Ένα μικρό κορίτσι ζωγραφίζει μια λευκή BMW με χρώμα.

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του BMW Service. Εργασίες Φανοποιείου και Συνεργείου Βαφής BMW.

Υπάρχουν αναμνήσεις, τόσο ξεχωριστές, που θέλουμε να τις επαναφέρουμε στο νου μας. Υπάρχουν όμως και αυτές, που θα προτιμούσαμε να τις ξεχάσουμε. Με την BMW σας, θέλουμε να συλλέγετε μόνο ξεχωριστές αναμνήσεις, ακόμα και αν υπάρχουν μερικές περιπέτειες που θα προτιμούσατε να ξεχάσετε.

 

Αν το όχημά σας έχει σημάδια από τις περιπέτειες σας, με τις εργασίες Φανοποιείου και συνεργείου Βαφής BMW μπορείτε να κρατήσετε μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Οι ειδικοί του BMW Service στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας έχουν στη διάθεσή τους τον απαιτούμενο εξοπλισμό για αυτού του είδους τις επισκευές. Έτσι, οι περιπέτειες σας θα αποκτήσουν ένα διαφορετικό νόημα. 

Μάθετε περισσότερα
ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ.Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του BMW Service. Εργασίες Φανοποιείου και Συνεργείου Βαφής BMW.
Μια γυναίκα κάθεται στην BMW της και χαμογελά.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ.

Η ζωή αφήνει τα σημάδια της σε όλους μας, ακόμα και στα αυτοκίνητά μας. Με την Επισκευή και Φροντίδα BMW, οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί μας είναι πάντα δίπλα σας – με την τεχνογνωσία BMW, τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, πραγματοποιώντας τις επισκευές στο αυτοκίνητό σας, με άκρως επαγγελματικό τρόπο, έτσι ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς. Έτσι, η BMW σας θα εξακολουθεί να έχει την άψογη εμφάνισή της, διατηρώντας την αξία της και χαρίζοντάς σας την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ.

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Είναι οι λεπτομέρειες που καθορίζουν τη γενική εικόνα και διαμορφώνουν επίσης τις ευχάριστες στιγμές. Το ίδιο ισχύει και για την BMW σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW μάς διασφαλίζουν ότι οι μικρές ατέλειες εξαφανίζονται και η BMW σας διατηρεί την λάμψη της, όπως την πρώτη μέρα. Είτε πρόκειται για βαθουλώματα στο αμάξωμα, γδαρσίματα στη βαφή, σχισίματα στις επενδύσεις του εσωτερικού ή μικρά σημάδια από εκτίναξη χαλικιών στο παρμπρίζ - οι Αισθητικές Επισκευές και Φροντίδα της BMW εξασφαλίζουν γρήγορα και με ακρίβεια, ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.
Ένας άνδρας αγγίζει την BMW του.
Ένα βερνίκι ψεκάζει το μπροστινό μέρος μιας BMW.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΒΑΦΗΣ BMW.

Μια γρατσουνιά στο χρώμα μπορεί να αλλοιώσει την εμφάνιση της BMW σας. Με τις εργασίες συνεργείου βαφής της BMW, οι ειδικοί του BMW Service αφαιρούν μικρές ζημιές χρωμάτων βάσει των υψηλών προτύπων ποιότητας του BMW Group, χρησιμοποιώντας, γρήγορα και με ακρίβεια το φιλικό προς το περιβάλλον BMW ColorSystem. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με χρήση οικολογικών και υδατοδιαλυτών βερνικιών, προσφέροντας λύση πανομοιότυπη με το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου και εξασφαλίζοντας λαμπερά αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες.
Ένας ειδικός του BMW Service κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού μιας BMW ενώ την ελέγχει.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ BMW.

Η καθημερινότητα αφήνει τα σημάδια της. Πιθανότατα, δεν θέλετε τα δερμάτινα καθίσματα της BMW σας, να σας το υπενθυμίζουν συνεχώς. Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεστε για αυτό. Με τις επισκευές εσωτερικού BMW, τα σημάδια που αφήνονται από την καθημερινότητα στα δερμάτινα καθίσματά σας, μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα και εύκολα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε τη διαχρονική ομορφιά της BMW σας.
Ένας υπάλληλος του BMW Service ελέγχει το παράθυρο μιας BMW.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ BMW.

Ένα μικρό σημαδάκι από εκτίναξη χαλικιού μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή και, τότε, θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί του BMW Service εξετάζουν πολύ προσεκτικά κάθε σημείο όπου υπάρχει ζημιά σε κρύσταλλο και, εφόσον είναι εφικτό, την αποκαθιστούν γρήγορα, αξιόπιστα και με τη γνωστή ποιότητα BMW. Έτσι εξασφαλίζετε ότι έχετε ξεκάθαρη εικόνα των πολύτιμων στιγμών σας.
Ένας υπάλληλος του BMW Service επιδιορθώνει τον πίσω προφυλακτήρα μιας BMW.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ BMW.

Η διεύρυνση των οριζόντων σας μερικές φορές σημαίνει ότι πρέπει να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Έτσι, κατά τη διάρκεια μιας περιπέτειας, είναι πιθανό να συμβούν μικρές ρωγμές ή γρατσουνιές στον προφυλακτήρα. Ωστόσο, χάρη στις επισκευές BMW σε πλαστικά μέρη, είναι εξίσου γρήγορο και εύκολο να διορθωθεί οποιαδήποτε μικρή ζημιά. Αυτό εξασφαλίζει ότι οποιοσδήποτε δρόμο εμποδίων και αν ακολουθήσετε, δεν θα αφήσει τα σημάδια στην BMW σας.

Ένας υπάλληλος του BMW Service γυαλίζει το πίσω μέρος μιας BMW.

ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ BMW.

Η πρώτη εντύπωση μετράει. Το ίδιο ισχύει και για την εμφάνιση της BMW σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αποκαθιστά μικροζημιές από μικρά χτυπήματα κατά το παρκάρισμα ή μικρής έκτασης βανδαλισμούς στο χρώμα του αυτοκινήτου, βάσει των υψηλών προτύπων ποιότητας του BMW Group. Για να διατηρήσετε την εμφάνιση και την αξία της BMW σας.
Ένας υπάλληλος του BMW Service επισκευάζει τη ζάντα μιας BMW.

EΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ BMW.

Δεν ανακαλύπτουμε ξανά τον τροχό, αλλά μπορούμε να τον κάνουμε να φαίνεται σαν καινούργιος. Ζημιές στις ζάντες μπορούν να προκληθούν πολύ εύκολα, ακόμα και από την επαφή με την άκρη ενός πεζοδρομίου. Εάν οι ζημιές είναι καθαρά επιφανειακές, οι ειδικοί μας θα αφαιρέσουν γρήγορα όλα τα σημάδια, χρησιμοποιώντας μια ειδική πάστα πρωτοποριακής τεχνολογίας, η οποία προσφέρει αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Ακόμα και σε μια περίπτωση πιο σοβαρής ζημιάς, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να προτείνει αντικατάσταση της ζάντας.
Μια γυναίκα κοιτάει στο βάθος, ενώ μια BMW περνάει από πίσω της.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

Πάντα στο πλευρό σας - όπου και αν βρίσκεστε. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, με το BMW Mobile Care και τη βοήθεια για περιστατικά ατυχημάτων, η υποστήριξη βρίσκεται μόλις μία κλήση μακριά και είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Τηλεφωνικά, με ένα κλικ στο μενού iDrive ή μέσω της εφαρμογής My BMW*– ο τεχνικός της BMW βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας.