ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ BMW.

Το ιδανικό service για την BMW σας.

Η BMW φροντίζει ώστε το αυτοκίνητό σας να επισκευάζεται άψογα και να διατηρεί την αξία του για πολύ καιρό. Είτε πρόκειται για το αμάξωμα είτε για το χρώμα του αμαξώματος, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του BMW Service είναι άριστα προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους επισκευές υψηλής ακρίβειας.

Με τη βοήθεια της υψηλής τεχνογνωσίας τους και των εξειδικευμένων μεθόδων που εφαρμόζουν, οι ειδικοί του BMW Service πραγματοποιούν τις επισκευές με άκρως επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς ξανά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιατί μόνο το BMW Service μπορεί να σας εξασφαλίσει την ποιότητα που επιθυμείτε.
Ανακαλύψτε τα οφέλη σε αυτό το video.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ BMW.

Οι εργασίες επισκευής αμαξώματος BMW υπόκεινται σε αυστηρούς κανονισμούς και πραγματοποιούνται από τους εξαιρετικά καταρτισμένους και εξειδικευμένους τεχνικούς του BMW Service. Είτε πρόκειται για ελαφρές είτε για εκτεταμένες ζημιές στο αμάξωμα, οι ειδικοί του BMW Service, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές επισκευής και χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, διασφαλίζουν ότι η BMW σας είναι σε τόσο άψογη κατάσταση, που θα περάσει με επιτυχία όλες τις δοκιμές πρόσκρουσης BMW.
Ο ιδανικός συνδυασμός πρωτοποριακής τεχνολογίας και κορυφαίας τεχνογνωσίας μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής στο αμάξωμα, προσφέροντάς σας το γνώριμο υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ BMW.

Με τις εργασίες επισκευής χρώματος αμαξώματος BMW, οι ειδικοί service μπορούν να αποκαταστήσουν ζημιές στη βαφή μετά από ατύχημα ή ζημιές που έχουν προκληθεί από χαλάζι. Στις περιπτώσεις αυτές, χρησιμοποιείται η περιβαλλοντικά φιλική, υδατοδιαλυτή βαφή BMW ColorSystem.
Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα βαφής προσφέρει λύση πανομοιότυπη με το αρχικό χρώμα του αμαξώματος και εξασφαλίζει λαμπερές επιφάνειες σαν καινούριες – γι' αυτό, χρησιμοποιείται και σε όλες τις εργασίες επισκευής που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της εγγύησης. Επιπλέον, το BMW ColorSystem έχει αμελητέες επιπτώσεις στο περιβάλλον, καθώς μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις εκπομπές οργανικών διαλυτών.