Το πάθος νικά: με μεγαλύτερη ισχύ, μεγαλύτερη αποδοτικότητα, περισσότερο στιλ – η BMW Σειρά 3 Sedan φέρνει τον ενθουσιασμό σε κάθε διαδρομή σας. Αποτελεί την ενσάρκωση μια σπορ φιλοσοφίας που δεν συναντάται σε κανένα sedan. Η τελευταία, έκτη γενιά ξεχωρίζει με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και αποδοτικότητα. Για την ανάλογη δύναμη ώσης φροντίζουν οι ισχυροί εξακύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel που εφαρμόζουν την προηγμένη τεχνολογία BMW EfficientDynamics. Το αποτέλεσμα στην BMW Σειρά 3 Sedan είναι η εντυπωσιακή δυναμική και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το αποκορύφωμα της αποδοτικότητας: η BMW 320d EfficientDynamics Edition και η BMW 330e iPerformance με plug-in υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με την πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive εξασφαλίζει οδηγική απόλαυση σε κάθε δρόμο, σε κάθε στροφή και σε όλες τις συνθήκες.


Η BMW Σειρά 3 Touring σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο: συνδυάζει την ευελιξία με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη δημιουργία ενός αριστοτεχνικού συνόλου με σπορ χαρακτήρα. Ειδικότερα, με τον ισχυρό και αποδοτικό κινητήρα diesel της BMW 320d κανένα ταξίδι δεν θα είναι αρκετά μακρινό: χάρη στις τεχνολογίες του BMW EfficientDynamics μπορείτε να διανύσετε με ένα ρεζερβουάρ πάνω από 1.200 χιλιόμετρα. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive εξασφαλίζει οδηγική απόλαυση σε κάθε δρόμο, σε κάθε στροφή και σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.


Ο άψογος συνδυασμός μορφής και χώρων δημιουργεί στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo μία coupé κομψότητα με ισχυρή και δυναμική παρουσία, αλλά και μία εντυπωσιακή αίσθηση ευρυχωρίας. Αυτό προσδίδει στο αυτοκίνητο μία ιδιαίτερη και πρόδηλη ταυτότητα. Αυτή γίνεται πιο ξεχωριστή με την έκδοση M Sport ή τις εκδόσεις Modern Line, Luxury Line και Sport Line.
 

Είτε ψάχνετε για καινούριο είτε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Σειρά 3, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των τωρινών μοντέλων BMW Σειράς 3, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test-drive.