BMW Σειρά 3 Sedan

Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

BMW 3 Series Sedan G20

330i xDrive Sedan[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 158-176. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 7,0-7,8

[1] Προσωρινές τιμές. 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan συνδυάζει μια αίσθηση δυναμικής οδήγησης με μια σύγχρονη εσωτερική σχεδίαση. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα ευφυή συστήματα υποστήριξης οδηγού μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε μια αξέχαστη εμπειρία. Η εξωτερική σχεδίαση της BMW Σειράς 3 Sedan είναι σπορ και δυναμική. Το facelift στην εσωτερική σχεδίαση παρέχει πλήρη άνεση και ο χειρισμός είναι διαισθητικός. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW Σειράς 3 Sedan, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις πολλές επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   330e Sedan
   330e Sedan

   Ισχύς[1]

   215 kW (292 hp)

   Ροπή[1]

   420 Nm

   0-100 km/h[1]

   5,9 s

   Τελική ταχύτητα[1]

   230 km/h

   330e Sedan[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 158-176. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 7,0-7,8

   [1] Προσωρινές τιμές. 

   ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN.

    InfoI content placeholder

    ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

    ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

    Η ΕΥΦΥΪΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

    Πάντα στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και στη σωστή απόσταση.

    Το Driving Assistant Professional παρέχει τη βέλτιστη εφικτή υποβοήθηση οδηγού. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για ασφάλεια και άνεση κατά την οδήγηση.

    Οπισθοπορεία; Παιχνιδάκι!

    Η υποβοήθηση οπισθοπορείας σάς υποστηρίζει στους επιτόπιους ελιγμούς σε στενά δρομάκια κ.λπ. Καταγράφει έως και 50 μέτρα της διαδρομής, στην οποία κινηθήκατε προς τα εμπρός. Αν απαιτείται, η BMW σας θα κινηθεί στη συνέχεια αυτόνομα με όπισθεν στην ίδια διαδρομή.

    Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας σπίτι.

    Οι συμβατές κινητές συσκευές μετατρέπονται στο δικό σας BMW Digital Key. Ξεκλειδώστε και ξεκινήστε την BMW σας με το smartphone ή το smartwatch σας. Το ψηφιακό κλειδί μπορεί να μοιραστεί μέχρι και με πέντε άτομα.

    Δείτε περισσότερα με μια ματιά.

    Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

    ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

    ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ.

    BMW Financial Services BMW Σειρά 3 Sedan

    ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN.

    Επιλέξτε ανάμεσα σε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

    Όλα σε ένα. BMW Financial Services.

    ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE

    PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN.

    Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

    Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN.

    Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

    330i xDrive Sedan[1]: Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε l/100 km: 158-176. Εκπομπές CO₂ (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε g/km: 7,0-7,8

    [1] Προσωρινές τιμές.

    Οι τιμές επιδόσεων των κινητήρων βενζίνης ισχύουν για χρήση καυσίμου RON 98. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ισχύουν για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καύσιμα αναφοράς σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 715/2007. Επιτρέπεται η χρήση καυσίμων ποιότητας RON 91 ή υψηλότερη με μέγιστη περιεκτικότητα αιθανόλης 10% (E10). Η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 95. Για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, η BMW συστήνει τη χρήση καυσίμου ποιότητας RON 98.

     

    Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.