ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ.

Πακέτα BMW Service & Προσφορές συντήρησης.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ.

Πακέτα BMW Service & Προσφορές συντήρησης.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ.Πακέτα BMW Service & Προσφορές συντήρησης.

Απολαύστε ξέγνοιαστη κινητικότητα με τις προτάσεις της BMW για το service και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας – όπως πάντα, σε δίκαιες και διαφανείς τιμές. Τα οφέλη σας είναι εμφανέστατα: κορυφαία πρότυπα ποιότητας και η εκτενής τεχνογνωσία των ειδικών του BMW Service, οι οποίοι χρησιμοποιούν πρωτοποριακές τεχνολογίες συνεργείου και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η BMW σας παραμένει συνεχώς σε άριστη κατάσταση. Απλώς επιλέξτε το πακέτο service που σας εξυπηρετεί καλύτερα και αφεθείτε στην ατέλειωτη οδηγική απόλαυση που σας προσφέρει η BMW σας.

Read more

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που χρειάζεται η BMW σας – ειδικός έλεγχος, service ή τεχνικός έλεγχος που προβλέπεται από τη νομοθεσία – οι έμπειροι ειδικοί του BMW Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα απ' όλους και σας προσφέρουν πάντα εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες διάγνωσης βλαβών και προγραμματισμού, το BMW Service διασφαλίζει ότι η BMW σας θα είναι συνεχώς σε άριστη κατάσταση – χαρίζοντάς σας αξεπέραστη οδηγική απόλαυση.

Read more

Συντήρηση.

Η τακτική συντήρηση της BMW σας σάς εγγυάται μια αίσθηση κορυφαίας ασφάλειας και κίνησης, πράγμα που συμβάλλει καθοριστικά στη διασφάλιση της οδηγικής σας απόλαυσης. Με το πρωτοποριακό σύστημα συντήρησης CBS* (Condition Based Service), η BMW σας γνωρίζει πάντοτε, για παράδειγμα, το πότε πρέπει να γίνει το επόμενο service. Σε συνεργασία με το BMW Teleservices*, τα σχετικά δεδομένα μεταφέρονται απευθείας στον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. Έτσι, οι τοπικοί ειδικοί του BMW Service έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν τη συντήρηση σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Η επιθεώρηση της BMW σας, μεταξύ άλλων, καλύπτει τις ακόλουθες εργασίες:
• Αντικατάσταση μικροφίλτρου
• Αλλαγή λαδιών κινητήρα
• Αλλαγή υγρών φρένων

* Προαιρετικός εξοπλισμός που παρέχεται δωρεάν με τον αντίστοιχο εξοπλισμό αυτοκινήτου.
Read more

Τεχνικός έλεγχος.

Ο τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτου BMW είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι η BMW σας είναι σε άριστη κατάσταση. Υπάρχουν διαθέσιμοι διάφοροι τύποι τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτου BMW που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διεξοδικών ελέγχων, για να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι άρτια προετοιμασμένο για κάθε περίσταση, όπως οι εξής:

• Καλοκαιρινός Τεχνικός Έλεγχος
• Χειμερινός Τεχνικός Έλεγχος
• Έλεγχος φώτων BMW
• Έλεγχος συστήματος κλιματισμού BMW
• Έλεγχος ασφαλείας BMW

Οι ειδικοί του BMW Service θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν για τον τεχνικό έλεγχο BMW που είναι κατάλληλος για το αυτοκίνητό σας.
Read more

Γενική επιθεώρηση και έλεγχος εκπομπών καυσαερίων.

Σε ό,τι αφορά τη γενική επιθεώρηση και τους ελέγχους εκπομπών καυσαερίων, η BMW σάς παρέχει το καλύτερο service για το αυτοκίνητό σας. Με τον προληπτικό έλεγχο, η BMW σας είναι άψογα προετοιμασμένη για τους επερχόμενους υποχρεωτικούς τεχνικούς ελέγχους που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Σας εφιστούμε την προσοχή για τυχόν ελλείψεις ή προβλήματα και τα διορθώνουμε προτού το αυτοκίνητο περάσει από τους ελέγχους, εφαρμόζοντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές επισκευής και χρησιμοποιώντας πάντα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Κατόπιν, θα προχωρήσουμε στη γενική επιθεώρηση και τον έλεγχο εκπομπών καυσαερίων.

Απλώς κλείστε ένα ραντεβού με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW ή εκμεταλλευτείτε το επόμενο ραντεβού σας για service, για να πραγματοποιήσετε συγχρόνως τη γενική επιθεώρηση και τον έλεγχο εκπομπών καυσαερίων. Φυσικά, και οι δύο επιθεωρήσεις στην BMW θα εκτελεστούν από έναν επίσημα αναγνωρισμένο οργανισμό παρακολούθησης (σύμφωνα με το Τμήμα 29 του γερμανικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, StVZO, και το Τμήμα 47a του StVZO).
Read more

Service Ζαντών και Ελαστικών BMW.

Το Service Ελαστικών BMW διασφαλίζει ότι τα ελαστικά, οι ζάντες και τα εξαρτήματα του πλαισίου είναι άψογα συντονισμένα μεταξύ τους. Οι ειδικοί του BMW Service σας προτείνουν τα καλύτερα ελαστικά για το αυτοκίνητό σας που φέρουν το σήμα αστεριού BMW, καθώς μόνο αυτά πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της BMW.

Φυσικά, είναι περιττό να αναφερθεί ότι το Service Ελαστικών BMW περιλαμβάνει επαγγελματικού επιπέδου αλλαγές ελαστικών, καθώς και εργασίες δοκιμών, συντήρησης και αποθήκευσης. Έτσι, είτε ψάχνετε για εφεδρικό ελαστικό είτε για νέα σετ ζαντών και ελαστικών, η δέσμευση στα προϊόντα και τη συμβουλευτική υποστήριξη κορυφαίας ποιότητας από τους ειδικούς του Service Ελαστικών BMW θα σας εντυπωσιάζει κάθε φορά.

• Τοποθέτηση ζαντών
• Αλλαγή ελαστικών
• Συντήρηση
• Ζυγοστάθμιση
• Καθαρισμός και συντήρηση
• Τεστάρισμα
• Αποθήκευση, εάν το επιθυμεί ο πελάτης
Read more

Service Λαδιών BMW.

Το Service Λαδιών BMW εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Στο Service Λαδιών BMW, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο λάδια κινητήρα που συνιστώνται από την BMW, σε συνδυασμό με Γνήσια Φίλτρα Λαδιού BMW.

Σε αυτό το service περιλαμβάνονται οι εξής εργασίες:
• Επαγγελματικού επιπέδου αντικατάσταση φίλτρου λαδιού
• Αλλαγή των λαδιών κινητήρα
• Απόρριψη των χρησιμοποιημένων λαδιών και του παλιού φίλτρου λαδιού με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον
• Επαναφορά του συστήματος συντήρησης
Read more

Service Φρένων BMW.

Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αντικαθιστά τους δίσκους και τα τακάκια των μπροστινών φρένων με Γνήσια Εξαρτήματα BMW, που ταιριάζουν άψογα στο αυτοκίνητό σας. Η άριστη συνεργασία αυτών των εξαρτημάτων σάς εγγυάται κορυφαία απόδοση φρεναρίσματος και τη μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Σε αυτό το service περιλαμβάνονται οι εξής εργασίες:
• Αφαίρεση των μπροστινών τροχών
• Διεξοδική επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων
• Επαγγελματικού επιπέδου αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, όπου απαιτείται (δίσκοι φρένων, τακάκια φρένων και αισθητήρες φθοράς τακακιών φρένων)
• Σχολαστικός καθαρισμός των μπροστινών φρένων
• Τοποθέτηση των μπροστινών τροχών και έλεγχος της απόδοσης φρεναρίσματος
Read more

Αντικατάσταση μικροφίλτρου.

Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα σας αντικαταστήσει το μικροφίλτρο της BMW σας. Φυσικά, όπως και σε όλες τις άλλες εργασίες service, κατά τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται ένα υψηλής ποιότητας Γνήσιο Μικροφίλτρο BMW, το οποίο καθαρίζει τον αέρα στο εσωτερικό της BMW σας και προσφέρει άριστη προστασία από επιβλαβείς ουσίες που υπάρχουν στον αέρα, χάρη σε ένα σύστημα μηχανικού/ηλεκτροστατικού φίλτρου. Ο ολοφάνερα καθαρότερος αέρας έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στην αίσθηση ευεξίας και άνεσης μέσα στο αυτοκίνητο, επιτρέπει σε όσους πάσχουν από αλλεργίες να αναπνέουν ελεύθερα και, με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση της ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Εργασίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το service:
• Επαγγελματικού επιπέδου αντικατάσταση μικροφίλτρου
• Απόρριψη του παλιού μικροφίλτρου με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον
Read more

Αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων.

Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αντικαθιστά τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου σας με υψηλής ποιότητας Γνήσια Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW, που προσαρμόζονται άψογα στο παρμπρίζ της BMW σας. Η ακριβής εφαρμογή και η σωστή γωνία επαφής ελαχιστοποιούν τους ενοχλητικούς θορύβους από τους υαλοκαθαριστήρες και εγγυώνται άριστη απόδοση, ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, απολαμβάνετε ένα τέλειο, πεντακάθαρο οπτικό πεδίο και τη μέγιστη οδηγική άνεση – ακόμα και όταν έχουν περάσει πάνω από 300 ώρες λειτουργίας.

Σε αυτό το service περιλαμβάνονται οι εξής εργασίες:
• Επαγγελματικού επιπέδου αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων
• Απόρριψη των παλιών μάκτρων υαλοκαθαριστήρων με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον
Read more

Αλλαγή υγρών φρένων.

Αυτό που θέλουμε είναι να μπορείτε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην απόλυτη οδηγική απόλαυση. Ωστόσο, κάποιες φορές, τα φρεναρίσματα είναι αναπόφευκτα. Έτσι, για να διασφαλιστεί ότι η «συνεργασία» μεταξύ Γνήσιων Δίσκων και Τακακιών Φρένων BMW παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αντικαθιστά τα υγρά των φρένων της BMW χρησιμοποιώντας μόνο Γνήσια Υγρά Φρένων BMW.

Σε αυτό το service περιλαμβάνονται οι εξής εργασίες:
• Επαγγελματικού επιπέδου αλλαγή υγρών φρένων
• Απόρριψη των παλιών υγρών φρένων με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον
Read more

BMW BluePerformance με AdBlue®.

Χάρη στην Τεχνολογία BMW BluePerformance, τα χαρακτηριστικά εκπομπών του κινητήρα diesel έχουν βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο και έχει επιτευχθεί περαιτέρω μείωση του επιπέδου των οξειδίων του αζώτου στα καυσαέρια. Σε ορισμένα μοντέλα diesel, χρησιμοποιείται και μια επιπλέον μέθοδος αποδόμησης των ενώσεων του αζώτου: ο καταλυτικός μετατροπέας SCR (SCR = Selective Catalytic Reduction) με τεχνολογία έγχυσης AdBlue®. Η έγχυση του διαλύματος AdBlue® ξεκινά μια χημική αντίδραση που μειώνει περαιτέρω τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου. Ως αποτέλεσμα αυτού, τα μοντέλα diesel πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6.
Read more

BMW VALUE SERVICE.

