Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW.

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.

Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW.

Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW.

Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW πληρούν τις προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας που θέτουν οι κινητήρες BMW και εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις, αποδοτικότητα και μεγάλη διάρκεια χρήσης. Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW, σε συνδυασμό με την πολυετή τεχνογνωσία των ειδικών μας στο service, σας εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο ποιότητας όσον αφορά τη συντήρηση της BMW σας.

Read more

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ BMW.

Τα Λιπαντικά Κινητήρων BMW TwinPower Turbo υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων κινητήρων BMW και εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις και μέγιστη αποδοτικότητα. Παρουσιάζουν βελτιωμένη ρευστότητα, η οποία επιτρέπει ευκολότερες κρύες εκκινήσεις και σταθερές επιδόσεις. Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW διαθέτουν Τεχνολογία Active Cleansing και παρέχουν προστασία από τη διάβρωση και τις φθορές. Έτσι, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του.

Read more

BMW TwinPower Turbo Silver.

Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW εγγυώνται εξαιρετικές επιδόσεις κινητήρα, μεγιστοποιώντας την οδηγική σας απόλαυση. Παράλληλα, η πρωτοποριακή καθαριστική τους τεχνολογία προστατεύει τον κινητήρα από τη διάβρωση και τις φθορές.
Read more

BMW TwinPower Turbo Gold.

Τα κορυφαίας ποιότητας Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW της κατηγορίας "Gold" δημιουργούν νέα πρότυπα, εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις και προστατεύουν τον κινητήρα. Τα λιπαντικά με την ένδειξη "FE-fuel economy" εξασφαλίζουν επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου στο NEDC μέχρι και 2,5%, σε σύγκριση με τα λιπαντικά κινητήρων BMW Longlife-01.
Read more

BMW M TwinPower Turbo.

Τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW M TwinPower Turbo είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους κινητήρες υψηλών επιδόσεων BMW M και παρέχουν προστασία ακόμη και υπό συνθήκες ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων.
Read more