ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΑΝΕΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.

BMW iX3: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 18,0-17,6. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 461-471

Μεγαλύτερες αποστάσεις. Ηλεκτρική αυτονομία. Αυτή καθορίζει το πόσο χρηστικό είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για καθημερινές μετακινήσεις. Τα BMW ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν υψηλή χωρητικότητα μπαταρίας χάρη στην εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογιών. Για το λόγο αυτόν προσφέρουν αποδοτικότητα και υψηλές επιδόσεις. Για παράδειγμα, η BMW i7 eDrive50, η i7 xDrive60 και η BMW iX xDrive50 επιτυγχάνουν ηλεκτρική αυτονομία άνω των 600 km σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP. Για τη φόρτισή τους έχετε στη διάθεσή σας ένα από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης. Οι έξυπνες τεχνολογίες βελτιώνουν περαιτέρω την αυτονομία του αυτοκινήτου. Οι βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση αναλαμβάνουν αυτόματα τον προγραμματισμό φορτίσεων στα μεγαλύτερα ταξίδια.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Ενδεικτική διαδρομή

Πρόσθετες ενδεικτικές διαδρομές
  Στάση(εις)
  h
  h

  Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.
   

  Με την εφαρμογή My BMW μπορείτε να διατηρείτε ένα υψηλό επίπεδο φόρτισης και αυτονομίας, παντού και πάντα. Σχεδιάστε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και στείλτε τις στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και γνωρίστε την μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

  ΦΤΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.

  Εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής My BMW

  Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

  Η εφαρμογή My BMW αναλαμβάνει τον υπολογισμό των στάσεων για φόρτιση και τον σχεδιασμό διαδρομής πριν από το ξεκίνημα. Εισαγάγετε απλώς τον προορισμό σας και η εφαρμογή σχεδιασμού βελτιστοποιημένης διαδρομής για φόρτιση θα υπολογίσει την κατάλληλη διαδρομή μαζί με τις στάσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Έτσι θα γνωρίζετε πάντα πόσο χρόνο χρειάζεται να συνυπολογίσετε σε ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεκινήσετε την οδήγηση ξένοιαστα και ήρεμα. Ακόμα και χωρίς να είστε κάτοχος μίας BMW, η δοκιμαστική έκδοση δίνει μια πρόγευση για τις λειτουργίες της εφαρμογής My BMW. Κατεβάστε την εφαρμογή, συνδεθείτε και δοκιμάστε την. 

  Προβολή κύκλου αυτονομίας

  Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ.

  Δείτε με μια ματιά πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε: ένας μπλε κύκλος γύρω από την τρέχουσα τοποθεσία του αυτοκινήτου σας υποδηλώνει τη στιγμιαία ακτίνα αυτονομίας στον χάρτη. Αυτό σας βοηθά να εκτιμήσετε απλά κι εύκολα την απόσταση που μπορείτε να καλύψετε χωρίς στάση για φόρτιση.

  Αυτονομία ηλεκτρικού αυτοκινήτου, συμβουλές

  ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

  Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Ο προνοητικός τρόπος οδήγησης είναι αρκετά σημαντικός, ιδιαίτερα όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο. Αρχικά, οδηγείτε προνοητικά σε αυτοκινητόδρομους. Κατά προτίμηση, οδηγείτε με ταχύτητα μεταξύ 120 και 150 km/h στα μεγαλύτερα ταξίδια. Αποφύγετε το δυνατό φρενάρισμα. Απλώς σηκώστε το πόδι σας από το πεντάλ του γκαζιού, ή ασκήστε μέτρια πίεση στο πεντάλ των φρένων. Δροσίστε ή θερμάνετε την καμπίνα του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου καθώς αυτό φορτίζει. Χρησιμοποιείτε πάντα τη λειτουργία BMW Efficient Mode.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

  «Μερικές φορές είναι ακόμα πιο εύκολο από την οδήγηση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης.»

   

  Δείτε το βίντεο, για να μάθετε πώς ρύθμισαν οι πελάτες μας την οικιακή φόρτιση. Και πόσο άνετη μπορεί να είναι η φόρτιση σε μεγαλύτερες διαδρομές και τις νέες ευκαιρίες που προσφέρει.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Αυτονομία

  ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΠΟ.


  Πώς θα ταξιδέψετε πιο μακριά. Η λειτουργία Efficient σάς παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να οδηγείτε πιο αποδοτικά. Ρίξτε μια ματιά στην οθόνη: η ένδειξη ισχύος διαθέτει μπλε φόντο όταν οδηγείτε αποδοτικά. Το φόντο γίνεται πράσινο όταν οδηγείτε με μη αποδοτικό τρόπο. Ωστόσο, εάν η υπολειπόμενη αυτονομία αρχίζει να γίνεται οριακή μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία MAX RANGE και να την αυξήσετε κατά 20% με πρόσθετα μέτρα βελτίωσης της αποδοτικότητας.[1] Μπορείτε επίσης να εκτιμήσετε την τρέχουσα αυτονομία σας από τον έγχρωμο κύκλο στον χάρτη της εφαρμογής My BMW.  

  [1] Η εφικτή αύξηση της αυτονομίας εξαρτάται από το στιλ οδήγησης και τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  BMW, αυτονομία, δοκιμαστική οδήγηση

  ΟΔΗΓΗΣΤΕ THN ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ BMW ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.

  Θέλετε να ανακαλύψετε την αίσθηση και την οδηγική εμπειρία του ιδανικού για εσάς ηλεκτρικού μοντέλου BMW; Απλώς κλείστε online ένα ραντεβού για test drive. Ο Επίσημος Έμπορος BMW της επιλογής σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

  Δημόσια φόρτιση BMW, συμβούλευση, Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW

  ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

  Εάν έχετε ερωτήσεις ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας συμβουλεύσει, τηλεφωνικά ή κατ' ιδίαν.  

  BMW, αυτονομία, υποστήριξη πελατών BMW

  BMW ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.

  Η BMW Υποστήριξη Πελατών θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε με την BMW σας. Θα λάβετε απαντήσεις για κάθε σας ερώτημα: είτε έχετε ήδη στην κατοχή σας μία BMW είτε σχεδιάζετε να αγοράσετε μία καινούρια BMW.

  BMW, αυτονομία, BMW Online Genius

  ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΤΟ BMW SERVICE.

  Εσείς και η BMW σας είστε στα καλύτερα δυνατά χέρια. Από τα μακροπρόθεσμα πακέτα υπηρεσιών, όπως το BMW Service Inclusive, των ελκυστικών all-inclusive τιμών του BMW Value Service, όσο και την επισκευή και φροντίδα της BMW και πολλές άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες. 

  Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

  BMW iX3: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km[1]: 18,0-17,6. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km[2]: 461-471

  [1] Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.


  [2] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.