ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

BMW Mobile Care

ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ <br>ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.BMW Mobile Care

Η BMW δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς και στο service. To BMW Mobile Care είναι διαρκώς στο πλευρό σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό – και όλα αυτά με ισχύ έως και 5 χρόνια από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας. Ακόμα και αν το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης μέσα στη νύχτα ενώ είστε σε διακοπές, το BMW Servicemobile ή ένας από τους συνεργάτες μας θα φροντίσει ώστε να βρεθείτε και πάλι εν κινήσει. Κάποιες φορές, μάλιστα, οι ειδικοί μας είναι σε θέση να εντοπίζουν την αιτία της βλάβης από το τηλέφωνο και να επιλύουν το πρόβλημα εξ αποστάσεως. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε στη διάθεσή σας κορυφαία υποστήριξη, άκρως επαγγελματικού επιπέδου, ανά πάσα στιγμή.

Μάθετε περισσότερα

ΤΟ BMW MOBILE CARE ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ.

Είστε σε καλά χέρια όλο το 24ωρο καθώς με την BMW σας απολαμβάνετε την οδήγηση, την ασφάλεια και την άνεση σε κορυφαίο επίπεδο. Το BMW Mobile Care για περιστατικά μηχανικών βλαβών και ατυχημάτων σάς φροντίζει και στις έκτακτες περιπτώσεις. Απλώς καλέστε την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας του BMW Mobile Care, σε περίπτωση που σας παρουσιαστεί βλάβη στο αυτοκίνητό σας στο δρόμο. Εμείς θα σας στείλουμε απευθείας το BMW Servicemobile ή θα οργανώσουμε την παροχή οδικής βοήθειας από επιλεγμένους συνεργάτες. Εάν χρειαστεί, μπορούμε επίσης να οργανώσουμε τη μεταφορά σας με ταξί ή την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο για λογαριασμό σας.

BMW Mobile Care: (+30) 210-9118 100

Έχετε ερωτήσεις που αφορούν το BMW Mobile Care; Εάν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό (+30) 210-9118100 από όλες τις χώρες που καλύπτονται από την Οδική Βοήθεια BMW.

 • Επιτόπια οδική βοήθεια

  Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε από το τηλέφωνο. Εάν χρειάζεστε επιτόπια βοήθεια θα στείλουμε άμεσα το BMW Servicemobile ή θα οργανώσουμε την Οδική Βοήθεια BMW με τη βοήθεια επιλεγμένων συνεργατών. Αναλαμβάνουμε τα έξοδα για αυτήν την υπηρεσία (έως μέγιστο ποσό 100 ευρώ). Σημείωση: η επιτόπια οδική βοήθεια περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου.

 • Βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ελαστικού και προβλημάτων στο δρόμο

  Παρέχουμε αξιόπιστη υποστήριξη στην περίπτωση βλάβης ελαστικού. Εάν η BMW σας διαθέτει ελαστικά runflat και δεν μπορούν να βρεθούν ελαστικά αντικατάστασης εντός τεσσάρων ωρών, καλύπτουμε το κόστος για τις πρόσθετες υπηρεσίες – εξαιρείται το κόστος των ίδιων των ελαστικών. Σε περίπτωση μικρών ατυχών περιστατικών, π.χ. εάν χάσετε τα κλειδιά ή εάν τα έχετε κλειδώσει μέσα στο αυτοκίνητο, εάν έχετε ανεφοδιάσει το αυτοκίνητο με λανθασμένο τύπο καυσίμου, θα οργανώσουμε την παροχή βοήθειας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το κόστος επιτόπιας οδικής βοήθειας ή των υπηρεσιών κινητικότητας πέραν αυτών που περιγράφονται παραπάνω.

 • Υπηρεσία ρυμούλκησης μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW

  Εάν σας παρουσιαστεί πρόβλημα στο δρόμο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί επιτόπου, αναλαμβάνουμε το κόστος ρυμούλκησης μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

 • Συνέχιση ταξιδιού με ταξί

  Εάν έχετε ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης στο δρόμο και πρέπει να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ταξί, αναλαμβάνουμε το κόστος για μία ή περισσότερες μεταφορές με ταξί μέχρι το ποσό των 65 ευρώ.

 • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

  Εάν χρειαστεί να διανυκτερεύσετε σε ξενοδοχείο λόγω ακινητοποίησης του αυτοκινήτου σας από βλάβη, θα καλύψουμε το κόστος του ξενοδοχείου για όλους τους επιβάτες μέχρι να επισκευαστεί το αυτοκίνητο ή, το πολύ, μέχρι τέσσερις διανυκτερεύσεις (κατηγορία ξενοδοχείου έως και τεσσάρων αστέρων). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ακινητοποιηθεί σε απόσταση τουλάχιστον 50 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας σας.

 • Συνέχιση της διαδρομής σας με αυτοκίνητο αντικατάστασης.

