάνω από 35 μοντέλα που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BMW i3.

Ανακαλύψτε την γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και υπηρεσιών κινητικότητας από το BMW i.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BMW EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

Βιωσιμότητα, αποδοτικότητα και περιβαλλοντική υπευθυνότητα − τρεις στόχοι στους οποίους η BMW αφοσιώνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Μέρος αυτής της στρατηγικής είναι το BMW EfficientDynamics, το πρόγραμμα πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως οι αποδοτικοί κινητήρες, η Λειτουργία Auto Start/Stop και η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση που τοποθετούνται σε πάνω από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα BMW. Ακολουθώντας τις βασικές αρχές του BMW EfficientDynamics, η μάρκα BMW i αναπτύσσει νέα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με όραμα, όπως είναι το BMW i3 και το BMW i8. Με μία σειρά πρόσθετων υπηρεσιών κινητικότητας, όπως η κοινή χρήση αυτοκινήτων, η BMW επαναπροσδιορίζει προοδευτικά τη φιλοσοφία της εξατομικευμένης κινητικότητας.

Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 1 (τρίθυρη) EfficientDynamics Edition.

Η τρίθυρη BMW 116d: εντυπωσιακές επιδόσεις και αποδοτικότητα με 85 kW και 116 PS, με την κατανάλωση καυσίμου να περιορίζεται στα 3,8 l.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 1 (πεντάθυρη) EfficientDynamics Edition

Η πεντάθυρη BMW 116d: εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 99 g/km, χάρη σε μια σειρά έξυπνων μέτρων που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και συγχρόνως αυξάνουν τις επιδόσεις.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 3 Sedan 320d EfficientDynamics Edition.

Η BMW 320d EfficientDynamics Edition με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo και την νεότερη γενιά συστημάτων άμεσου ψεκασμού common-rail αποδίδει 163 PS και 120 kW ενώ καταναλώνει μόλις 4,1 l καυσίμου ανά 100 km.
Μάθετε περισσότερα

BMW Σειρά 3 Touring 320d EfficientDynamics Edition.

Η BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo και την νεότερη γενιά συστημάτων άμεσου ψεκασμού common-rail αποδίδει 163 PS και 120 kW ενώ καταναλώνει μόλις 4,3 l καυσίμου ανά 100 km.
Μάθετε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ.

Το BMW Financial Services σας προσφέρει διάφορες επιλογές χρηματοδότησης για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε με αγορά ή με χρονομίσθωση την δική σας BMW. Σε κάθε Επίσημο Έμπορο BMW θα βρείτε έναν συνεργάτη του Financial Services που θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες για τον στόλο σας. Αφού επιλέξετε το πακέτο χρηματοδότησης που ταιριάζει στην εταιρία σας, εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Από τις γραφειοκρατικές εργασίες και τα τηλεφωνήματα μέχρι το ραντεβού παράδοσης, εμείς θα φροντίσουμε για όλες τις λεπτομέρειες και θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα οι υπάλληλοί σας το συντομότερο δυνατό.

Μάθετε περισσότερα

BMW SERVICE.

Με το παγκόσμιο δίκτυό μας, ο πλησιέστερος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW βρίσκεται πάντοτε κοντά σας. Αυτό το δίκτυο, μαζί με την αδιάκοπη ανταλλαγή τεχνογνωσίας, σας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της περιοχής σας θα σάς ενημερώσει για το τι μπορείτε να περιμένετε: άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου από εκπαιδευμένους τεχνικούς και διάγνωση με τη βοήθεια υπολογιστών.