ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Χάρη στην ολοκληρωμένη διαδικασία BMW Service μπορείτε να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε πλήρως στα πράγματα που πραγματικά σας προσφέρουν χαρά, όπως το ίδιο το αυτοκίνητο. Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, ο ελεύθερος χρόνος γίνεται ακόμη πιο ευχάριστος - είτε με φίλους, είτε με οικογένεια, ακόμα και μόνος σας. Συνδέστε τον ψηφιακό τρόπο ζωής σας απρόσκοπτα με τη BMW σας και για μεγαλύτερη ευελιξία. Ανακαλύψτε τις πρωτοποριακές μας λύσεις που κάνουν τη σχέση σας με την BMW σας, ακόμη πιο γεμάτη και πιο άνετη.

Read more

 • BMW Connected App

  Με την εφαρμογή BMW Connected, μένετε συνδεδεμένοι με την BMW σας, ακόμα κι αν είστε μακριά από αυτήν. Η εφαρμογή προγραμματίζει τις επιθυμητές διαδρομές για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας και σας υπενθυμίζει να αναχωρήσετε εγκαίρως, σας κατευθύνει επίσης σε περίπτωση βλάβης και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να οδηγείτε την BMW σας. Αλλά αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα θέλατε να εξαιρέσετε από την BMW εμπειρία σας.

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

BMW Service.

Ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία: οι τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της τεχνογνωσίας του BMW Service που ενσωματώνεται στις τεχνολογίες συντήρησης του σήμερα και του αύριο. Ακόμη και πριν καν ένα νέο μοντέλο BMW μπει στην παραγωγή, οι μηχανικοί μας αναπτύσσουν πρωτοποριακές, εύχρηστες και επικεντρωμένες στον οδηγό λειτουργίες service, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι κάθε αυτοκίνητο BMW θα είναι σε θέση να παρέχει τις μέγιστες επιδόσεις στο πέρασμα του χρόνου. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε άριστο service, γεγονός που συνεπάγεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα για το αυτοκίνητό σας.

Read more

Η ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
TO BMW SERVICE THN ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ.

Επιλέγοντας BMW επιλέξατε απόλυτη οδηγική απόλαυση. Προκειμένου αυτή η απόλαυση να διαρκέσει για πολλά χρόνια ακόμη, οι ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί του BMW Service, εκμεταλλευόμενοι την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουν και το διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, θα δώσουν στην BMW σας τη φροντίδα που της αξίζει. Ανακαλύψτε τα μοναδικά οφέλη που σας προσφέρει το BMW Service και βεβαιωθείτε ότι η BMW σας θα παραμείνει σε άψογη φόρμα ακόμη και μετά από πολλά χιλιόμετρα. Καλύπτοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών, από εργασίες συντήρησης έως εργασίες επισκευής, και χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή απόδοση του αυτοκινήτου σας. Μην ξεχνάτε ότι η BMW σας θα σας επιστρέψει τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που της έχετε προσφέρει.

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΚΑΚΙΑ

  Οι άριστες επιδόσεις επιβάλλουν υψηλή ποιότητα φρεναρίσματος. Τα Γνήσια Φρένα BMW μπορούν να εγγυηθούν για τη μέγιστη ασφάλεια, την καλύτερη δυνατή απόδοση φρεναρίσματος και το μικρότερο χρόνο πέδησης.

  Η αντικατάσταση τακακίων περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  - Αφαίρεση των τροχών και των τακακιών
  - Επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων
  - Σχολαστικός καθαρισμός των φρένων
  - Τοποθέτηση των καινούριων τακακιών
  - Τοποθέτηση των τροχών

  Αντικατάσταση τακάκια μπροστά για BMW Σειρά 1 (F20, F21) & BMW Σειρά 3 (F30, F31) € 175
  Αντικατάσταση τακάκια πίσω για BMW Σειρά 1 (F20, F21) & BMW Σειρά 3
  (F30, F31) € 150

  * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και ΦΠΑ.
  Για επιπρόσθετες εργασίες και συμπλήρωση υγρών θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BMW.

Mπορείτε να δείτε την κατάσταση service (βάσει των απαιτούμενων εργασιών) στο αυτοκίνητό σας. Η σύνδεση των συστημάτων του αυτοκινήτου με τα συστήματα του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW και τα κεντρικά της BMW AG αποσκοπεί στη βελτίωση της διαδικασίας service. Έτσι απλοποιείται ο προγραμματισμός των ραντεβού για συντήρηση και εσείς αποφεύγετε τα άσκοπα έξοδα για εργασίες που δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ BMW.

Πάντα στην υπηρεσία σας: χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας υπάρχει σχεδόν πάντα κοντά σας ένας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW. Όπου κι αν πάτε, σίγουρα θα απολαύσετε τις άριστες υπηρεσίες του BMW Service.
Αφήνοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW να φροντίσει το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί θα εκτελέσουν άριστα τις εργασίες επισκευής και θα σας συμβουλεύσουν χρησιμοποιώντας συσκευές διάγνωσης και τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Service υψηλής τεχνολογίας: το διαγνωστικό σύστημα του αυτοκινήτου αναγνωρίζει και αποθηκεύει τις πιθανές δυσλειτουργίες στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. Με βάση αυτή τη διάγνωση, τα συστήματα που υποστηρίζονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές παρέχουν γρήγορη και αποτελεσματική ανάλυση των σφαλμάτων. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα διαδραστικής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ του Κέντρου Διαχείρησης BMW και των ειδικών στα Κεντρικά της BMW AG, ώστε να εξασφαλίζεται πάντα το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ CONDITION BASED SERVICE.

Το 1982, η BMW ήταν ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που απέσυρε τα σταθερά χρονικά διαστήματα συντήρησης και υιοθέτησε τη συντήρηση βάσει των πραγματικών αναγκών. Ανάλογα με το μοντέλο, η κατάσταση των αναλώσιμων υλικών και των υγρών λειτουργίας προσδιορίζεται με τη χρήση αισθητήρων και αλγορίθμων ή βάσει διαφόρων παραμέτρων όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα και οι οδηγικές συνήθειες.
Όταν θέτετε τον κινητήρα σε λειτουργία, μία ένδειξη σας ενημερώνει για την κατάσταση του αυτοκινήτου και για το πότε πρέπει να γίνει η επόμενη συντήρηση. Το πλεονέκτημα είναι ότι το service του αυτοκινήτου γίνεται όταν απαιτείται πραγματικά.

KEYREADER.

Πρωτοποριακά, γρήγορα και αξιόπιστα: στα μοντέλα BMW που κατασκευάστηκαν μετά το 2000, τα σημαντικότερα στοιχεία του αυτοκινήτου όπως ο αριθμός πλαισίου, τα διανυθέντα χιλιόμετρα και οι ανάγκες συντήρησης αποθηκεύονται στο κλειδί. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αποκτά πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας τη συσκευή KeyReader, όταν παραδίδετε το αυτοκίνητο για service. Έτσι αποφεύγονται οι ασάφειες και η λανθασμένη μετάδοση των πληροφοριών και εσείς έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για να συζητήσετε με τον σύμβουλο του BMW Service για τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με το αυτοκίνητό σας.