Εταιρικές προτάσεις βάσει φορολογικής κλίμακας

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ.

Tο τμήμα Corporate Sales της BMW Hellas, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του σήμερα, έχει επιλέξει τα πιο συμφέροντα μοντέλα BMW για εταιρική χρήση.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα ΒMW που τοποθετούνται στις χαμηλότερες φορολογικές κλίμακες λιανικής τιμής προ φόρων και απολαύστε την οδηγική εμπειρία που μόνο η BMW προσφέρει, με τη μικρότερη επιβάρυνση.

Με την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου στα τέλη του 2016, προτεραιότητα της BMW Hellas αποτέλεσε η ένταξη στην γκάμα μοντέλων BMW, τα οποία θα ήταν προσανατολισμένα στον νέο τρόπο φορολόγησης. Η προσπάθεια έγινε με γνώμονα την κάλυψη των περισσότερων δυνατών κλιμάκων φορολόγησης (ακόμα και των πιο χαμηλών), χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να χαθεί ο αδιαπραγμάτευτος premium χαρακτήρας των μοντέλων BMW.

Με τις παρακάτω επιλογές, η BMW Hellas συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οικονομικό όφελος από τη χαμηλή φορολόγηση των μοντέλων της, με τα προνόμια που προσφέρει η μάρκα BMW, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις προσδοκίες των εταιρικών οδηγών για υψηλή ποιότητα, πλούσιο εξοπλισμό, επιδόσεις, αλλά και οδηγική απόλαυση!

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της BMW Hellas στο email: BMWHellas.Corporatesales@bmw.gr και στο 210-9118000.