Είτε πρόκειται για μια αλλαγή λαδιών είτε για μια επιθεώρηση, οι τιμές των ολοκληρωμένων πακέτων του BMW Value Service καλύπτουν όλο το κόστος για την εργασία, τα υλικά και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Εσείς επωφελείστε από την αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και εμείς εξασφαλίζουμε τη διαρκή κινητικότητά σας με την BMW σας. Κι αυτό γιατί οι έμπειροι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW και η αποκλειστική χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται πρώτης τάξεως ποιότητα service, αλλά και τη διατήρηση της αξίας της BMW σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προσφορές του BMW Value Service και επιλέξτε το δικό σας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας πακέτο service.

 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Διαφάνεια χρεώσεων: Όλο το κόστος εργασίας και υλικών συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου.
  • Τεχνογνωσία: Επωφεληθείτε από την εκτενή πείρα των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
  • Ποιότητα και ασφάλεια: Σε όλες τις εργασίες service χρησιμοποιούνται μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.
  • Εξατομίκευση με βάση τις ανάγκες σας: Επιλέξτε από μια σειρά πακέτων BMW Value Service που είναι επακριβώς προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες της BMW σας.

BMW VALUE SERVICE PLUS.

Στόχος του BMW Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων BMW, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας BMW. 

 

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί, η διαγνωστική τεχνολογία αιχμής, τα Γνήσια Ανταλλακτικά και τα εγκεκριμένα λιπαντικά, εγγυώνται την άριστη συντήρηση και επισκευή.  

 

Το BMW Value Service Plus είναι ένα νέο πρόγραμμα* το οποίο ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα BMW με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2015.
Έχει σαν στόχο να διατηρείται η BMW σας πάντα γνήσια και σαν καινούρια, προσφέροντας όφελος σε εργασία και ανταλλακτικά το οποίο αυξάνεται όσο μεγαλώνει η ηλικία του αυτοκινήτου σας.  

 

Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW σάς παρέχουν την κάρτα BMW Value Service Plus.
Εάν το αυτοκίνητό σας είναι μεγαλύτερο των τριών ετών, έχετε πραγματοποιήσει εργασίες εντός του τελευταίου 18μήνου στον ίδιο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και διαθέτετε την κάρτα BMW Value Service Plus του συγκεκριμένου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από προηγούμενη επίσκεψή σας, τα οφέλη σας αυξάνονται ακόμη περισσότερο.  

 

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο.
Εξαιρούνται τα πακέτα συντήρησης του προγράμματος BMW Value Service, τα ελαστικά, τα είδη Lifestyle και τα είδη που προσφέρονται σε ειδική τιμή.

 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Σταθερές εκπτώσεις: Μπορείτε να υπολογίσετε την έκπτωση που δικαιούστε, πριν επισκεφθείτε το συνεργείο.
  • Αυξανόμενα οφέλη: Το όφελος σε εργασία και ανταλλακτικά, αυξάνεται όσο μεγαλώνει η ηλικία του αυτοκινήτου σας
  • Τεχνογνωσία: Επωφεληθείτε από την εκτενή πείρα των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
  • Ποιότητα και ασφάλεια: Σε όλες τις εργασίες service χρησιμοποιούνται μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Με το BMW Service Inclusive, μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση στο έπακρο. Από τώρα και στο εξής, για όσο χρόνο ισχύει το πακέτο της επιλογής σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε στιγμή για τυχόν επιπλέον έξοδα όσον αφορά τις εργασίες service, συντήρησης ή αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών που καθορίζονται στο πακέτο σας. Κι αυτό γιατί το BMW Service Inclusive αναλαμβάνει όλες τις εργασίες service που καλύπτονται από το εκάστοτε πακέτο, συμπεριλαμβανομένων των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW που απαιτούνται. Και όχι μόνο στη χώρα σας, αλλά και σε οποιουσδήποτε Επίσημους Εμπόρους BMW και Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο BMW Service Inclusive κατά την παραγγελία της BMW σας ή οποιαδήποτε στιγμή πριν από το πρώτο της service. Το BMW Service Inclusive μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή ενώ είναι σε ισχύ (με βάση ένα όριο διάρκειας ή αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων ή/και με βάση το περιεχόμενο κάλυψης). Επέκταση ή αναβάθμιση είναι δυνατή, επίσης, έως και 9 μήνες μετά τη λήξη του BMW Service Inclusive. Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες.


