ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (CoC) BMW Ή MINI ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Μεταχειρισμένου Οχήματος (CoC) BMW ή MINI προς εισαγωγή, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αίτημά σας στο e-mail bmwcustomercare@bmw.gr, μαζί με τo παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο:

 

 1. Άδεια κυκλοφορίας (να είναι ευδιάκριτο το πλαίσιο του οχήματος).

 

Αφού πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος έλεγχος για τη δυνατότητα έκδοσης Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης Μεταχειρισμένου Οχήματος (CoC), θα ενημερωθείτε σχετικά με τα επόμενα βήματα.

 

Το κόστος της έκδοσης Πιστοποιητικού Συμμόρφωσης Μεταχειρισμένου Οχήματος (CoC) ανέρχεται στα 186 € (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.). Επιπλέον, η αποστολή του πιστοποιητικού θα πραγματοποιηθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών.

 

Η BMW Hellas A.E., Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564, Κηφισιά Αττικής, θα επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σας και θα επικοινωνεί με εσάς για τη δημιουργία και αποστολή της Βεβαίωσης Εξοπλισμού Μεταχειρισμένου Οχήματος BMW ή MINI προς εισαγωγή, που έχετε αιτηθεί. Περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τη BMW Hellas A.E. και τα δικαιώματά σας είναι διαθέσιμα στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της BMW Hellas A.E., η οποία είναι διαθέσιμη εδώ.

Μάθετε περισσότερα