ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Μικρές επισκευές. Μεγάλη απόλαυση.

Ζημιές στο παρμπρίζ από εκτίναξη χαλικιών, μικρά βαθουλώματα στον προφυλακτήρα, γρατσουνιές στο εσωτερικό: όλα αυτά μπορούν να συμβούν χωρίς καν να το καταλάβετε, εάν χρησιμοποιείτε εντατικά την BMW σας. Ωστόσο, αυτά τα αναπόφευκτα σημάδια χρήσης μπορούν να αφαιρεθούν εξίσου γρήγορα – με τη νέα υπηρεσία επισκευής μικροζημιών της BMW.
Οι επαγγελματίες του BMW Service εφαρμόζουν ειδικές τεχνικές για τα κρύσταλλα, τα πλαστικά μέρη και τις εσωτερικές επιφάνειες, έτσι ώστε, μετά την επισκευή, η BMW σας να μοιάζει σαν καινούρια. Ταυτόχρονα, εξοικονομείτε χρήματα: οι επισκευές μικροζημιών BMW δεν κοστίζουν ακριβά και εσείς αποφεύγετε σοβαρότερες μελλοντικές ζημιές και, άρα, πιο δαπανηρές επισκευές ενώ, παράλληλα, διατηρείται και η αξία της BMW σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Με την Επισκευή εσωτερικού με τεχνογνωσία BMW, τα σχισίματα και οι τρύπες από κάψιμο στις επενδύσεις των καθισμάτων μπορούν πανεύκολα να επισκευαστούν – το ίδιο ισχύει και για άλλες μικροζημιές στο εσωτερικό, όπως τρύπες σε πλαστικά μέρη.
Μια στιγμή απροσεξίας μπορεί να αφήσει πίσω της επίμονους λεκέδες στο δέρμα και τα υλικά των καθισμάτων του αυτοκινήτου. Τα πλαστικά μέρη του εσωτερικού μπορούν επίσης να γδαρθούν εξίσου εύκολα. Με την επισκευή εσωτερικού με τεχνογνωσία BMW, τέτοιου είδους ζημιές μπορούν να αποκατασταθούν γρήγορα και με την υψηλή ποιότητα για την οποία φημίζεται η BMW.
Η επισκευή εσωτερικού με τεχνογνωσία BMW χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για την εξάλειψη των παρακάτω προβλημάτων:
- Γδαρσίματα και ξυσίματα
- Ξεθώριασμα χρωμάτων και βρωμιές
- Τρύπες διαμέτρου έως 15 mm
- Σχισίματα μήκους έως 40 mm

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Μια μικροζημιά στο κρύσταλλο του παρμπρίζ, εκτός από ενοχλητική, μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνη. Πολύ γρήγορα μπορεί να εξελιχθεί σε ρωγμή, οπότε το παρμπρίζ θα χρειαστεί να αντικατασταθεί ολόκληρο. Η Επισκευή κρυστάλλων BMW μπορεί να σας γλιτώσει από αυτόν τον μπελά. Οι ειδικοί του BMW Service αποκαθιστούν τις ζημιές στα κρύσταλλα γρήγορα και αξιόπιστα. Εάν δεν είναι δυνατή η επισκευή, τοποθετείται νέο Γνήσιο Παρμπρίζ BMW.

Αντικατάσταση παρμπρίζ BMW

Αντικατάσταση παρμπρίζ BMW

 • Πλεονεκτήματα της επισκευής κρυστάλλων.

  Με την Επισκευή κρυστάλλων με τεχνογνωσίαBMW, επωφελείστε από την πείρα και την τεχνογνωσία των ειδικά καταρτισμένων τεχνικών του BMW Service. Τα οφέλη σας με μία ματιά:
  - Σε γενικές γραμμές, οι επισκευές κρυστάλλων δεν διαρκούν πάνω από 60 λεπτά.
  - Το κιτ και η ρητίνη επισκευής έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τα παρμπρίζ BMW.
  - Η επισκευή συμβάλλει στη διατήρηση της αξίας της BMW σας.

 • Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επισκευή κρυστάλλων.

  Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να επιδιορθώσει έως και το 70% όλων των ζημιών σε κρύσταλλα, γρήγορα και φθηνά. Πρωτοποριακές τεχνικές και υψηλής ποιότητας υλικά προλαμβάνουν το σχηματισμό ρωγμών και διατηρούν τη σταθερότητα του παρμπρίζ σας.
  Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επισκευή είναι οι εξής:
  - Διάμετρος χτυπήματος (ενδεικτικό μέγεθος: να είναι μικρότερη από κέρμα των 2€).
  - Το χτύπημα να μην βρίσκεται στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού.
  - Το χτύπημα να βρίσκεται τουλάχιστον 10 εκατοστά από την άκρη του παρμπρίζ.
  - Επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW το συντομότερο δυνατό μετά τη δημιουργία του χτυπήματος, καθώς η επισκευή μπορεί να μην είναι δυνατή εάν εισχωρήσει βρωμιά στην περιοχή που υπέστη ζημιά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Μια μικρή στιγμή απροσεξίας είναι αρκετή ώστε να προκληθεί ένα βαθούλωμα στο αυτοκίνητό σας. Με την Επισκευή βαθουλωμάτων με τεχνογνωσία BMW, μπορείτε να αποκαταστήσετε ζημιές σε μεταλλικά μέρη, γρήγορα και με πολύ μικρό κόστος, χωρίς να χρειαστεί να βαφτεί ξανά το σημείο του χτυπήματος.
Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της περιοχής σας και στην περίπτωση που το αυτοκίνητό σας υποστεί ζημιές από χαλάζι. Μπορεί να επιδιορθώσει μικρά βαθουλώματα ή να ισιώσει μέρη που έχουν υποστεί στρέβλωση μικρής κλίμακας με τη χρήση πρωτοποριακών μεθόδων επισκευής.
Η Επισκευή βαθουλωμάτων με τεχνογνωσία BMW είναι κατάλληλη για:
- Ζημιές ή βαθουλώματα από χαλάζι, μέρη που έχουν υποστεί στρέβλωση και σύνθλιψη
- Βαθουλώματα που δεν έχουν προκαλέσει ζημιά στην αρχική βαφή
- Ζημιές διαμέτρου έως και 60 χιλιοστά

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Προστιθέμενη αξία και νέα επίπεδα απόλαυσης με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους – αυτή είναι η επισκευή πλαστικών μερών με τεχνογνωσία BMW: μια ειδικά ανεπτυγμένη διαδικασία επισκευής για μικροζημιές στους προφυλακτήρες και σε άλλα πλαστικά μέρη του αμαξώματος της BMW σας.
Στις μέρες μας, το πλαστικό παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στη λειτουργία και τη σχεδίαση οποιουδήποτε μοντέλου BMW. Μπορεί να συμβεί στον καθένα: σε ένα πολυώροφο πάρκινγκ αυτοκινήτων ή μέσα στη βιασύνη της καθημερινότητας. Οι γρατσουνιές, τα σχισίματα και οι μικρές τρύπες συχνά περνούν απαρατήρητες, αλλά επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση και την αξία της BMW σας. Η ομάδα του BMW Service έχει μια πρωτοποριακή και φθηνή λύση για την αντιμετώπιση αυτών των μικροπροβλημάτων: τη νέα επισκευή πλαστικών μερών BMW. Απλά. Με προστιθέμενη αξία. Και περισσότερη απόλαυση.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Ένα μικρό ξύσιμο στη βαφή επηρεάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Με την επισκευή μικρών σημαδιών με τεχνογνωσία BMW, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αποκαθιστά μικροζημιές στο χρώμα του αμαξώματος με τη γνώριμη υψηλή ποιότητα της BMW: γρήγορα, με ακρίβεια και με σεβασμό προς το περιβάλλον χάρη στο οικολογικό BMW ColorSystem.
Χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα επεξεργασίας βαφής και εφαρμόζοντας μια ειδική διαδικασία βαφής εξαρτημάτων, οι ζημιές από εκτίναξη χαλικιών, τα ξυσίματα και οι μικρές γρατσουνιές στο χρώμα του αμαξώματος μπορούν να επιδιορθωθούν χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν τα εξαρτήματα – και με εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ BMW.

Εάν αποσπαστεί η προσοχή σας έστω και για μία στιγμή, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά στις ζάντες της BMW σας, για παράδειγμα, χτυπώντας ελαφρά στο κράσπεδο του δρόμου. Επικοινωνήστε αμέσως με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή σας για μια επαγγελματική επισκευή ζαντών, που θα διασφαλίσει την ασφάλειά σας.
Μικροζημιές στις ζάντες μπορούν να επιδιορθωθούν και να περαστούν με έναν πρωτοποριακό υλικό στα πλαίσια της επισκευής ζαντών με τεχνογνωσία BMW. Έτσι, οι ζάντες της BMW σας θα φαίνονται και πάλι σαν καινούριες. Αντικατάσταση ζάντας θα χρειαστεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχει σοβαρή δομική βλάβη.