Επιπλέον, εάν τυχόν αποφασίσετε να πουλήσετε την BMW σας, το BMW Service Inclusive θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον καινούριο κάτοχο, πράγμα που αυξάνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας. Η πρόσβαση στις πληροφορίες του BMW Service Inclusive πραγματοποιείται εύκολα, μέσω της συσκευής key reader, από τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.


Ποιο πακέτο Service Inclusive ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας; Επιλέξτε ανάμεσα στο BMW Service Inclusive και το BMW Service Inclusive Plus.


Με το BMW Service Inclusive, έχετε το δικαίωμα να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών service που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πακέτο, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσετε, καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια ισχύος ή μέχρι το όριο αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων που ορίζεται από το συμβόλαιο (ανάλογα με το ποιο από τα δύο θα συμπληρωθεί πρώτο). Καλύπτονται τα service όποτε κάποια εργασία service που είναι απαραίτητο να γίνει επισημανθεί αυτόματα από το έξυπνο σύστημα συντήρησης της BMW σας, το Condition Based Service. Συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οποιαδήποτε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW χρειαστούν, όπως π.χ. Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW.

 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Έλεγχος κόστους: εργασίες service, συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW, σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία service και ελκυστικές, σταθερές τιμές χρέωσης.
  • Ελευθερία επιλογής: επιλέξτε το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Ποικιλία υπηρεσιών service, περιόδων ισχύος συμβολαίου και ορίων διανυθέντων αριθμών χιλιομέτρων στη διάθεσή σας.
  • Διεθνής ισχύς: το BMW Service Inclusive ισχύει σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους και Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Δυνατότητα μεταβίβασης: το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο, εξασφαλίζοντας, έτσι, τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.
  • Επεκτασιμότητα: είναι δυνατή η επέκταση ή/και η αναβάθμιση ενός πακέτου, οποιαδήποτε στιγμή ενώ το πακέτο είναι σε ισχύ, αλλά και μέχρι και 9 μήνες μετά τη λήξη του.
 • Πεδίο κάλυψης του BMW Service Inclusive

  Καλυπτόμενες εργασίες συντήρησης/service*

  • Service λαδιών κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης φίλτρου λαδιού και της συμπλήρωσης της στάθμης λαδιών
  • Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτου σύμφωνα με τα πρότυπα της BMW
  • Service φίλτρου αέρα
  • Service φίλτρου καυσίμου (σε κινητήρες diesel)
  • Service μικροφίλτρου
  • Αντικατάσταση μπουζί (σε κινητήρες βενζίνης)
  • Service υγρών φρένων

  Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πακέτο με διάρκεια ισχύος συμβολαίου από 3 έως 6 χρόνια και με όριο αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων από 40.000 έως 120.000 km. Διατίθεται, επίσης, δυνατότητα προαιρετικών επεκτάσεων και αναβαθμίσεων για 8 και 10 χρόνια, καθώς και για έως 200.000 km.

  Ανακαλύψτε το BMW Service Inclusive για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – επιλέξτε διάρκεια ισχύος 1, 2 ή 3 χρόνια. Το BMW Service Inclusive για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα συνιστάται για τις περιπτώσεις που έχει γίνει ήδη το πρώτο service στο αυτοκίνητο.

  Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να σας δώσει ο τοπικός σας Επίσημος Έμπορος BMW.

  * Ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις και προσθήκες στις προσφερόμενες υπηρεσίες, λόγω των ιδιαίτερων κανονισμών και πρακτικών που εφαρμόζονται στην εκάστοτε χώρα. Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και για περαιτέρω λεπτομέρειες, απευθυνθείτε στον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Με το BMW Service Inclusive Plus, έχετε το δικαίωμα να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών service που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πακέτο, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά χρειάζεται να τις χρησιμοποιήσετε, καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια ισχύος ή μέχρι το όριο αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων που ορίζεται από το συμβόλαιο (ανάλογα με το ποιο από τα δύο θα συμπληρωθεί πρώτο), με την προϋπόθεση ότι η κάθε απαιτούμενη εργασία service επισημαίνεται αυτόματα από το έξυπνο σύστημα συντήρησης της BMW σας, το Condition Based Service. Συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οποιαδήποτε Γνήσια Ανταλλακτικά BMW χρειαστούν, όπως π.χ. Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρων BMW.


Διατίθεται ευρεία γκάμα πακέτων διαφορετικών συνδυασμών χρονικής διάρκειας και χιλιομέτρων με μέγιστο τα 10 χρόνια και 200.000 χλμ.


Η αναβάθμιση στο πακέτο BMW Service Inclusive Plus απο το πακέτο BMW Service Inclusive, μπορεί να γίνει μόνο στους πρώτους 3 μήνες απο την αγορά του νέου αυτοκινήτου.

 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Έλεγχος κόστους: εργασίες service, συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW, σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία service και ελκυστικές, σταθερές τιμές χρέωσης.
  • Ελευθερία επιλογής: επιλέξτε το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Ποικιλία υπηρεσιών service, περιόδων ισχύος συμβολαίου και ορίων διανυθέντων αριθμών χιλιομέτρων στη διάθεσή σας.
  • Διεθνής ισχύς: το BMW Service Inclusive ισχύει σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους και Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Δυνατότητα μεταβίβασης: το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο, εξασφαλίζοντας, έτσι, τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.
  • Επεκτασιμότητα: είναι δυνατή η επέκταση ή/και η αναβάθμιση ενός πακέτου, οποιαδήποτε στιγμή ενώ το πακέτο είναι σε ισχύ, αλλά και μέχρι και 9 μήνες μετά τη λήξη του.
 • Πεδίο κάλυψης του BMW Service Inclusive Plus

  Καλυπτόμενες εργασίες συντήρησης/service*

  • Service λαδιών κινητήρα, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης φίλτρου λαδιού και της συμπλήρωσης της στάθμης λαδιών
  • Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτου σύμφωνα με τα πρότυπα της BMW
  • Service φίλτρου αέρα
  • Service φίλτρου καυσίμου (σε κινητήρες diesel)
  • Service μικροφίλτρου
  • Αντικατάσταση μπουζί (σε κινητήρες βενζίνης)
  • Service υγρών φρένων

   

  Αναλώσιμα υλικά*

  • Αντικατάσταση τακακιών φρένων, μπροστά/πίσω
  • Αντικατάσταση δίσκων φρένων, μπροστά/πίσω
  • Αντικατάσταση συμπλέκτη (εάν απαιτείται)
  • Αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων (εάν απαιτείται, μέγ. μία φορά το χρόνο)

   

  Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πακέτο με διάρκεια ισχύος συμβολαίου από 3 έως 6 χρόνια και με όριο αριθμού διανυθέντων χιλιομέτρων από 40.000 έως 120.000 km. Διατίθεται, επίσης, δυνατότητα προαιρετικών επεκτάσεων και αναβαθμίσεων για 8 και 10 χρόνια, καθώς και για έως 200.000 km.

  * Ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις και προσθήκες στις προσφερόμενες υπηρεσίες, λόγω των ιδιαίτερων κανονισμών και πρακτικών που εφαρμόζονται στην εκάστοτε χώρα. Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και για περαιτέρω λεπτομέρειες, απευθυνθείτε στον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΟΔΟΧΗ BMW

Η BMW σας είναι και για εμάς όσο σημαντική είναι και για εσάς. Για αυτό τον λόγο δίνουμε σε εσάς και στο αυτοκίνητό σας την προσοχή που σας αξίζει. Με την Ενεργή Υποδοχή BMW ελέγχουμε το αυτοκίνητο με εσάς παρόντα. Εμπιστευθείτε τον έλεγχο και την επισκευή της BMW σας μόνο στα χέρια των ειδικών, δηλαδή των Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Για να εξασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται πάντα σε άψογη κατάσταση, οι έμπειροι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι ειδικοί του BMW Service θα ακολουθήσουν όλα τα απαραίτητα βήματα, τα οποία είναι:

 • Έλεγχος στοιχείων οχήματος.

  Με την Ενεργή Υποδοχή BMW η παράδοση των κλειδιών του αυτοκινήτου σας δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική. Το κλειδί περιέχει τα πιο σημαντικά στοιχεία σχετικά με το αυτοκίνητό σας. Με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού KeyReader, ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα αναλύσει τα δεδομένα που σχετίζονται με τη συντήρηση. Αυτό βοηθά στην αποφυγή των ασαφειών και της παραπληροφόρησης ενώ ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με τις ανάγκες σας. Πραγματοποιείται η εργασία:

  • Ανάγνωση στοιχείων κλειδιού με το KeyReader
 • Έλεγχος εσωτερικού του οχήματος.

  Με εσάς παρόντα, ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα ελέγξει το εσωτερικό του οχήματος καθώς και τις σημαντικότερες λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας. Εδώ περιλαμβάνεται ο έλεγχος σωστής λειτουργίας του κλιματισμού και του εσωτερικού φωτισμού. Επειδή η ασφάλεια αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα ελέγξει τη λειτουργία και την κατάσταση των μπροστινών ζωνών ασφαλείας, των πεντάλ και του συμπλέκτη. Με εσάς παρόντα θα ελεγχθούν:

  • Κατάσταση και λειτουργία εμπρός ζωνών ασφαλείας
  • Λειτουργία ηλεκτρικών παραθύρων
  • Εσωτερικός φωτισμός
  • Λειτουργία air condition
  • Πεντάλ (θόρυβος)
  • Λειτουργία συμπλέκτη
  • Λειτουργία χειρόφρενου
  • Μηνύματα check control
  • Στάθμη λαδιού από το CBS (αυτοκίνητα χωρίς δείκτη λαδιού)
 • Εξωτερικός έλεγχος του οχήματος πριν την ανύψωση.

  Ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα ελέγξει το αυτοκίνητό σας για πιθανές ζημιές στα κρύσταλλα, στη βαφή ή το αμάξωμα. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος και στους υαλοκαθαριστήρες, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Μαζί με εσάς θα ελεγχθούν:

  • Κρύσταλλα
  • Υαλοκαθαριστήρες
  • Βαφή και αμάξωμα
 • Έλεγχος χώρου κινητήρα.

  Ο κινητήρας είναι η «καρδιά» κάθε αυτοκινήτου BMW. Ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα ελέγξει την καθαριότητα και την ύπαρξη πιθανών ζημιών. Στο χώρο του κινητήρα περιλαμβάνονται: το λιπαντικό κινητήρα, τα υγρά φρένων, το ψυκτικό υγρό και άλλα. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να ελεγχθεί ο χώρος για πιθανές ζημιές και διαρροές. Με εσάς παρόντα θα ελεγχθούν:

  • Καθαριότητα & ζημιές
  • Στάθμη υγρών (όπου μπορεί να γίνει οπτικός έλεγχος)
  • Στάθμη λαδιού με τον δείκτη
  • Διαρροές
  • Ιμάντας (οπτικός έλεγχος, όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί)
 • Έλεγχος πίσω μέρους οχήματος.

