Το πάθος νικά: με περισσότερη δυναμική, περισσότερα συναισθήματα, περισσότερες καινοτομίες – η BMW Σειρά 3 Sedan φέρνει τον ενθουσιασμό σε κάθε διαδρομή σας. Αποτελεί την ενσάρκωση της φιλοσοφίας ενός σπορ sedan που δεν συναντάται σε κανένα άλλο αυτοκίνητο. Η τελευταία, έβδομη γενιά ξεχωρίζει με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, αποδοτικότητα και μοναδικότητα. Για την ανάλογη δύναμη ώσης φροντίζουν οι ισχυροί, εξακύλινδροι, τετρακύλινδροι και τρικύλινδροι κινητήρες που εφαρμόζουν την προηγμένη τεχνολογία BMW EfficientDynamics. Το αποτέλεσμα είναι ένα sedan με εντυπωσιακή δυναμική και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το αποκορύφωμα: η BMW M340i xDrive* και η BMW 330e iPerformance* με plug-in υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με την πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive. Επιπλέον, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive μεταδίδει το μεγαλύτερο μέρος της ροπής στον πίσω άξονα και εξασφαλίζει οδηγική απόλαυση σε κάθε δρόμο, σε κάθε στροφή και σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

* Διαθέσιμο από τον 07/2019

Η BMW Σειρά 3 Touring σάς προσκαλεί να ανακαλύψετε τον κόσμο: συνδυάζει την ευελιξία με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες για σπορ εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo που χρησιμοποιεί προσφέρουν υψηλή απόδοση και εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η BMW 320d, με έναν οικονομικό και ταυτόχρονα ισχυρό κινητήρα diesel, εγγυάται ότι καμία απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη: χάρη στα μέτρα του BMW EfficientDynamics, μπορείτε να διανύσετε πάνω από 1.200 km με ένα μόνο γέμισμα της δεξαμενής καυσίμου.

Ένας πολύπλευρος χαρακτήρας, γεμάτος ιδέες και στόχους: η BMW Σειρά 3 Gran Turismo συνδυάζει την σπορ σχεδίαση, τη συναρπαστική δυναμική και την ευρυχωρία σε μία μοναδική σχεδιαστική αντίληψη. Οι coupé γραμμές της οροφής τονίζουν με εμφατικό τρόπο τη γοητευτική σχεδίαση. Η BMW Σειρά 3 Gran Turismo: εκφραστική, πολυμορφική, συναρπαστική.

Εάν αναζητάτε μια καινούρια ή μεταχειρισμένη BMW Σειρά 3, εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW Σειράς 3, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test-drive.

Read more