  Αναλαμβάνουμε τα έξοδα αυτοκινήτου αντικατάστασης μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής και μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες επιπλέον του Σαββατοκύριακου εάν έχετε ακινητοποιηθεί στη χώρα κατοικίας σας ή μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες επιπλέον του Σαββατοκύριακου εάν έχετε ακινητοποιηθεί στο εξωτερικό. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη τις μεταβολές διαθεσιμότητας των αυτοκινήτων αντικατάστασης. Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις των εμπορικών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να προβλέπουν γεωγραφικούς περιορισμούς στη χρήση των αυτοκινήτων.

 • Άλλες υπηρεσίες για τη διασφάλιση απρόσκοπτης κινητικότητας

  Εκτός από τις υπηρεσίες που περιγράφονται παραπάνω, καλύπτουμε και τα έξοδα των παρακάτω υπηρεσιών μέχρι το ποσό των 500 ευρώ ανά μηχανική βλάβη, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την κινητικότητά σας.

  Εάν το απαιτούν οι περιστάσεις, αναλαμβάνουμε το κόστος για το ταξίδι επιστροφής αεροπορικώς ή με τρένο, μέχρι το ποσό που προαναφέρθηκε.

  Εάν προκύψουν έξοδα για την περισυλλογή του αυτοκινήτου σας, θα τα καλύψουμε μέχρι το ποσό που προαναφέρθηκε. Εάν χρειαστεί, θα οργανώσουμε τον επαναπατρισμό του αυτοκινήτου για λογαριασμό σας, εφ' όσον για την επισκευή θα χρειαστούν πάνω από τρεις εργάσιμες ημέρες από τη χρονική στιγμή άφιξης του αυτοκινήτου στο συνεργείο μέχρι την προβλεπόμενη χρονική στιγμή ολοκλήρωσης των εργασιών. Σε αυτήν την περίπτωση, ο τόπος κατοικίας σας θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση άνω των 100 χιλιομέτρων από το σημείο ακινητοποίησης του αυτοκινήτου. Ο επαναπατρισμός του αυτοκινήτου μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα ημέρες (συγκεντρωτική μεταφορά).*

  * Σημείωση σχετικά με αυτήν την υπηρεσία: το κόστος για τις ξεχωριστές υπηρεσίες που παρέχονται με σκοπό την απρόσκοπτη κινητικότητά σας καταβάλλεται μέχρι το συνολικό ποσό ύψους 500 ευρώ ανά μηχανική βλάβη.

 • Κάλυψη κόστους

  Κατά βάση, καλύπτονται μόνο τα έξοδα που έχουν συμφωνηθεί με την υπηρεσία BMW Mobile Care ως προς τη φύση και το πεδίο κάλυψης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Γενικότερα, όμως, καλύπτουμε τα έξοδα που συνδέονται με τις υπηρεσίες του προγράμματος BMW Mobile Care για λογαριασμό σας. Εάν, κατ' εξαίρεση, χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποια προκαταβολή, θα σας επιστρέψουμε άμεσα το ποσό. Για το σκοπό αυτό, θα χρειαστούμε τα πρωτότυπα τιμολόγια ή αποδείξεις των παρεχόμενων υπηρεσιών (π.χ. από την εταιρεία ρυμούλκησης αυτοκινήτων) μαζί με το αντίγραφο του τιμολογίου επισκευής και τη συμπληρωμένη δήλωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης.

 • Χώρες κάλυψης

  Οι υπηρεσίες της Οδικής Βοήθειας BMW σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω μηχανικής βλάβης παρέχονται στις παρακάτω ευρωπαϊκές χώρες:

  Αλβανία, Ανδόρρα, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Σουηδία, Ελβετία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία (συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων Νήσων) και Τουρκία.

  Έχετε ερωτήσεις που αφορούν την υπηρεσία BMW Mobile Care; Εάν ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό (+30) 210-9118100.

 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητικότητας για πέντε χρόνια

  Στην προσφορά αυτή περιλαμβάνονται υπηρεσίες κινητικότητας οι οποίες παρέχονται σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις εγγύησης της υπηρεσίας BMW Mobile Care, για πέντε έτη και για όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας από 1η Ιανουαρίου 2011 και μετά.

 • Εξαιρέσεις της εγγύησης κινητικότητας

  Οι υπηρεσίες που καλύπτονται από την εγγύηση κινητικότητας του BMW Mobile Care παρέχονται ακόμα και αν οι άλλες εργασίες service ή επισκευής (συμπεριλαμβανομένων και των πρόσθετων αλλαγών λαδιών που ενδεχομένως απαιτηθούν) πραγματοποιηθούν σε μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Ωστόσο, οι υπηρεσίες που παρέχονται στα πλαίσια της εγγύησης κινητικότητας του BMW Mobile Care εξαιρούνται σε περίπτωση που η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου οφείλεται στη μη τήρηση των χρονικών διαστημάτων service που ορίζει ο κατασκευαστής ή εάν οι εργασίες επιθεώρησης, service και επισκευής δεν πραγματοποιηθούν από το μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή.