  Εξίσου σημαντικό είναι και το πίσω μέρος του οχήματος. Για αυτό ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα ελέγξει προσεκτικά την κατάσταση και τη λειτουργία των πίσω ζωνών ασφαλείας, καθώς και το φωτισμό του χώρου αποσκευών. Στα πλαίσια της Ενεργής Υποδοχής BMW ελέγχουμε την ύπαρξη και την ημερομηνία λήξης του εξοπλισμού ασφαλείας που ανήκει στο αυτοκίνητο. Μαζί με εσάς θα ελεγχθούν τα παρακάτω:

  • Λειτουργία και κατάσταση πίσω ζωνών ασφαλείας
  • Φωτισμός χώρου αποσκευών
  • Μπουλόνι ασφαλείας
  • Κιτ πρώτων βοηθειών (έλεγχος ημερομηνίας λήξης)
  • Πυροσβεστήρας (έλεγχος ημερομηνίας λήξης)
 • Έλεγχος οχήματος στο ανυψωτικό (ύψος του ματιού).

  Σειρά έχει τώρα η ανύψωση της BMW σας στο ύψος του ματιού. Αρχικά, ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα ελέγξει μαζί σας εάν υπάρχουν ζημιές στη βαφή και στο αμάξωμα. Σε αυτό το στάδιο θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κάτω μέρος του οχήματος: θα ελεγχθούν οι ζάντες και τα ελαστικά, τα φρένα, η απόσταση της ανάρτησης από το έδαφος καθώς και τα αμορτισέρ για πιθανές διαρροές. Με εσάς παρόντα θα ελεγχθούν:

  • Βαφή και αμάξωμα
  • Ζάντες και ελαστικά (ζημιές και φθορά)
  • Τακάκια, δισκόπλακες
  • Αμορτισέρ (διαρροές)
  • Ανάρτηση (οπτικός έλεγχος)
 • Έλεγχος οχήματος στο ανυψωτικό (στο υψηλότερο σημείο)

  Η ανύψωση της BMW σας στο υψηλότερο σημείο είναι απαραίτητη για τον έλεγχο των φρένων, του βάθους του πέλματος και της φθοράς των ελαστικών. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη εργασία που θα πραγματοποιήσει ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW. Θα πραγματοποιήσει επιπλέον και έναν οπτικό έλεγχο του μπροστινού και του πίσω άξονα, καθώς και του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων. Ανυψώνοντας το αυτοκίνητο, ο Τεχνικός Σύμβουλος BMW θα μπορεί να ελέγξει προσεκτικά το αμάξωμα για τυχόν ζημιές ή σημεία διάβρωσης. Με εσάς παρόντα θα ελέγξουμε τα παρακάτω:

  • Βάθος πέλματος ελαστικών
  • Διαρροές υγρών
  • Εμπρός και πίσω άξονα (οπτικός έλεγχος)
  • Σύστημα εξαγωγής καυσαερίων
  • Αμάξωμα (διάβρωση και ζημιές)
  • Σωληνώσεις φρένων
  • Σωλήνες καυσίμου (οπτικός έλεγχος)
 • Τα οφέλη σας με μια ματιά
  • Δωρεάν έλεγχος: Πραγματοποιείται δωρεάν έλεγχος του αυτοκινήτου σας από τους έμπειρους Τεχνικούς Συμβούλους BMW.
  • Θα βρεθείτε κατευθείαν στο επίκεντρο της προσοχής: Με εσάς παρόντα θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στην BMW σας.
  • Με απόλυτη διαφάνεια: Ο Τεχνικός Σύμβουλος θα σας εξηγήσει λεπτομερώς τα πάντα προκειμένου να έχετε μία πλήρη εικόνα για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.
  • Εσείς αποφασίζετε: Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, εσείς θα αποφασίσετε ποιες επισκευές θα πραγματοποιηθούν στο αυτοκίνητό σας.
  • Χωρίς απρόβλεπτο κόστος: Για τυχόν επιπλέον εργασίες που κριθούν απαραίτητες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να πάρουμε την έγκρισή σας πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια.