Άνδρας και γυναίκα οδηγούν χαλαροί και ξέγνοιαστοι αυτοκίνητο BMW χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις του BMW Service

"ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ;”

Λύσεις BMW Service.

"ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ;”Λύσεις BMW Service.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ BMW SERVICE. ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ BMW.

Εσείς και η BMW σας είστε αχώριστοι. Για να μην αλλάξει κάτι σ' αυτό, οι Λύσεις BMW Service προσφέρουν πολλές κορυφαίες επιλογές όπως BMW Service Inclusive, BMW Value Service και Επέκταση Εγγύησης BMW για κάθε μοντέλο BMW – για πολλά ξένοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

Μάθετε περισσότερα

"ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ."

Υπηρεσίες Συνεργείου BMW.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Κάθε BMW είναι διαφορετική. Τα ταξίδια και οι εμπειρίες που ζείτε με την BMW σας είναι μοναδικές. Εξίσου μοναδικές και εξατομικευμένες είναι οι Υπηρεσίες Συνεργείου BMW, με τις ελκυστικές προσφορές για service και συντήρηση, σε λογικές και διαφανείς τιμές. Τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας και η εκτενής τεχνογνωσία των ειδικών του BMW Service συνδυάζονται με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες συνεργείου και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για να διασφαλίσουν ότι η BMW σας θα παραμείνει μοναδική. Απλώς επιλέξτε το πακέτο service που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας και απολαύστε όλα όσα περιμένουν εσάς και την BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

4 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW

 • 01 Ξέγνοιαστα και με ασφάλεια
 • 02 Service κορυφαίας ποιότητας: επίσκεψη στο συνεργείο για χαλάρωση και με πολλές ανέσεις
 • 03 Μοναδικές όσο κι εσείς: προσαρμοσμένες υπηρεσίες και ελκυστικές προσφορές που ταιριάζουν άψογα σε εσάς και στην BMW σας
 • 04 Εγγυημένη τεχνογνωσία: Εξειδικευμένοι Τεχνικοί BMW Service, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας
BMW Smart video communication καταγράφεται από smartphone μπροστά από αυτοκίνητο BMW

BMW SMART VIDEO COMMUNICATION.

Μία εικόνα αξίζει περισσότερο από χίλιες λέξεις.

BMW SMART VIDEO COMMUNICATION.

Μία εικόνα αξίζει περισσότερο από χίλιες λέξεις.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ BMW ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Χάρη στο BMW Smart Video Communication, το καινοτόμο σύστημα αποστολής βίντεο, μπορείτε να δείτε, εφόσον απαιτείται, τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Ενώ η BMW σας είναι στο συνεργείο, θα λάβετε ένα βίντεο, μέσω sms ή email, που έχει καταγραφεί εκείνη τη στιγμή. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας ποιες επισκευές / συντηρήσεις είναι απαραίτητες. Συνημμένη θα βρείτε επίσης, μια λεπτομερή πρόταση όλων των συνιστώμενων επισκευών / συντηρήσεων που μπορείτε να συζητήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς ή να τις αποδεχτείτε μέσω ενός κλικ και το service ξεκινάει αμέσως ενώ ο χρόνος αναμονής μειώνεται.

Μάθετε περισσότερα
 • BMW Smart Video Communication σε 5 βήματα

  1. Επίσκεψη στο Συνεργείο: κλείστε ραντεβού
  Με την εφαρμογή του Online Appointment της BMW, μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε το επόμενο ραντεβού όλο το εικοσιτετράωρο, στην ιστοσελίδα του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW της επιλογής σας, με λίγα μόνο κλικ - όσο το δυνατόν γρηγορότερα και βάσει του δικού σας προγράμματος.

  2. Καταγραφή video: μπορείτε να δείτε, εφόσον απαιτείται, τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

  3. Ειδοποίηση: Ενώ η BMW σας βρίσκεται στο συνεργείο, θα λάβετε ένα βίντεο μέσω SMS ή email, που έχει καταγραφεί εκείνη τη στιγμή.

  4. Ενημέρωση ελέγχου: Θα λάβετε μια λεπτομερή πρόταση όλων των συνιστώμενων επισκευών / συντηρήσεων από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Το σύστημα σας ενημερώνει με χρώματα για το πόσο απαραίτητες είναι οι προτεινόμενες εργασίες.

  5. Αποδοχή εργασιών: Μπορείτε να συζητήσετε την πρόταση με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας ή να την εγκρίνετε με ένα κλικ.

Πατέρας και γιος κοιτάνε ενθουσιασμένοι από το παράθυρο μίας BMW.

"ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΕΓΩ."

Έκπληξη, χωρίς εκπλήξεις. Με το BMW Value Service.

"ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΕΓΩ."

Έκπληξη, χωρίς εκπλήξεις. Με το BMW Value Service.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ: BMW VALUE SERVICE.