TO BMW MOBILE CARE ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.

Η γρήγορη, εξειδικευμένη υποστήριξη από τo BMW Mobile Care για περιστατικά ατυχημάτων είναι μεγάλη ανακούφιση για σας τις κρίσιμες στιγμές και εξασφαλίζει ότι, τόσο εσείς όσο και η BMW σας, θα έχετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ακόμα και σε ακραίες περιστάσεις.


Όταν καλέσετε το BMW Mobile Care, θα σας δοθούν σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε στον τόπο του ατυχήματος. Εμείς καλούμε την αστυνομία για λογαριασμό σας, επικοινωνούμε με τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και, εάν χρειάζεται, οργανώνουμε μια υπηρεσία ρυμούλκησης. Άλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ο χειρισμός όλων των διαδικαστικών θεμάτων με την ασφαλιστική εταιρεία σας, η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης και η παροχή συμβουλών για εναλλακτικές επιλογές συνέχισης της διαδρομής σας.


Για να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε τη βοήθεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, παρακαλούμε δηλώστε το όνομά σας, το μοντέλο BMW όπως αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και την τοποθεσία που βρίσκεστε τη στιγμή που καλείτε.

Τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας BMW σε περίπτωση ατυχήματος: (+30) 210-9118 100

Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιτόπου υποστήριξη στο δρόμο λόγω ατυχήματος, απλώς καλέστε την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας του BMW Mobile Care.


Τα οφέλη σας με μία ματιά:

 

Με το BMW Mobile Care για περιστατικά ατυχημάτων, μπορείτε να βασιστείτε στην ταχύτατη και εξειδικευμένη υποστήριξη που παρέχουμε.

 

 • Παροχή υπηρεσιών όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο
 • Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, θα καλέσουμε την Τροχαία
 • Οργάνωση μεταφοράς του αυτοκινήτου σας στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW
 • Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή των βλαβών από το ατύχημα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή
 • Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή μετά από ατύχημα

  Κορυφαία ποιότητα, άριστη διατήρηση αξίας – λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, οι επισκευές των αυτοκινήτων BMW γίνονται όλο και πιο πολυσύνθετη υπόθεση. Μόνο ένας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτήν την απαίτηση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί επαναφέρουν τεχνικά και οπτικά την BMW σας στην αρχική της κατάσταση και μπορούν να εγγυηθούν ότι αυτή θα πληροί όλες τις προδιαγραφές των δοκιμών πρόσκρουσης. Για την επισκευή του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο Γνήσια Εξαρτήματα BMW. Εάν η BMW σας χρειάζεται επισκευή στη βαφή, αυτή γίνεται με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον χρωμάτων.

 • Πληροφορίες Διάσωσης για τους επιβάτες

  Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο για τον απεγκλωβισμό των τραυματισμένων ατόμων από το αυτοκίνητο. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να παρέχονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλες οι πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο. Πού βρίσκονται οι μπαταρίες; Πού βρίσκονται οι αερόσακοι; Σε ποια σημεία μπορεί να κοπεί το αυτοκίνητο γρήγορα και με ασφάλεια; Για αυτόν ακριβώς το λόγο, λοιπόν, δημιουργήσαμε τις Πληροφορίες Διάσωσης BMW για τα κέντρα άμεσης επέμβασης, τους Χάρτες Διάσωσης BMW και το ειδικό αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ.

 • Χάρτες Διάσωσης BMW

  Οι Χάρτες Διάσωσης BMW παρέχουν στις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης τις σημαντικότερες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση προς τους εγκλωβισμένους επιβάτες. Μπορείτε να εκτυπώσετε τους Χάρτες Διάσωσης BMW σε μορφή αρχείου PDF και να τους φυλάξετε πίσω από το σκιάδιο του οδηγού. Οι χάρτες διάσωσης είναι έγχρωμοι, ώστε να διευκολύνεται η κατανόησή τους. Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έναν έγχρωμο εκτυπωτή για την εκτύπωση του χάρτη διάσωσης του αυτοκινήτου σας.

  Νομική δήλωση αποποίησης ευθυνών: Το περιεχόμενο των φύλλων δεδομένων διάσωσης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για το εκπαιδευμένο προσωπικό των συνεργείων διάσωσης, με σκοπό την τεχνική διάσωση προσώπων.

 • Αυτοκόλλητο για το παρμπρίζ

  Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να σας παρέχει το αυτοκόλλητο "Χάρτης διάσωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου". Έτσι, το συνεργείο διάσωσης θα γνωρίζει ότι υπάρχει ένας χάρτης διάσωσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το αυτοκόλλητο τοποθετείται στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, στην πλευρά του οδηγού. Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.