ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.

Υπηρεσία Διατήρησης Αξίας BMW.

Η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης σάς βοηθά να παραμένετε νέοι – αυτό είναι κάτι που ισχύει τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα μηχανήματα. Όσον αφορά στα αυτοκίνητα BMW, για αυτό φροντίζει η Υπηρεσία Διατήρησης Αξίας της BMW – το πρόγραμμα τεχνικής φροντίδας για αιώνια νεότητα.
Η BMW σας αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε με πολλή προσπάθεια και έντονο πάθος. Για να εξασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση ακόμη και μετά από μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, το μόνο που χρειάζεστε είναι φροντίδα επαγγελματικού επιπέδου με την τεχνογνωσία του BMW Service και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Αυτό σας εγγυάται απόλυτη οδηγική απόλαυση που διαρκεί, ανεξάρτητα από τον αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων και το έτος κατασκευής της BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ BMW.

Τα προγράμματα συντήρησης και φροντίδας της BMW έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στη διατήρηση της αξίας της BMW σας, καθώς διασφαλίζουν ότι η άψογη λειτουργία και οι κορυφαίες επιδόσεις του αυτοκινήτου σας θα συνεχίσουν να σας βγάζουν ασπροπρόσωπους όσα χρόνια και αν περάσουν, ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί. Εκτός αυτού, χάρη στην Υπηρεσία Διατήρησης Αξίας BMW, μπορεί να διατηρηθεί και η υψηλή μεταπωλητική αξία της BMW σας.
Η BMW παρέχει ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών υπηρεσιών ειδικά προσαρμοσμένες για αυτοκίνητα παλαιότερα των τριών ετών. Πριν ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης, ο τεχνικός σύμβουλος είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε μαζί του αναλυτικά και με ακρίβεια για τις απαιτούμενες επισκευές.
Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκτελεστούν μόνο οι απολύτως απαραίτητες εργασίες. Θα λάβετε, επίσης, έναν λεπτομερή τιμοκατάλογο για τα απαιτούμενα ανταλλακτικά και το χρόνο που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση των εργασιών.
Ακόμη και 15 χρόνια μετά τη διακοπή της παραγωγής ενός συγκεκριμένου μοντέλου, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW εξακολουθεί να διαθέτει τις γνώσεις και τους πόρους που απαιτούνται για την άψογη επισκευή της BMW σας.