Μαζί έχετε καλύψει πολλά χιλιόμετρα. Έχετε ζήσει πολλές περιπέτειες, κάθε μία από αυτές αποτελεί ένα κεφάλαιο της κοινής σας ιστορίας. Μία ιστορία που δεν πλησιάζει στο τέλος της. Για αυτό φροντίζει το BMW Value Service με τα πολλά οφέλη όσον αφορά στις υπηρεσίες συνεργείου και συντήρησης. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε πολλές ακόμα όμορφες διαδρομές στο μέλλον, αλλά και για να γνωρίζετε πάντα σε τι μπορείτε να βασιστείτε, επιλέξτε το Υψηλού Επιπέδου Service, το ολοκληρωμένο πακέτο που είναι άψογα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και διατίθεται σε ελκυστική τιμή.

Μάθετε περισσότερα
 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Προσαρμοσμένο σε κάθε ανάγκη και κάθε μοντέλο BMW.
  • Το Υψηλού Επιπέδου Service περιλαμβάνει service λαδιών, αντικατάσταση μικροφίλτρου, service φρένων και πολλά άλλα.
  • Ολοκληρωμένο πακέτο σε ελκυστική τιμή, με Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.
Γνήσιοι δίσκοι και τακάκια BMW σε συνεργείο BMW

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ.

Επιθεώρηση BMW σε συνεργείο BMW

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.

Αντικατάσταση μπαταρίας BMW σε συνεργείο BMW

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ.

BMW Service Inclusive άνδρας οδηγεί αυτοκίνητο BMW κοιτάζοντας μέσα από το παρμπρίζ

"ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERVICE."

Για αυτούς που εστιάζουν στη ζωή. BMW Service Inclusive.

"ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERVICE."

Για αυτούς που εστιάζουν στη ζωή. BMW Service Inclusive.

Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση. Ηρεμία χάρη στο BMW Service Inclusive. Επειδή με αυτό το πρόγραμμα service πληρώνετε μία φορά και είστε καλυμμένοι για όλες τις μελλοντικές εργασίες service και συντήρησης, για τη χρονική διάρκεια που εσείς θα επιλέξετε. Έτσι, η BMW σας θα είναι πάντα στα καλύτερα χέρια σε έναν από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα
 • Τα οφέλη σας με μία ματιά
  • Ελκυστικό πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με τα μεμονωμένα service.
  • Διαφάνεια και απόλυτος έλεγχος κόστους.
  • Επιλέξτε μια διάρκεια από 3 έως 6 χρόνια ή από 40.000 έως 120000 km*.
  • Δυνατότητα επέκτασης των παρεχομένων εργασιών, της διάρκειας και του ορίου χιλιομέτρων μέχρι και 10 χρόνια ή 200.000 km, έως και 15 μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου.
  • Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW με άρτια τεχνογνωσία και Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.
  • Υψηλή μεταπωλητική αξία χάρη στη δυνατότητα αυτόματης μεταβίβασης στον επόμενο ιδιοκτήτη: η πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες service της BMW σας γίνεται ευέλικτα σε κάθε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW με τη χρήση του KeyReader.

   

  * Η συμβατική περίοδος/όριο χιλιομέτρων ξεκινά από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ: SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Το καλό γίνεται καλύτερο: με το BMW Service Inclusive Plus δικαιούστε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο επιλεγμένο πακέτο. Επιπλέον καλύπτονται και τα αναλώσιμα υλικά. Χρησιμοποιούνται Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, συμπεριλαμβανομένων των λιπαντικών κινητήρα.

Μάθετε περισσότερα
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* Το BMW Service Inclusive Plus μπορεί να αποκτηθεί μόνο στους πρώτους 3 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα

Απολαύστε μεγαλύτερη ηρεμία, μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερο service. To BMW Service Inclusive καλύπτει τις παρακάτω εργασίες συντήρησης/service: service λιπαντικών κινητήρα, έλεγχος service αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές BMW, αντικατάσταση φίλτρου αέρα, αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου (για κινητήρες πετρελαίου), αντικατάσταση μικροφίλτρου, αντικατάσταση μπουζί (για κινητήρες βενζίνης) και service υγρών φρένων. Το BMW Service Inclusive Plus* προσφέρει πρόσθετα πλεονεκτήματα: το πακέτο service περιλαμβάνει αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών, service μπροστινών φρένων (συμπερ. τακάκια και/ή δίσκοι φρένων εάν έχουν φθαρεί), service πίσω φρένων (συμπερ. τακάκια και/ή δίσκοι φρένων εάν έχουν φθαρεί), αντικατάσταση συμπλέκτη (εάν απαιτείται) και αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων (εάν απαιτείται, μέγ. μία φορά τον χρόνο).


* Το BMW Service Inclusive Plus μπορεί να αποκτηθεί μόνο στους πρώτους 3 μήνες από την ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα