Το πάθος νικά: με μεγαλύτερη δυναμική, περισσότερο συναίσθημα, περισσότερες καινοτομίες – η BMW Σειρά 3 Sedan φέρνει τον ενθουσιασμό σε κάθε διαδρομή σας. Αποτελεί την ενσάρκωση της φιλοσοφίας ενός σπορ sedan που δεν συναντάται σε κανένα άλλο αυτοκίνητο. Η έβδομη γενιά ξεχωρίζει με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, αποδοτικότητα και μοναδικότητα. Για την ανάλογη δύναμη ώσης φροντίζουν οι δυνατοί εξακύλινδροι, τετρακύλινδροι και τρικύλινδροι κινητήρες που εφαρμόζουν την προηγμένη τεχνολογία BMW EfficientDynamics. Το αποτέλεσμα είναι ένα Sedan με εντυπωσιακή δυναμική και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το αποκορύφωμα: δυο μοντέλα με τεχνολογία Plug-in Hybrid* που συνδυάζουν έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με την πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive. Επιπλέον, το σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive μεταδίδει το μεγαλύτερο μέρος της ροπής στον πίσω άξονα και εξασφαλίζει οδηγική απόλαυση σε κάθε δρόμο, σε κάθε στροφή και σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
* Η BMW 330e xDrive Sedan διατίθεται από τον 07/2020. Τα στοιχεία είναι προσωρινά.

Η BMW Σειρά 3 Touring σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο: συνδυάζει την ευελιξία με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες για σπορ εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση. Διακοπές με την οικογένεια, τριήμερη εκδρομή ή βόλτα στο εμπορικό κέντρο – καμία πρόκληση δεν είναι αρκετά μεγάλη. Οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου BMW TwinPower Turbo προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις και δυναμική οδήγησης και παράλληλα παρουσιάζουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.
Ως η πρώτη BMW Touring με τεχνολογία Plug-in Hybrid, οι BMW 330e* και 330e xDrive* υλοποιούν τα οδηγικά όνειρα του αύριο και συνδυάζουν την κορυφαία απόλαυση με αισθητά μειωμένες εκπομπές CO2. Αυτό επιτυγχάνεται με το πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτροκίνησης BMW eDrive, το οποίο εντυπωσιάζει με την εξαιρετική δυναμική οδήγησης και την ηλεκτρική αυτονομία μέχρι και 65 km με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
* Διατίθενται από τον 07/2020. Τα στοιχεία είναι προσωρινά.

Εάν αναζητάτε μια καινούρια ή μεταχειρισμένη BMW Σειρά 3, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης των μοντέλων της BMW Σειράς 3, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα Test Drive.

Μάθετε περισσότερα